Янев набеди петима ексминистри в енергийни далавери

Бившият енергиен министър Трайчо Трайков е бил част от корупционните схеми в българската енергетика. Това каза за „Фокус” Яне Янев, председател на парламентарната комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта.

Обратно в новината

Коментари - Янев набеди петима ексминистри в енергийни далавери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ИМАШЕ И ЕДИН ШВЕЙЦАРСКИ ДИСК!!! Ходихме да го искаме от г-жа МЕРКЕЛ. Пък тя ни беше приятелка и нямаше как да не ни го даде!!! НЯКОЙ ДА Е ЧУЛ НЕЩО ЗА НЕГО!!! За едно родно ИМЕ със сметка в швейцарска банка! Май единственото ШВЕЙЦАРСКО е един доклад на финансова институция, проверила ПАРТНЬОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ и отказала естествено инвестицията!!!

Лично съм носил подкуп на едно мекере, за да спечеля поръка от НЕК...

А бе и Яне е една фурнаджииска лопата ....където дават повече парички там тича !

Янев претопля отдавна изядени манджи и вече се е повмирисал. Докато не внесе в прокуратурата нещо от управлението на гербврите ще си е все съшото л..но,

а на някой прави ли му впечатление,че в дни на национални протести нашият Бог е подозрително мълчалив.Друг път веднага се изявява по медйте, среща се с хората, набива канчета, иска оставки..абе пич отвсякъде, а сега..къде си бе Бойко, ела да те прегърне всенародната любов..или може би приемаш оставката на папата...нали си Бог, на кой друг да я даде човека:)

Добре,4е си "българин',а не КОМУНИСТ,защото май ми червенееш?А се радвам,че комунист е обидна дума.Само по форумите сте много ербаб,а навън не си признавате от кои сте исе правите независими.

Стига с тези комунисти..има ли по-голям комунист от партиен секретар- справка Цецка Цачева...или и за това сте слепи...и едните и другите си правят баница на наш гръб..ние се плюем на комунисти и демократи...ей, така да е весело..а те се подсмихват под мустак

И всеки ли който критикува властимащите е комунист?и няма право на мнение...още повече че не казвам нещо невярно, а самата истина..или различното мнение винаги е грешно?????????Защо не върнете и лагерите..поне да знаем в каква държава живеем

Пич не обръщай внимание на простаците ! Време е най-накрая да видим, че " буда е гол " - т.е. няма единство между форма, съдържание и действие !

Не ме топли това, кой е намесен, а да видим че им е потърсена отговорност. Каквито и да си ги дрънкаме, нищо не помага, само РЕФЕРЕНДУМ МУ Е МАЙКАТА....И ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ . Да си помогнем само!

Да сте чули нещо да се докаже след изявления на Янето? Не разбирате ли, че това е една кукла на конци, слънчоглед? Много шум за нищо от него. Много бързо забравихте как уволняваше Бойко Борисов и после отиде да го целува и сега му е най-верната дружка. България страда от Яневци в политиката и икономиката. Този трябва да бъде забравен и никой да не му обръща внимание!

Яне вади кашон след кашон, ден след ден ...

Държава в която всичко се обявява за далавера, а всички се обвиняват взаимно в кражби. В такава държава и един кокошарник не може да се построи без скандал,камо ли АЕЦ. Последните години се върна омразата между хората,недоверието.присъди и обвинения се раздават от улицата .младите не емигрират а се евакуират.Българиоооооо.

За затвор плачат освен тези магистрати разтворили чадър над КРАДЦИТЕ, министри и зам. министри и пр. длъжностни лица замесени в тези измами НО и ВСИЧКИ премиери през съответните периоди. Няма начин да не са знаели и да не са разрешили всички тези сделки!! Като се почне от крадливия цар и се свърши с плашип*тарника серГЕЙ станиШЕФ!! Но явно от БКП/БСП са далеч по-информирани, разполагат с ВСЯКАКВА информация за ВСИЧКИ потенциални кандидати за ВИСОКИ постове и ЗНАЯТ кога, на кого да скроят шапката. Напр. за Тр. Трайков намекваха, че като бивш служител в една от фирмите монополисти НЕ е най-подходящата кандидатура за министър на МИЕТ, но ББ и депутатите от ГЕРБ НЕ се вслушаха в тези подсказки и ги обявиха за компромати!!

аха..защото бат ти бойко дето е от десет години в службите хич не знае за какво става въпрос...наивници

Нека говори, Янето!! Той е упорито маке! Няма само да слушаме тутурутките от бтв и нова тв!!

Или пък чалгаджийката Патрашковица!!

Искам да разследват Г.Кадиев за енергийните му далавери - наготово, без усилия, лап-лап за милиони за наша сметка!!

Имате право, Колега ! - Новините, за които Вие говорите - тепърва предстоят. (Дотук Видяхме всичките 'натворени' 'приключения' на онез-там-такивите мстительi. ... Дано няма повече дори cover !)

Моля, Яне като си казал "А" продължи нататък. Интересно ще бъде за обществото каква е тази швейцарска фирма и дали няма да се окаже с българи собственици ?

Браво !

Ти пък какъв си - веднага да издъниш кофата! :)))

Защо Яне да каже? Това е реплика за следствието и съда!

Ами нищо чудно да се окажат български собствениците. То нали има виц за това , че във всички държави имало мафия само в България държавата е самата мафия. Жалкото е само , че няма повече политици като Янев, защото , който търси истината става неудобен

Възхитен съм от Симбиозата 'Материал/Издание - Глобална аудитория/Форум' !!! Лично-моето скромно виждане е че Янев пак Е започнал Нещо, но го е докарал до средата. Ерго : 1. Кои-Точно са ЕФТ ? 2. Мигар Е възможно тази 'плеяда' да е спряла функционирането-й ? 3. Как така такива Високопрофилни Измами са 'останали' Непокътнати ? 4. Что делают дансирующие, икономическая полиция ? 5. Докога Такива неща ще бъдат разглеждани без Активното Участие на Всички-Нас Данъкоплатците ? ...сигурно има и много други Въпроси, чиито Решения ( или поне - Път за) би могъл да Ни подскаже. ------- В мой-скромен прочит - Това Е Поредното Нагледно Доказателство, че Заразата у Нас е Тотална ! - Какво тогава да сеедим и чааакааамеее със скръстени ръце-И-Умове, Хора ?!

Възхитителната симбиоза материали/форум до сега е била глобално засекретена от другарите социалисти, бивши комунисти. С помоща на соц. прокурори и соц. депутати без Активното Участие на Всички-Нас Данъкоплатците/цитат/

Определено, Колега ! (Благодарна Ви !) И именно-Затова съм така-Възхитен от Това (тук във Форума), което Създадохме Всички-Ние-Заедно. (Днес в Дир.бг, а Утре - и Във Всичко у Нас !)

Я сега да видим дали тая Цаца, Главния ни Прокурор, ще извади достатъчно ЕДРИ ЗЪБИ, че да захапе тия ЕДРИ РИБИ???? Или той беззъбо ще ги засмуче до смърт? Къде са ДАНС???? Къде и финансовото и икономическото разузнаване??? Тия служби с "гордите" имена като гледам май присъстват само като разходи в Бюджета! Къде спят? Какво гледат? Там поне един свестен офицер има ли? Поне един Свестен Отговорен Гражданин има ли? Чрез Интернет ВЕЧЕ има хиляди начини да се пусне поверителната информация за злоупотреби така, че да се разлаят кучетата!!! Само мърша ли работи там??? Свършиха ли хората! Няма ли ТАМ поне един почтен човек дето Патриотизъм и Родолюбие да не са празен звук за него??? Който Знае за Злоупотреби от Такъв Мащаб и МЪЛЧИ е СЪУЧАСТНИК в ГЕНОЦИДА над Нацията Му!!!

Абе сигурно има кадърни. Ако се загледаш повечко в новия държавен бюджет, ще забележиш, че единственото увеличение на бюджета спрямо предишни години получават силовите структури на държавата. Значи се очаква нещо може би. Някой там нещо е анализирал.

Присъединявайки се към Вашата де-факто подкрепа към Гневен Данъкоплатец, позволете да бъдем откровени : - Парите ги дадохме Всички-Ние Данъкоплатците - ясно. ... Ама де са Резултатите ?!

Тоест мислиш, че на всяка цена трябва да ги държат СИТИ и затова ПОСЛУШНИ??? Има резон.

Каквото и да казва и показва Яни Янев на никого нищо няма да се случи. На всички добре е известно, а и по телевизиите вече показват, че престъпните кланове управляват България. Ние сме независими, защото нищо не зависи от нас.

Такъв или инакъв, Яне доказва, че за кукловода, министрите нямат никакво значение.

Не е възможно в държава в която се краде и гюбре, да не се е крало/краде от единствения печеливш бизнес в който сме на ниво...

Истински потрес пуснеш телевизора, гостува Яне Янев. Отвориш вестник - пак той те гледа строго от страниците. Включиш радиото и веднага като комар в ушите ти се забива фалцетният глас на най-видния борец срещу корупция. За последната седмица - 8 телевизионни изяви на обявилия се за български консерватор. Само от чешмите още не е потекло ваклото Яне, както иронично го наричат колегите му в парламента. За сметка на това вече едва ли някой се съмнява, че Бойко Борисов е превърнал Яне Янев в най-избелващия сапун, с който да замива всичките му гафове и проваленото управление на ГЕРБ.

А какво ще произвеждаме, за да купуваме ток? Няма да произвеждаме това, което можем, за да го купуваме, както тези, които след 20 години наш упадък не са ни догонили ... Виж кои страни са лидери в производството на електроенергия и ще видиш списъка на най-развитите държави. Виж списъка на държавите произвеждащи малко ел. енергия и ще видиш списъка на неудачните държави.

За никого от пишещите във форума не е тайна, че има енергийна мафия. В страната вървят протести срещу високите цени на тока, адресирани срещу ЕРП-тата, а не срещу тези които играят голямата игра. Парламентарната анкетна комисия за борба с корупцията по високите етажи на властта подава сигнали и вади документи, които трябва да се разглеждат в съда. Не разбирам, защо някои издребняват и фокусират мнения върху една личност.

Кажете ми има ли поне един документ, който е извадил Яне и после да е започнало сериозно дело или да е излязъл истински? Защото аз наистина не мога да си спомня. Както и не разбирам защо винаги като стане напечено в държавата от протести, той хуква с дежурните папки.

Ако искате дори и истината да изглежда като лъжа дайте на Янето да я съобщи.

Роска,много комуняги пишат тук и навсякъде! Над 80% са."Българио,за теб те се налапаха"!

Radostina

Години наред разбира се никой не е забелязал какво се случва и сега изведньж Янев има толкова много и в детайли информация. И пак за бивш министьр, а сегашните не нарушават закона и не правят никакви далаверки. Този сценарии е вече познат. Докато не видя някой в затвора, не вярвам вече на приказки.

Дали ще видиш някого в затвора, зависи от прокурора и съдията. А не, от Янев!

Не е забелязал? Тия материали ог къде паднаха? Кога ги разсекретиха? Защо изскачат имена на прокурори?

Кой е тоя Яне Янев бе? Откъде ги знае тия неща? Как си събира сведенията? Откъде разполага с конфиденциална или класифицирана информация? Как удостоверява истинноста на информацията, която представя? Ако няма отговори на тези въпроси, защо няма дела за клевета срещу него? Защо не се самосезира комисията за защита на личните данни и всякакви други комисии в държавата, които следят дали някой има законното право да следи, души, клевети и т.н. Най-сетне, къде е нашето чуство за достойнство на граждани на България, ако един гнусен клеветник и мазник е толкова високо в държавата?

като не знаеш откъде ги събира тези неща и как събира сведенията защо твърдиш че е клеветник. точно ти си клеветника в случая... тоя има някви документи в ръцете на които явно стъпва, а ти освен на предубеденост на нещо основаваш ли се?

Клеветник е всеки който се казва Яне Янев. По името съдя. Извън това, дето името говори само по себе си, той това име мисля вече си го е изработил - колко твърдения му остават във въздуха, бездоказателно, а само очернят определени хора? Та ако не знаеш какво е клеветник, гледай го него и ще разбереш. А ако не го разбираш, то клеветниците са тези, които това не го разбират ... Всъщност срещу "мазник" нямаш възражения, както виждам. Това говори в твое оправдание.

НЕДОСТОЙНО ЗА ГЕРБ Е ДА ИЗПОЛЗВАТ ЗА СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ ПОМИЯРА ЯЯ

Всички тези въпроси трябва да се обсъждат в съда, а не във форума! Разбира се, ако главния прокурор прецени, че в документите има данни за престъпление и се самосезира!

днес кутев каза че ежедневно 40 или 50 соц активисти участват във форумите но безплатно и явно ти си един от тези бездарници

Вероятно участваш ти. Аз просто си пиша мнението по въпроса. Не УЧАСТВАМ - сигурно Вие участвате - лишени сте участъка си и ползвате случая да участвате, но безплатно. Такова ви е мисленето на бившите участъкови.

в секретни архиви за ядрената енергетика. Яне вади кашон след кашон ... Р.Овч. цъфти навсякъде в документите, ... че и няколко соц. прокурори, които уж щели да разследват.

И могат ли ГЕРБ да обяснят защо тези договори, неизгодни за нас, не са съборени в съда като нищожни??? Защо нищо не направиха , нали топва обещаха през 2009???? ще има ли съд за хората, подписали тези договори в ущърб на общ. интерес

Договорите са неизгодни от камбанарията на янев.Ако действително са били такива,отдавна да са в съда.Няма савършени договори,както и савършени закони.За едни са неизгоди,но влезат ли в съда,трудно се доказва тяхната неизгодност и това не случва само в България.

Яне ле,кухо дърво...Яне не си пие редовно хапчетата...амбицията за власт надделява...идват избори и не му се изпуска депутатското място...по телевизията показаха една количка с папки...голям цирк...за да се прочетат всичките документи може би година няма да стигне...Яне,Яне взимай си редовно хапчетата и си свиркай...

Жалко за всички добри и качествени и честни хора в тази държава

Top notch, David ! - И да !, Всички от цитираните Доказано нямат Нищо-Общо ни с парла-ментата, ни с партии.

Е няма друга държава в света в която жителите и до обяд да ходят на протести против скъпия ток а след обед защитават тези които са им натресли тези цени.

отвличане на вниманието

Като ми пееш, Пен...пардон, Янке ле ,кой ли те слуша.Тоя филм вече сме го гледали !А иначе ние си знаем,че няма политик от 1989 г. насам кйто да не се е облажил!Вижте им къщите ,колите,банковите сметки,сметките на жените им,на бабите /тъщите /,лелите и чичовците ,братовчедите ,любовниците и т.н. Не е Яне Магарешки този ,който ще ни каже!

След като вие си знаете, че няма политик от 1989 г. насам който да не се е облажил, защо досега се траете и не се обърнете към прокурора и медиите?! Можехте да изпреварите Янев и сега да четем други имена на хора, добрали се до документи и доказателства!

КРАДЕЦЪТ ЯНЕ ВИКА-ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА-БАЙГАНЬОВСКИТЕ МАНЬОВРИ,ОЦАПАЙ ТОЗИ,ОЦАПАЙ ОНЗИ,А ТИ ЩЕ ИЗЛЕ3Ш ЧИСТ...НЕ Е ЛИ ТОЗИ,КОЙТО СИ ПОСТРОИ ПАЛАТ,КОЙТО ЩЕШЕ ДА СВАЛЯ БОЙКО ,КОГОТО КУПИХА СШЕД ТОВА,КОЙТО ИЗЛИЗАШЕ С НЯКАКВИ ХВЪРЧАЩИ ЛИСТОВЕ,А СЕГА,СМЕШНИКЪТ,ЦЕЛИ ТОМОВЕ ЕДВА МЪКНЕ,Т.Е.ДРУГИ БЯХА ГИ СЛОЖИЛИ НА НОСИЛКА.НЕ ЗАВИЖДАМ НА ПРОКУРОРА КАК ЩЕ ГИ ПРОЧЕТЕ ,А ЗА ЯНЕ ДА НЕ ГОВОРИМ,ПРОЧЕЛ ГИ НА МИЖАВА СВЕЩ....ШУТ БЕЗПОДОБЕН.....ВДИГА ПУШИЛКАТА ГЛЕДА ДА СЕ ЗАКАЧИ ЗА НЯКОЙ С МНОГО ПАРИ И ОТНОВО -ДЕПУТАТ-БАЙ ГАНЬО -ДЕПУТАТ.ХВЪРЛИЛ Е ОКО НА МАРЕШКИ....ЯНЕ СЕ ГОТВИ ЗА МИНИСТЪР-СЛЕДВА ЛИТЕРАТУРНИЯ СИ ИДОЛ-ГАНЬО.ДА СЕ СМЕЕШ ЛИ,ДА ПЛАЧЕШ ЛИ....ЧЕ ИМА ОЩЕ ТАКИВА ОСОБИ....

швейцарската фирма е получавала по-изгодна цена за ток от българските потребители. КЪДЕ СА СЕГА АНТИКОМУНИСТИТЕ?!?! ВИЖТЕ КАК СА ПОСТЪПИЛИ КАПИТАЛИСТИТЕ ОТ ШВЕЙЦАРИЯ!!!!!!! ХИЕНИТЕ, КОИТО РЪФАТ ЖИВО МЕСО ОТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. ПРИ ВИДА НА ПАРИТЕ И ПЕЧАЛБИТЕ ВСИЧКИ ПРОСЛАВЕНИ ЗАПАДНЯЦИ СА ЕДНИ И СЪЩИ. В ТЯХНА ИЗГОДА И ИЗГОДА НА НАШИТЕ ПРОДАЖНИЦИ БЕШЕ СЪСИПАНА БЪЛГАРИЯ! КЪДЕ ЩЯХМЕ ДА БЪДЕМ, АКО ДВАДЕСЕТ И НЯКОЛКО ГОДИНИ НЕ ИГРАЕХМЕ ПО ТЯХНАТА СВИРКА?!?! БРАВО ,ЯНЕ!!!!

Не му вярвам на този помияр.Пет министри.Да е един,да са двама ,да.Ама пет.Нищо няма да излезе от тази пошилка ,освен да влезе отново на хранилка този.Едно съм сигурен.Някакво нарушение видяно от помияра може и да има.Но повярвайте ми ,намерена е законосъобразна форма.Няма луд човек сам ей така да подпише .Хайде да крадем.хайде.Малоумна работа.Не му вярвайте.Той вреди на България.Нали у нас има дипломати.Те всеки ден пишат доклади за тия скандали.И кой ни е виновен ,че не ни искат.Циганите.Май е време да се позамислим за ползата от такива помияри.

ахахаха стига ве ПОШИЛКА . върни се в трети клас, научи си езика и ела давай квалификации....

Яне вади кашон след кашон ... Без край са соц. далаверите в енергетиката. За прикритие, другарите са намесили и някои министри - царски особи...

Гоите са тъпи ДВУКРАКИ и не виждат по далече от носа си. КОЙ ВИ Е КАЗАЛ, ЧЕ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ШВЕЙЦАРСКАТА ФИРМА СА ШВЕЙЦАРЦИ, А НЕ ЕВРЕИ? КОЙ В СВЕТА ВЪРТИ ДАЛАВЕРИ САМО С ПРАВИТЕЛСТВАТА? КОЙ НИ ВКАРА ПОСРЕДНИЦИТЕ В ЕНЕРГОТО И ПАРНОТО? КОЙ И КАК НИ РАЗБИ СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО И ИКОНОМИКАТА ?СВЕТОВНОТО ЦИОНИСТКО ПРАВИТЕЛСТВО!!! Е, ТО СЕГА ПОМАГА НА ГЕРБ С ИНФО БЕЛКИМ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖАТ ДАЛАВЕРИТЕ , КАКТО И ИЗЦЕПКИТЕ НА МОСАД . ГЕРБ/ИВРИТ/ Е СЪЗДАДЕН ДА НИ ГЪРБИ , А НЕ ДА НИ ПАЗИ ! ХА-ХА- ХА .......

Злобей, злобей джудженце човешко!!

Браво Яне. Плюят те защото казваш истината. Далаверите не са само в енергетиката. Хвани Орешерски, разсекрети договора с информационната система на НАП. Виж закупената техника и софтуер в НАП, които не са се използвали. Ти можеш да свършиш това, защото Дянков не иска. Виж скъпия газ, кой сключи договорите с Русия? Хвани БСП и СДС (разбирай Иван Костов и министрите "Иване кажи си") за гушите, хвани далаверите с АХУ, със селското стопанство и т.н. Няма министър, който да не е в кюпа.

В тази държава НЯМА персона, която да се е докопала до управленския кокал и да не е участвала във всички възможни корупционни схеми, врътки и трикове. Всеки е злоупотребявал със служебно положение и всеки знае за далаверите на останалите, а както е казал народа гарван гарвану око не вади. Всички тези инициативи за разкриване на минали злоупотреби са само предизборен трик и симулиране на дейности за замазване на очите на потърпевшите, с други думи обикновените граждани - един вид поднасяме ви на тепсия виновните за лошото ви социално положение. А колко от т.нар. виновници ще си понесат наказанието? Колко от тях ще върнат парите? А тези, дето крадат В МОМЕНТА? На тях кой ще им поиска сметка и кога? След 10, 15, 20 години??? Докато в политика участват личности, подпомагани и финансирани от престъпни организации и водени само и единствено от лични подбуди, НЯМА да се оправим, защото в момента политическите кръгове у нас се въртят в омагьосан кръг и всеки е зависим от другия. Това е положението!

Има. За съжаление системата го натири в ъгъла на историята.

А другия го разстреляха

Един манаф и то БЪРЗО - янето пак скъса повода ...

Яне открива топлата вода.И за слепите е очевидно,че всички във властта са забогатявали и забогатяват независимо от бутафорните им цветове.Проблема е,че търпим да не им се търси отговорност-наказателна със конфискация на заграбеното.Никой няма да посегне на себе си.Къде са дисковете от швейцарските банки, които ни подари Меркел?

Гого, Янето за разлика от твойто безмислено изказване е подал сигнал и е занесъл доказателства. А ти който го обвиняваш не си го направил??? В какъв смисъл не виждаш какъв идиот си

Истината е,че нсички във властта от 1989 до сега СА В ИГРАТА!Останалото е прах в очите на народа.

Не "набедиха" , а "разкриха" Или по-добре "показаха" отдавна на всички известните комунисти-кръвопийци и грабители на България и остатъците от нейния народ

Без решение на съда думата е точно набеди!

имали сме съд? интересно....

ИНФОРМИРАЙТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ, ЕС-ПАРЛАМЕНТА, ОЛАФ и ХОЛАНДИЯ ЗА КОРУПНАТА ШВЕЙЦАРСКА ФИРМА ЕФТ! Не само България трябва да се срами, да се срамят и швейцарците, които са в основата на грабежа и ощетяването на Българина с Милиарди! Често корупция често идва точно от Европа! Дали сега Холандия ще ижвърли Швейцария от Шенген?

Защо ли ми се струва, че прочетох и Трайчо Трайков? Нещо не ти схващам мисълта, ако има такава.

След като имат някакви сделки с тая фирма от 10 г. "Росица" не може да вкючи, че това продължава и до сега. В противен случай щеше да се размирише след смяната на Трайков. Освен това, ваше тъпоглавие най-малко на това нищожество Янка може да се вярва. Търси си балами за изборите. Иначе ако не слушка и папка Буда ще го срита отново.

Те за това е цялата соц. дандания напоследък. Яне вади автентични документи за енергийните далавери на Станишев, Гоце и Р.Овч., другарите от БСП вадят насреща всевъзможни компромати ... И така, до изборите, а и след това ....

Яне и автентичност??? Ти добре ли си?

А защо българските власти не поискат от Швейцария информация за собствениците на швейцарската фирма. Може да бъде поискана инфо дори по реда на Протокола по СИДДО, а има и други начини