Янев обеща на Дянков да подкрепи бюджета

Драстично намаляване на парите за МВР и поне 10-процентно съкращаване на бюджета на парламента ще предложи РЗС между първо и второ четене на проекта за държавен бюджет за 2012 г., съобщи лидерът на партията Яне Янев след среща с финансовия министър Симеон Дянков.

Обратно в новината

Коментари - Янев обеща на Дянков да подкрепи бюджета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ни добавките за прослужено време, а ни дадоха още една година да работим до пенсиониране-това не е човешко, но Господ вижда и връща!

ти си позор за РЗС!

Това се е в чист вид проява на солидарност между педали .

се срамуваше по-време на изказването на Янев, но ох та леле, нямаше накъде. МЯСТОТО на този културен и образован човек не беше до предсадетелят на РЗС! За мен това е падения, да търсят помощта на един човек без достойноство, какъвто е Яне Янев.

Властта е сладко нещо ...Та те 2.5 година това и правят - дупят се на всеки който ще им помогне да не изпуснат келепира, защото и той като тях не се гнусят от властта..

Подкрепям Янето.Те са просто политически опоненти а не враговаена това правителство

Янев е олицетворение на нашата народопсихология.

и да отражение, на народопсихологията не е.

Поне анихилира вероятноста Цвъки да ни бъде перзидент. Само си го представи за момент! Срам и позор!

олицетворение на нагаждачеството е Янев!

Да се чете "Трактористката оре Боковата нива". Ха сега познайте "Трактора", "Октопода" и т.н., кога ще бъде осъден и на какво? Сега видяхте ли, къде е октопода? Някой да е виждал "Калитко", че той разправяше, как Боко щял да смаже трактора, а се оказва, че орат една бразда. Остават си съдружници, но са сменили яслата. Чакам и Пашата да си подаде брадата от някъде.

проститутка. Съмнявам се дали има нормален човек, който да не е разбрал това. Щеше да уволнява Боко, а сега търчи да помага на Флик.

точно такава е

Площадите още кънтят от викове и крясъци, че ЯЯ и доцент АС щели да уволнят ББ. По магистралите още се виждат билбордовете на РЗС против ГЕРБ. А след изборите РЗС вече подкрепя бюджета на ГЕРБ със своите 5 депутата. А дали е сигурно?

Яне, Яне нали видя какво се случи на Волен като беше сол.ашак на Бойко и тебе това те чака!!!

Лудото Яне - класически пример за политическа хамелионщшна и помиярщна. Да им е честит на герберастите!

Точно така трябваше да направи Яне още преди време. Няма нужда от крайности. РЗС беше единствената антикорупционна партия, изкарваше кирливите ризи на всички, но нашият тъп народ нищо не го вълнува и той пак спа на изборите. Добре е сега Яне да смени методиката. Сега со кротце и со благо, а ако се наложи пак - и с кьотек. Сега е важно да се прокара идеята за нова Конституция иначе България няма никакъв шанс!

този ли щеше да уволни б.б.... пореднта метреса е тоя

Някой още базари ли за нещо палачинката ЯЯ???Да не говорим че не щата на НС трябва да се намали а депутатите да се редуцират до 100......а от там и администрацията му ще спадне.Ама както винаги каруцата пред коня защото така им е удобно..

Точно така. Сега и Станишев следва да целува ръчичката или обувката на премиера. А Доган като последно си знае задачата определена от турската тоалетна....От СДС не се иска нищо освен да се самозакрие.

До вчера уволняваше, днеска припява. Ето на това се казва в наше село - фурнаджийска лопата, а комшиите му викат гьонсурат!

Абе направо политическа проститутка

"Посвещавам" ти следния стих: Яне кара колело а насреща му - ла.но а на ляво, а на дясно- право през ла.ното прясно!

Отминалите избори показаха на подлизуркото, че е никой и осъзна, че няма да има място за него и партията му в следващия парламент. Ще подкрепя управляващите, за да цуца заплата и субсидия поне до следващите парламентарни избори.

НАПРОТИВ, ТОЧНО С ТОЗИ СИ ХОД ЯНЕТО ВБЕСИ ВСИЧКИТЕ СИ ПОДДРЪЖНИЦИ .ПОРАДИ ТОВА НЯМА КАК ДА ВЛЕЗЕ В СЛЕДВАЩИЯТ ПАРЛАМЕНТ. ТОВА ГО РАЗБРА И СИДЕРОВ. ВЪОБЩЕ КОЙТО СЕ ОТЪРКА ОКОЛО БОКО ХУДОЖНИКА, БИВА ИЗПОЛЗВАН ТОТАЛНО И ИСТИСКВАН КАТО ЛИМОН. СЛЕД ТОВА Е ЗАХВЪРЛЯН НА ПОЛИТИЧЕСКОТО БУНИЩЕ