Лидерът на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е бил убит

Лидерът на групировката "Ислямска държава" Абу Бакр ал Багдади е бил убит в неделя чрез въздушни удари, съобщава Daily Sabah.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ИДИЛ Абу Бакр ал Багдади е бил убит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО ТЯЛОТО МУ ЩЕ ГО ДОКАЖЕ!!!

Пак ли...?!

Един дивак по-малко!

Убит и след разстрела червей, какво тук значи някаква си личност, друг ще го смени и толкоз, ислямските и комунистическите терористи си приличат.

И терористите и комунистите набират персонала си сред тъпите свине като теб. Ставате за мръсната работа ...

Пентагонът го убива този за трети път. Иракската армия го уби два пъти. Сирийската един път. Вече трябва да е свикнал.

Няма потвърждение от абсолютно никой.вероятно е фалшива новина.

Досега Абу Бакр Ал Багдади е "убиван" около 65 пъти :)))

колкото чеченеца Омар ал Шишани от руснаците. включително и след като беше заловен от САЩ руснаците го убиха поне 3 пъти.

Грузино-чеченец обучен в американска база. За Шишани не сме чували нищо от миналата година, докато Багдади само за 2017-та го убиват за трети път.

като двойник му е ,разликата е в облеклото !

"Иранският министър на разузнаването Махмуд Алави съобщи, че човекът, замислил атаките в Техеран, в които в сряда загинаха 17 души, е бил ликвидиран."..... от друга статия на сайта-случаЕност!?!

е успял да умре !

ах милия Путин, пак трябва да назначава началник на ДАЕШ.

За Путьо не знам, ама любимият ти Макейн със сигурност ще се озори пак да си търси началник на ИД. Тая кОнкурсна длъжност, много ветровита ще излезе...

Май си се объркал с назначителя. Сигурно е от радиацията.

Този на снимката за кой път го убиват?!

Този САМО нашата авиация май не го е убивала

Неделя вечер, 11.06, Ал Багдади си отдъхва пред компа след изнурителен ден на тероризъм. Преглежда новините. След малко погледа му спира на поредната новина: "Я, пак са ме убили тази сутрин! За втори път този месец. Трябва да искам повече пари от нашите западни партньори! Много често взех да умирам напоследък..."

Чели сме приказката "Лъжливото овчарче"! Но, някой пак се пробва. Пи Ар-а на САЩ е без грешка. Трябва да вярваме, че САЩ борят ИДИЛ.

Хубава новина. Лошото е, че ако това е вярно, то трябва да очакваме утре нови атентати в Европа.

Заглавието на новината следва да се чете така: "ЦРУ изтегли успешно резидента си под прикритие от зоната на оперативен интерес"...

тоя е пълен с двойници

Видяхте ли,тоя пак се уреди, сега чука девственици в рая

Абе, не е съвсем ясно кой кого и къде точно...

Пак ли бе?! Бравос! Тоя задмина котките, пък за тях бях чувал, че имали 7 живота.

Ми не ме радва тази новина. Те си имат доста. Някой ще го смени.

Един голям приятел на Русия беше убит от Американско-ционистките говеда!

За 15 път...

Предното съобщение, че са го убили е било от Иранско радио, ама вие като сте дементни не помните.

тъп ли си или от герп?

Отишъл е в ада на вечни мъки,ако не се е покаял преди смъртта си. Бог не иска никой да отиде в ада, но ако се покажеш от греховете си, т.е.лошите си дела, и станеш добър човек, т.е.христивнин, Бог ще ти прости. Но ако не се покажеш от греховете си, а всички сме с грешна природа, ще ходиш на вечни мъки в ада, където са убийците, крадците, хомосексуалистите, лъжците, блудниците, прелюбодейците. Така че хора, търсете прошка от Бога, докато не е станало късно!

Поредната фалшива "новина"

коалицията на САЩ убива идилци, а злобното джудже от кремъл и ал асад тровят сирийци с химически оръжия. Русня гнусна долна.

Идиот недоклатен!

ПРОСТО, ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ! ХАУ

Верно има много идиот извън лечебниците ... То бива да си олигофрен, ама твоето е подсъдно ... Да не говорим, че сереш под новините без никаква връзка с текста ... А, че в "новината" няма нищо подкрепяща я, това пък е абсолютно друг въпрос ... Ако тоя го бяха свитнали, де що посерко маа крачоли из Изтока щеше да пуска снимки на камънаци, дето уж били ударили ракетите ... Малоумници като теб така и не схванаха театъра в Сирия ...

Адмирал Кузнецов лично го е убил.

Пак ли? Колко живота има тоя бе?

Така са приказните герои. Разчита се,че масовата публика е с акъл на 4 годишни.

lu4ka

Точно се питах, колко пъти ще го убиват тоя!?

този е бетер котките. има 17 живота.

Тоз пак са го утрепали.Мине не мине седмица две и чета Багради гръмнат.За последната година доста бомби го отнесоха .А той, кой знае къде е сега?

Ами пие и кафето нейде в Маями. Се га е в платен годишен отпуск, като агент на ЦРУ.

кюрдите подкрепяни от американците атакуват рака и днес завзеха един квартал.снн,нбс,ббс,ал жазира нищо не казват.смърта на багдади е новина която не би убягнала на тези канали.смятам че не отговаря на истината.

Въпроса е сега...той ли ..е..б..е девици или мъжки девици го напъват него.

Според зависи как той си представя рая ... Предполагам като пишман лидер, дето го трепят през няколко седмици, вече му е писнало от девиците и е минал на други версии ...

Какво означава ISIS Израелската тайна служба за разузнаване Israeli Secret Intelegence Service

и руснаците ликвидират отвреме-навреме... някой политически опонент на путин

Не отвреме на време , а непрекъснато убиват неудобните на плешивото педерасче и гном путкин

тъп ли си или от герп?

papion

Голяма работа, тия са толкова много, че веднага мястото му се заема от следващият главорез. Щеше да е новина за радост ако се съобщи, че хиляди войни на ИД са ликвидирани до крак, ама тогава на кого ще продават оръжие САЩ и Саудитите?

Аха..След 4-5месеца пак ще четем същата "новина".

това по никакъв начин не спасява европа.

Въпросът е дали ще се намери още някой за халиф или организацията ще поеме по мирен път с отказ от насилието? Едва ли след толкова бомби отвсякъде ще има нови кандидати, но пък лудите никога няма да свършат също е истина...

Багдади е бил бивш затворник в Гуантанамо.Пускат го от затвора.Те и другите лидери на ИД са по вечето бивши затворници.Името на Багдади е свързано с законите на ИД,документ който ислямистите наричали макрома. На 1-во място ислямистите са изгорили всички християнски църкви.Манастира св.Илия -от 4 век в Сирия сринат до основи.Събирали християните в една стая и им четели законите си -т.ес макрома.Карали християните да ходят с бръснати глави да се различавали от другите.Християните нямали никакви права.Да стоели с наведена глава пред тях,нямали право да се занимават с търговия,длъжни били да плащат данъци в злато.Към християните нямало милост,присъда чрез обезглавяване.Ако мюсулманин помагал на християнин,последвала го същата участ.Целият свят са с/у терористите,защото се стремят да дефинират новият ред според религиозни традиции от 7 век.Асад подържа християните ,защото те са най пострадали.

последните 2-3 години няколко пъти се съобщава за бастисването на ал багдади....ама все не е вярно ....единственият лидер от такъв калибър, който е убит от въздуха е генерал дудаев .......така, че радостта и хвалбите на някои хора трябва да са по-сържани ......

се разпознава какво е останало след ракетен удар? след стрелба с лък да, ама с ракети от въздуха...???

Ееее стига пък и ти сега, разваляш на олигофрените радостния момент ... Тука на всеки няколко седмици го трепят тоя, остави народецът да се кефи на измислиците ....

Този другар поне за 4ти път го убиват в последните 5 години. Баси безсмъртния

Пак ли го убиха. То накрая и да го убият, хората няма да повярват.

Да не стане обаче така,че някой да каже,че тия слухове са,меко казано,силно преувеличени.Щото тоя вече го убиха по-рано.

Дай им на янките някой Багдади и ще го утрепат веднага. Още на десетата година. Да го вземат мътните, даноооо!

В рака действат американците и кюрдите. Ясно е кой самолет му е видял сметката. Докато ватенките предимно избиват сирийския народ който е против диктатора в Сирия.

Нали, лично Тръмп му пусна бомбата, даваха го по CNN...

трудно ще преживее новината за смъртта на неговия авеер Багдадито...

Кой е извършил въздушните удари ? ? Защо същественото не се съобщава ?

Да сте видяли хамериканец да пусне бомба и да загуби 95 млн.? Нема такава нация!!!

пак ли го убиха бе?????

Ако тази новина е вярна, сенатор Джон Маккейн ще бъде много натъжен. Загива най-добрият му приятел

Споко, до ден-два ще е възкръснал. За пореден път :)