Лидерът на ”Ислямска държава” ранен при въздушен удар

Абу Бакр ал Багдади, лидер на групировката Ислямска държава, е сред ранените при въздушен удар в Ирак, потвърди Багдад.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ”Ислямска държава” ранен при въздушен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този се е самообявил за пряк наследник на пророка и със сигурност има пряка телефонна линия с бога, както буш, през която линия си обменят факсове. но като погледнем многотомната (многотонната) история на тази "цивилизация", то ще трябва да речем, че всички "демокрации" са тръгнали оттук и извървели трудния път на самопровъзгласила се ис и на самопровъзгласил си се лидер. разбира се, че "демократичната" "цивилизация" има дълъг път зад себе си, както и дългогодишен опит в инквизициите, кладите, атомните бомби, холокоста и лобизма. може би, ако почакаме около няколко века и тези ще развият "демократична" "цивилизация". не им пречете на развитието, ако обичате. както и на вас никои не ви е пречил... хахахахахааа

И с Плевналиев

Ей,я по-внимателно!Ще избиете всички ЦРУтерористи-артисти,а после ще се чудите защо "демократизираното на света" буксува.

Един мой съсед сподели ,че негови познати от Израел го попитали в коя болница се възстановява Абу Бакр ал Багдади,защото искали да му идат на свиждане .Само за 5 минутки да го видят хората.Та реших да му помогна, ако е възможно.

Жалко, не са били точни!

Пуснете немската армия и за един месец Ирак Сирия ще разберат какво е "Дойчланд юбер алес"!!Тоя ранен на оня му бутнали чалмата!Смешници!Англичаните ще ловят резачката на глави от Лондон!Самолети спец части простотии подслушване!Само немската военна машина може да се справи!За всеки убит войник 500 разстреляни!Комендантски час!Разпити!Гестапо!Концлагери!Ред!Трудът ще ви направи свободни!Работа и намалени дажби!Крематориуми газови камери!Мангустите ще кротнат за нула време!

Ако намери вериги за танковете..... Ичасти за самолети..... И снаряди....... П.П. С изключение на водолазите,които са-може би-най квалифицираните в света,"германската военна машина",е спорно дали може да се справи,дори с някои от балканските държави..... Виж въоръжението,и ще се убедиш!!!

По-скоро тая работа би я свършила ефективно руската армия! Най би ми харесало да се изсипят "Спецназ", подплатени с 2-3 000 Кадирови чеченци - ей да видиш лезгинка по главите на ИДИЛ-ци...

Кадировите чеченци, са нож с две остриета, не им се радвай толкова.

От 1945 година държат под око германската военна машина за да са сигурни че не може да се справи в сложни бойни ситуации.

Да ни кажат в коя болница се възстановява,че батИ Маккейн,иска да отиде на свиждане с цветя и бонбони.......

Kill 'Em All

Shoot`em down! Дай да ти стисна ръката, брат! Точно на място! :)

Имаш ми ръката и поздравявам с парчето на Twisted Sister - Shoot 'Em Down

Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

Минусите по твоя коментар,са защото има по форума ЕнтелЕтентни и "честни","морални" батковци,които "гледат истината в очите"!!! Те разпознават на известната снимка,Мики Маус,а не Маккейн.....

Любопитно дали МакКейн ще отиде на свиждане на Али Баба, да му занесе портокали и шоколадови бонбони. Все пак са приятели, нали миналата година двамата се здрависваха при посещението на МакКейн в Сирия.

защо когато убият някой американски войник голяма дандания всички против а сега като са ги трепали ане убили 40души нищо по медиите никаква дандания стига с тези платени медии това не е война война се е правило перди 100г почвало се 8-11часа от 11-13часа всеки си взима раненине и убитите и си обядвало и от 13-17часа война и се спирало с войната и другия ден пак а сега с удн самолет на 10км изтрелват бомба и това война ли е или масово убийство може да не е добър за запад но и тези хора имат на раменете си глава и мислят и са прави за тях си

Абе ти добре ли си, бе!?!? Тоя охранен тип от снимката Абу Бакр ал Багдади е лидер на терористична организация на религиозна основа и трепе наред невинни, само защото не са от неговата религия. Интересно, но факт, ако ти попаднеш в ръчичките му, дали ще те помилва само защото му признаваш, че е прав за себе си да те утрепе, единствено защото не мислиш като него?!?!

Защото американският войник е човек, а тези са мангали, тоест примати от вид, който дори не е в Червената книга. Отстрелът им е разрешен, понеже ловният сезон е открит. Още повече че като ги приспят, им правят добро - пращат ги директно при 72-те девственици.

Мдам, ама се пита в задачата тия 72 дали ще са девственици, дали ще са манафи - "награда" за убиването на нищо не сторили им хора... Защото и за трите религии важат 10те Божи заповеди, а шестата гласи: "Не убивай."

Само ранен, жалко? Крив мерник...

Следващия път ще го уцелят по-добре и ще замине в пъкала.

Eeee, щом е бил уцелен, значи ракетата е изстреляна от руски самолет, а американските самолети са си изсипали товара върху село с мирни жители! Ааа и щях да забравя - краят на комунизма е станал при падането на китайската стена...

Я! Като видях снимката първото което си помислих беше че виждам пловдивския митрополит - дядо Николай! Същата поза, същата брада, същата калимявка...

Сн.: Пловдивска патриаршия Област Коматьово- Катуница

Хората губят човешкия си облик, когато спрат да различават кое е зло и кое - добро... Не е смешно, "българино"! В ада всички са вярващи! - сам ще се убедиш...

Да, тази война отново е за петрол. Религията е за маскировка.

До момента тактиката с миндилите показва, че с тях войната трябва да е тотална и до пълното им изтребление, а след войната преследването им докато са живи, както евреите са преследвали фашистите. Ясно е, че трябват здрави бомбардировки и унищожение на всичко, зад което могат да се скрият и да стрелят. Тези водят война на живот и смърт и с тях трябва да се води такава война.

Един, от Македонските войводи, забрави му името егати Спаска Литровска, Самосъзнателната

Мязаш ми на луд....

Ти отдоле ли ги познаваш, гадурице?