Япония под снежна блокада, има жертви (снимки и видео)

Силни снеговалежи застигнаха Япония, взимайки поне две жертви и блокирайки транспорта. Най-тежко е положението на северния остров Хокайдо.

Обратно в новината

Коментари - Япония под снежна блокада, има жертви (снимки и видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като гледам снимките не е кой знае какво бедствие.В Лудогорието всяка зима го отнасяме но никой не мрънка и никой не знае.Всеки взема лопата и си почиства пътеките около къщата,пред гаража.....виж с блоковете е кофти работа.Газят сняг но никой не хваща лопатата да почисти....принципът е "кой,аз ли да се мина".

И аз изкам такава зимна приказка в София по Коледа, че тези мръсни мъгли и сух студ ми писнаха.

Ще дойде и тук но кога,за Коледа май няма да е

Голям народ са японците. Доказват на целия свят, че дисциплината от най-ранна детска възраст е много важна. Какво ли не ги сполетя, вместо да мрънкат, всички се обединяват и отстраняват проблемите.Велик народ!

направо са голяма работа, Фокушима все още работи и си бълва радиоактивна вода.. те на едни сняг ще се дадат.

4 - те минуса, идете и си направете спешна ехография на щитовидната жлеза. ако сте ок , запалете свещ. щото тя радиацията е невидима, да знаете.

Макар и облъчени имат достойнство тъпако.Не са дебели мазни задници които виждат само собствената си изгода и са готови да предадат и брат си за няколко сребърника.

Възхищавам се на този народ. Какво ли не ги сполетя японците, но те не се оплакват и вайкат, а бързо-бързо оправят щетите и продължават.

Тия японците са нечовеци... Всеки път като стане нещо първо се захващат за работа и после се кахърят какво било, що било... РЕСПЕКТ.

А и за това е виновна Фандъкова!

При метър сняг в Япония положението ще бъде овладяно за 24 часа. Фандъкова е виновна, че при 3 см сняг в София настава пълен хаос и мизерия, която трае дни наред.

Свещи трябва да палите за тая кметица, къде е добрия Софиянски пак да ви върне в 1ви клас

Всякакви бедствия в таз Япония, но големия, трудолюбив и иновативен народ си е голям работа! Сравнете ги с пияндурите - имат всичко, а не произвеждат нищо, а тези нямат нищо, а произвеждат всичко! РЕСПЕКТ!!!

Владо общото между руснаци и японци е повече от общото, между които и да е от тях и други народи.