Агенция, свързана с ИДИЛ: Багдади е мъртъв

Лидерът на "Ислямска държава" Абу Бакр ал-Багдади е бил убит при въздушна атака на оглавяваната от САЩ международна коалиция в Сирия.

Обратно в новината

Коментари - Агенция, свързана с ИДИЛ: Багдади е мъртъв | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не му е за сефте на тоя.

някой може ли да каже какво свършиха руснаците за 6 месеца и 6000 бомби. това, че не убиха никой е ясно на всеки. Но поне свършиха ли някаква работа там?

Повече свършиха от 15 годишната борба на САЩ "срещу" тероризма дето ефекта досега е обратен.

На петия ден са го убили а на шестия друг е заел неговото място.

Сменили са му грима и са го преместили на работа в друг отдел на ЦРУ. Желаем нови професионални успехи в установяването на жадуваните като слънце, въздух и вода от всяко живо същество евро-атлантически ценности по цялата земя, а после и на Марс!

един американски хеликоптер върши повече работа отколкото цялата междугалактическа флотилия на Русия :)))))))

За 15 години обратен ефек от "борбата с тероризма"......

Кой ги създаде тези терористи? В официалната версия за 11-ти септември вярват само глупаците, или хора с интерес. Дори и да са ги убили, ще си създадат нови терористи когато им притрябват.

Ще си измислят нов лидер на ИДИЛ ,или ще създават нов геостратегически проект? Не ми се вярва тази борба "срещу" тероризма да я прекратят толкова бързо.

Ако е убит главния джихадист - добра новина, много добра новина!!! Но тактиката на избиване на лидерите на идил, един по един, досега не е дала видими резултати. Винаги много бързо ги заместваха. Нека изчакаме няколко дена, за да се разбере какъв ще е ефекта от отстраняването на главния терорист!!! Докато не падне и последната крепост, докато не е затворен или убит и последния джихадист, опасността от идил ще я има!!! А и дори да падне, със сигурност навсякъде по света има техни последователи, освен в Япония!!!

Някои тук се мръщят, че руснаците не улучвали с бомбите си. Трябва да се обясни, че западното точно мерене е различно от руското. Западните имат техника и спътници. руснаците разчитат на парните бутилки водка. Хвърлят от самолета празната бутилка и накъдето я духне вятъра там и насочват бомбата.

Агент в пенсия? Заслужил си го е човека, 6 години постоянни рискове.

Някои тук имат неправилно и некоректно отношение към проблемите на гражданско-религиозната война в Сирия, руското нашествие там и ИГИЛ. ИГИЛ бидейки проект реализиран от ФСБ с хора изучени и обучени в СССР и Русия има една особеност. При обучението си тези ИГИЛци са обучени как да се пазят от съветско -руската авиация - космическа и друга. Точно това им позволи да загиват само от западни бомбардировки и да се спасят от руските. Пострадаха тези, които никога не са имали командири обучавани от Москва- сирийското цивилно население.

Глупости, лидерите на ИДИЛ произлизат от лагера "Бука" в Ирак който беше под американски контрол. Там беше инкубатора на терористите от ИД.

ето не верно!

Руските ВКС хвърлиха 6000 бомби в Сирия само за първите 6 месеца на активните си действия там, а този гад се скри от всичките и така осуети парад на победата в чест на победата от Великата Сирийска отечествена война.

Усещате ли как наближава разплата и трибунал за военнопрестъпниците от Украйна и Сирия? Всичко ще се разплете един ден и истината, скривана сега ще излезе наяве.

Ще излезе у шестък.

колкото и да не им се иска на путинофилите - мъртъв е. Вашите пилото един ИД войник не убиха - ФАКТ !!!

Абе ти сигурно вярваш, че Осама са го изяли акулите!

всеки луд с номера си. тебе па какви акули те гонят бе?

Дано е истина!Дано избият тия гадове!

Те колко човека играят Багдади? Имаше един много подобен тип дето се срещаше с Джон Маккейн.

Един ден играят Путин, на другия Багдади. Зависи от реквизита и колко са пили предния ден.

едно си тролчо знае, едно си бае. Ама пропуска за хиляден път да прочете, че не е бил той на снимката - което дори ТАСС публикува.

И как са разбрали, че не е той? А и да не е същия може Багдади да го играят няколко актьора. Като се има предвид сериала с Осама.

Нарочно руската пропагандна машина мълчи и Информбюро не обявява, че главата на създанието на ФСБ - ИД е ликвидиран. По принципа на Нане и Вуте - Не сакам на мене да ми е добре, сакам Вуте да е зле, мълчат за да хвърлят сянка върху успеха който американците постигнаха, а те за 9 месеца активни бойни действия в Сирия не успяха да постигнат.

Създанието на ФСБ пък освободен от американски затвор в Ирак и използван от американците за разрешаването на конфликти между затворниците!

И пак САЩ са свършили важната работа :) За разлика от ПР акцийките на путиняка, САЩ всъщност вършат някаква работа там. Жалка работа е Русия.

Нали "борбата с тероризма" си е тяхна прапаганда, "убиват" си терористични лидери по 5-6 пъти за които въобще не е сигурно дали въобще съществуват!

ОМГ хахахахаах

Свърши ли се? Победиха ли американците? Да вадим ли шампанското? Или това е просто за статистиката, без реални ползи?

Напънала се планината, стреляла с Цар пушка и убила - муха. Това са грандиозните бойни успехи на руснаците в Сирия.

Язък! По нареждане на Лубянка, другаря Путин нареди на другаря Кожугет оглу, да нареди на космическите летящи отпадъци да хвърлят 6000 варела по всички пазари и болници в Сирия и - не успяха да улучат Багдади. Нарочно хвърляха варели върху деца, жени и старци с надеждата, че Багдади се е дегизирал и ще бъде сред уцелените но не би. Единствената утеха остана, че всички сунити ще мразят векове наред руснаците, че се намесиха в религиозна война на страната на шиитите.

само 6000 варела? трябвало е още! а ако може всичките сунити да изчезнат от този свят, тогава ще съм най-доволен!

Ще останат шиитите, Абдали.

Смешките на умерените партньори цепят мрака!

Отново руските тролове квичат вместо да са щастливи от това, че този изрод е мъртъв. Ама не, Русия трябваше да го убие, за да сте доволни, никой друг. Напуснете България, моля ви, вие не сте българи, ако изобщо дори и етнически сте българи. Голяма част от вас сигурно са руснаци, не може един българин да няма и капка достойнство.

Широка е българската душа. Може да побере цяла русия в нея. И само толкова.

ама сигурни ли сте че е мъртъв? май са го видели край гарата в Кьолн, заедно с други 'бежанци'-опипвачи на жени.

Путин чак от Чечня ли те взе, за да тролваш?

Руските мурзилки са в траур. А агенцията която го е съобщила е ясна, няма нищо общо с американците.

джихадистката агенция 'ал мак', която съобщила новината, няма нищо общо със сащ? ти сигурно се шегуваш!

То голямо убиване падна,голямо нещо!Тука ще вземе да стане като в ловджийския виц,дето ловеца стрелял,стрелял по мечката,ама все не уцелвал,а мечката накрая взела че наистина умряла...от смях!

НОВА ПОРЕДНА ЛЪЖА ПО ХАМЕРСКИ -УМЕРЕНА ЛЪЖА

Кой знае КОЙ всъщност е убил Бин Ладен и дали изобщо е убит. Техните пиндостански фейкове край нямат. Като се почне от стъпването на Луната, та се стигне до сваления Боинг. Никой не може да ме убеди, че не е свален по заповед на пиндосите!

Лицето може да бъде открито у вилата на Ердоган. Взима вана и яде агнешко

Разбира се, че новината е дългоочаквана ПР-партенка на американците, досущ като десетки подобни партенки около Ал Кайда в миналото. Това е индиректно признание на американската страна, че проектът ИД е нейно творение. В един момент основното действащо лице става неудобно на задкулисния бенефактор и слиза от сцената с очаквана съдба - "убито" от създателя си, а създателят му - естествено, превъзнасян като "най-големия борец срещу тероризма". хем смешно, хем гнусно; трябва да си идиот, за да се хванеш на информационно-пропагандната въдица на американците, за каквото и да е.

Така е. Така е.

Забелязвате ли, че откакто свършиха разни пари, все по-рядко ни облъчват с теми за "гадните" бежанци?

за кой ли път вече?!?

абе, тия защо веднъж не нападнха Израел? нали срещу уж неверниците се борят и всички които не изповядват тяхната религия? хаха

защото евреите не си поплюват...а пък им са и братовчеди.

там бият яко през пръстите и навират на кон у ауспуха.

Аз не знам, ама с отшумяването на Обонго, като президент, важните фигурки от ИД взеха да се покриват

Колко лидери на ИД уби КЪСАКА?

Той не ги убива, а ги създава.

тъй, тъй. а после незнайно как всички лидери на ИД са пускани от американски затвори, защото 'не били опасни', след което директно отиват на местозначението си, където се води поредният конфликт за въдворяване на 'демокрация' с илямистки привкус

Брях, на русофилите нищо освен окончателната победа на световната пролетарска революция не може да угоди! И в това не съм сигурен.

Да не възкръсне, както всички досега? Като Джон Джихадя ли беше?

И сега, Маккейн ко шъ прай?

Към CV-то му добавете , че е роден в еврейско семейство, обучен от Мосад, обезпечен финансово и материално от САЩ, мокрия сън на всеки евреин - води армия от мюсюлмани воюваща срещу други мюсюлмани. изводите си ги правете сами

И е завършил Московския университет, както и школата на КГБ. Трети братовчед на Путлер по майчина линия

По линия на майката - Шаломова, или на таткото - Епщейн?

Дано да е вярна новината!Американците го дебнат отдавна!Те избиха много от главорезите и от командирите на ИД и Ал-Каида! Не знам дамо защо недоволстват пут...инските тролипутници? Техните космически войски знаят само да пускат бомби от високо и когото улучат.Все е ,,победа"..

Ха, дано, ама надали!

Преди да хвърляте шапки от радост, вижте слънцето в коя посока е , и тогава "вярвайте" на новината !

ха! докато идил завземаше територии не го убиха, а сега когато идилистанците взеха да отстъпват пре армията на Асад и руската авиация- изведнъж го 'убили'. да не се появи пак 'случайно' в Ирак след време, с нови заповеди от бялата колиба?

без руската авиация нищо не става.

a, да не се появи пред мавзалей ленина?

ще кацне на "Шереметиево III"

ами може. ако американците пак го пуснат от затвора, защото 'не бил опасен'

Руските самолети са като гей в тоалетна по голяма. Разтоварва самосвала и дали ще са цивилни или терористи няма значение.

вярвам ти. ти имаш огромен опит от разтоварване в гей тоалетни. пък и от 'товарене'. чак в орландо се носят слухове за твоята 'товароподемност'

Не се радвайте толкова - може да е "номер", за да него търсят и тормозят повече...

Апачито летяло и на 10 юни !

Отишъл е да си получава хонорара в Белия Дом.

Турецкий лидер Реджеп Тайип Эрдоган отправил российскому коллеге Владимиру Путину письмо. Его текст попал в распоряжение РИА Новости. В послании Эрдоган поздравил россиян с прошедшим Днем России и выразил надежду на то, что между Москвой и Анкарой установятся хорошие отношения. Многоуважаемый господин Президент! От имени всего турецкого народа в Вашем лице поздравляю всех россиян с Днем России, а также желаю, чтобы в предстоящем времени отношения между Россией и Турцией вышли на заслуженный уровень, написал Эрдоган. В то же время турецкий премьер-министр Бинали Йылдырым в поздравлении Дмитрию Медведеву выразил надежду на то, что в предстоящее время сотрудничество и отношения между нашими странами достигнут уровня, который необходим для общих интересов наших народов.

Ердоган праща на всички които са били в неговия харем такива писма..ха.ха

А твоето кога ще го публикуваш?

Хем се питаш, хем сам си отговаряш и се кефиш на остроумието си.

Какво искаш да кажеш?

моя клониг от Путлеристан иска да каже че всички ислямисти му се кланят и получават заповеди от Москва..ха.ха

И кво?

Практиката показва че само САЩ убиват терерористите. Русия избива цивилвни и опозицията на Башар като той им е дал да ползват петролните залежи за 25г.

"Практиката" да заминава доброволно в Сибир. Иначе и пращам НКВД.

.... ама ние не бяхме терористи!