Янев: Борисов може да оттегли България от АСТА

Министър-председателят Бойко Борисов може да оттегли подписа на България под документа АСТА на предстоящото в сряда заседание на Министерски съвет.

Обратно в новината

Коментари - Янев: Борисов може да оттегли България от АСТА | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Яне почна да ме кефи все по-вече. Този политически персонаж е непредсказуем и върза много тенекии на много хора. По едно време, преди изборите, бесепарчетата бяха във възторг от него.Когато размахваше флашки и пускаше димки, че ще уволнява Борисов...Сега се надпреварват да го плюят, а Станишев се чуваства даже обиден и измамен. То си е нормално за него. И Гоце му готви една пързалка надолу ...

поумнял - друг път. Просто яхва вълната на поредното недоволство. В крайна сметка хората ги е страх, че ще им следят трафика постоянно и без съдебно разпореждане ще се възприемат срещу тях разни действия.

НЕ ПНОДПИСА СИ, А СЕБЕ СИ ТРЯБВА ДА ОТТЕГЛИ БОКО ТИКВАТА! ДОКОГА, О БОКО, ЩЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАШ С НАШЕТО ТЪРПЕНИЕ?

Хахаха.Няма да е скор.По скоро ще се отървем от такива,като тебе.На народа му трябват държавници,като Борисов,а такива ,като тебе си има достатъчно в затвора,а тези които още не са на топло,няма да чакат дълго.така ,че ти си знаеш.

Да бе точно такива които не знаят какво подписват и за какво подписват. А може би такива "екранни" звезди раздаващи пари и "благоденствие" (виж с.Бисер)

Янев,Янев,докъде се докара.Чувал ли си за лебедовата песен-ТОВА Е ТВОЯТА ПЕСЕН.

Глупости на търкалета... Така става то, както си е свикнал у нас Боко - днес едно, утре - друго, вдругиден - трето. Борисов, Трайков не ни правете толкова на балами! Първо се мисли /който може/ после се подписва. Разбрахте ли, некадърници продажни?!

Това е подписано от 22 държави в ЕС! В 22 държави нещата се правят с мисли. Обаче, задни! Не можеш да очакваш от български премиер (в случая, Борисов) да има предни! Виж, Кунева, която е участвала в заговора е друго нещо!

Юрист съм и искам да питам кой от Вас е прочел целият текст на документа, на български. И какво значи някой да изтегли бозав американски филм. Та нали и този филм е продукт.....не съм сигурна, че всички които са против знаят за какво точно става въпрос. Що се отнася до елементарно, а и не толкова елементарно следене - и сега съществува. И какво толкова е страшно не знам. Сега висикотехнологичният свят е такъв - плюсове и минуси. Но да коментираме отделни коректни текстове, другото е....

АСТА е необходима единствено и само за правене на пари и то не от творческите личности. Никой никога в човешката история не се е интересувал от тях. Просто корпорациите, същите тези корпорации, който сега са го закъсали, са се светнали, че контрол върху най-големия пазар в света - мрежата - ще им свърши много ИЗГОДНА работа.

Чета новините и се кокоря колко малоумни са нашите политици - Кунева толкова време послушно е покрепяла и приемала АСта и сега като всички скачат и тя вече против... това за порден път показва че нашите политици не знаят какво правят, те просто си получават заплатката и времето си тече, и послушно кимат с глава каквото им се казва.... без да мислят сами, а дали изобщо могът са мислят?!!!

АСТА е необходима единствено и само за правене на пари и то НЕ от творческите личности. Никой никога в цялата човешка история не се е интересувал от тях. Корпорациите сега, същите тези корпорации, който са го закъсали напоследък, са се светнали, че контролът върху най-големия пазар в света - мрежата - ще им свърши много ИЗГОДНА работа.

Къде намери текста на това споразумение? Навсякъде срещам само извадки, цитати и интерпретации?

Кунева да обясни: Доставчиците на интернет са цивилни, момчета-техничари - по какви критерии те ще преценяват обмена на информация в мрежата? Или задната мисъл е, фирмите-доставчици да се превърнат в подразделения на МВР?

Ама защо не ми вярвате, бе хора? Поне вярвайте на моя високоговорител Янчо. Да не би досега за всичко да съм се въртял като маце около кола? А и да съм се въртял понякога и абсолютно за всичко - то е понеже ми е вродено. Просто готвя причини за вас да гласувате отново за мен на изборите...

Меглена Кунева винаги е била предател на българските интереси. Мадам "YES"!

Е, нали целта на протестите е реакция на политиците! Ето, някои ще реагират! Сега пък - защо да е Янев? А кой от всичките "симпатяги", искате да реагира? Който и да гъкне против АСТА ще е заради пиар! Може би е добре, обществото да им подава и по някой "морков"! Ако ще говорим за политически мръсотии, то Кунева е свършила повече работа от Янев по този случай. Не само срещу българите, а срещу всички граждани в ЕС! И това чудо има наглост да си прави партия и да управлява държавата!

Абе я ми кажете как става това с подписите - днес подписваш, утре се отказваш от подписа си? Абе като коментирате вие в час ли сте? Баламосват ви, както се искат и вие точите лиги! Един път подписан документ, как ще се откаже нашия "мил" премиер от подписа си - ще отиде там и ще им каже видите ли, хората не са съгласни, така че моят подпис не го смятайте, така ли? Същото е и с уеднаквяване на данъците! Ще видите какво ще ядем!

Може да се откаже, в момента може да спре ратификацията, а даже и след ратификация може да се откаже с писмено уведомление. Пише го в самия текст на споразумението.

А колко от пишещите и врещящи по форумите всъщност създават и споделят нещо безкористно с останалите! Това е тънката разлика - огромна маса авантаджии и малцина създаващи и творящи!

Отдавна не свалям филми и подобни от торентите, но ме дразни презумцията за виновност и ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да се следи трафика на всички в нета, да не би да откраднат някой бозав американски филм. Който ви баламосва че няма да има последствия за потребителя - лъже ви безочливо, защото в АСТА има изричен, който ще ни задължава да го правим.

Само не разбрах защо ми изтрихте първия коментар. Янето е ясен, въпрос на лична хигиена е да коментираш политически помияри като този. Сега се прави говорител на Борисов.

АКО ЯНЕ УСПЕЕ, ИМА ЛИ ЗАНАЧЕНИЕ КАК?!?! НАЛИ Е ОТ ПОЛЗА НА НАРОДА. ВСЪЩНОСТ, В ПОЛИТИКАТА НЯМА НЕПОЗВОЛЕНИ СРЕДСТВА. И НАЙ-МАЛКОТО Е ПОДМАЗВАНЕТО. Я ВИЖТЕ САЩ- ТЕ НЕ СЕ СВЕНЯТ ДА СМАЖАТ С ВОЙНА НЯКОЙ НАРОД...

Този политически хамелеон няма и капчица срам! Той е готов да целуни всеки задник само и само да се задържи колкото се може повече във властта. Отврат е!

Кога ще избират идиот на годината, за да гласувам за този от снимката?

Цялата работа е да се въведе тотален контрол.Управниците усетиха огромната сила на нета ,видяха какво става,когато масите за часове се свързват и се организират и се уплашиха.Фармацевтичната мафия и тя трепери за всеки долар печалба,да не го изпусне и да влезе в нечий друг джоб.Както и всички производители на семена и др.За да се наложат над конкуренцията те си плащат на лобистите.И всичко се маскира като дълбока загриженост за творците и правата им.Всъщност търсените автори и изпълнители по света и сега печелят достатъчно и не са умрели от глад.Който чете лъскавите списания най-добре го знае .А това,което е бездарно и безинтересно/и което е много повече/, с каквито и документи да е защитено, няма да стане нито по-търсено,нито ще донесе нещо на автора си.

ТАКОВА ЧОВЕШКО ПАДЕНИЕ В ТОВА СЪЩЕСТВО, ПРОСТО УЖАСЯВАЩО. ТАКАВА ПОДЛОГА, МИВКА, БЕЗ КАПЧИЦА СРАМ И СВЯН ОТ ТОВА, КАК СЕ ПРЕДЛАГА НА ВЛАСТТА, А ДО ВЧЕРА Я ПЛЮЕШЕ КАТО ПОДМИНАТА НА МАГИСТРАЛАТА ТРУЖЕНИЧКА. ГОСПОДИ, КАК МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЧОВЕК ТОЛКОВА НИСКО И ДА ИМА ПРЕТЕНЦИИТЕ ДА БЪДЕ ПОЛИТИК. И В РЪЦЕТЕ НА ТАКАВА КАТЕГОРИЯ АНТИЧОВЕЦИ Е ПОВЕРЕНА СЪДБАТА НИ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ Е ЕДИНСТВЕН, НО КАКТО СТАВА ЯСНО, ЯНЕТО ВОДИ КЛАСАЦИИТЕ. РЕЗИЛ.

Aко някому дадеш пет долара, ти имаш пет долара по-малко, но ако му дадеш от твоето знание, твоето знание не намалява. Б.Франклин Само този цитат от Бенджамин Франклин е достатъчен да покаже за какво иде реч.Продуцентските компаний които са в дъното на цялата история са само върха на айсберга.Целта е "нов полицейски световен ред"Тези които сега ни управляват правят неща които никога не са обещавали да направят и обещават неща които никога няма да направят.Проблема е,че искат да управляват независимо от всичко и на всяка цена.Целта е да вкарат всеки в една "матрица" и всички да живеем във виртуално щастие,а те да се къпят във власт до края на дните.Всяка мисъл извън "матрицата" е ерес.Не АСТА,а нова инквизиция.Това ни готвят нашите избраници и стожерите на "световния ред".Сега просто пробват - ако мине.Ако не - следващия път.Това ни чака ако се дадем сега или в бъдеща.Смач1кване на всяка свобода на мисълта извън официалния калъп.Другото е политика за замазване на очите на плебеите.Това е положението.

Къде е точно границата на позволеното по отношение на авторските права ? Или границата на позволеното е според нечие ' вътрешно убеждение ' и в зависимост от това кой кой е, т.е. кой на кого пречи по някакъв начин, като задава неудобни въпроси ? П. П. Преди време останах с впечатление, че Кунева не познава Пространството на Минковски ?! Дълбоко се съмнявам, че познава и законите на Нютон и Айнщайн, за да ги цитира в публичното пространство !? Познаването на Законите на физиката не е като ' Yes, Sir ! '

М. Кунева и Тр. Трайков ще трябва да отговорят на следните въпроси : Ако цитираме стихове на Ботев и Вазов, това прави ли ни престъпници ? / А да не би някой от нас да е плащал авторски права на Ботев и Вазов, за да ги цитира в публичното пространство ? / Ако не цитираме стихове на Ботев и Вазов, от това следва ли, че не сме родолюбци ? Кое всъщност е правилното - да цитираме Ботев и Вазов или не ? Ако нямаме право да ги цитираме, то защо тогава трябва да ги изучаваме ? Ако цитираме в публичното пространство някоя формула на Нютон или Айнщайн, това прави ли ни престъпници ? / А да на бе някой от нас да е плащал авторски права на Нютон и Айнщайн, за да възпроизвежда формулите и постулатите им ? / Ако не цитираме формулите на Нютон и Айнщайн, от това следва ли, че сме хора с ниски познания в областта на науките ?

ЗНАЕШ ЧЕ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ. Примерът ти е неуместен. По правилно е да кажем че който иска да си пази продукта от пиратство в интернет да да вземе мерки а да не създава ограничения на потребителите. Ако не дай Боже мен ме обарат трябва ли да зазидам входа на кооперацията в която живея.

Ако аз дойда в твоя дом и ти счупа кратуната, това правили ме престъпник? Примера ти е абсолютно неудачен.

това леке защо не каже че под АКТА всъщност СТО ПОДПИСА НА БОРИСОВ. Иначе как може да оттегли подписа на "България" АКО НЕ СЕ Е ПОДПИСАЛ ТОЙ? Или се е подписал разсилния в МС.

Яне, на мислещите българи им е ясно, че Меглена Кунева е национален предател. Пръво ни предаде на преговорите при влизането в ЕС. Виж гърчулята как се дерат за всяко евро, а нашата се съгласяваше на всяко искане от ЕС, закри ни Козлодуй и ни отряза още някой ..й. Френска подлога, още е на ясля в Париба. Очевидно и като еврокомисар е била мека Меглена

Хората не виждат къде е големият проблем с АСТА. Не са торентите! Проблемът е: 1. Лекарствата - вече няма да си купувате ацетисал за 1.50 лева, защото е генерично лекарство на Аспирин за 8.00 лева на Байер, вече няма да си купувате български или полски антибиотик за 12.00 лева, защото е генерично лекарство на антибиотик за 70.00 лева на Глаксо. И това са евтините лекарства, а сещате ли се какво ще е за специфичните скъпи лекарства, където нулите преди запетаята са по две и три? 2. Семената за разсад и посев - земеделските производители няма да могат сами да си произвеждат семена, защото изходният материал ще е от някой произовидел на ГМО със защитен патент. Какво ще стане с хранителните продукти и цените им се сещайте сами. Така че, нашето правителство най-мръснишки заби поредния нож в гърба на народа, който го е избрал.

Радвам се да го чуя това нещо и искрено не разбирам какво толкова се палите. Важното е, че в крайна сметка ще одтеглят АСТА (надявам се). Това, че АСТА е договарян през периода 2007-2010 е самата истина и не знам защо не я приемате, тя дори е обществено известна. А това дали Яне се мазни на Бойко или не, какво ви грее, нали се мазни за същото, за което ходихме на протест. Нека изчакаме да видим какво ще стане в сряда.

Прави сте за лекарствата, но "политикът Яне" не се мазни за общественото благо, а за себе си. При тава е откраднал нашата идея, която е изнесена преди 1 месец в сайта ни и с която призовахме протестиращите да поискат от правителството да си оттегли подписа под договора. Политиканът Яне работи за себе си, грубо крадящ чужди идеи, сега се блъска по гърдите колко велик национален герои е, целува се зад кулисите с Борисов и бъди сигурен, че от това няма да излезе нищо в полза на народа. Така са всички сегашни политици- извиват се като змии,мимикрират със сто нови лица, търсят нови зарибени от тях избиратели само и само да бъдат избрани в следващия парламент, т.е да не загубят властта от ръцете си.

Б-АСТА!

Другарят Борисов го командват по телефона от американското и от немското посолства. Първо трябва дя му звъннат, за да знае какво да прави!

Борисов опря до Янето.Два политически проекта се прегърнаха и се подкрепят.За пшожарникаря няма сестрински партии от ЕНП.Той стриктно испълнява задачите на БСП.Жалки, жалки....

Гледах малко снощи този политически хамелеон, хвана ме срам от затлъстялто му лице и съвест и превключих на друг канал. Нашето общество е болно, щом може да търпи подобни "политици", да отделя от празния си джоб за заплатите им и да ги гледа в домовете си от екраните. Позор!

Лидерът на РЗС бе толкова жалък в услужливото лигавене на управляващата власт, че лилавата му риза подходящо резонираше с въртеливото му политическо дупе.

Яне, Кунева, Борисов...си играят на шикалки...Парафират нещо, а после - олеле...! Нещо от сорта : " "Ще построим мост на Резовска река, та по-лесно да ловим графиканти на дрога!"...Политически шутове!

А не можеше ли вместо тези фарсове да се ББ консултира с представители на провайдърите,на интернет обществото и пр. организации,които да му обяснят за какво иде реч,да се информира за настроенията на хората и така да взема решение дали да се подписва АКТА или не?Пак впрегнаха коня зад каруцата,както със шистовия газ.Подписват като селски кметове,после тръгват да се обясняват и да оттеглят подписа си.

Как някои политици се опитват да се направят на интересни. А как ще опази Янев интелектуалната собственост? Какво предлага? Нищо.

nemak

Да , Кунева е комунистка !

юли

Яне Янев трябва да си подаде оставката.