РЗС вади документи и срещу Плевнелиев

Лидерът на РЗС Яне Янев за пореден път нападна ключови фигури от ГЕРБ, свързани с предстоящите избори. Той предупреди, че Европа може да спре парите за магистралите заради министър Росен Плевнелиев.

Обратно в новината

Коментари - РЗС вади документи и срещу Плевнелиев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе,я да видим Яне, да не би да си недосегаем след като си спец по флашки СРС и тем подобни, кои са източниците ти и парите ти дали са чисти,дали аджеба твоето дереже е блестящо?За имотите,конезаводите и краварниците и как от селско бедно момче се врътна и стана бизнесмен с неясни доходи! Отвращаваш ме и да не искам ща не ща само заради теб ще гласувам за герб вече!

Яне да си гледа младата булка, за да не го нагази А. Петров!

Защо си губите времето с ЯНА, не разбрахте ли, че той е марионетка!?

stingdim@

-Защо Яне Янев говори с паузи сякаш заеква ? -В паузите слуша от предавателя какво му подсказва в ухото ТРАКТОРА !

Плевнелиев и работа, някой май се шегува, това са несъвместими неща.

Много тъп народ сме...и ще си патим......народ, който вярва на мазни гнусни гниди като Яне.....добро не го чака...Този човек освен да прави компромати, друго може ли да прави? Но нашият народ това обича да слуша...клюки, няма значение дали са верни....важното е да са пикантни....О, жалки ми народе!

Този слънчоглед Плевнелиев и с дявола ще се съюзи, само далавера да има.

Росен Плевнелиев не е от ГЕРБ, там е подменен вота на ГЕРБ и са назначени хора от комунистическо потекло. Защо Галчев е спечелил търг за магистрала "Тракия", ами Галчев е от Благоевград, а Росен Плевнелиев от къде - Гоце Делчев, а Георги Прегьов- зам. министър в МРРБ от къде- пак от Благоевградско. И Роско по колко взема комисионни??? Росен Плевнелиев няма да спечели, ако е издигнат от ГЕРБ. Печеливши са Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

За политическото джудже Плевнелиев може със сигурност да се каже, че е много зло (усмивката лъже) и моного, ама много лакомо.

Това със сигурност не е вярно. Плевнелиев е доказал се човек, бизнесмен и работещ министър. Свърталището на политическите джуджета е Позитано 20.....

Ха, абсолютно вяро, освен това този индивид е супер некомпетентен и опасен двуличник.

И това не е вярно. Човекът си е свестен отвсякъде. Друг е въпросът, че малко ви присяда. И, че червената кукла Калфин няма никакви изборни шансове. А всички знаем, до къде може да стигне злобата и черногледството на другарите в оплюване и лъжи.

Ох ЯНЕ мъко вземи се в ръце и си гледай булката Стига с тези пушилки

Не знам защо ми се струва,че Яне и Плевнелиев имат нещо общо.

Яне като не може да извади нещо по-така мъжествено,компенсира с компромати..Като започне така разпалено да се пени пред микрофона се изживява също като мъж..Нещастен комлексиран хвалипръцко !!!!

Много се занемари ма Яно пак си без червило.

Аааахахахахахаххааа тоя вече взе да става смешен и жалък! Срещу всеки има по нещо. А ако някой тръгне да му вади неговите кирливи ризи, кой знае какво ще намери! Просто отчита дейност човека! Хахахахахахахааа!

па тоя, па тоя, па тоя па... не му ли писна да се прави на мАймун...

А за охранения селяндур - калфин, дали ще зкара някой "компромат" шута, или няма да хапе ръката, която го храни?

stingdim@

Трактора празнува освобождаването си от ареста у тях. Непрекъснато поглежда към входната врата очаква някого. След време пристигат Яне и Дачков , но трактора не се радва и продължава отново да зяпа входната врата .Тогава Яне се приближава и на ухо му съобщава: - Не ги чакай ! Трактористите няма да дойдат - пишат вот на недоверие в парламента !

stingdim@

Трактора празнува освобождаването си от ареста у тях. Непрекъснато поглежда към входната врата очаква някого. След време пристигат Яне и Дачков , но трактора не се радва и продължава отново да зяпа входната врата .Тогава Яне се приближава и на ухо му съобщава: - Не ги чакай ! Трактористите няма да дойдат - пишат вот на недоверие в парламента !

...той Янето някой път ще вземе и някой компромат срещу себе си ще направи, толкоз е луд...

Я МИ КАЖЕТЕ ДРУГА ЕВРПОЕЙСАК ДЪРЖАВА КОЯТО ИМА ЗА ШЕВОВЕ ДВАМА ПЕДЕРАСИ?ТОЯ МАЗЕН БОКЛУК ДОКОГА ЩЕ НИ КЪСА НЕРВИТЕ?ЗОРЛЕМ СТАНАХ ФЕН НА ГЕРБ ОТ ТАКИВА БОКЛУЦИ.......

Сега разбирате ли, че изобщо не става въпрос да се строят някакви магистралки или нещо подобно, а съвсем друго нещо. Пак ги излъгаха българчетата.

Да се провери как се уплътняват насипите на магистрала "Тракия" в участъка към Ямбол. Галчев няма необходимата техника за уплътняване, а Плевнелиев лъже, че всичко е наред.

Та той е единствения крадец от преди да стане дииректор още през началото на 2006г. А тогава ГРЕБ не управляваше

Абе некой мери ли ми носа сутрин и вечер на този Пинокио? Щото май ще се окаже, че сутрин му е по-къс с поне един сантиметър. Ще му повярвам когато изкара някакъв "компромат" срещу себе си, щото не мога да си обясня много неща. Примерно как се строи къща за толкоз много пари с една депутатска заплата + екстрите дето им се дават? Ако приемем, че момъкът е преживявал само на хляб и вода през последните три години, пак няма да му стигнат средствата да изгради такъв дом, а и да не забравим и свадбата дето устрои преди време! Ами ако си мисли, че някой заблуден тъпак ще гласува са кандидатите му, просто е потвърждение за интелектуалните способности "бакалавърите" и "магистри" на Пловдивския Агро-и незнам си какъв "университет". Жалко, че такъв смешник/ци все още вирее/ят в "политическото" пространство, но реално погледнато у нас т.н. "политик" е нищо повече от популист, сравнително "добре образован", без ясен поглед за това, което се твори в държавата. При 100% от случаите са хора, дето напълно покриват Бай-Ганювските критерии за политика и управление - КЕЛЕПИРА!

Плевнелиев е заслужил да се кандидатира и да спечели изборите за Президент.Отговаря на всички условия. Оказва се, че Калфата дори не е служил в армията. Като ментора си Станишката. Тия другарчета винаги минават метър, когато за всички останали е задължително. А го предлагат нагло от БСП за Президент и върховен главнокомандващ на българската армия/доколкото я има/. Калфин не знае кое е на дясно или ляво, с кой крак се тръгва и какво е въоръжението, а ще приема военни паради и ще раздава военни звания. Без да е бил дори най - обикновен редник.Освен това е много надебелял и загубил представителност. Но ако трябва да направи някоя мръсотийка в Брюксел, заедно с тройната дружинка, въобще не се замисля. Такива са кандидатите на БСП.

Има си хас..Яне като хрътка надушва кой ще е кандидат за Президент и веднага започва да вади флашки и компромати от бездънната си торба..По-щедър е и от дядо Коледа..Яне не вижда ли,че е бита карта...Пост и то министерски, се печели с умението да служиш на народа,а не на Трактора.Яне защо не отидеш на рентген,да провериш имаш ли гръбначен стълб ??Все си в угодническа поза..Плуприведен пред поредния госпдар..Жалък си !!!

а Янето тепърва ще се учи да поставя семената на определеното за това място, ако и да твърди, че е земледелец. Интересното е как такива шутове като него и Волен виреят в нашата родна действителност.

Янето да поставя семенца...? Чудна работа...

Янето дали знае къде е определеното за това място ... за семенцата....

Kойто може, си го може. Плевнелиев знае и може много и то се вижда. Червените кретенчета, провалени от всякъде, могат само неистово да завиждат. Колко са жалки и архиглупави ,,монченца", както би казал татко Жорж. И са стигнали до там, че се уповават на шантавото Яне в поредната безсмислена червена гротеска.... А Плевнелиев е добра кандидатура и спокойно би спечелил срещу безидейния и страхлив шишко Калфин.

"...страхлив шишко Калфин..." Това пък какво значи? Думи, думи без съдържание и смисъл. Защо да е страхлив Калфин. Някакъв пример? Моето мнение пък е, че за президент Калфин е много по-подходящ. Плевнелиев като е добър в строителството, да продължава да строи. Той сам го казва.

Калфин - лелка в костюм

по-подходящ, щото е по-дебел и по-мазен ли ?

На Янето платените драскачи написали, че Плевнелиев бил лява резба и син на комунисти. За сведение на отрепките яневи, Плевнелиев може да строи магистрали, а Янето може да си извежда кобилката на село. Коефициента на полезна за обществото дейност на Плевнелиев е хиляди пъти по-висока от тази на Даскал Семов и и този Пинокио Янко.

Не ме интересува какъв е Янев,а дали казва истината.Досега винаги е бил прав.И май Роската също е обратен,че и комсомолец крадец.

Това, че Плевнелиев има здрави марксистко-ленински основи с прекрасна комсомолска кариера, в семейство на праволинейни комунисти и че първите стъпки в бизнеса прави с благословията и помоща на партията майка, че в последствие препира няколкостотин милиона марки без да го усетят данъчните, че се озовава в мррб без никаква професионална квалификация и в края на краищата си прилича с другаря Първанов като брат, не означава, че трябва непременно пък да го припознаваме като някакъв си кандидат или нещо подобно.

Ми хайде де, покажи какво имаш, не ни мъчи. Ауексей и той само обещава.

Плевнята си е комсомолец и комунист и то убеден. Той от там и тръгна от БКП.

на комунист, но всъщност не е. Ми то всеки може да се нарече комунист, демократ и пр. - това означава ли, че действително е такъв? Дори и в партия може да се запише, за да я саботира. Плевнелиев е олигарх и подставено лице на Цветелина Бориславова и олигарсите на Глобална България. Те плащат на медиите и му правят PR. Мисли, бре! Може ли да си толкова глупав! Щом някой не ти харесва, значи е комунист - е, това е безумие! Убежденията на хората са си тяхна работа. Факт е обаче, че глупаците като теб никой не харесва.

"Лидерът на РЗС Яне Янев....." Кой? "Лидер" на "какво"? Хайде, стига с тоя - той вече си изигра ноера, каза си репликите, време е вече да си ходи. Весто това, се показва като лалугер от време на време - все на различно място и гледа в различни посоки.

Да бе, по-добре да показват Лидера на ДСБ, полит-мижитурката другара Костуф /например/

плевнелиев е много готин човек и мие бивш колега от следването ...още тогава създаваше същото впечатление както и сега на добронамерен, спокоен ,разумен и честен човек , който не хвърчи а работи

а бе, ясно е що има толкоз мрънкачи срещу Янето - то най ми било щото чурук мат'риала на бат' Боку-Тиквата не обича нито да чува, нито пък да помни някои лоша дума за Царя-мутра и везирите му ... -:)

аферим, бе, ашколсун!!!! цели седем пъти пишеш глупости. то тъпак да беше, щеше да ти писне. ама сигурно заработваш, а... :) аферим, аферим...!!!

как позна бре, момче, мшалаах! Еми к'во лошо, че заработвам, пък то не и в Чалгария? Айде, отваряй ТеВе-то да не пропуснеш днешните смохвалби на Цара на мат'рала, или както той сам се наричаше - "Пъдара ма обрания бустань" -:)

Този палячо търси само медийно внимание , нищо смислено и градивно от негова страна....и на него му се лапа от бедния ни народец , ама за сега лапа само пишки ! Смешник и некадърник :(

нали??щото Плевнята не е един тъп мухльо гербераст?)))))

а к'во ша кай'ш за другия палячо, ББ Тиквата, дето сутрин отваря телевизията и ръси глупости, вечер я затваря, а през останалото време вади от джеба и реже лентички

Ей Гейзер, чакай човекО да пострОй, аутобаните и да дадат парите от Европата, а после, ако щеш у затврО го прати!!! Не правиш мръсно на него, а на ората и красноселските селяндури кат мен...

сигнално жълто в педи вариант

Тоя винаги съм си го представял гол, само по непран чорапогащник с разноцветни крачоли... И как подскача като Риголето в първо действие... Мисля си, тези около него какво очакват да се случи чрез клоунадата на шизофреника!? Та даже и Асан Трактора се дистанцира от цирка му! Какви е деца раждала, ражда и сега българска майка юнашка! Резил отвсякъде, резил...!

Страшни юнаци. Юнаци кучета, юнаци матрял и т.н. юначни работи. И пишат, пищат, пишат.....

Да имам представите на един болен мозък! С една дума гумнар!

Интересно, че и аз така си го представям. Има нещо шутовско в изражението му. Вероятно по-добре би му провървяло, ако се ангажира с някоя роял на шут в киноцентър Бояна, където много често вървят и средновековни филми. И, разбира се - репликите ще са му написани, че сам никакво остроумие не показва.

Я,да видим как един поплювко,който няма парламентарна група,всички го плюят,държи да е гаден непрекъснато,се прави на велик без покритие!Яне,Яне, защо се правиш на политик? Ти си мекерето на Трактора и БСП,след като те изхабят ще те отстранят!

Защо без покритие? Онези флашки, една фактура, едни апартаменти, едни консултации... Това се все реални неща, които излязоха от него, оказаха се верни и истински и бяха потулени от ГЕРБ. Май ГЕРБ взе да се изхабява, а уморените коне какво ги правиха? Пращаха ги при НДСВ.

Май така, беше ... ама народа неук и безпаметен .. ха-ха. Казано е: "Каквито избирателите - такива им управниците" това е за днешната "либерална демокрация" т.е. политическа мелиокрация като "за световно"

РЗС са прави-тия двамцата от ГЕРБ Цвъ-Цвъ и гномчето "Уважаеми господин Премиер" трябва да излязат в неплатен отпуск...така е редно,така правят по света или отново искате БКП,партия-държава и т.н.

Нищо ново. Пълен цирк и мутризация.

не е читав тоя плевнелиев-лукав и усмихнах хитрез с незаконно узаконена вила на брега на морето *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Писна ми от тази евтина пиеса. Представете си сега какво се случва. Янев казва 2 истини и 2 неистини. Истините отиват по дяволите заради личността на Янев и неистините. В резултат на всичко това, във второ действие, Плевнелиев се запътва изпран със Савекс и чистичък към президентството. Благодарим ви другари политици, милиционери, чиновници , драматурзи, режисьори и артисти. Тази пошла пиеска вече сме я гледали. Толкова ли се изчерпахте, че не можете да измислите нова?

И динена кора да им подложиш пак пред теб ще се пързалят.Ега ти нещастника - нищо позитивно в живота си няма - от сутрин до вечер само помия.

Та Росен Плевнелиев не е политик и не е член на ГЕРБ, така че е редно и няма необходимост да излиза с този паяк да си говорка нещо. То бива наглост - ама това е върха. Плевнелиев е най-коректният министър който е перфектен с документи и подписи.

На тебе не ти ли казахме да си слушаш чалгичката и да си гледаш фризурата и маникюра . Остави на нас по- умните да бистрим политиката , щото точно такива женки като теб - тип чалгарки , тип перхидлолки и незад..ени женки ни натресохте тази нагла и необразована мутра и невиждано наглото , некадърно , корумпирано мутро- мафиотско правителство .

Вие по-умните всезнайковци докога ще изпадате в истерия, когато видите, че някой може.

Инна. Не се впрягай. Оказва се , че има още един идиот в държавата, но ще го преглътнем, както направихме с доста такива преди него.

Да така е! Публиката не знае нищо за другара Плевнелиев, освен, че е мултимилионер и с имение на остров Крит, оценено към 1,5 милиона ... А, бе нашо момче - като мултимилионерката, кака Цветка Бориславовна -:)

Ей, докъде ни докараха тия политици. Вече никой не може да си помисли, че може да забогатее някой с ум и работа. Особено простаците.

"Перфектни документи"!Ти да не си ги виждала случайно?А колкото до моженето - има много талантливи строителни инженери,които също могат да строят пътища не по зле от него,но той е който разполага с парите на народа и с благословията на едноличния диктатор.

като го видя този Яне Янев и се сещам за един английски комедиен сериал "Злостър - Черното влечуго"...Я.Я. е жалък...

Айде холан.... -:) К'во сте се подредили да оплювате Янето? Всичко, което РЗС са изнесли, незвисимо по какъв повод и от какъв източик, се оказва вярно и документирано, т.е. е ... премълчавана (покрита) от полит-мутрите публична тайна. Ама нали народа ни е много малък, но в замяна на това -много прост, ... тъй да си каже, си е "лика-прилика" с управниците си .... ха-ха

Не си спомням много неща да са излезли истина. Ти как си чувал само верните? Не мога да си го обясня.

Има 2-3 вероятности за мисловните ти пропуски, но най-правдоподобното е, че като типичен представител на ГъРбъвият мат'риал на бат' Боку-Рапоня, да си безпаметен и неук -:)