Тотомилионерът от Кубрат прибра печалбата си

Рекордният джакпот от 7 071 231 лева, който бе спечелен в играта 6/49, вече е в банковата сметка на късметлията от град Кубрат.

Обратно в новината

Коментари - Тотомилионерът от Кубрат прибра печалбата си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щото и аз прибрах 7-8 млн. наскоро, ама от "усвояване на еврофондове", че ми беше жал да ги гледам как си стоят така самотни и неусвоени...

И помни Кубрат с добро ........

Свършиха ли се новините в тази държава?!? Какво е това душене след "горкия" човек?!? Не спряха да обясняват в кой град е пуснат фиша. Отидоха чак до там! Това е направо тормоз. Г-не/Г-жо, взехте парите, сега бягайте!

Ти откъде знаеш, че това е градът. Може да е кьорфишек.

и не се обращаи назад, виждаш какви оставаме, само зависливи, трудно можем да се наречем и хора! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Жив и здрав да бъде ! И ако е умен наистина ще се изнесе оттук по най-бързия начин

Да е жив и здрав за да си ги харчи.

искам да видя фиша, аз не вервам на подобни измислици......

а него прибрали ли са го? или печелившия е като честния комунист - всички са чували за него, но всъщност не съществува?

яко му дупе....

Взимай парите и бягай,тука нямш бъдеще със толкс пари..................повярвай

Да са му честити! Да си ги харчи за добро!

Репортерите от БТВ веднага да тръгват да го издирят, и да докладват довечера по новините.

А вие ако сте от малък град и спечелите, веднага ли ще си вземете парите?! Човекът хитро е предвидил изселването си, пък после си е прибрал печалбата. Иди го търси. Разумен ход, първо публичният интерес трябваше да спадне.

Е кво да кажат от спортния тотализатор "втори джакпот от над 7 милиона не е потърсен и остава в полза на държавата".Не са чак толкова тъпи и замазаха положението,че да може будалите пак да играят.

Ееее най после.Сега ще спим спокойно.

"Дами и господа Елвис вече напусна сградата".....Тази статия май има за цел да ни подкани да играем тото - спечелилият вече прибра парите и ги харчи а вие чакате - играйте,вярвайте,мечтайте...

комплексираните ,завистливи душици ОТНОВО ИЗПЪЛЗЯХА ...!!!ДА,има печалба и то реална-ПУКНЕТЕ СЕ ,ЧЕ НЕ Е ВАША !!! !!!

Кой злобее бе, морков??? Хората само казват това, което и аз ще кажа: Работата мирише отвсякъде и щеше да е нагло, ако и този път някой не беше потърсил милионите! Ясно?

Мълчи си там "специалисте", има хора, които могат да МИСЛЯТ, така че не ни ги пробутвай тия.

да бре ,блаженни да са вярващите..

Със здраве да си ги харчи !

Идете на сайта на Български Спортен Тотализатор, вкарайте номера на посоченият в статията фиш (но без нулата отпред), после отбележете числата и вижте резултата. Номера на тиражът е 11. Излиза , че има само едно познато число?

Е, чак до там не са го измислили. Капацитет не им достига.

Абе това показва колко шестици са спечелени с този фиш, бре, не че е едно число.

Вярно :( Извинявам се, не съм догледал нещо :)

Тогава излиза, че има една 6-тица и никакви 5-ци, 4етворки или тройки ???

Въпреки че всички се дебнат в Кубрат - никой още нищо не знае. Ако наистина съществува кубратовския фиш - отдавна щяха вече да го знаят, защото публична тайна е, че касиерите в банките са просто шпиони за информация срещу заплащане.

Никой никакви касиери няма да ползва - всичко става по банков път - в Кубрат нито ще чуят нито ще видят.

Какъв ти Спортен тотализатор??? Дали от събраните пари отива и лев за БГ спорт? Никой от години не дава отчет за паричките! Най-голямата легална "събирачница" на пари от народа! Лъжа и измама! "Кураж за следващия тираж!"

Поредна, изключително нагла държавна манипулация! Ебават се с нас както си искат! И защо ли?! Отговорът е прост: търпеливи, бездиханни, надупени робски душици! Е как, да не го ебаваш този народ!

Абсолютно. Решиха, че вече ще е прекалено пак никой да не потърси печалбата. Не че има нещо, което да спре тоя овчи, прост народ да си дава парите доброволно ама айде. Когато от скапания тотализатор променят три неща, аз редовно ще започна да пускам фиш. И те са: 1. Да се приемат фишове 5 минути преди тегленето. 2. Тегленето да се извършва пред публика от случайно избран човек от нея. 3. Да има една обикновена купа с топчета (подобно на жребиите за първенствата по футбол.

За мен е достатъчно и само третото условие, за да почна да играя.

Само да вметна, че и 5 минути преди тираж резултатът може да се манипулира при наличието на днешната техника. Справка - Еврошанс. Само че там всичко друго е прозрачно. Има манипулация, не се бият в гърдите, че парите отиват за спорта. Просто системата решава, че твоят фиш трябва да спечели. Лично познавам и някои от спечелилите големи суми.

Със здраве да я ползва мили хора стига с тая злоба.

Айде, айде, пак лъжи, ясно е че печеливш няма, само замазват очите на хората.

e да нямаше как да оставят и тези да последват примера на 6 те. просто си ги прибраха в бюджета

Честито на печелившия и дай боже всекиму!

И аз мислех да напиша същото, ама ако е всекиму я си представете каква инфлация ни чака;)

Да са му честити, със здраве да си ги върти.

Този номер (0324459484) на фиш не съществува!!! Поне според базата дани на тото-то!!!

това повече прилича та телефонен номер в пловдив :)))) да не би да е на печелившия :)))

Миналата седмица щастливецът се е обадил в Спортния тотализатор и парите са преведени, съобщава в. "24 часа". Toва е глупост ,както е написано,как само така ще се обади и ще се преведат толкоз пари? За да взимам пенсията на друг човек,трябваше да дойде нотариус ,за да види лежащо болната и да удостовери ,че е така,че не може сама да го прави и ме упълномощава аз да извършвам това и някои други формалности по жилище и др. За 150 лева е думата ,а тук за 7милиона ей така се обадил,той трябва лично да отиде в тотализатора,да му проверят документи,да се уверят ,че е той и тогава чак да се изплащат или превеждат.

Е ти пък го прие буквално......Какво очакваш стъпка по стъпка ли да го опишат?!

След изтеглянето два пъти на еднакви числа изобщо не вярвам, че тотото не е нагласено. Но ако все пак наистина има такъв "ненагласен"печаливш, то дано оцелее в БГ мутренската джунгла.

Абе никва гаранция няма, че наистина някой ги е спечелил де. Нищо не пречи от тотото просто да са съобщили, че някой ги е взел, турили са несъществуващ номер на фиш и готово. Вие кво си мислите? Че в днешно време когато офцете вярват на всичко което се казва по медиите то е истина? Ха. Живеем в свят в който медиите манипулират ВСИЧКО.

Дано пък да не е измислен . приятно е да мислим, че поне 1 човек в БГ (извън калния ни "елит") е ОК, макар и временно

Със здраве да си ги харчи! И дано да се е скрил все пак от мутрите с джиповете!

няма да е дълго здрав у нас с малко пари се купува всякаква информация.. вестника съобщил..а той от къде има инфо и как? и били в сметката му.. а тя секретна безименна.. и само 2ма знаели кой е... ами като му трябва бележка за произхода на парите нали всичко лъсва..и още и още..

Ама ти - сериозно ли вярваш на приказките с джиповете??? Ей, жена - на години си, недей се излага като пубертетка!

Те телевизия не гледаш ли бе шамшал?? За наглите чувал ли си? За много по малко от 7 милиона режат пръстенца!