Коментари - Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура | Днес.dir.bg

Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура

Не е сега моментът да се говори, защото България се управлява от една тежко криминална банда и нито ГЕРБ, нито Атака имат нещо общо с класическия тип европейски политически партии.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура | Днес.dir.bg

Коментари

Проблема не е в нито една партия, проблема е в народа , защото е политически невеж и исторически неграмотен. Проблема не е в нашите политици , проблема е в народа, че не е ориентиран , не чете предварително програмите на тези , за които гласува, за тези години всички избиратели гласуваха за буржоазни партии. ПРОБЛЕМА Е В СИСТЕМАТА. Намерете учебници , литература , и четете какво значи системема, какъв обществен строй и демокрация , не само да казвате , че е гръцка дума и да се спирате само на думата "демос". Какво чакате да се случи за тези 20 г. , това е абсолютно естествено при тая система - върнете историята назад ПРЕДИ 9.09.1944, същото както е днес, монопол, конрабанда , безследно изчезване на хора ..... безработица , бедни и богати .... концесионери .... всички средства за производство в ръцете на богатите и т.н. Четете не спете.

Това си е ясно и тъй като няма кой да предотврати развитието на нещата - още 3 години ще минат, цялата страна ще потъне ЕДИНСТВЕНО в магистрали и там ще отиде и целия бюджет и "за майките с деца" и за всички останали...историята се повтаря...Жалко е че не се учим от нея, жалко е че нищо не може да променим...

Магистралите и другите съвременни комуникации са много необходими.За съжаление,предишните правителства не направиха направиха нищо и сега трябва да се наваксва.Това наистина е жалко.

Да има достоен елит, проблемът не е разрешим по принцип (по определение). Както, впрочем, и да има достоен народ. В малката държава с селски и особен индивидуалистичен манталитета на всеки, където всеки се грижи само за собственото си благополучие и не му е грижа за оцеляване на нацията и всеки си трае и се стеле по земята за да не се изправи срещу несправедливостта и нарушение на закона, няма кой да бъде излъчен за водач.Просто няма кой , няма как и няма откъде.Няма база, няма традиции,няма материал.Този, който ще изпъкне с благородна цел, ще бъде унищожен от собствения народ. И Янев не е друг , а както всеки, който се докопа до властта. Властта - за себе си, а не за народа. А народът достоен именно тази съдба, тъй като той е този,който го управлява.

Принципно нямам нищо против това, което твърдиш. Но! Но, граматиката ти е "под въпрос" :)

Съдба, твоето заключение не е вярно! След почти 30 години емиграция и живот в чуждо общество, аз осъзнах , че народът ни е много по-достоен от други народи на Европа, честен, добър, човечен, истински творец и благородник, с големи качества. Но той не е имал щастливата съдба да живее в демокрация до сега и няма изградено развито демократично съзнание. Само истинната демокрация е възможно да роди достоен политически елит и достоен живот. През 20 ти век народът ни живее под обществените правила на авторитарен монархически режим, след това в тоталитарен комунистически режим и политическата шуробаджанащина, а след 1989 г. живее без всякакви обществено правила на повърхността на вълната. А демокрацията представлява железни обществени правила, които народът ни не познава. Най важните от тях са разделение на властите и върховенството на закона. Някои твърдят, че сме приети в ЕС по "геополитически причини". И това не е вярно! Другите европейци ни приеха с политическо решение в Европейския съюз, с една единствена цел- да стигнем по-близо до сърцето на развитите демокрации, да ползваме и приложим техния опит, за да скъсим пътя си към истинската демокрация. Достатъчно е да приложим на първо време тези две железния правила на реалната демокрация в нова конституция и ще родим достоен политически елит и достоен живот в Родината.Идея за България- алтернатива на статуквото .

Писна ми от червени дедо Йоцовци, дето само словоблудстват!Хайде предложете нещо конкретно, че човек да се замисли!

То много хубаво всичко това - разделение на властите, нова конституция, супер демокрация и т.н. Но нито думичка как да се стигне дотам. Навремето Томас Мур е описал дори още по-хубав свят, но и той не е дал пътя към него и затова са го нарекли утопичен социализъм. Та мисълта ми е, че всеки може да издига лозунги, кой от кой по-хубави, но се цени този който предложи реален път как да се реализират тези цели. Та какво е вашето предложение? Ново Велико народно събрание за нова конституция? Да го свика кой - сегашните депутати, които вие обвинявате във всички смъртни грехове и сами да си отрежат главите? Това не става, какво е другото - революция? И това няма да стане, народа няма да си сложи главата в торбата, така че защо само спамвате форума с общи приказки?

Как така ще мълчим?Затова ли дойдеДЕМОКРАЦИЯТА?Всички боклуци да си подадат оставката!Никакво чакане ,никакво после!

Петя, а какво алтернатива да замени боклуците предлагаш?

Предлагам онези 73% негласували на последните избори, да се активират за гласуване АЛТЕРНАТИВНО. При всички случаи алтернатива ще има.

Нека не забравяме, че всеки народ си заслужава парламента, който си е избрал /перифразирано казано/. Някои от избраниците вече си потърсиха друг народ. Време е всеки да поеме задълженията си за които му се плаща, макар и мизерно в тези времена. Когато става за национална гордост ще ти измъкнат какви ли не древни мощи, когато стане дума за дела - съдът съвсем го няма, когато стане дума за действия - кръчмите са пълни, а кражбите и измамите се превърнаха в национален спорт. Кой е виновен ли? Търсете, все ще се намери някой за кладата или гилотината.

Както винаги, у нас се основава някаква партия. И усетили "келепиря", там се залепят хора и хорица с една единствена цел- да кярят. Но понеже на Янето не му се отвори парашута, сега бълва змии и гущери. То не беше водене на бивши, а може би и настоящи, шпиони, то не беше задгранични "съветници", и какво ли още не, но неговата работа не стана. Интересно, та тези хора не идват само заради доброто желание и "красивата" мутра на хюмнето Янев, а искат пари! А от къде ги взе санданското пичлеме, така и не обясни! Хайде, има и милион други неща, които могат да се кажат за този "политик", ама нейсе, ще ги оставим за друг път!

Смешник! Обществена тайна е, че РЗС е продукт на БСП! Друг вид говорене от него не може да се очаква!

Цензурата при тройната коалиция беше много по-голяма. Нямаше начин да напишеш за някоя от мръсотиите им и тя да види бял свят. А Янев е толкова независим, колкото и Гоце.

Яне, защо наричаш банда само ГЕРБ и АТАКА? Къде оставят в твоя кръгозор другите управлявали до сега партии СДС, БСП, ДПС-те не са ли част от бандата? Прочетете в сайта ни нашия нов анализ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕВРОПА, за да ви стане по ясно каква бандитската държава сега България в очите на Европа! Идея за България- алтернатива на статуквото

Ех, ИБ - така е . Все пак, вероятно би било само от полза (и то не само за България и българите/ките), ако Вие (и приятели) успеете да пообразовате т.нар. западни европейци че и те имат своя дял в генезиса на тази вакханалия (де-факто влияеща и на тях самите) било от неподготвеност, било от липса кадри, било от мързеливост/забавена и/или неадекватна реакция . Успех !

Няма нужда да пре -образоваме западняците, те са си достатъчно образовани за себе си, вакханалии там при тях няма.. Тази вакханалия е правена в България от български управляващи, избрани от български гласоподавали. Трябва да образоваме общественото съзнание на българските народ. Идея за България- алтернатива на статуквото .

Всичките са еднакви добре че е доклада на ЕК та народа да разбере какво точно върши всяко правителство иначе така си остава всичко в тайна

Яне може да е всякакъв, но почти винаги говори верни неща. Така е и в случая.

Представям се пък Яне да дойде да ни управлява с неговите представи за ред, законност и справедливост...

Янев Президент .

Истината!Само истината.Щом гласът на ДСБ информира обществото за лоши действия на загубилият облика на АТАКА лидер В.С. требва обществото да преглътна и такива издънки на единият партньор от управляващата коалиция.Най-важни са парите!Парите оправете.С В.С. набързо ще са справят.Такава нула лесно се побеждава.

За каква "информираност" на ДСБ говориш ? Евтини компромати! А за собствените си престъпления във властта, кога "героите на ДСБ" ще дадат обяснения ? Гони ги яко шубе да не останат вън от следващия Парламент.,за това са си направили огромна тайна полиция да души по форумите и ги пази от болната им съвест, заели са най -важните местенца на първо място комисията по корупция в НС, за да се пази гробно мълчание по техните и на СофиЯМски "подвизи" и ако ги попиташ директно, веднага започват да те обсипват с грозно измислени компромати. GO HOME!

Прав си Яне за всичко, но лошото е, че и ти си като тях. Ако беше се докопал до държавната баница и ти щеще да лапаш като невидяло и да таковаш мамата на целокупния български народ. Всички вие политиците сте за бесене, ама да видим кога ще му дойде времето. Не сте мръднали и на йота от Алековия Бай Ганьо, но ще отнесете гьостерицата и за предшествениците си.

Стига платени простотии. Яне, кандидатирай се и ще видим колко гласове ще спечелиш...

и какво като има цензура, винаги е имало и винаги ще има по целия свят!! ти какво предлагаш яне, та да я няма тая цензура

От момента в който една партия спечели властта тя се занимава с опозицията и опозицията с нея. На някой да не му е домъчняло за ЦК? Щото там опозиция нямаше. А за да имаш успех в политиката е нужно: да познаваш кухнята на политиката, малко теория за политиката, да имаш добър отбор, да искаш само онова, което може да постигнеш, да можеш да се изтегляш в добър ред и да знаеш как да губиш битка, за да печелиш войнта. А между другото имаме ли смъмрен олигарх?

Винаги вътре в ЦК (както и в Политбюро) е имало отделни групировки, борещи се за надмощие на едните над другите. Едните са се налагали и разпореждали, другите са били в немилост докато им дойде реда. Това е било един вид игра на управляващи - опозиция. За "познаването" ти на кухнята на политиката ще ти кажа - позоваваш се на общи приказки, казани от други. Но не става така. Въобще не ми е мъчно за онова време. Мъчно ми е, че има хора, дето дават акъл без да знаят за какво става дума.

За цензурата съм съгласен. Шокиращи са рекламните, нескопосани,но шумни и добре подсигурени акции на МВР,срещу липсата на достатъчно пари, дори за спешната медицинска помощ на цивилните граждани. Изглежда,че ще УПОТРЕБЯВАМЕ ШИБАНИТЕ СИ БОЛНИЦИ ЗА МОДЕРНИ, ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИ ЗАТВОРИ!

Алексей Петров е дръпнал някой от конците на куклата Яне. Говореща кукла, евтин модел

А бе Янчо, защо ли никой не ти угоди на теб? Говориш, както ти отърва, важното е да хвърлиш някоя глупост в пространството! Добре си беше, преди да те отхвърлят и тогава не говореше нито за банда, нито за цензура! Колко приказки изприказва против БСП-то и тройната коалиция тогава...! Почти ти бяхме повярвали, но ти се изметна много бързо и се приобщи към тези, които най-мното оплюваше! Омръзна ни от конспиратори и непоследователни "издънки" в политиката! Ай стига вече левашки рапсодии!

Безумно е прав Яне. Не го харесвам, но вярното си е вярно. Работя в медия и цензурата в момента е толкова страшна, колкото и при Бай Тошо не беше. А по-лошото е, че преминахме и към автоцензура. Сами се стахуваме да пишем, за да не ни отстрелят, набият, залеят с киселина и прочие.

Мила ми Ани, като се страхуваш, смени си професията. Стани фризьорка, нали знаеш колко клюки ще научиш и препредадеш. Никой няма да те залее с киселина, а инфото ще стига по предназначение.

Трябва да се извинят на лекаря,че са го уволнили, а шефа му натегач може да отиде в лубимото си министерство и с генерал М. Борисова да продължи да уволнява. Това е добре за българските специалисти-по-бързо кадърните ще напуснат страната. Това е , което заслужава един народ, който не оценява какво има и как да го запази. Нека си пази Бойко., а той ще си го лъже и ще си прибира пая заедно с любимата. Всеки народ заслужава управниците си.

Яне Янев явно не е гледал този американски филм. Иначе как да разбере милия, че петна има и по сияйното слънце, любимата ми метрополия.

Коментари - Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура | Днес.dir.bg

Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура

Не е сега моментът да се говори, защото България се управлява от една тежко криминална банда и нито ГЕРБ, нито Атака имат нещо общо с класическия тип европейски политически партии.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев: Управлява ни банда, има тежка цензура | Днес.dir.bg

Коментари

Проблема не е в нито една партия, проблема е в народа , защото е политически невеж и исторически неграмотен. Проблема не е в нашите политици , проблема е в народа, че не е ориентиран , не чете предварително програмите на тези , за които гласува, за тези години всички избиратели гласуваха за буржоазни партии. ПРОБЛЕМА Е В СИСТЕМАТА. Намерете учебници , литература , и четете какво значи системема, какъв обществен строй и демокрация , не само да казвате , че е гръцка дума и да се спирате само на думата "демос". Какво чакате да се случи за тези 20 г. , това е абсолютно естествено при тая система - върнете историята назад ПРЕДИ 9.09.1944, същото както е днес, монопол, конрабанда , безследно изчезване на хора ..... безработица , бедни и богати .... концесионери .... всички средства за производство в ръцете на богатите и т.н. Четете не спете.

Това си е ясно и тъй като няма кой да предотврати развитието на нещата - още 3 години ще минат, цялата страна ще потъне ЕДИНСТВЕНО в магистрали и там ще отиде и целия бюджет и "за майките с деца" и за всички останали...историята се повтаря...Жалко е че не се учим от нея, жалко е че нищо не може да променим...

Магистралите и другите съвременни комуникации са много необходими.За съжаление,предишните правителства не направиха направиха нищо и сега трябва да се наваксва.Това наистина е жалко.

Да има достоен елит, проблемът не е разрешим по принцип (по определение). Както, впрочем, и да има достоен народ. В малката държава с селски и особен индивидуалистичен манталитета на всеки, където всеки се грижи само за собственото си благополучие и не му е грижа за оцеляване на нацията и всеки си трае и се стеле по земята за да не се изправи срещу несправедливостта и нарушение на закона, няма кой да бъде излъчен за водач.Просто няма кой , няма как и няма откъде.Няма база, няма традиции,няма материал.Този, който ще изпъкне с благородна цел, ще бъде унищожен от собствения народ. И Янев не е друг , а както всеки, който се докопа до властта. Властта - за себе си, а не за народа. А народът достоен именно тази съдба, тъй като той е този,който го управлява.

Принципно нямам нищо против това, което твърдиш. Но! Но, граматиката ти е "под въпрос" :)

Съдба, твоето заключение не е вярно! След почти 30 години емиграция и живот в чуждо общество, аз осъзнах , че народът ни е много по-достоен от други народи на Европа, честен, добър, човечен, истински творец и благородник, с големи качества. Но той не е имал щастливата съдба да живее в демокрация до сега и няма изградено развито демократично съзнание. Само истинната демокрация е възможно да роди достоен политически елит и достоен живот. През 20 ти век народът ни живее под обществените правила на авторитарен монархически режим, след това в тоталитарен комунистически режим и политическата шуробаджанащина, а след 1989 г. живее без всякакви обществено правила на повърхността на вълната. А демокрацията представлява железни обществени правила, които народът ни не познава. Най важните от тях са разделение на властите и върховенството на закона. Някои твърдят, че сме приети в ЕС по "геополитически причини". И това не е вярно! Другите европейци ни приеха с политическо решение в Европейския съюз, с една единствена цел- да стигнем по-близо до сърцето на развитите демокрации, да ползваме и приложим техния опит, за да скъсим пътя си към истинската демокрация. Достатъчно е да приложим на първо време тези две железния правила на реалната демокрация в нова конституция и ще родим достоен политически елит и достоен живот в Родината.Идея за България- алтернатива на статуквото .

Писна ми от червени дедо Йоцовци, дето само словоблудстват!Хайде предложете нещо конкретно, че човек да се замисли!

То много хубаво всичко това - разделение на властите, нова конституция, супер демокрация и т.н. Но нито думичка как да се стигне дотам. Навремето Томас Мур е описал дори още по-хубав свят, но и той не е дал пътя към него и затова са го нарекли утопичен социализъм. Та мисълта ми е, че всеки може да издига лозунги, кой от кой по-хубави, но се цени този който предложи реален път как да се реализират тези цели. Та какво е вашето предложение? Ново Велико народно събрание за нова конституция? Да го свика кой - сегашните депутати, които вие обвинявате във всички смъртни грехове и сами да си отрежат главите? Това не става, какво е другото - революция? И това няма да стане, народа няма да си сложи главата в торбата, така че защо само спамвате форума с общи приказки?

Как така ще мълчим?Затова ли дойдеДЕМОКРАЦИЯТА?Всички боклуци да си подадат оставката!Никакво чакане ,никакво после!

Петя, а какво алтернатива да замени боклуците предлагаш?

Предлагам онези 73% негласували на последните избори, да се активират за гласуване АЛТЕРНАТИВНО. При всички случаи алтернатива ще има.

Нека не забравяме, че всеки народ си заслужава парламента, който си е избрал /перифразирано казано/. Някои от избраниците вече си потърсиха друг народ. Време е всеки да поеме задълженията си за които му се плаща, макар и мизерно в тези времена. Когато става за национална гордост ще ти измъкнат какви ли не древни мощи, когато стане дума за дела - съдът съвсем го няма, когато стане дума за действия - кръчмите са пълни, а кражбите и измамите се превърнаха в национален спорт. Кой е виновен ли? Търсете, все ще се намери някой за кладата или гилотината.

Както винаги, у нас се основава някаква партия. И усетили "келепиря", там се залепят хора и хорица с една единствена цел- да кярят. Но понеже на Янето не му се отвори парашута, сега бълва змии и гущери. То не беше водене на бивши, а може би и настоящи, шпиони, то не беше задгранични "съветници", и какво ли още не, но неговата работа не стана. Интересно, та тези хора не идват само заради доброто желание и "красивата" мутра на хюмнето Янев, а искат пари! А от къде ги взе санданското пичлеме, така и не обясни! Хайде, има и милион други неща, които могат да се кажат за този "политик", ама нейсе, ще ги оставим за друг път!

Смешник! Обществена тайна е, че РЗС е продукт на БСП! Друг вид говорене от него не може да се очаква!

Цензурата при тройната коалиция беше много по-голяма. Нямаше начин да напишеш за някоя от мръсотиите им и тя да види бял свят. А Янев е толкова независим, колкото и Гоце.

Яне, защо наричаш банда само ГЕРБ и АТАКА? Къде оставят в твоя кръгозор другите управлявали до сега партии СДС, БСП, ДПС-те не са ли част от бандата? Прочетете в сайта ни нашия нов анализ ДЕМОКРАТИЧНИЯ ПЪТ НА БЪЛГАРИЯ И ДРУГИТЕ БАЛКАНСКИТЕ НАРОДИ ПРЕЗ ПОГЛЕДА НА ЕВРОПА, за да ви стане по ясно каква бандитската държава сега България в очите на Европа! Идея за България- алтернатива на статуквото

Ех, ИБ - така е . Все пак, вероятно би било само от полза (и то не само за България и българите/ките), ако Вие (и приятели) успеете да пообразовате т.нар. западни европейци че и те имат своя дял в генезиса на тази вакханалия (де-факто влияеща и на тях самите) било от неподготвеност, било от липса кадри, било от мързеливост/забавена и/или неадекватна реакция . Успех !

Няма нужда да пре -образоваме западняците, те са си достатъчно образовани за себе си, вакханалии там при тях няма.. Тази вакханалия е правена в България от български управляващи, избрани от български гласоподавали. Трябва да образоваме общественото съзнание на българските народ. Идея за България- алтернатива на статуквото .

Всичките са еднакви добре че е доклада на ЕК та народа да разбере какво точно върши всяко правителство иначе така си остава всичко в тайна

Яне може да е всякакъв, но почти винаги говори верни неща. Така е и в случая.

Представям се пък Яне да дойде да ни управлява с неговите представи за ред, законност и справедливост...

Янев Президент .

Истината!Само истината.Щом гласът на ДСБ информира обществото за лоши действия на загубилият облика на АТАКА лидер В.С. требва обществото да преглътна и такива издънки на единият партньор от управляващата коалиция.Най-важни са парите!Парите оправете.С В.С. набързо ще са справят.Такава нула лесно се побеждава.

За каква "информираност" на ДСБ говориш ? Евтини компромати! А за собствените си престъпления във властта, кога "героите на ДСБ" ще дадат обяснения ? Гони ги яко шубе да не останат вън от следващия Парламент.,за това са си направили огромна тайна полиция да души по форумите и ги пази от болната им съвест, заели са най -важните местенца на първо място комисията по корупция в НС, за да се пази гробно мълчание по техните и на СофиЯМски "подвизи" и ако ги попиташ директно, веднага започват да те обсипват с грозно измислени компромати. GO HOME!

Прав си Яне за всичко, но лошото е, че и ти си като тях. Ако беше се докопал до държавната баница и ти щеще да лапаш като невидяло и да таковаш мамата на целокупния български народ. Всички вие политиците сте за бесене, ама да видим кога ще му дойде времето. Не сте мръднали и на йота от Алековия Бай Ганьо, но ще отнесете гьостерицата и за предшествениците си.

Стига платени простотии. Яне, кандидатирай се и ще видим колко гласове ще спечелиш...

и какво като има цензура, винаги е имало и винаги ще има по целия свят!! ти какво предлагаш яне, та да я няма тая цензура

От момента в който една партия спечели властта тя се занимава с опозицията и опозицията с нея. На някой да не му е домъчняло за ЦК? Щото там опозиция нямаше. А за да имаш успех в политиката е нужно: да познаваш кухнята на политиката, малко теория за политиката, да имаш добър отбор, да искаш само онова, което може да постигнеш, да можеш да се изтегляш в добър ред и да знаеш как да губиш битка, за да печелиш войнта. А между другото имаме ли смъмрен олигарх?

Винаги вътре в ЦК (както и в Политбюро) е имало отделни групировки, борещи се за надмощие на едните над другите. Едните са се налагали и разпореждали, другите са били в немилост докато им дойде реда. Това е било един вид игра на управляващи - опозиция. За "познаването" ти на кухнята на политиката ще ти кажа - позоваваш се на общи приказки, казани от други. Но не става така. Въобще не ми е мъчно за онова време. Мъчно ми е, че има хора, дето дават акъл без да знаят за какво става дума.

За цензурата съм съгласен. Шокиращи са рекламните, нескопосани,но шумни и добре подсигурени акции на МВР,срещу липсата на достатъчно пари, дори за спешната медицинска помощ на цивилните граждани. Изглежда,че ще УПОТРЕБЯВАМЕ ШИБАНИТЕ СИ БОЛНИЦИ ЗА МОДЕРНИ, ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИ ЗАТВОРИ!

Алексей Петров е дръпнал някой от конците на куклата Яне. Говореща кукла, евтин модел

А бе Янчо, защо ли никой не ти угоди на теб? Говориш, както ти отърва, важното е да хвърлиш някоя глупост в пространството! Добре си беше, преди да те отхвърлят и тогава не говореше нито за банда, нито за цензура! Колко приказки изприказва против БСП-то и тройната коалиция тогава...! Почти ти бяхме повярвали, но ти се изметна много бързо и се приобщи към тези, които най-мното оплюваше! Омръзна ни от конспиратори и непоследователни "издънки" в политиката! Ай стига вече левашки рапсодии!

Безумно е прав Яне. Не го харесвам, но вярното си е вярно. Работя в медия и цензурата в момента е толкова страшна, колкото и при Бай Тошо не беше. А по-лошото е, че преминахме и към автоцензура. Сами се стахуваме да пишем, за да не ни отстрелят, набият, залеят с киселина и прочие.

Мила ми Ани, като се страхуваш, смени си професията. Стани фризьорка, нали знаеш колко клюки ще научиш и препредадеш. Никой няма да те залее с киселина, а инфото ще стига по предназначение.

Трябва да се извинят на лекаря,че са го уволнили, а шефа му натегач може да отиде в лубимото си министерство и с генерал М. Борисова да продължи да уволнява. Това е добре за българските специалисти-по-бързо кадърните ще напуснат страната. Това е , което заслужава един народ, който не оценява какво има и как да го запази. Нека си пази Бойко., а той ще си го лъже и ще си прибира пая заедно с любимата. Всеки народ заслужава управниците си.

Яне Янев явно не е гледал този американски филм. Иначе как да разбере милия, че петна има и по сияйното слънце, любимата ми метрополия.