Силно земетресение разлюля Южна Япония

Земетресение с магнитуд 5,7 разтърси южната част на Япония, съобщи ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Силно земетресение разлюля Южна Япония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че във Вранча оня ден не беше ли 5.6, ма чак пък силно. И нищо не получих като смс, бива ли такива работи. Наложи се да си го усетя сам.

Да продължават с опитите да имитират големия взрив, а северна Корея с техните ядрени опити, пък ний ще си се льюльеем

Те са свикнали да ги друса всеки ден. Ние да му мислим...

Тук единственото интересно е, че имат система за предупреждение. Но такова земетресение не е нищо особено за Япония. Дори наскоро като в Румъния имаше земетресение, в Япония имало 2 такива по това което гледах. Бяха 7 земетресения тогава над 5 за 24 часа по света.

link Следете си земетресенията.Пулсиращите червени кръгчета.

ОООООООО,наспахте ли се,починахте ли си добре 4 дни,БАН ли сте МАН ли сте?Разтевожих се за Вас,ни дума, ни вопъл, ни стон за земетресението от Вранча,ще ми пишете за Япония-нещастници.Само бадева харчите държавни пари-некадърно племе- да Ви закрият дано,и без това файда от Вас-НИКАКВА.

Хапчето!!! Какво искаш - вчера да пишат "преди два дни имаше земетресение в Румъния", днес - "преди три дни имаше земетресение в Румъния"!!! Тогава аз щях да псувам. Имало е земетресение и пак ще има. И какво от това. Пий си хапа и почни да се страхуваш от нещо друго. Ами ако Витоша изригне...

Ами ако Витоша изригне... Това са градски легенди. Витоша никога не е била вулканична планина.

5,7 НЕ Е СИЛНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ОСОБЕНО КАТО ЗА ЯПОНИЯ, ДИР, В БЪЛГАРИЯ НИ ЛЮЛЯ 6,1 И ВИЕ ДОРИ НЕ ГО ОТРАЗИХТЕ. ВПРОЧЕМ ОТРАЗИХТЕ ГО, НО С ПОЧТИ 12 ЧАСА ЗАКЪСНЕНИЕ.

...Dir-a! - Нямате какво да напишете сутринта или някой се е объркал от вас? В Япония "силно земетресение" - означава над 7.5 по Рихтер! Там такива неща под 5.5 не им обръщат внимание ама грам... 5.5-6.5 си ги тресе ежечастно...

Донякъде си прав. такива трусове се случват ежедневно и няколко далеч по-силни изобщо не бяха отразени. Но сега, заради скорошното във Вранча, журналята са решили да плашат гаргите и да изцедят докрай темата. Обаче всяко земетресение е различно. Голямото земетресение в Кобе е от 6,9 по Рихтер, но е изключително разрушително, понеже хипоцентърът му е бил близо до повърхността и в силно заселен регион.

Mногo взе да тресе навсякъде но това е само предупреждение към човечеството и към горделивите и суетни обратни хора, които го организират в бунт против нашият Създател и Поддръжник. Тежкото тепърва предстои, защото в тежки кризи човек проявява истинската си същност и всеки човек ще бъде изпитан в трудна ситуация и съдбовен избор. Когато от никъде взорът надежда не види светският човек ще си спомни за Господа от който зависим 100 %. В последната пророческа книга от новият завет Откровение Божият Син ни казва какво предстои до краят на времето. Казва още че е блажен този който пази думите на пророчествата записани в нея, понеже го имунизират срещу сатанинските лъжи, които предстоят в глобален мащаб и с които сатана и компания ще се опитат да измамят ако може и избраните да приемт афалшивите учения и вяра и да погинат осъдени от Господа заради това че не са поискали да познаят истината която да ги направи свободни тежките окови на греха хора.

Само ми обясни какво общо имат японците с всичките тези глупости дето си ги написал. Няма по-миролюбиво и толерантно учение от будизма. Просто живеят в земетръсен район.

Господ го е тръшнала настинката и сега кашля, попръцква, и многo взе да тресе навсякъде но това е само началото, ще ви питам щом диарията го удари...

Ха-ха-ха! Оправи ми деня с тези дивотии. Единствената ми надежда е ти поне да се спасиш щом си познал свещената истина. Ха-ха-ха.

Ще видиш и повече. Бъди търпелив. Но се притеснявам наивнио хора като теб да не изпуснт благодатно време за покаяние и освещение по Божият воля, което е към своят край, след което всеки ще бъде запечатан веднъж завинаги в своят избор. И тези които не са пожелали да познаят истината , която ще ги прави достойни и свобнодни личности годни за вечен живот в божието царство, отвърлили веригите на грехът на сатана, ще понесат последствията от своят безумен избор. Ще дойде момент когато ще си спомниш за тези думи. Дано да е с радост, а не с неописуемо огорчение.

Вие пък на това ли му викате силно земетресение или просто нямате какво да пишете по новините?

Земетресения, наводнения, вулкани... И после не било апокалипсис. Спокойно сега започва.

Кое сега започва? Нито е първото земетресение, нито последното преселение на народите. Само на неинформирания глупак паметта е къса и при всяка такава новина започва да вика "Вълк! Вълк!".

5 секунди авансово. Мерси, немаше нужда.

Понякога пет секунди са достатъчни да ти спасят живота или най-малкото да застанеш на място, където нищо няма да ти падне на главата.

Абе, Дир-а, вие само ТАСС ли слушате?

5,7 за Япония е нищооо

Новината идва от Телеграфната Агенция на Съветския Съюз. За тях е силно.

Да бе, силно! След три водки мислиш ли, че ще го усети. То в Чукотка още не подозират, че са земетръсна зона. Стане земетресение, те пребият магазинера.