Овладяват България пред очите ни

В България е в ход овладяване на държавата през съдебната власт. В по-далечен план това обезчестяване на институциите може да доведе до фашизъм

Обратно в новината

Коментари - Овладяват България пред очите ни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БРЦК

То ясно ,че тия си правят каквото искат , ма кой им позволява ? Защо народа не е пред ВСС готов да беси боклуците ? А иначе някой клати стола на Боко. Той затова заговори за 'тотална война' и 'предсрочни избори'. А помежду другото , прасевски изкупи Химко , Технополис и половин държавата...

Можем да поискаме европейски магистрати. Може да е смешно и нетрадиционно, но само това е решението.

Защо да е смешно или нетрадиционно? Когато сме имали нужда от култура, сме назначили Иречек. Бай Ганьо ли да бяхме издигнали за министър на културата?

чи американците я обладават и завладяват то от космоса се вижда. Тия типове и агенти на ЦРУ от фондация Америка за българия и Отворено общество ръсят зелени гущери за протестъри, SMS и др. гадости

Едва ли в спора са включени и американците, те имат други инструменти да овладяват изпълнителната власт, вероятно всичко се подклажда от вътрешни борци за "справедливост".

България отдавна е овладяна вече.

нищо не увладяват ,България си е тяхна,не внушавайте,на хората им е ясно,иэлеэнаха с плакатите,прочетете ги

много ги заразбира тези работи . То много гейтове , много нещо . Направо Високата порта . Ако вземе да си прочете какво е написала , и тя ще се обърка .

Много сложно не е за вярване. Ами ако опитаме така. След последните избори проклетата конституция отново създаде необходимост от коалиционно правителство. И отново се наложи два клона на българската мафия да си делят властта. ГЕРБ и РБ. Герб е наследник на силовите структури на БКП а РБ на мозъка на партията майка - агенти, доносници, медийни манипулатори и прочия сволоч. Едните се гордеят със силовите си методи и всичко "опраскват". Другите действат подло и подмолвно и "реформират". Та агентите бяха замислили да отнемат на мутрите контрола над няколко министерства сред които това на сдрвеопазването и правното. Първо се опитаха чрез свалянето на човека на мутрите от поста главен прокурор, но се оказа, че мутрите не са тъпи и знаят, че без прокурор лошо им се пише на всичките. Та те до един си имат висящи дела. Загубили тази битка агентите поне се надяваха да запазят здравниет министър в лагера на врага, но уви и той изглежда ще изгори за да им светне, че освен подлост трябва и дупце. Два на нула за мутрите. Я да видим сега как се развива играта в полето Доган ага.

Общо взето добри са разсъжденията ти,макар че не е виновна сегашната конституция!Тези,които се въдвориха с манипулации и престъпни нарушения,вече старателно се стараят да се бетонират с помощта на назначения в прокуратурата и с установяване на влияние във ВСС!Човек трябва да е сляп и глух,за да не се ориентира в обстановката!Сега гласуваха и електронното гласуване,защото те владеят сърварите и могат да манипулират всички избори5 с електронен вот!

Кой всъщност сложи лицето Плевнелиев на поста президент на Р. България, няма да разберете случващото се в България. Мутри, агенти, доносници са само статистите в един театър, кукловодите на който стоят невидими (и не чак толкова невидими) в галерията и доволно потриват ръчички. А на вас оставят да се боричкате и да доказвате, че слънцето все още изгрява от изток.

Аз твърдя, че изпълнителната власт /в лицето на Бойко Борисов/ тотално командва законодателната власт / в лицето на парламентарните групи на ГЕРБ, Деформаторския блок и другите подкрепящи правителството/, а това означава, че в Република България не се спазва конституцията за независимостта на законодателната, изпълнителната и съдебната власт, което означава скрита еднолична диктатура.Нека, който мисли, че тези власти са независими /т.е. че парламентарната група на ГЕРБ и др. решават свободно при гласуванията и не изпълняват покорно волята на Бойко \\\\борисов т.е. на изпълнителната власт/ ми напишат МИНУСИ!!!!!!!!

много ли се спазваше...

От DW ще ни оправят положението. Я си признайте, че само искате дестабилизация. Цигани , турци и изкукуригали баби ще ви гласуват за реформи и демокрация.

Борисов и банда ГЕРБ ...са КОЙ ! Или мнай-малко са инструмента на КОЙ ! Стрете Диктатурата !

ти маи не осазнаваш че борисов играе заедно с твоите прятели комунягите от бсп абв и другите разни, само се правят че не се любят - блокажа на съдебната реформа го показа

Моля не се правете на ощипани госпожици. Съдебната власт е овладяна от 1944 година, а може би и преди това, както в БГ, така и навсякъде. И в САЩ , като умре върховен съдия, президента посочва свой човек и така изпълняват политиката му.

По добре ФАШИЗЪМ отколкото псевдо демокрация и ГЛАД ! От 33 гладна Германия до 39 става първа по съвкупен национален продукт в СВЕТА ! Айййй, МАЙНАТА ВИ !

Всичко това е истина. Но с писане няма да стане, и с добро не става последните 25 години. Давайте да се захващаме.

Господа, извиняваме се за грешката в заглавието . Да се чете " Обладават България пред очите ни". Ваши Винет/к/у и Винетка Свирката

Този български народ няма нищо общо с този който е отстоявал българските интереси през вековете. Не знам това резултат от комунистическия период ли е или от преходния период но този народ е стадо овце и голямата част от тях -ГЛУПАВИ

Бългрите са били до покръстването им от Борис.След,като се е разправил с не съгласните,България е станала една клоака от фракции,стремящи се към власт.Не зависимо от успешното управление на Симеон.След него българите изчезват и на тяхно място идват плазмодии.От Аспаруховите българи е останало само името България.

От история нищо не разбираш, дано в нещо друго да си по-добър. Трудно ми е да ти преброя историческите грешки

Виждате ли, проблема на мафиотската държава е че никой не защитава падналите. За българина това е борба между две мафиотски групировки - все едно кой ще победи.

Ето затова-като заключение на гореизложеното в статията-предсрочни избори+затвор за българоубиеца и главния прокурор с пълна конфискация на откраднатото, а после всички останали техни помагачи, съратници, приятели, близки и т. д.и т. п. по същия начин!!!

Sm3hurk0

Прекрасно, ама затворите ще се пренаселят.... В подкрепа от казаното от теб, мисля че трябва уважаемия ББ да си построи затвор, да му резне лентата, и да влиза в новия затвор.

Абе идиоти, от 26 г,България е овладяна от краварските бандити,това са дребни рокади на провинциално ниво!

кви 'кравари' бе кратунчо? ДПС и слугата на Доган - Дебелян владее всичко, а Доган сам издаде на кой по-горен е слуга. Един ботоксов гном със срамно име!

Filip Vasilev

А, ДПС какви са ,кретен соросоиден,по чие давление беше създадена тази турска партия,чети ,тъпанар заблуден!

И вижте, Яневгейт е свързан със Сандански, Янеяагейт също, съпругът й от даскал по физическо стана шеф в РВД. Узунов също свързан със Сандански, въпреки, че е от Дъбница.

Къде са "протьестити"? Къде е #КОЙ в случая? Каква е ролята на Пеевски тук - нали той дирижираше задкулисието!? Що в този момент пиесата е с 0 негово участие? Къде е Сидеров, като виновник за създалата се ситуация(нали той е виновен за всичко в България, макар да не е бил и 1 ден на власт и ходи пеши, а не със скъпа кола с тонирани стъкла). Къде е "дългата ръка на Путин", която също е виновна за всички проблеми!? Къде е "тежкото" влияние на отдавна отишлия си "комунизъм", който отгоре на всичко никога не е и бил!? Очаквам нови версии в по темите, в абсурдните коментари, които обикновено следват някоя смислена и смела статия.

как мислите, че ще я дадат?!

Фашистите или комунистите, а некаква съпоставка с Народна Рупублика България до 1989г може ли направи?

партията..тя самата го казва нееднократно. И дворцов преврат направи, за да върви по новия светъл път - властта да е в ръцете и, но да не отговаря политически, скрита зад плутокрация.

#КОЙ

АС