Джакпотът оцеля, в четвъртък ще е 3 900 000 лв.

И в последния тираж за месец август джакпотът на Българския спортен тотализатор оцеля.

Обратно в новината

Коментари - Джакпотът оцеля, в четвъртък ще е 3 900 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди около 2 години спечелих джакпота. Купих 2 апартамента на децата по един,а на мен и жена ми по 30000 евро на депозит. Пусках редовно фишове за по 3-4-5 лева. Почти никога не печелих освен по някоя и друга тройка. Но,един понеделник отидох на работа и въведох числата,не можех да повярвам шестица. Така ,че улучете числата ,другото само ще се подреди. Това не е агитация,а самата истина .

ЗАПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ДАЛЕ НЯМАТ НЯКОЯ ПРОГРАМА КОЯТО ДА ИМ ПОКАЗВА ПЕЧЕЛИВШИТЕ ЧИСЛА И ДА СЕ ПОДМЕНАТ. ТАКА И ТАКА НЕ ДАВАТ В ЕДЪР ПЛАН СТУДИОТО И НЕ ИЗВАЖДАТ ТОПКИТЕ ТА ДА СЕ ВИЖДАТ . БАЛАМИТЕ НАПЪЛНИХА ДЖОБОВЕТЕ НА МНОГО А ПЕЧЕЛИВШИ НЕ ВЗИМАТ МИЛИОНИТЕ СИ ???????????????????????????????

ами пускайте си левчетата като сте балък-бунаци

Е, явно в България има доста балъци, за да играят на Тото 2 !!! :-)) хехех

С чиста съвест си пускам фиш почти всяка седмица. С 2 лв няма да обеднея! Ако печеля , печели и спорта, ако ме лъжат печели пак спорта, ако губя губя , губя само ДВА лева седмично!!! БАЛЪК ли съм?!

100% балък !!!!

Купувай с тези 2 лева по един хубав шоколад на детето си всяка седмица - така то ще щастливо а ти няма да си измамен.

Спортът ако чакаше на твоите левчета......Един ритнитопковец с куха кратуна взема на месец колкото ти за цяла година! Давай ги на някой дом, ако нямаш деца или са пораснали! Или и ти чакаш да спечелиш, и си търсиш оправдание?

Тегленето трябва да става на живо с въртящи механични сфери, в присъствието на съдия, а не да се джуркта намагнитени топки или да се прави проста програмка кои числа да се паднат.Челен опит от Ирена Кръстева дето се чудят за произхода на богатството й. В скоро време ще свършат бълъците дето пускат фишове

защо преди да баде компутризирана системата на сп.тотализатор имаше почти винаги по няколко печеливши ,а сега винаги е само един,особено когато се натрупа голям дякпот.които ми отговори на този вапрос ще поолучи голяма награда от мен.

Ако тегленето се извършва от човек, който бърка в сферата с топките без да вижда какво тегли, дори ако щете да е със завързани очи и това да става в реално време, за да може всички да гледат, тогава и аз ще си пусна фиш. До тогава ще пожелая на преброителите да са живи и здрави, за да броят балъците всяка седмица.

Едно нещо ми прави крайно лошо впечатление. Още тегленето на тиража не приключил и започват: Урррррррррааааааа!!!!!! Джакпота не е изтеглен.Ходете и пускайте фишове.И аз им тегля една майна от казармените.

Тотото в БГ след 89 год. винаги е било измама. И се е превърнало в машина за събиране на пари от балъците, наречени "тото-маниаци". И сега пак продължават да мамят, щото хазната е празна. Един прост пример-живял съм 5 год. в чужбина, където тиража беше 2 пъти седмично, т.е. 104 тиража на година. Всяка година имаше около 15-20 тото милионера. И все така продължава и сега. Правете си сметка сами що е то тото в Бълхария.

Това правителство наистина почна да прекалява... НИКОГА е нямало такова нещо. На всеки два месеца ще се натрупва 3-4 милиона лева...

Много съмнителна работа има с това тото. Първо двете последователни тегления, където се паднаха еднакви числа. После пък някой спечели, пък забрави да си вземе парите. За мен работата е измама. Трябва да забранят компютри да участват при приемането и обработката на фиша!

Защо ли не се учудвам..Крайно време е операция "България-тук невъзможни неща няма"

Крайно време е да се проведе операция "Джакпот"! Правят ни на маймуни с това тото, манипулират го както си искат. Пак събират парички от наивници за престъпни дьомбели.

Павлов,държавата е в играта...