150 язовира са в по-тежко състояние

Министърът на икономиката Емил Караниколов съобщи пред журналисти, че около 150 са язовирите, които са в по-тежко състояние.

Обратно в новината

Коментари - 150 язовира са в по-тежко състояние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Създава се държавно предприятие, в което ще се прехвърли собствеността на всички общински язовири, които не могат да се управляват..." По време на ТК имаше Министерство на бедствията и авариите. ГЕРБ 1 го закри и върна пожарникарите и спасителите обратно в МВР... Една крачка напред - две крачи назад... Аман от мутрофизкултурници...

Борисов да праща министрите си да пият водата, че да не прелива.

Ами нещо като списък с тези опасни язовири ,да са предупредени хората ....или пак като стане наводнението ще каже Цецо ами то валя дъжд има наводнение нормално са се издавили хората

Колко години минаха след трагедията село Бисер? Кой ни управлява от тогава?Нещо промени ли се? Мири народе и ще мреш.Защото децата ходят на училище, за да има бройки и да се отпускат пари, а иначе главите им са пълни с бръмбари и хлебарки. Болниците са пълни за да им се отпускат пари, а иначе пациентите се излекуват след 40 ден. Това е действителността.

Ми то още когато държавата прехвърли на общините отговорността за язовирите кметовете ревнаха че им прехвърлят задължение които не могат да изпълнят защото парите за тези дейности остават в държавния бюджет.

Следете сега язовирите,защото почвата е преовлажнена,язовирите са пълни,валежите са много и се задават още много,идва сняг и то дебел за северна България,после ще се топи,ще вали дъжд и може да има локални наводнения.. Затова изпускайте язовирите докато е време и следете за нивото на реките,изчистете коритата,по река Скът трябва на много места самото корито да се разшири,това се говори от години,но само се отбива номера..

Статистики..., статистики... и нищо повече. Жалко за страдащия народ.