Опитаха да изтеглят 382 000 лв. с фалшив тотофиш

Служители на главната дирекция “Криминална полиция“ са задържали собственик на фалшив тотофиш, съобщи пресцентърът на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Опитаха да изтеглят 382 000 лв. с фалшив тотофиш | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

kgb777kgb

Към Модератори : Поне сменете глупостите - това е ПЪРВИЯ пост който пиша !!! Вчера беше друга тъпня , що не ми кажете какъв ви е проблема ? Говоря много истини и това не ви харесва ???

Е как този фиш са го приели в тотопункта - доколкото разбирам от обяснението за фалшификацията, горният отрязък трябва да е останал празен и касиерката как не го е видяла

Ей хора, в 2 поредни тиража се паднаха еднакви числа - има ли балъци да вярват още, че нормален човек може да спечели. А манго дори и наистина да е спечелил, няма какво да направи - от тотото винаги може да напечатат техните отрязъци с други числа и да променят числата в компютрите си. А за спечелените джакпоти - най лесния вариант е да пуснат един фиш само в компютрите и после специален човек отива с попълнен фиш с отпечатан същия номер и взима парите. Да не си мислите че ровят докато намерят хартиените дубликати - техния и този на лелката в будката? След 45 дни тези хартийки се унищожават и остават само числата в компютъра, а те са си ОК(демек оправени са)

Това че червените кратуни са тъпи и неграмотни го знаем всички. Това че вървят като овзе след Партията-ръководителка - също. Циганите, турците и други малограмотни слоеве, както също много добре знаем са основен техен електорат. Затова никак не е чудно защо симпатизантите на БСП така яростно защитават крадливата циганерия, и плюят полиция и прокуратура. Хората излязоха и обясниха за какво става дума. Стандартно - нито им се случва за пръв път, нито пък опитът за измама е чак толкова оригинален. Но понеже мангалите са прости и неуки, те са си повярвали че са направили перфектната измама. И си мислят че някой ще им се върже. И затова са настоявали да им се изплати фалшивия фиш. Ало, всички големи печалби се изплащат централизирано. И ако някой ги е подучил че измамата е елементарна просто ги е излъгал. Да беше 3-ка, 4-ка, в някой селски тото-пункт, може би номерът можеше и да мине. Но за 6-ца и джакпот - изключено. И тъпите чрвени кратуни, така и не можаха да разберат че едни прости мангали ги правят на маймуни.

Пак велики глупости се ръсят от държавници. Съвсем за малоумни ни мислите. Просто е - при пускане на фиш в тото пукт се обработват в компютър двата отразъка заедно, но след това "дами и господа", служителката на БСТ разделя двата екземляра и подава А-то на клиента. Казвате, че служителката е сляпа и просто не е видяла празния отрязък. Смях, голям смях

Абсолютно си прав. Това да слушаш обяснения на държавни чиновници от силовите институции си е направо нощно шоу на Иван и Андрей. Същата работа и с "черното тото" на интернет залаганията. Големи приказки се изприказваха там, големи престъпления. И гледайте сега как всичко ще си утече, и най много да ги глобят за неплащане на данък печалба от 10%. Това в България силовите институции взеха да си правят вече каквото си искат. Нормално когато начело е такава тиква като Боко, която няма грам идея за човешки права.

не, бе, цървул, хората искат да ти кажат, че фалшификацията се прави на място, попълваш оригинала, а после и отрязък Б и ги даваш заедно! ООоо, колко си прост, има ли смисъл да говоря със тебе?.... Има ли смисъл - ооо не!

че ти ако можеш на място да попълниш числата за джакпота,защо ти е какъвто и да е номер бе тикво

Вярно-голям смях,ама за твоя сметка.Виждал ли си фиш за тото,пускал ли си някога?Сигурна съм ,че не си.Вземи си купи един фиш,прочети какво пише на гърбът му и тогава се произнасяй.С толкова бели конци е съшита историята на ромите ,че освен смях ,друго не събужда в мен.

Фишът,освен зачеркнати цифри има и уникален номер, кога е пуснат фиша,къде е пуснат, в кой тото пункт идруг номер.Никой не казва тези номера съвпадат ли?

Той е ползвал истински фиш, но го е попълнил после.

Вярва ли някой, че ром, дето едвам събира пари за алкохол, ще тръгне да купува фишове? Накрая ще се окаже, че или е фалшив, или е краден.

Мангалът без да иска е разкрил как стават шашми в тотализатора.

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета!!

не до 4, а до 5 дни парите ще пристигнат!

А, ще ти се! Сега го пращаш, на следващите 823 години получаваш печалбата :-)

кой те е излъгал ве "пичев". Календара се повтаря на 28 години. на 4 високосни7 дни в седмицата=28 години. аре оди си ги заври в пичка 823 години

И още един много важен факт . чевека както се цитира е запанен тото маняк , това е нещо като опитен картоиграч . Няма опитен картоиграч които с химикалка ще остави виден белег на най-важните за него карти (белези които всички ще забележат) . Но точно това се е случило с този фиш на отрязък- А , попълнен е даже секторът за тото джокер ??? Факт е ,че циганинте сме прости ама чак толкова ... Дали запален тото играч би допуснал такава грешка . Може но само , ако е циганин . Точно на това са разчитали и от ТОТОТО според мен , трябвало е само да подхвърялт на хората " ЕЙ КОЛКО СА ПРОСТИ"

ФАК Ю

Желания, желания но по някога се сбъдват ! Дано Бог чуе молбата ти и я осъществи . Но с този маниер на изразяване скоро ще си намериш майстора и запомни много жестоко могат да се отнесат към теб . Починали хора не се псуват , когато пишеш към непознати запомни това . От прост човек като теб друго не се очаква. и друг път съм чел подобни тъпи неща от теб . Толко ти е мозъка , такъв ще ти е и живота !

Имам и втора версия . Сигурността НА ТОТОТО безпорно е под всякаква критика , тоест няма никаква сигурност за участниците. Няма сигурност защото отряязък- Б може да се изгуби по много начини - чрез пожар ,загубване при пренасяне и т.н . Елементарно се запитах защо след като толко лесно може да се манипулира отрязък- А защо фиша трябва да се прегъва и защо не е на равна площ отрязък А и Б и защо в машината много лесно могат да се регистрират А и Б отрязък ( за сигурност на всички )? Защо е предложен вариант за лесна и недоказуема манипулация . Човека е играл тото от много време , това означава лоялен участник . Айде сега да видим как следствието ще докаже ,че фиша е манипулиран , защото този фиш е регистриран не само от машината но и от служител на ТОТОТО . А тези следователи могат ли да кажат от къде Ирена Кръстева има толкова много пари ?

Да съберем пари и да заградим Столипиново с бодлива тел. Да пуснем по оградата 220V ток!

Евала, най-добрия коментар.

220 волта? на мангала му трябват доста повече, пък и защо да се ограничаваме само до столипиново? друго ми е интересно, мангала щял да отнесе само глоба, защото няма начин да се докаже, че точно той го е фалшифицирал?!

kgb777kgb

Не става брато или ще крадат ток или ще откраднат направо кабелите , толкова са прости , че по-вероятен е втория вариант !!!

едни мошенници опитали да преметнат други такива . а вие балъци пускайте и не пропускайте да идете до тото пункта

Задържаните са петима членове на ромска фамилия от пловдивския кв. Столипиново, пише "24 часа". Собственикът на фиша е 40-годишният Сергей Атанасов - който бил тотоманиак. Интересно всички ли са слепи или на мен това ми се привижда

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича ''торбичките за пари''. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари... Нека си опитаме късмета!!

Да бе - същото се говореше и през Октомври 2010. Виж, че и тогава месецът беше с по 5 петъка, съботи и недели. Така, че си заври тези 823 години... знаеш къде...

Тая глупост пък откъде дойде? От пръв поглед е ясно че за 28 години се завъртат всички дни за 1юли, а от втори - че и 12 стигат. Какво, седмицата ли се мени, дължината на месеца ли...

Необходимо е месец юли да започва в петък. Това става приблизително веднъж на седем години.

А,защо не се възприеме чешкия опит-всички цигански гета да бъдат затворени и оградени така че циганската общност сама да си решава проблемите и да не пречи на българите в собствинната им държава.ЩОМ СА СЕ НАТРАПИЛИ В БЪЛГАРИЯ -ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА!

Тогава на са виновни тези които са пуснали фиша, а служителката! хайде всички да опитаме, какъв е смисълът от отрязъците изобщо? Не вярвам на тото управляващите -чиновниците- това ме кара да си мисля, че освен "тото" тотото е и законна пирамида!!!!!!!!!!

да откажат на всеки печалбата.

Тия хора на всичко за способни!

Не защитавам никого но и "другите" са способни на всичко . Като се започне от пенсионен фонд и всички други фондове та се стигне до заменки и т.н . Не подценяваш ли хората от тази страна ? Ако ги подценяваш защо !

Боби

Виж сега, пич. Разбирам че защитаваш братята си и за това не мога да не ти се възхищавам, още повече, че ако наистина си от тази боя, а не ползваш просто ника си само от стремеж да си оригинален, те поздравявам и с грамотността ти. Обаче, наистина не ти приляга на образованието и грамотността да използваш такива клиширани изрази и твърдения. Причината всички крупни далавери в държавата, с фондове и подобни, да не се извършват от цигани е ЕДНА ЕДИНСТВЕНА, а тя е че просто циганите са неграмотни и необразовани, за да могат да въртят далавери на подобно ниво. Защото ако бяха достатъчно образовани, сигурен съм че злоупотребите на високо ниво щяха да са в пъти по-големи.

така и така даваме милиони за сиганите всяка година, дайте и тия 382 000 на брата ром, да пие за здравето на простите българи..

Да не забравяме коя беше предишната шефка на ТОТОТО -Ирен Кръстева ! Кажете ми сега как тази държавна служителка стана толкова богата с държаваната си заплата стана съобственик на редица вестници съсобственик и на "Корпоративна банка". А дали може да се манипулира отрязък - Б . Според мен е напълно възможно защото компютъра на ТОТОТО напечатил този фиш ,винаги може да извади манипулиран дупликат с идентични номера и различни цифри. Нали след като попълваме фишовете в машината ги слагат всички а не само отрязък- Б , при сканирането ясно се вижда какво сме полълвали . Мен са ме връщали да попълня фиша четливо защото не съм натиснал достатъчно химикалката . Не еднократно от тототоне са прибирани голями печалби и защо ,защото самото тото може да пусне такъв фиш и парите да си останат в тотото.

Прав си,че печелившите са фиктивни лица,затова отмениха наредбата за данък върху печалбите,защото това ще легитимира печелещият джакпота по цялата данъчна верига от служители.

Може ли коментар и на следното . Цитирам :Собственичката на пресгрупа "Монитор" Ирена Кръстева купува дяловете на ИнфомедиаАД и "Новинар" ЕООД в ИПК "Родина". По този начин тя ще увеличи дела си в "Обединени български вестници

Искам бутон харесва ми за коментарите!!! Знаммм, че може:)))

Толкова нелеп опит за измама може да се роди само в главата на издънка - резултат от кръвосмешения поколения наред. Дано скоро достигнат маймуните по надолния ескалатор на еволюцията и бъдат затворени в зоопаркове.

А тия от тотото кои да ги задържи - по-голями мошенници от тях НЯМА...

А какво ще кажеш за ЕВРОШАНС,където печелившите се манипулират от компютър,така че,да има минимални печалби,а по-голями когато те решат и където решат за да зарибят балъците.

Аз пък съм германски тенисист и ми дреме за циганите в Столипиново.

цигания без краи.това може да се случи само в нашата гадна страна

Хората може да са спечелили но кой вярва на БГ тотото. Убеден съм ,че хитруват и манипулират изтеглянето на числата. Хората се надяват на честна игра но след тази компютъризация на фишовете и тегленето всичко е в ръцете на компютърните машинации. Какво би станало ако хората не играят.Нека върнат атрактивните тегления преди години на живо с въртене на сферата ръчно та дори това да става и само в София.

Много ми е странно защо са поправени и 4-те сектора и е добавен тото джокер?! Нещо не е както трябва.

Това са едни цигани, даваха ги по БТВ. Да ги вкарат в затвора дано!

Не в затвора. Под земята !

Не бе, това са други цигани! Не са от наште! Едните са по-печени, те манипОлират бабички по телефона и кой им се върже...знаеш кво става. Тия са абдали! Не са разбрали, че комар с държавата не можеш да играеш. Тя винаги печели. Особенно когато се опитваш да и бръкнеш в джоба.

Особено й когато начело е тиква-мафиот

Циганска работа.

Циганите щяха да съдят държавата

Уникална малоумност :-)

Това са от Столипиново,дето ги даваха по телевизията....Еййй,тая толерантност ще ви изяде главите на всичките!!!!!

Защо не споменавате, че престъпниците пак са цигани? Какво е това разбиране за етническа толерантност - може би страх от цигански вакханалии? Така не се гради правов ред, така не се спазва закона. Безобразията на 2 милиона български граждани-цигани, не спират и провокират обществото до крайност. Расизмът няма нищо общо със спазването на правилата на обществото - плащане на данъци, пазене на имуществото ни, спиране на нападенията, убийствата, грабежа на реколтата, айдушките изстъпления към болните и слабите, самотните и незащитените от полицията.И ако засега хората не излизат на улицата със сопи, то е защото твърде скъпо плащаме за всеки ден съществуване във фалшивата ни държава. Но всяко нещо си има край.

циганкиге са хубави и затова ги толерираме