Иракският премиер: Освободихме Фалдужа от ”Ислямска държава”

Западният иракски град Фалуджа, който досега беше под контрола на джихадистите от "Ислямска държава", е освободен, съобщи иракският премиер Хайдер ал Абади.

Обратно в новината

Коментари - Иракският премиер: Освободихме Фалдужа от ”Ислямска държава” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В село ФалДужа жените шарят, в Кабинета, а пък, мажете, всички се бутат, в ПолЮцията! С два манда, Примера, е Футболна легенда, в оБора на Бистричките лъвове и тигрета !

рушняците пак са се изакали под статията. Как е вашето травеститено жуже - пикае ли газ, свършиха ли му паричките? Ми да отпусне малко от ония в Панама.

НЕ ВИЖДАМ КАК ИРАНСКИТЕ ВОЕННИ КОИТО УЧАСТВАТ В ОПЕРАЦИТА СА ПОД АМЕРИКАНСКО КОМАНДВАНЕ - ТОВА ПРОСТО НЯМА КАК ДА СЕ СЛУЧИ???:)))

Дир-ниците и сега на кой от двамата лъжци да вярвам - на амриканеца или на иракчанина? Защо публикувате статия с информация, която не сте проверели?

Ирак -Ел Фалуджа.Трудно ще освободят напълно града от терористите.ИД не позволявали на хората да напускат града.Използвали ги ,като жив щит.Заставяли ги да давали кръв за ранените терористи.Давали им храна ,при положение ,че ще застанат на тяхна страна.Децата ги привличали в своите редици и ги застявяли да се сражават.Често именно деца стоят в взривените автомобили.Терористите се скривали зад мирните граждани.Те не допускали хуманитарни помощи.И всичко това се случва в 21 век.

Браво на Ирак и САЩ. Както и на пешмергите. Те трепят идилци за закуска.

Питай иракчаните какво мислят за САЩ! Почти никой не вярва, че са срещу ИДИЛ. Това е разбираемо след като няколоко пъти вече са ги виждали да им спускат оръжия "погрешка"....

ти нямаш нужда да питаш - всичко знаеш..

Благодарение на войната в Ирак се роди ИДИЛ. Коалиционните сили така и не откриха оръжия за масово унищожаване на Садам. Всяка възможна връзка между него и атентатите от 11-ти септември се оказа изфабрикувана. Арабската пролет от 2011 г. доведе бившите лоялни групи на Ал Кайда да се закълнът във вярност на ИДИЛ.

От войната по-страшно няма!

Смислен призив на Иракския премиер . Стига да е сериозен и да устиска :) "Няма място за ДАЕШ в Ирак. Напуснете нашата страна! Ирак е само на иракчаните", каза премиерът. " Да видим дали ще е последователен , за да призове и тези които разрушиха Ирак и създадоха ИДИЛ също да си омитат парцалките след десетина година "присъствие"/ окупация/поробване ? А също и да си плащат за иракския нефт по пазарни цени. Предишният премиер тъкмо се беше поеманципирал от началниците и хоп - избори :) То едни избори, ама не може съвсем без шоу, нали ? Ще лъснат кириливите им ризи на демократизаторите - дори и за безмозъчните Между другото , колеги от ДИР, става дума за Фалуджа, а не за Фалдужа :) Не е трудно да се поправи, нали ?

Елате ни на гости, в града ФалДужа !

Госпожата: Кой е най- високия връх на Р България? Марийка : Мусалла! Иванчо : ФалДужа! Само "БОТЕВЪ" каза кметъ на ПЛОВДИВЪ!

ФалДужа! Колко ни плени, тУй име Родно, мило, надЖежда, в теЖките ни дни ! От признателните баби, от село Долна Грешница, Кюстендилско

ФалДужа може да освободи само РБ Президент- Главнокомандващ или Н.ПР. Генерала- Наш Пример ПраЗцентър на Патрицйаршията* Барна Мерано- Глав. секлецарка.

Е и за какво се хвалите тогава....били "превзели"!

Не можах да разбера какво точно са освободили - Фалуджа или Фалдужа........

аиде па другата ваканция че одиме на море в ирак ...

Понякога аз самият се изненадвам от факта,че има още идиоти които ми вярват - на мен и на продажните васали които управляват едни държави и са мои слуги...:):)) Какво да кажа...Айде,те има защо,понеже печелят,ама останалите гагаузи които за цент и половина работят за мен и се правят тук на шутове? Ето,когато имаш интерес,създаваш талибаните и се снимаш с тях в овалния кабинет усмихнат,наричайки ги,борци за свобода...:):))Виден техен водач-кой друг?Осама бе,Осама!!Същият който се превръща в терорист когато не е изгоден и го гърмиш!но преди това,хващаш най големия му враг -Садам-и го обвиняваш,че е негов съюзник за да го гръмнеш и него и да гепиш петрола му!Всичко излиза наяве,но ти и твоите гамени по форумите си продължават в същия дух...След това създаваш ИДИЛ и един виден политически дебил с мозък като таратор от виетнамските шамари навремето,отива и се снима пиейки кафенцето и лафейки с водача и!Изпращаш ИДИЛ да свали Асад,за да гепиш и неговия петрол...Отива Русия и помага на Асад..Ти започваш да наричаш ИДИЛ,умерена опозиция,защото целия свят разбра каква т е ролята!Да,ама руснаците не дават назад какво да правиш? атакуваш и ти ИДИЛ,за да ма как да кажеш,че си освободил територии от нея да лапнеш петрол.Пак не ти пука,защото идиотите които получават едни центове от твоите НПО-та,дават рецитал на алабализма! Ето батковци,ето! Това е глобализацията и демокрацията,както аз ги разбирам! Как ги разбирате вие,си е ваша работа...:):)))))) Нима не ви дадох признаци с Югославия,Кипър,Гибралтар,Фоклендски Острови?

някой освобождават градове, застрелват лидери, други бомбят училища и болници.

Кои?

аиде па другата ваканция че си я направиш в ирак ...

Абе ти да не си някакъв милиционер? Затапват те всеки път и пак продължаваш да си повтаряш глупостите.

Викайте Путин да среже лентата.

браво.сега си вземете обратно цялата иракска сган и си живеите мирно и кротко.амин