Яне Янев даде на премиера сигнали срещу двама министри

Предоставих на премиера изводи и конкретна фактология за съмнения по отношение на министъра на икономиката, енергетиката и туризма Асен Василев и министъра на околната среда и водите Юлиян Попов в служебния кабинет. Това заяви пред журналисти лидерът на РЗС Яне Янев след среща с Марин Райков в Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Яне Янев даде на премиера сигнали срещу двама министри | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н редови гражданен Янев, Дори и да не си научил новината, 41 то обикновено Народно събрание е разпуснато. А ти и останалите депутати сте съкратени /уволнени/. Незнайно защо, това стана по най-благоприятния за вас начин, който осигури да се наредите за помощи за безработни до 12 месеца. Така че, стой си на безработния задник и не се прави на депутат. Нито си, нито имаш шанс да станеш.

Яне все пак може да събере две и две, така че трескавата му активност, особено сега, като "редови гражданин" както го дефинирате, е лесно обяснима. Партията РЗС се самоопределя като "дясна" каквото и да значи това. Трудно би се възприел съюз между тях и "лявата" олигархична партия БСП. Самото РЗС е едно рехаво образувание, което няма самостоятелно бъдеще. Яне без ракета носител ще подсмърча като беден роднина в градинката пред Народното Събрание и ще гледа, как новите депутати ще влизат вътре, за да ядат кюфтета в лавката. Преди две години Яне беше решил да уволнява Борисов, но се осъзна, че по този начин се опитва да уволнява именно единствената си възможност отново да диша спарения, толкова любим нему въздух в сградата на Парламента. Той спря акцията, бързо се преорентира и започна нови акции срещу неудобни на ГЕРБ хора, показвайки преданост на Бойко Борисов. Всъщност ГЕРБ е Борисов и около него една тълпа Янета. Едно повече, едно по-малко - все тази.

Поправка - преориентира.

Яне Янев даде на премиера ... сигнали срещу двама министри

Янето отдавна ни е пациент на 4-ти километър. Освен това е завършен лъжец. Ще пратя санитарите да го приберат, защото заболяването му се обострило.

МОЖЕ БИ ТРЯБВА ПРОКУРАТУРАТА ДА ТЪРСИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ И ОТ ТЕЗИ КОИТО ПУСКАТ НЕ ДОКАЗАНИ ТВЪРДЕНИЯ С ЦЕЛ СОБСТВЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПОЛЗИ ЧРЕЗ МАНИПУЛАЦИЯ И ОКЛЕВЕТЯВАНЕ ....

Ако Яне не разлайва кучетата,животът в България ще е скучен,безинтересен.Нека го има и в следващия парламент,за да има от кого да се стряскат.

Абе кой му обръща внимание на този палячо?!

Янето представил "конкретна фактология за съмнения" !!! Или фактология, или съмнения. Той, горкия, се чуди откуде какво да изсмуче, само и само да е в светлината на прожекторите. И вече ги ръси от типа: "преди всичко най-напред, а след това - после"

Янето е една фурнаджийска лопата, едно леке - гледащо само личния си интерес и нищо повече! Той е от тези хора които се слагат на всяка партия от която има лична изгода!!! От неговата партия няма никакъв смисъл за хората извън парламента, той си я създаде за собствен интерес и хората около него!!!

Интересува ме, прави ли се проверка на ВЕИ съоръженията. Към всички тях има прекарано ел. захранване от мрежата, и това захранване лесно може да се манипулира и върне отново в мрежата като произведена "зелена енергия".

Яне Янев НЕИСТОВО се бори да оцелее. Преди, когато беше зачислен на котлова храна при Трактора и си мислеше, че пароците никога няма да свършат, беше много смел, громеше Борисов и Цветанов, щеше да уволнява Борисов. Е, видяхме как го уволни. И той видя. И след като спря кранчето от Трактора, когато Трактора премина в режим на оцеляване, се замисли за бъдещето си. За бъдещата копанка. Сега си търси ниша, която да заеме на следващите избори. Видя се като се дърви на Борисов какво постигна. Даде си сметка и коя е една от най-големите Борисови слабости-че не се разправи БЕЗМИЛОСТНО с КРАДЦИТЕ на съвременна България. Знае и че българският народ чака възмездие за неописуемите КРАЖБИ ОТ 1997 Г. НАСАМ. И ето го, пременен с новите (стари) дрехи на борец против корупцията. А колко е лесно да се заеме тази ниша, при такъв БОГАТ икономически мат'риял за громене на КРАДЦИТЕ. Но нима за обществото това е вредно? Един КРАДЕЦ да застане пред съда, докато мотивите на Яне са оцеляване, все е кяр за нас, честните и почтени българи, които искаме КРАДЦИТЕ В ЗАТВОРА!!!

Дай да ги хрантутиме такива като Янето цял живот, да живеят на гърба ни!!! От такава измет няма смисъл!!!

Я си публикувай ЕИК на фирмата,че такива честни ги знаем!!!

Това явно е първият отговор на изявленията на двамата министри. Този на енергетиката е казал 7 мерки, които звучат разумно, но са в сериозен ущърб на мафията. Този на екологията пък казал, че ще публикува концесионния договор на "Юлен" за ски-зоната в Банско. Яне, осра се като за последно. К'ъв ред, к'ва законност, к'ва справедливост?

Achtung, Baby ! (както би казал Боно) ------- Вниманието Е Повече от Задължително. Особено Днес у Нас. ... Лошото Е, че миризмата на 'командировани' махленски шмекери които се 'завръщат' е Доста осезаема. - И да !, не само в Обхвата, идентифициран от Янев.

Минава ли част от евтиния ток през ВЕИ и от там да се факторира като произведен от ВЕИ. Проверете произв.им

Янето е нечистоплътен мушморок без капка достойнство и чест. Никой не го обича, никой не го "бръсне за слива", такива като него са като леките лайна-винаги на повърхността...

Пак бъркаш нещо! Ако имаш нещо за служебните министри, трябва да алармираш Президента! Той си ги избра!Затова Премиер/Дипломата е отказал да коментира.

Янето първо трябваше да алармира Прокуратурата! Тя следи за спазването на Законността! За Президента е ясно, нали е негова инициативата и избора на ... в служебен кабинет!!Янето обича театралните постановки- сбъркал е професията си!

Яне Янев се занимава само с клевети. Никой вече не го е упълномощил да се занимава с плюване по който свари, докато в това време българския народ мезерства и се чуди как да свърже двата края. За тази работа си има упълномощени държавни служби, които са обучени да разкриват криминални деяния, за което им се и плаща.

Службите сега могат да свършат нещо реално като няма политически протекции.

Яне се събуди готов да се труди;о) Нещо обаче ми намирисва тука, Яне - тъкмо срещу тези ли министри, които решиха да свършат нещо: единия да натисне ДКЕВР да си заработи и заплатите ( освен комисионите), а другия - дето се закани да публикува договора на Юлен!

ХАЙДЕ ЯНЕ ДАВАЙ ИЗКАРАЙ ОЩЕ СИГНАЛИ ПЪК ТОКУ ВИЖ ВЛЕЗНАЛ ПАК В ПАРЛАМЕНТА .ЕГАТИ ЖАЛКИЯ И СМЕШЕН ЧОВЕК

избори се правят с пари,яне ле-криво гърло.а успешно проведени избори-с много пари.няма ли кой да захрани сега сметката та търсиш под вола-теле?искай сега да ти "върнат жеста" тези на които създаваше 3 години парламентарен комфорт....или май ти показаха вече комбинацията от три пръста-гадулко ми куха.

Яне е цярят на циркаджиите, спор няма, но по-лошото е, че с Бойко действат двамата и май Яне е този който търси овите лица.

ВСЯКА сутрИн Го АЛАРМИРА !

Е тоя за кой ли няма като гугъл е

Май в БГ отдавна вече е денят на отворени врати в лудница. Политиците са всички като от (за) едно дърво: Яне Янев, Бойко Борисов, Плевнелиев, Сидеров... и списъкът може да се продължи май

Докога разни мекерета - английски агенти ще ни бъдат натрапвани като министри?

Кога ще видим имотното състояние на Донев и Прокопиев?

Много си любопитна.Като го видиш какво?Само ще се пулиш и чудиш

На това му се вика предизборна кампания. Папките на Яне...