Охранител се самоуби в японското посолство

23-годишен служител на частна охранителна фирма се е самоубил в двора на посолството на Япония в София, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Охранител се самоуби в японското посолство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

za tozi sluchai znam zashtoto bqh togava i as na lujba vav jandarmeriqta,jalko za tezi koito ne octcenqvat tezi jertvi,bilo to po edna ili druga prichina,imam predvit sluchaq ot 2000 godina

za tozi sluchai znam zashtoto bqh togava i as na lujba vav jandarmeriqta

за 2 убийства и 2 обира, лежи 12г :))))))))))))) нещо много издишаме......... правосидието, бойко, ордени разни си връщат, убийства и тн! жалко за нас, нормалните хора, които носим последствията!!!

Рожбо златна, Здравески е бил непълнолетен и 12 години е максимума, който е можел да получи.

"По-късно Джурков се самоуби, а Здравески излежава 12-годишна присъда. " Това ако беше в Щатите, примерно при нападение на чуждо посолство във Вашингтон, нападателят щеше да излежава 120 годишна присъда!

Хм, проверих, това наистина е не втори, а трети случай. Убийството е от 97-ма а случая през 2001 е мътен: "През ноември 2001 г. 19-годишно момче от Кубрат, което охранявало представителството на Ирак, беше намерено простреляно в караулката на колегата си пред близкото японско посолство, припомни Дартснюз. Според официалното съобщение войникът се е самоубил със служебния си пистолет. По-късно обаче става ясно, че е убийство. Двамата с часовия пред японското посолство са имали конфликт заради момиче. Имаше и версия, че драмата е заради задлъжнялост заради търговия с наркотици. През 1997 г. Димитър Джурков от Техникума по електроника в Правец отне автомата на войника пред японското посолство Пламен Трайков и го застреля. Съученикът му Стоян Здравески бе осъден на 12 г. затвор за съучастие в престъплението. "

Защо само с убийства ни занимава пресата напоследък ? При тази тежка икономическа ситуация, когато хиляди хора в страната мизерстват .... кой се интересува от убита данъчна или охранител ? Защо никой не пита как живяха 12 дни хората без ток в доста населени места от страната ? Къде е репортажа от тези места ?

Вижте конференцията на японската принцеса Каору Накаяма. Няма връзка със случая , но е много интересна. От вчера се опитват да я трият навсякъде , ама не успяват ; )

Мм даа.. интересни неща казва! ;) дано повече хора го видият това...

Я си направи куруко и имай поне малко уважение към умрелите!

много странно...защо точно в тази дипломатическа мисия се случва за трети път...

Миналата година в Япония на живота си са посегнали над 32 000 души. Това означава почти 90 самоубийства дневно. От 12 години насам броят на самоубийствата във втората по значимост икономика надхвърля 30 000 годишно.

Това е цената да си в първата тройка на Европа по финансова стабилност.

сепуко е при жените, при мъжете е харакири, технически едно и също изпълнение.

през 90те там за съжаление убиха и часови на име Пламен

Не съм сигурен, че часовият през 2001 се самоуби. По-скоро споменът ми е че го застреляха някакви две откачени келешчета от техникум в Ботевград, дето бяха гледали много филми че му свиха и автомата. След няколко дена ги заловиха. Ако бъркам някой който има спомен да ме поправи.

не бъркаш, двама пубери бяха убийците, добри деца, съседката каза "винаги поздравяваха".

така беше... не се самоуби! но дали келешите са от ботевград незнам :) лоша карма тия джапоняци бе... зли души! па и тъпи! нагло си мислят, че океана е по тих отколкото огромен и неконтролируем и си изцвъкали един козлод уй срещу него!

"келешите " учеха в Ботевград, в някакво училище за интелигентни ...

Японското посолство? Самоубил се? Явно е бил истински самурай, само че не си е направил харакири.

Харакири щеше да си направи ако е В посолството, щом е ИЗВЪН него - може и друго! Все пак Бог да го прости, въпреки, че самоубийството беше май непростим грях ...

Кво стана с тоя народ бе в тая държавица! За 2-3 дни само убийства и самоубийства. Не вървим на добре, ама то не от хубаво.

За голямо съжаление се случват такива трагедии. Случвали са се, случват се и ще се случват:( Нявсякъде го има:(

Е ко е станало? Във всяка държава се случва. Просто ние като сме по-малки и незначителни се впечатляваме на всяко убийство. Че те ако почнат да ни съобщават ВСИЧКИ убийства лошо ще ти стане.

Нек'во масово "изтрещяване" напоследък??????