”Ислямска държава” обезглави 9 бойци в Сирия

Групировката "Ислямска държава" обезглави девет бойци - три жени и шестима мъже, сражавали се срещу нея в северната част на Сирия, близо до границата с Турция.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” обезглави 9 бойци в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предполагам,че пак ще ми бъде изтрит поста от милозливите соросоидни модератори, защитници на чистия език и етническа толерантност когато не се касае за българи.Лично според мен не може и не трябва да има спрямо това зло ИД друг отговор освен масирана ,твърда военна операция.В зоните където ще се развиват военните действия не е желателно , а направо задължително използването на термобарично оръжие.При неговото използването се развива взрив с мощността на малка атомна бомба, но без радиоактивно замърсяване,няма и химическо замърсяване остава една чиста повърхност с вид на лунен пейзаж и тогава може да бъде извършен безопасно навлизане в този регион на военните части или извършване на въздушен десант

Сега запя друга песен, кажи го това на Путлер!

Ако визирате Путин , то той е светъл лъч в световната политика.Колкото за песента която съм запял винаги съм твърдял, че всякакъв род религии са просто отживелица , която спъва прогреса.Попълзновенията на такива религии към държавното управление трябва да се пресичат из основи с всички средства , най-вече военни.

Прочетете един интересен анализ:link

Нали са вече ликвидирани тези ислямисти от найзновият самолет на САЩ.как така обезглавяват. Американски подлоги са ислямистите, както Кувейт,Катар, Арабия Сауди и Израел.Държави без конституции, но не са диктатори.Нищо, че убиват хора без съд и присъда, по корана или по Талмуда. Това е Америка госповда.ЯУбийци на коренния народ.Ограбили богатството му.Какво е за тях убийство на жени и деца в Украйна или другаде.Нищо! Гои/животни/.....

абе ти да не си консултант на Петър Волгин?той със шибаните си коментари се бори с/у ЕС,оня ден едва не плака,че лощите бомбардирали ислямските главорези?

Срешу слово се воюва със слово, а срещу меч с меч. Затова сеч!

Хилядолетната история на човечеството не е успяла да промени човека. Той си остава жесток и безмилостен, такъв какъвто е бил още в пещерите. И най вероятно нищо няма да се промени в хищническата ни същност. Това е - така сме създадени. Друг въпрос е сега, какво казва Буш младши, защото неговата безумна и безотговорна глупост влачи всички тези последици.

Червен трол! Лапаш ли руски кренвирши.

Е па така си е....... джихадисти, майданци, все са от един дол дренки.

Аз не разбрах какво червено каза "човек", та чак да го наречеш "трол"?

Хилядолетната история на човечеството не е успяла да промени човека. Той си остава жесток и безмилостен, такъв какъвто е бил още в пещерите. И най вероятно нищо няма да се промени в хищническата ни същност. Това е - така сме създадени. Друг въпрос е сега, какво казва Буш младши, защото неговата безумна и безотговорна глупост влачи всички тези последици.

следваите примера на другаря станишеф и бялата златка дето се дупеха на ахмет доган щото ако не беше доган ага щяхме и ние сега да сме под ножа му а така само с един рязан отзаде се разминахме ...сполаи му и паметник да му издигнете еи скотове червени панелени ..

Увеличих снимката до колкото мога...предпазителят е вдигнат и Калашников не може да стреля....ба си бойците:))))

Че си виждал Калашников, виждал си. Че знаеш къде трябва да е предпазителя, че да стреля- знаеш. А сега иди на очен преглед, че явно не си видял както трябва, или увеличи още малко тая снимка!

за среляне ще стреля,ама да не засече с някои бг патрон ??

Предлагам на братята кюрди,пленят ли бойци от ислямска държава да ги набиват на кол ,щом ще се плашим да се ПЛАШИМ...

мръсните боклуци не са чували за военнопленници, съчувствие, състрадабие, човечност

защо няма видео.............

Най -голямата заплаха за джихадистите са жените!Раждат деца, възпитават ги!

Винаги са наказвани предателите и така трябва.

Психопат!

Дир-а напишете и за иракските военновъздушни сили как по погрешка пуснали провизии и оръжие на ИД,вместо на своите хора!Да плаче ли човек,да се смее ли...

Чудо голямо обезглавили 9 противника Мексиканските картели изклаха десетки пъти повече хора ама не чувам да се бомби Мексико. САЩ измъчваха години наред хора в Гуантанамо бомбардираха сватби и погребения в Афганистан. Израел изби с ракети хиляди цивилни в Газа а тук се скимти за 9 човека. Не го разбирам обезглавяването надали е по-малко болезнено от това да те измъчват без съд и присъда години наред просто щото са решили че си терорист.

Не лъжи! Откъде знаеш за тия случаи, ако не са били съобщавани по медиите! Бил си очевидец? Тук ясно си личи лицемерието и омразата - всъщност на масата не и пука за чуждия живот, дали на афганистанец, руснак, американец! Движени сте от страх патакламата да не влезе у вас!

опорните точки му го говорят...

този младеж кюрд на снимката не държи автомата правилно .първо не го е прикладвал добре и второ с ляв. ръка се държи полуложата , а не пълнителя.

младежи и така няма да могат да го държат,а е вероятно в скоро време да се наложи.

СЪГЛАСЕН, ОСВЕН ТОВА НАТИСКА СПУСЪКА СЪС СРЕДНИЯ ПРЪСТ.

В строителни войски ли ти казаха,че автомата се държи за полуложата?

А ти сигурно си виждал как се стреля с Калашник само в Рамбо II

Господи помилуй Саадамаа и Каадафитоо,защото докато управляваха поверените им от теб държави имаше в тях цивилизация.Господи помилуййй,но изпрати Сатаната демократизатори да дарят с права техните народииии и настаанааа хаоос,демократиичен хаоос след тяхнаата гибел

опорните точки ти го говорят...

kikuno

Кюрдите напълно ще си заслужат държавата но дали няма да бъдат само използвани като пушечно месо

ще бъдат. Наели са ги да свършат една работа. Посуе - терористи икомунисти. нема место за тех.

Ще съм доволен ако и Турция и Иран се включат във войната и всички се бият до последния мюсулманин.

а последния да се самоубие

да, а един мармот да си среже вените със станиол за шоколад :)

Хайде от Позитано 20 да защитят братушките си от Ислямска Държава! Така де - всеки враг на "империализъма" им е приятел. То си личи от коментарите!

както и другаря Пол Пот беше най верен приятел на социализъма...и 2 милиона под "ножа"!

И затуй Амерканците го спонсорираха с 2,5 милиарда долара дорде беше на власт за да има джобни докато си трепе народа, и още 50- 70 милиона за да се прави на партизанин когато виетамската армия го свали от власт. Айретен че американците до 1997 година обучаваха червените кхмери и твърдяха че Пол Пот е единствения законен представител на Кампучия, всяка прилика със събитията около ИДИЛ е напълно случайна:-)

едно е да лансирате платени статии за съсела, друго е да наричат жертвите на тези касапи "боици"

ООН трябва незабавно да арестува Барак Обама и останалите престъпници и да ги обвини в тероризъм.

Те са същите. Господ да ни е на помощ.

Предлагам като се хване доказан терорист-ислямист да се обезглави, екзекуцията да се филмира и да се пусне в някой християнски сайт за сплашване на ИД !!!

Всички които печелят от войната и хаоса! "ИД"е поредния Виетнам!Сега се вижда огромната роля за световната цивилизация която са играли "тирани"като Кадафи Садам!!"Правозащитниците"от цял свят сега разбират за "погазването "на "правата"на гражданите в тези страни!Насилствената "демокрация"в страни с обществено развитие на ниво 16век доведе до показване на истинското лице на тези нации!Грешката да се свали сегашния сирийски президент и да се "демократизира"Сирия ще доведе до апокалипсис в Близкия изток и съседните държави!Племена групировки религиозни екстремисти кланове ще породят проблеми за десетки години напред!Печелят само търговците на оръжие!

"...Печелят само търговците на оръжие!" Така де...САЩ

Брей па интересна работа ,колко пък им плащат за това оръжие .При бомбардировките в сърбия колко пари взеха за тези изразходвани средства .Там нямаше нито петрол нито злато нито кюмур нито газ ,а същите серсеми като тука .И след цялата тая галимация им помогнаха да си възстановят пътищата и мостовете .Колко пари им дадоха сърбите ?

Pesh0

Съгласен съм с всичко , освен , че по нещо прилича на Виетнам. Близкия изток е бил колония на европейските страни. Които , като са освобождавали страните , не са направили границите , според племената и народите които живеят , а според колониите и какво им изнася . За това там си е заровено буре с динамит и ако няма силна ръка , дали като Садам или нашия Бай Тошо , бурето ще избухне .

Не е точно така! Търговците на оръжие печелят, но най-голямата и трайна печалба е за БАНКИТЕ! Хазарските морални уроди Ротшилд фемили! Гледайте "Интернационалът", едно криминале на банкова тема и това там е обяснено. Огромни и вечни дългове, с които стискат за гушите държавите!

докато не бъдат избити до крак ще има такива случаи, но скоро това ще свърши. Поздравявам кюрдите - истинска нация, която трябва да се оцени от света. в същото време турците си правят алъж вериш - купуват петрола на ислямската държава

Реактивен снаряд 230 мм Ураган изстрелян от района на летището гръмна на 7-8 метра от граждански автобус. 4-ма зизлязоха и умряха в градинката наоколо. Останалите пътници изгоряха в автобуса

Стреляли са опълченците с ракета.Ракетата се е отклонила към радиатора на рейса. А тези 4-мата като излезли от рейса са се самоубили.

еи братя,да се благодарим на ахмет доган че ни запази мира и не допусна и нас да ни колят по йози начин а и орешарски мъж на място ,всички го дупиха ама само на доган и пеевски пусна .. на другаря станишев дължим ,щото колко пъти метани праише в сараите и ние оцеляхме покраи него

Обама да ходи и да си събира вересиите.Заради този петрол и бетонирани американски фуражки обърка всичко с тези арабски пролети и демократични бунтовници.Те пък се канят да му ходят на гости,като си свършат работата в Сирия.И ще отидат техни представители,помнете!

Комунистическите свине от русия и китай стоят зад ислямските главорези.

Имаме снимки,на които се вижда че Путин стои.

животно на което името му е тапир...задминал си го поне 10-сет пъти

Лапаш ли руски кренвирши, мухльо?

Някои вярващи казват,че зад ИДИЛ стои Сатаната,който/според поверието / е маймуната на Бога.Аз имам едно съмнение коя може да е тази маймуна...Нашите евроатлантически маймунки са извън подозрението.това трябва да е голяма и важна маймуна.

Тези деветимата са се самоубили. И Путин е виновен за трагедията.

Не е проблем да прегледате сайта ИТАР-ТАСС, там без изненада ще откриете какви ги е вършил правият сектор в Донбас. Не напразно ги наричаме фашисти.

И "демократична" Европа гузно мълчи!!!! Мълчанието може да се тълкува като съгласие и даже морална подкрепа! Съд за фашагите от "правия сестор" и техните поддръжници!

Има инфо, че касапите са нахлули в свещ. за ТР гробница на Сюл. ШАХ на Сирийска територия, която се охранява от турски войници. ТР има формална причина за нахлуване в Сирия.Много прилича на нагласена провокация, особено на фона на инфо за америк възд удари по празни площи, където няма никой.Касапите са въоръж с руско оръжие продадено им срещу петрол от ТР. Турция пък го взе от Либия= без пари даде им го НАТО -направо от складовете. ТР взе оръжието, а Вел Бр и Фр забравиха да върнат многото милиарди на Кадафи. А Царот подари БГ концецията за нефт срещу обещание да му съдействат да си вземе паянтов дворец и Мусала.Кой к'вот можал- зел.

Нищ. не разбр. от този комент.

Сюлейман ШАХ е баща/?/на Осман -основател на Осм империя. Гробницата е в Сирия и се охранява от турски войници. Дали е подготвена провокация или не ние не можем да кажем. Ако ТР иска да нападне Сирия, трябва и причина/ за оправдание пред света/. Защитата на гробницата е причина. Турция трябва да лавира между САЩ и Русия и Израел. Свободната сир армия каквото отмъкна от Сирия го прогдваше в ТР. цели заводи , машини, нефт. Много от ранените бяха закарани на лечение в ТР и превърнати в донори.И т.н.

Как так. не разбр.? Бухльо иск. да каж. че кас-те са въоръж. с руск. ориъж. продадено от Тур. После разправя нещо по въпр. за Вел. Бр. и Фр. ама и той не знае кво твърди...

Долен стопанин- зло куче

Дали А.Х. не е бил прав??? Дали светът нямаше да е едно по- добро място ако нямаше цигани , негри,араби и евреи.

добави и други народи към списъка, впрочем всички други без немците и тогава се чуди

Това отчет за подарените оръжия от наша страна ли е ? Сещам се за още 240 човека, които можем да изпратим .

ООН да разреши с резолюция на Русия да влезе с войска в Ингушетия, Чечня, Сирия и Ирак. За 2 седмици ИД ще е изчезнала.

по тази логика да и разреши да влезе и в Украйна, разликата е че там не режат главите на хората, а ги горят живи

"Нищо ново под слънцето" - и полицаите така са рязали главите на партизаните преди 9.9.1944.

Щом и украинските "демократи" са вършили същото вече на нищо не се учудвам.

в Интернет се виждало- е кой ги вижда и в кой интернет и какво общо има снимката със заглавието?!

Големите чалми атакуват малките чалми след полувремето малките чалми контраатакуват големите чалми. А отгоре бледоликите пуснат по някоя бамба за да изравнят резултата. Тази игра е в интерес на всички да не спира. Все пак чалми, бради, средновековие.....

Първобитни хора. Както турците са рязали глави на българите! Това са изроди и примати!

деер

Да благодарим на Вашингтон и Лондон за тяхната петролна алчност!

Тъпак!

Ти си тъпака пич,той е абсолютно прав.

Това е моя снимка от полигона в Ново село. Сватбарска стрелба!

Територийте завзети от ИД трябва да се третират ,като полигон за тестване на нови оръжия.

Ха ха ха...!

В България за да не стигнем до тази зла участ е необходимо да направим следното : 1. Да се забрани с закон всякаква религиозна пропаганда от г.т. партии като например : БСП, ДПС, АТАКА и пр.е. вкл. лица и групи , например : Ив.Костов, СТАНИШЕВ и като приемем, че няма давност за ПРЕСТЪПЛЕНИЯ срещу личността, собствеността и преди всичко ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ на отделния човек .... 2. Да се приеме с ВСЕОБЩ ОСОБЕН ЗАКОН, че сме ДЕМОКРАЦИЯ, т.е. по-скоро ДЕМОКРАТСКА РЕПУБЛИКА така както В.ЛЕВСКИ е прокламирал и в която се спазват ВСИЧКИ И ОТ ВСИЧКИ ПРИЕТИ ЗАКОНИ НАРОДЕ ????

с тая демокрация.По голяма изгъзица светът не познава. Още древните гърци са пробвали и са видяли що за боклук е. А Хитлер съвсем демократично е избран и е управлявал пък всичи ревете против него.

Това е нечувано, няма нищо общо с човечеството, сякаш сме в първите векове. Ужас и не трябва да има милост за такива.

Не съм съгласен!