Динко от Ямбол, хванал бежанци: Граждани отиват на границата

Полицията в Бургас разпита Динко Вълев от Ямбол във връзка с прокурорско постановление за извършени от него граждански арести на мигранти в Странджа.

Обратно в новината

Коментари - Динко от Ямбол, хванал бежанци: Граждани отиват на границата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Явно действията на Динко не са изгодни за някого. Ама както казваше баба ми "То, гузното само ще се обади." Сега го разбрах, още с първото тв предаване с участие на възмутени еврограждани, радетели за права и свободи озадачаващи семплите, български граждани, част от които обитаващи паралелната реалност на пограничните райони.....

Бе то и полицията не бие, но имигрантите ги втриса когато каналджиите ги изсипят на нашата граница,а не в гръцко. Ич не вярвам на Динкта че 112 ши дириХАХАПА

Най-напред трябва да избесим тези от БХК, а след това да си опазим границите.

Динко е много известен в ямболско, леко си пада садист, най-вероятно си изкарва садистичните наклонности като джитка с приятелчетата си. Така, че не го правете герой! Ало дир-е, поне звънни в полицията в Ямбол и поискай от нея информация. Той там им е добър познайник, и не се излагай!!

Още един, тъпанар! Ти - дори не го познаващ, бе селяндур!

Динко цял живот се е борил с мигрантите в собствения си ум, чудейки се как и накъде да ги експулсира. Ето че сега е намерил удовлетворителна за него възможност във външния свят.

И да попитам всички ли интелигентни българи са патриоти? Всички ли с нисък интелект не са родолюбиви българи?

Въпросът ти е точно толкова резонен, колкото и въпросът: Всички бежанци ли са джихадисти и терористи, агресивни и мразещи християните?

АТВ-тата атакуват! Серия 2 след като гранична полиция и армейски части дремуцат в тила. Абе, дайте им УАЗ-ките, че Ровърите угаснаха,хахаха.

Жител на Петрич, съобщи много тревожна информация. Неизвестен брой бежанци са нахлули от Гърция. P.S.Ако от страна на Турция се влиза сравнително лесно, то от Гърция става безпроблемно.

Имаше един келнер в Петрич, дето мяташе чинии от терасата на ресторанта и ги заснемаше във въздуха. След което се опитваше да продаде снимките на местните вестници, пробутвайки ги за летящи чинии. Да не говорим за един и същи човек?

С удоволствие бих постнал линка но има филтър.

И той като Бойко - не е най-доброто, дори е спорно дали е въобще добро, но по-добро не се вижда до хоризонта чак. Така че ....

пак един тъп ганъо, вместо да лови крадците на жици в родината си, е тръгнал да се занимава със сирийци, евтин популист.

...тоя с два пръста чело , и два грама мозък зад него ....КАКВО РАБОТИ , С КАКВИ ПАРИ СИ Е КУПИЛ АТВ-то А ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА КОНСУМАТИВИТЕ ДЕТО ГИ ПРЪСКА ПО ...ГОРИТЕ ....ПОНЕ 100 НА ДЕН ? Най-малко ....А....Питайте го ...нека отговори ....

е! ти пък. "бежанците" плащат луди пари да ги прекара от едната до другата граница.... само умните полицаи и други безмозъчни вярват че ги лови.... чат ли си?...

Много си "загрижен", за "тоя", бе тъпако! Такива като теб, дори не са в състояние да разберат, защо Динко е постъпил така! До кой клас, си учил?!

Погледнете за какъв мандрил става дума:) Нормално е мандрилите из този форум да му се възхищават!:))))))

Тъп...анар!

Давай,народе!Възхищавай се на Динко примата,вижда се,че е слабомозъчен,кух и без грам умствен потенциал!Това ли ни е патриота,бе!Луди ли сте???Тая маймуна ли ни защитава и ни е за пример???Боже вразуми невежите и налей малко мозък в главите на простаците,които го хвалят!

Най-сетне някой да стигне до същината на проблема! Присъединявам се: ЕГАТИ ПАТРИОТА!!!

Ти - високоЕнтелигентен ли си! Куха лейка, си!

ТОВА СА ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ!ПОИНТЕРЕСУВАЙТЕ СЕ ОТ СНИМКИТЕ ИМ И ЩЕ СЕ ОТВРАТИТЕ. Освен това са и неграмотни и мързеливи дори незнаят българските закони!Дали могат да четат? съмнявам се!Това са група неграмотници. Не им давайте акъл защото мозъците им са гладки като БАЛОНИ но скоро ще се спукат и ще има боц ама как тъй? А от спуканите балони така ще се размирише че те сами ще се задушат във собственната си воня!

Ако границата беше затоврена за бежанци и се охраняваше добре, Динко със сигурност щеше да ходи да се бие в селските дискотеки. Ама с това най-много да попадне в криминалните хроники на ямболските медии. Докато, виж, ако се пише патриот-народен закрилник, хем ще изглежда по.-значим в собствените си очи, хем и другите ще му се възхищават, а и ще придобие национална известност! Ма умен тоя Динко, бьеее!

Ми да, поне има повече от някои коментиращи за да не ходи да се бие по селските дискотеки.

Този Динко е трафикант на мигранти! Налита на полцейски патрул докато ги води и излиза с версията, че ги е заловил! А сега му се възхищават разни идиоти! Той ВКАРВА мигранти в БГ! А олигофрените го величаят!

333- трафикант на лъжи.

Не знам 333 какъв трафикант е , но това , което е написал е самата истина! Имам близък, който е високопоставен служител в службите и ми каза същото! Прехваленият Динко е обикновен ямболски трафикант на мигранти!

то и аз написах подобен коментар за тоза неандертал и 100% трафикант, но още не са го публикували. това беше преди з0 мин.

тия т.н. българи от хелзинки ни са никви българи ама никви. Така като този патриот се действа га държавата е слаба и политиците продажни! А де го президента, мушмурока не се е явявал да дрънка глупости скоро?

Же суи Динко !

Сега, ако се докаже, че твърдението на БХК, че той е "организирал отряди за залавянето на нелегални имигранти" е невярно, следва Динко да съди БХК за оклеветяване.

Този Динко е прост и той и 90 0/0 от коментаторите тук са атака-ти, които фанатици и не споделят Евро-ценостите и се различават от ИД само по това, че все още нямат бомби. А бе нашите "Разбиращи" по тероризма говорят глупости по телевизията. А бе хора Израел създадена на чужда земя /ПАЛЕСТИНА/ И сега създаде ИД , която е част от Мосад.

Ям-бол е градът, Ям-бол е стилът...

Този "герой" е невероятно прост самовлюбен тъпак. Невероятно неприятна личност. Фолкаджия. От Ямбол. Я се успокойте малко.

Определено има вид на самодоволно чалгарче, дето орига на гроздова със шопска, мята салфетки по клубовете и се обръща към себеподобните си със "Авьерчи!"

И какво ако е такъв? Това значи, че не обича родината си? Или само високоЕнтелигентните имат право да съществуват? Действал е за доброто на страната си и аз го аплодирам. Не виждам изнежените интелектуалци да ни спасяват ако се наложи!

Ако се направи един по-задълбочен психологичен анализ на мотивацията на Динко, нищо чудно да се окаже, че действа само, за да удовлетворява силната си нужда от психо-физична стимулация и отреагиране на агресивни импулси. А всичко друго е само удобен претекст за това...

Абе тоз прост селянин ако знаеше, че някой от нещастници бежанци е въоръжен нямаше да ходи там и щеше да напълни гащите и аз искрено му препоръчвам ако е герой да ходи да се бие с ИД, която между другото уби 10 -ки невинни хора вчера в Ирак и Йемен.

1. Предполагам, че те и така са били въоръжени - поне ножове са имали. 2. Ако отиде да се бие с ИД, ще трябва като се върне, да го съдим и вкараме в затвора - прочети НК, там пише защо.

към ЛУДИЯТ 22:53 //// Луд, не се ли чудиш на съфорумците, хем Мариянчето не им харесва, хем пък и репликата ти не им харасва! Да се чудиш какво точно очакват от живота -да бягат ли, да лягат ли, или с прибежки и припълзявания. По -вероятното е че не се постарават да прочетат поста на Мариянка, а в твоя не успяват да открият смисъла и те спамят

Браво Динко , ти си истински българин -патриот. Това е достоен пример пред "европейската демокрация " , която с мигрантите показа ,че нещо не фела.....!!!!!!

Искам конкретно тук да пиша за едни други "изедници", за едни "лакей",които много нашумяха с писма, много рев - ред цифки - ред сълзи, шоута по ТВ канали и т.н. за оня полицай , който гръмна афганеца-емигрант преди време ! Сега "пеят" същата песен ! ТЕЗИ ПРОДАЖНИЦИ СА "БЪЛГАРСКИЯ ХЕЛЗИНСКИ КОМИТЕТ" ! Ореваха навсякъде по Европа "горките емигранти" , за които думата "МИТНИЦА" И "КПП" ВЪОБЩЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ , пресичат ни границата където си поискат НЕЗАКОННО ! Сбироток от Бирма до Африка ...! ЗАЩО НЕ ГИ ВИЖДАМЕ ТИЯ-НАШИТЕ МАРИОНЕТКИ ОТ "БХК" ДА НАПИШАТ НЯКОИ РЕД И ЗА КЪРВАВИТЕ АТЕНТАТИ В ЕВРОПА...?! ТОЯ КОМИТЕТ Е ЗА ЗАКРИВАНЕ,ТОЙ НЕ Е В ПОМОЩ НА ОБЩЕСТВОТО НИ , А НАПРОТИВ !

тоя динко от ямбол, ако мине покрай вас , прибирай децата , заключвай вратата , и викай полиция !

мани,мани. пу,пу. да не дава господ!

примитивно е!един ден ще си намери маистора да го пoстави на място!

Абе може ли да сте толкова прости, бе? Не знаете ли , че въпросният Динко е трафикант на мигранти. Случило се е така че налита на полиция заедно с тия 20 мангала и момчето реагира светкавично - "Господа полицаи, вижте ги тия, хванах ги да пресичат границата!" Това е абсолютната истина и всеки в района я знае, а вие тук сте седнали и пишете ли пишете и възхвалявате едно най-обикновено трафикантче, което ви се присмива докато чете одите и призивите за ордени и героизиране! А той всъщност вкарва в страната тарамбуки ...нещо срещу което повечето тук роптаят!!!

Всеки в района я знае, верно?

Браво, Динко! Само така! Подкрепяме! Крайно време е да се възстанови наборната непобедима българска армия, страшилището на Балканите!България винаги е имала добри войници и лоши политици!!!

Браво на Динко и приятелите. И аз бих ги подкрепил. България няма да умре.

бхк са предатели, служат на чужди интереси. Браво, Динка, ние сме с теб и те подкрепяме, ти си истински, голям българин...

someone

ами тои утре може да реши мен да арестува с граждански арест, понеже ме подозирал в нещо си. тези граждански арести трябва да имат ясни правила, иначе къде ще му излезе края.

Ами ще те арестува и тебе, ако вършиш незаконни неща, а полицията си затваря очите. Щом държавата е абдикирала от задълженията си, остава само в ръцете на съзнателните граждани да спасяват обществото. А БХК първо да прочетат конституцията и после да сезират прокуратурата, нещастници хелзинкски

като ти гледам логото, наистина си за арест!

link точно такива герой ви трябват, да ви експлоатират а вие да ги вазхвалвате прост народ слаба държава

someone

не мисля, че деиствията му са законни.

Пожелавам ти да станеш още по-голям и да се наредиш отдясно на Бога!Такива като Динко са последната имунна защита на рода БЪЛГАРСКИ, когато всичко е прегазени.

прегазено*

не мисля че трябва да пропусна да те напсувам:да ти еба маиката продажна.мигрантите да връщат, а такива като тебе трябва да ги линчуват.

Алоу, Дира?!? ЦИнизми, накърняване на доброто име, ала-бала...?

ТОЙ е спрял ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, защото: За правомерното преминаване на държавната граница е необходимо на два елемента: Разрешение на надлежен орган на властта и преминаване на границата на определените места съответния ГКПП.Тоест преминаването на границата при липсата на една от двете e престъпление!

БХК не дава да ги спираме.МВР не дава да ги возиме, а кво да прайм???:::)))

БХК (макар че нищо българско няма в него) казват, че законите в България трябва да се спазват. Но като се има предвид тяхната двулика природа това се отнася само за българските данъкоплатци и не се отнасят за циганите, които правят деца на деца и вършат всякакви престъпления. Също така не се отнася и за НЕевропейците, които нямат паспорти, видимо проповядват друга религия и пресичат нелегално българската граница. Някой може ли да ми обясни, по силата на кой закон, БХК и други вредни за държавата и националния ни интерес организацийки, имат влияние в държавата ни?

Въпросът предполагам е ритиоричен, но все пак да отговоря. БХК и сродните нему НПО-та виреят в България, защото са внедрени тук от чуждоземните господари на нашите политици. Целта на тези враждебни образувания е да тровят и разяждат духа и тялото на булгарския народ.

НЕ МОГА ДА УЧАСТВАМ ЛИЧНО, НО ДАЙ БАНКОВА СМЕТКА ЩЕ ТЕ ПОДКРЕПЯ

това определено е идея

не е истински българин, Динко е един истински боклук. В една държава със затихващи функции, такива като него могат да просперират.

абсолютно вярно!

БЕЖАНЦИТЕ ДО ЕДИН:МЪЖЕТЕ ПРИ Г-ЖА ОБАМА,А ЖЕНИТЕ ПРИ Г-Н ОБАМА,ДЕЦАТА ПРИ СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БЕЛИЯ ДОН.ТЕ РАЗБЪРКВАТ ОТ ПОВЕЧЕ ОТ ВЕК КАШИТЕ НА ЗЕМНОТО КЪЛБО!!!

Динко е готов за Шенген!

БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ РОДИ СВОЯ ЛЕВСКИ , БРАВО ДИНКО С ТЕБ СМЕ , И НИЕ В ШОПСКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ , КАТО НЯМА ДЪРЖАВА ИМА НАРОД , КОЙТО НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ ДА ТЪРПИ евролиберастията.

TIREX

левски е съден и обесен за Убийство при Грабеж. и никой не го освобождава воден от 2 заптиета през половин булгаристан. минавайки през селото на убитото от кунчев заптиетата едвам го опазват да не бъде пребит с камъни от родата на ратая убит при грабежа -каквито героите такива и феновете...

Това в новите учебници по история ли го пише?

С тия 20 натръшкани бежанци, Динко се нарежда до ген. Луков, който сам, с едно оръдие отбранявал Кюстендил срещу цяла сръбска дивизия и я победил. Защото селяните му подавали снаряди! Каква епика!