Съдът остави в ареста 7-те, заловени за радикален ислям

Окръжният съд в Пазарджик наложи постоянна мярка „задържане под стража“ за Ахмед Муса Ахмед и другите шестима задържани при акцията на ДАНС за радикален ислям.

Обратно в новината

Коментари - Съдът остави в ареста 7-те, заловени за радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не ги проверите тези мангали-ислямисти защо всички се правят на болни и получават инвалидни пенсии от нашите данъци. Кой им ги даде. Кой, кой.

Вярно бе, Мусата болен инвалид, жена му болна, инвалид, как ги правят тези работи.

КОЙ плаща на журналистите от телевизите да говорят глупости, че нямало заплаха и това било показна акция на ДАНС, тия имани са лиуди и са за затвора. И определено са заплаха, КОЙ ще ми гарантира, че зомбираната жена на Ахмед няма да се гръмне в метрото, за да я възнагради Аллах с нова бурка в Рая.

всичката литература да се конфискува,да се изземат бурхите и забрани продажбата им,достъпа до интернет,джамията да се затвори до приключване на войната с джихата!това е свърталище на умопобъркани!да преминат през преглед психиатър и психолог,за да се прецени колко са зомбирани или безнадежни в цялото гето!децата в защитени жилища!дпс да се засрами за подкрепата си и заблудата в която се опитва да държи обществото за този проблем!

Слаба работа, други ще се навъдят. Единственото ефективно решение е НАПАЛМ. Тъкмо ще държи влага и на другите, за да си помислят добре, преди да прегърнат бурките и брадите!

Не разбрах, в какво са обвинени... демокрация нещо си ли? И защо и Воленчо, не е сред задържаните?

Правиш малка грешка, ако си мислиш, че "демократично" ще ти позволим да колиш и бесиш неверници" , или когото и да било.

Тази акция беше наложителна ,даже закъсняла.Необходимо беше на отчаяния народ да види ,че все пак малко -отмалко има държава.Ония пък в НС искали да чуят секретни данни за да слухтят такива като Местаня и к.Исмаилов.Вече няколо дена разни псевдо политици и журналисти се упражняват да правят разбор и да поучават ДАНС.У нас всеки дава акъл за това ,което не му е работа.А тия на картинката с брадите яко да бъдат одрусани. Ония с бурките да заминават за Суадитска арабия като толкова им харесва.Какво им давате трибуна да слушаме разни дивотии.. на някаква проста циганка с покривало.Вън от БЪЛГАРИЯ!!!

ИЗВИНЕТЕ, И ВИЕ ЛИ СТЕ НА ИЗДРЪЖКА В ПОЛИЦИЯТА:(((((( апропо, пишем накЪде!

ДА ГО ДУХАТЕ! НИКОГА НЯМА ДА МЕ ХВАНЕТЕ! УСПЯХ И УСПЯВАМ ДА ВИ ЧУКАМ ПО ВСИЧКИ НАПРАВЛЕНИЯ, ДОРИ И ОТ РАЗСТОЯНИЕ, КАТО САМО ВИ ПОДХВЪРЛЯМ НЯКАКВИ СИ АРЕСТИ, ЗА ДА ИМАТЕ КАКВО ДА ОБСЪЖДАТЕ ПО ФОРУМИТЕ.ХАХАХАХА!

Добре, че ги прибраха, терористи са и мястото им е в затвора.

на П.П.Г. си гостуват с една сурия гавази, а раята им плаща, по три телеЖки прЖолки, и за кучки, всеки божи ден до края на Света, и от нигде взора, надежда не види?

За 24 часа фен-клъбовете и рокерите са решили проблема! И това ще стане и дано е сега!

смърт чрез растрел за всички които се занемават с такава дейност стига сме галили престъпниците с перце не знам но имам чувството че българмя е вече раят на престъпниците и на заблудени овци като тия

Не, не-е-е...смърт по техните обичаи - пребиване с камъни, на площада!

Поведението на държавата ни е рязко неадекватно. Тези хора са съюзници на терористична организация, която води война с цивилизацията ни, Като такива те трябва да бъдат третирани като военнопленници и да бъдат закарани в лагер за пленници, докато трае войната и без право на свиждане и т.н.

клетки в зоопарка, кът за Пазарджишки пингвини.

Не мога да понасям идиотските български кресльовци които охулват полицията и ДАНС едиственно с намерението да сменят отново някого със своя марионетка.Не разбират,че именно тяхната "правозащитност" и политически домогвания помагат на екстремистите.Лично от фанатизиран нашенски мюсюлманин съм чувал: "С вашите "демократични" камъни по вашите глави!!!"

продbлжаваите, братя бbлгари да се свивате като пу..ки, едно счупено пищовче нямате у вас, за кадем, ще се усетите, ама ще е кbсно, рая сте и това е!

прибирайте ги всички,достатъчни са доказателствата за максимални присъди!стига сте ги динкали,да не се мяркат повече!това продължава от години,промиха им мозъците,че и на децата!

Напишете в Youtube - ,,България или Афганистан? Махалата в Пазарджик 2012г,, и ще видите за какво става дума!!!

С ТЕЗИ-ИЛИ НИЕ ТЯХ ИЛИ ТЕ НАС.НИКОЙ ДА НЕ СЕ СЪМНЯВА ЧЕ ВРЪЗКИТЕ НА МАНГАЛИТЕ С АРАБСКИТЕ ФОНДАМЕНТАЛИСТИ ИМАТ ПРЪСТ ДПС.ТЕ СА В УСНОВАТА НА ВСЯКО ЗЛО ДОШЛО ОТ ТАЗИ ЯАСТ НА СВЕТА.

Hикой не се съмнява,това са техните избиратели,те си ги знаят и нарочно не ги закачат!борисов нека си мисли,че поддържа "етническия мир" само и само да е цар!Hяма кой да защити българите в ек!някакви пикливи евродепутати мълчат като наср.ни!

вещо лице,като Силвана, Светла, Папазов или друго ще ги оправи... То не било омраза, а любов...

не си играйкайте друг път ,наистина

Не от вчера, цялата власт не може, не желае или се страхува да решава проблемите в страната. А има начин и той не е труден. Попитайте лекарите как се лекува болеста на века-рака. Открива се на време и болното место се изрязва от здравият организъм.. Така трябва да се постъпя и в случая-заразата се отстранява завинаги от здравият организъм на обществото.

ОБИЧАМ РАНО СУТРИН ДА МИ МИРИШЕ НА НАПАЛМ

ВМЕСТО ДА ГИ СЪДИТЕ ГИ ПРАТЕТЕ НА РАМЗАН КАДИРОВ В ЧЕЧНЯ ДА ГИ ПРЕВАЗПИТА - ТОЙ ИМА МНОГО УБЕДИТЕЛНИ МЕТОДИ :)))

Ха пишете злобни коментари..ха..ха Ама ДАНС как ли са пропуснали кой източи КТБ? ..пожелавам ви приятно плащане.

или помаче

Нито едното, от тея новите сиган с турско-арабски имена

ВСИЧКИ У ПАНДЕЛАТА ЗАВИНАГИ. И ЗАКОН, НИКАКВИ БУРКИ, МУРКИ И ТЕМ ПОДОВНИ, ЗА ДА КРИЯТ ПОД ТЯХ ВЗРИВОВЕ!!

Преди 40 г. тия вече щяха да са в небитието.

А да се хванем на бас, че ще се окаже ,че амуджите са тук с "благотворителна" мисия и ще ни осъдят е ХАГА !!! Кога е било българите да ги защити някой някъде ?????????????????????

Заловили седем по джамиите,а пропуснали стотици до столицата,минали необезпокоявани през границата

Ченгилопрокурорите сега се мъчат да оневинят дансаджийските си водачи