Ислямска държава екзекутира 30 етиопски християни

Джихадистката групировка "Ислямска държава" публикува видео, на което е показана екзекуцията на близо 30 мъже, представяни като етиопски християни.

Обратно в новината

Коментари - Ислямска държава екзекутира 30 етиопски християни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напротив. Жовота на земята е проектиран така, че всеки вид има своята ниша и предназначение и функционира в хармония с останалите видове за да поддържа жизнената среда на човека. Конкуренцията е човешка философия, но няма проявление в природата. Затова и цивилизация основана на конкуренция, а не на сътрудничество и взаимопомощ е обречена на постоянни конфликти.

динко , гледай анимал

Путин пидкрепя Бaшaр Aсaд и Ирaн,ЕДИНСТВЕНИТЕ които се бият реaлно с тези изроди,кaкво повече дa нaпрaви ,Русия дори не грaничи със Сирия и Ирaк,пък и янките зaбъркaхa кaшaтa,редно е те дa си я опрaвят,освен товa СAЩ еднострaнно прекрaтихa сътрудничеството с Русия зa борбa срещу тероризмa !

С една думана праволавна русия й дреме за християните!

ГУГЪЛ :)))

Стига с тези промивки, САЩ създадоха и подкрепят ИДИЛ и всичко, което някога някъде стреля. Това е положението, останалото е дезинформация и неправилно предписани хапчета.

И ,последно ще напиша той умря и веч не диша,няма нужда , за това да глаголиш ти лъжа.Помисли си харно не е ли време да се обединим. Мир в светъ да възкресим.Мир добър с любов към всички нищо ,че не сме еднички.ТУЙ е првилнии девиз,ако аз греша то и ти грешиш

Uragan

Във всеки вид съществува вътревидова борба. Изхождайки дори от това основно жизнено правило е пределно ясно, че мирът е фикция. Или в най-добрия случай утопично положение разграничаващо пиковете на вътревидовата борба.

Не става обединение в лъжа. Не става да смесиш масло с вода. Трябва да се разделим по народи и граници за да възстановим мира тъй както Бог го направи. Няма да има мир до края на света. НЕ за друго , а защото истината не може да се помири с лъжата. Те винаги воюват.

Какви ислямисти начело на идил стой евреин ,дружка на обонго я си отворете ушите и очите.О брез ян О без ян стой.

Точно така, само че я се научи да пишеш, никой не стоЙ, а стои!

Аз мисля че на ислямистите е крайно време да им се играе дървото!!!отдавна си го просят....време е!!!То бижа средновековие ама те не се спряха-сякаш са единствени на света и преди тях не е имало милион цивилизации-всичките глупави като тях-защото ги няма!!!!!

дире, че сте неблагонадезден източник на информатиса е известно на всички. не триите хората изберателно!!!! все по-рядко влизам да чета нешо при вас. пародя на настояшата власт сте. няма да издурзите дълго на свободнят пазар с тази цензура. информацята, която предоставяте е изопачена и цензурирана.

рядко влизаш да четеш , ма пишеш много крепостнико ! не влизай изобщо ! напусни дира и родината ми !върви си в магучая и не се връщай никога !

аз съм булгарин. не американски трол. в тази страна е и моя страна

Един от най-близките съратници на Саддам Хюсеин, смятан и за мозъка на Ислямската държава (ИД, преди Ислямска държава в Ирак и Леванта, ИДИЛ) Иззат Ибрахим ад Дури, е бил убит, съобщиха местни власти, цитирани от Би Би Си и телевизия Скай нюз Арабия.

тези екзикутираха всякакви ,но само евреи не сум прочел оше че са екзикутирали ,зашо ли ? или ше ме обвинят в антисимизъм, след като ги хванаха в букера на ислямска дурзава бягаики от бомбандировките на асад

що сте толкоз тъпи и нагли руските пияници бе ? шкартото на света ! и за тор не ставате ! червей за риба дори , не става от руския боклук

резаните курове от ид трябва да се убиват, убиват, убиват!!!

Ще настане и денят, в който всичко това ще се случва в сърцето на Европа! И май не е много далеч този ден. И да видим тогава, кой ще излезе по курназ. Ние или те! Аз определено не залагам на тях.

истинaтa винaги излизa нa яве !

да бе истината лъсна разбрахме че силно мразиш САЩ а иначе си толкова природно глупав че не си в състояние да измислиш нещо по конкретно в което да ги обвиниш и затова повтаряш някакви общи приказки...жалк тъп селянин

прятен зивот в америка ,ти позелавам. аз поне ги видях какво представляват,сега е твои ред. вземи си виза и работи здраво за просперитета на америка

Да умират. Ако умре някой Шарли тогава ще е световен проблем. И ще е ден на траур за цялата галактика.

Признаците на лява политика са поемане на тежестта от средната класа, за да обеднее и финасово и политическо подпомагане на действителните виновници за кризата отдържавата , които контролират правителството. така се стимилрала беззаконието и незотговорността, предпоставка за переодични кризи с разтяща интензивност. Простичко е но за съобразителни хора.

Шаломите не реагират?А треперят за С300 на иран и говорят не свързано нали обама разреши дори се чудеше защо не са там?

Иран и Сирия се борили с ИДИЛ ??? Това виц ли,е ? Голяма борба е паднала! Да кажеш Египет и Турция, да, ама Иран и Сирия-подигравка!

ха ха ха а кой им копува петрола на ислямистите

аз ,,копувам", ще копя капачки за буркани, ние ще копим...фен на правописа!

Нестихващата подкрепа на Турция за наемниците в Сирия, чийто лидер Реджеп Ердоган счита Башар Асад за свой личен враг и тихото задоволство от експанзията на ИД в Ирак и Сирия имат и чисто икономическа мотивация Турция пре-продава заграбения петрол от джихадистите в Сирия и Ирак на държави-членки на ЕС изчиствайки го чрез Израел. След това всички в ЕС, които купуват петрола евтино се преструват, че той идва от Израел.

Pesh0

Турция подкрепя ИДИЛ . или най - малкото , активно , не му пречи . Египет ... изобщо , няма нищо общо. Едиствено Сирия и Иран , оказват някакъв отпор . Но те са под ембарго и им е трудно . А ИДИЛ , са партизаните , които САЩ , преди 2 години финансира да свалят Башар Асад . И сигурно щяха да успеят , ако не беше твърдата позиция и подкрепа на Путин , за Асад.

Пак те прихванаха статията цитира че американци доставят оръжие на ислямска държава.Самолети кацат там безнаказано като приятели с какво оръжие ги трепят.Защо го истрихте?

Пак не сте казали всичко. Страх ли ви е? Станали сте дхимита ли? Или не е "политически издържано"? Във видеото мръсникът джихадист се е обърнал към християните по света с думите: "Няма да намерите сигурност дори и на сън, докато не прегърнете исляма" Във фрии тире бг точка нет има доста повече информация за станалото. Тия контролират крайбрежието на Либия и имант "грижата" да пускат в Европа само "правилните мигранти" - мюсюлманите... Айде - можете вече да изтриете или да скриете постинга. Дано все пак 2-3 успеят да го видят.

Честно казано, не мога да проумея, защо все още съществува тази терористична групировка???!!! Уж всички държави официално са против тях, а идил продължава да извършва зверства, че и се разраства???!!! "Докле е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да й строшим главата"

Виждаш ли, и ти се водиш по официалната пропаганда - забранено е да се казва Ислямска държава или Халифатът, щото не съответствали на исляма... Затова, правилно било да се пише ИДИЛ - е, не че като напишеш Ислямска държава в Ираки Леванта не е пак, ама е по-ограничено...

Dobromir Dimitrow

по-кратко е, че пиша на "фонетик".

и разберете наи-после. когато демонстрирате, че сте неграмотни, не знаете българската граматика, вашето мнение си остава въздух под налягане. друг е въпросът, че привържениците на червеното и на путин, са изначално идиоти

Принципно бивште комунисти станаха първи демократи външно, но вътрешно си останаха същите стари безпринципни комунисти. И те най-много лаят срещу Путин, въпреки че Обама е повече комунист от Путин и прави доста по-лява политика. Индокринирането ви пречи да оценявате адекватно реалността.

браво динко, много хубава опорна точка. комунистите станали демократи, а демократите, естествено - комунисти :)

ако измъкването на страната от тежка рецесия е признак за лява политика - да. и ако да заплашваш цялата цивилизация с атомни бомби е дясна политика - да

дa изтрият ИД от лицето нa земятa ( с мощни вaкумни бомби нaпример) но не желaят ! Имитирa се дейност зa пaрлaмa !

Кaто си лежец и нямaш aргументи,освен дa псувaш и обиждaш,друго не ти остaвa !

ако се идентифицираш като смотаняк и глупак, това си е твои проблем

Шило

Не им обръщай внимание. Това е характерно за троловете. Лъже, маже, обижда. Парички им трябват. А фактите за тях са без значение.

не им обръщам внимание

прaв си,всичко е тaкa ,кaкто си го нaписaл !!!

знам, че съм прав

Путин пидкрепя Бaшaр Aсaд и Ирaн,ЕДИНСТВЕНИТЕ които се бият реaлно с тези изроди,кaкво повече дa нaпрaви ,Русия дори не грaничи с Сирия и Ирaк,пък и янките зaбъркaхa кaшaтa,редно е те дa си я опрaвят,освен товa СAЩ еднострaнно прекрaтихa сътрудничеството с Русия зa борбa срещу тероризмa !

харесва им да са смотяци и глупаци, на страната на смотаняка и глупак - путин. тови си е техен проблем, не наш

е по-вaжно дa свaлят Бaшaр Aсaд в Сирия и " по по грешкa " ги,снaбдявaт с оръжие,хрaни и пaрици ! Я си пимисли сaмо следното : зa дa добивaш и продaвaш нефт ( кaкто прaвят ИД) трябвa дa имaш клaденци,сондaжи,рaфинерии,a товa сa все големи обекти,нямa кaк дa ги скриеш в пешерa или землянкa,СAЩ уж ги бомбят сумa ти време ,ефект нулев,ти кaк си го обяснявaш,особено в рaвнaтa пустиня дето и велосипед не може дa скриеш,че е открито,рaвно и всичко се виждa???

А какво прави по въпроса защитникът на православието? Какво прави Пути по въпроса?

Голям военнополитически стратег си, личи! А и с тия разбирания за икономика и филология сигурно имаш 10 висши ,и то най-слабото в Харвард! С теб съм форевър!

pernishki university, maina

ПЕГИДА я по добре вземи ходи си легни.

който реaлно се бори с ИД,СAЩ имитирaт борбa с тях,в действиъелност бомбят сaмо изостaвени кaмиони и обекти ,зa пaрлaмa,a тaйно ги пидкрепят,aмa " по грешкa" кaкто е кaзaл aмррикaнския генерaл !

Време е тези изроди да си платят - до девето коляно; И децата им и внуците им!!!

Време е да въздадеме възмездие.

Много мееекате като кози из Шопландия . Оправете си правописа ,че много дразни .

идил са по силни от сащ вече,никои не може да ги спре.уродска раота чуиек.

Като Щатите направиха няколко авиационни удари срещу тия уроди в Сирия, Русия веднага скочи че нямали право да извършват това на суверенна територия без разрешението на Асад? Е ?

Шило

Така е, територията сирийска, ри власт е Асад. Формално трябва разрешение, съгласуване, защото става въпрос за военни действия на тяхна територия

другото брaтче Aлкaйдa !

Бе ,кой им шие дрехите на тея бе? Се едни червени такива,че и по мярка са им. Има някаква далавера в тая работа. Моделиерите им имат стил.

Комунизмa същесъвувa сaмо в Севернa Корея и в твоя болен фaшистки мозък,a колкото до "нaбивaнето" опитaй с мaйкa ти,щом ти е мерaк !

Това са вършели и комунистите когато са взели власта поголовно са убивали свещенници и са взривявали черкви.

Да се забрани интернет и телефони, да има 1 телевизионна програма от 6 часа на ден и да се излъчват само руски военни филми и манифестации. Ако умре държавен ръководител, всички под строй да бъдат карани да ридаят. Това е истинския живот!!!

Какъв комунизъм те гони тебе? Статията беше за мюсюлманите, които режат глави на християните. Болен мозък!

да иска комунизъм човека, ти пък какъв си , много искат това!

Pesh0

Русия официално подкрепя Сирия и Иран. Който се опитват да спрат ИДИЛ и дефакто са единствените , които воюват с тях .