”Ислямска държава” прие клетвата за вярност на ”Боко харам”

"Ислямска държава" прие клетвата за вярност на нигерийската групировка "Боко харам", се казва в аудиозапис на ислямистката организация.

Обратно в новината

Коментари - ”Ислямска държава” прие клетвата за вярност на ”Боко харам” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"БОКО харЕм" прие клетва за вярност пред САЩ

Ами да приема и клетвата на ДПС и да се почва...

..Чичо сам си отгледа "плашило", което поддържа простотията под чепика си, за да могат да си въртят политика и търговия на дебелата тояга и моркова....но синовете често се изправят и срещу бащите си, когато са с подходящо възпитание и "спомени" от създателя си...скоро ще бъдем свидетели на това "каквото посееш- това ще пожънеш" сега търсят "масхи" срещу своите деца...

Тия от боко харам и миндилите от идил са въоражени изключително с руско оръжие.Путин сее смърт и в Близкият Изток и вУкрайна.Но за едноси прав.,,Който сее ветрове жъне бури''Имам в предвид авантюрата на СССР в Афганистан и последвалия кървав разпад на съветите.Та и сега Идил и боко ср въоражаеат с руско оръжие.Да видим какво ще стане?!

Ей,шибани американци.Видяхте,че икономиката ви за пореден път е в криза и веднага създадохте нова шайка от ислямисти,които да създават конфликти и вие да си продавате оръжията,а после да се правите на миротворци и да си набутвате фирмите да строят сринатите места,от където минават тези. Само не сте предвидили,че тези хора първо ще посегнат на вас и тогава колкото и да искате няма да се спасите.

Като прочетох първо, ми се видя като "Боко Рапан", та се сетих за един друг Боко :)

ИД приемат една африканска кръвожадна групировка две седмици след публичното обявяване на поклоничество. Може да се помисли дали ИД нямат нужда от съюзници, защото закъсват? Скоро ще бъдат откъснати и постепенно избити.

Не ме интересува кой на кого се е клел във вярност. Искам да чета само колко мъртви ислямисти има за деня.

Поредно странно събитие се случи на 13 март 2015, когато в Сирия заедно с дузина наемници беше убит и офицер от израелското разузнаване Сирийската авиация унищожи бункер на ислямски терористи в провинция Кунейтра, съобщава държавната информационна агенция САНА.

А тайно са целували звездата на давид!Балъците умряха!

" "Ислямска държава" отново заплашва САЩ и Западна Европа с атаки. " А стига САМО са ги заплашвали...особенно ФАЩ

Некоя снимка с камила нема ли да публикуват?

Нямат си в Нигерия, най-много някоя и друга коза да покажат....

Pesh0

На всяко действие , съответства , равно по сила и обратно по посока противодействие . Колкото и да са отвратителни ИДИЛ , те противодействат , на това което САЩ и запада са правили в билизкия изток. Разделяли са страни. Поставяли са марионетни правителства , колонизирали са . Е сега няма защо да се чудят , че отпора е грозен.

Всичко, що е Боко, е яко осрано!

В първия момент ми се привидя "Ислямска държава прие клетвата за вярност на Боко"...

"Терористи от всички страни, обединявайте се!"

Такааа... Ислямистите се обединяват, а САЩ, вместо да обединява света против тия изверги, се чуди как да го разединява.

Путин ще го обедини. Около своите незаконни рожби. Това е трето дете на Алина, все с "неизвестен татко, не помнела с кого е спала".

Иван Цанов

Не помниш ли бе онанист - с тебе е спала.

"Ислямска държава" прие клетвата за вярност на нигерийската групировка "Боко харам", следва агитация на "майчин език" от дпс.

А тези нещастници от ИД и боко харам освен да убиват невинни хора нещо друго правят ли ? А да, рушат музеи ! Колко е демократично да въоръжаваш изроди и после да се бориш с тях - оборот да става нали ?

Еми ЦРУ и МОСАД да спрът да ги въоръжават и съветват, ама не искат!

и Путлер също!

Ако не са положили вече. След данните, че бойци минават през България

А химнаът им е песента "В Пустинята", на известния български рапър Гошо От Почивка ( GP)- Йеее. ... Във Пустинята ... На GP камилата ... Иеее

Скоро ДПС явно ще полага клетва...