Двама си делят джакпот от $636 млн. в US лотария (снимки)

Рекордният джакпот от 636 милиона долара в американската лотария "Мега милиони" ще бъде разделен между двама щастливци, съобщиха Ройтерс и NBC news.

Обратно в новината

Коментари - Двама си делят джакпот от $636 млн. в US лотария (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КВО Е ТОВА ОБЛОЖЕНИЕ??? ХОРАТА СПЕЧЕЛИЛИ 640 МЛН, ТАКСУВАТ ГИ С ПОЛОВИНАТА Е Б'А ТОЯ СВОБОДЕН ИЗБОР В М'ТА, ЕВАЛА НА ХАМЕРЕКАНСКАТА ДИМУКРАЦИЯ

Щото са ги спечелили с много труд ли ?

Със здраве да ги харчат хората!!!! А за канадеца какво да кажа...ЕВАЛА на човека!!! Аз,ако съм на неговото място,не знам дали ще ми стиска да постъпя като него.........

Неприятното при многото пари е,че животът е кратък.

Да се разбира: Обама и други US политици забогатяха - ако тяхното тото е като нашето...

Искам да попитам, защо няма никаква новина за поредната стрелба в щатска болница, да "покоментираме" малко, или стрелбата на обществени места отвъд океана, в сърцето на демократичния свят е толкова тривиална и обичайна като новина, че въобще не си струва да се публикува. Ако това се бе случило някъде на изток, може би щеше да бъде новина номер едно за месеца.Да живеят обективните и нецензурирани български средства за масова информация.

Нали си информиран за Украйна и Путин. Стой мирен и следи темите.

Освен двамата спечелили джакпота, има още 20 човека спечелили по $1 милион.

2-ма са, не 20.

Упс, сори, само 2 са във Флорида...

Ако това се случи в БГ, тръгват едни джипове,следва едно следене,тормоз и други докато не се дадът едни пари за "социални дейности". Печелившите винаги се знаят кои са.

С толкова пари щях да си купя просторно жилище с добра локация и гараж, ще го обзаведа луксозно, праскам една хубава кола в гаража и заминавам на двегодишно околосветско пътешествие.

Защо ти е жилище тогава, та и кола след като няма да ги ползваш. След две години и колата ще е стар модел и обзавеждането на жилището. А и друг акъл може да ти дойде!

Еее, колко хора си сменят калата и обзавеждането на две години? Пък и ще ми е по-добре да обикалям ако знам, че има къде да се върна.

Ебаси кефа. Де да спечелех и аз малко долари ... живот щях да си живея ...

Язека пък, щех да си купя Сокола! Да управлява България под мое ръководство и да ми носи секи ден по 1 милион от кунсултации! Инвистиция или трансвестиция, как се казмаше?

Печелиш от лотарията 640 милиона, след данъци остават 340 милиона. Хахаха дъ американ дрийм... без коментар.

ето, виждате ли? всеки може да забогатее при капитализма!!!

Така е! Капитализъм - 1 на 259 милиона човека забогатява с 600 млн $, или в случая 2 на 259 милиона взимат по 300 млн $. Социализъм - 259 милиона човека забогатяват с по 1 $ И в двата случая за 258 999 999 човека няма разлика. Капитализъм - социализъм - има разлика само за онзи 1 човек, който взима милионите!

Съгласна съм, но зависи от този човек, който взима милионите...тогава може да стане лошо за околните, защото парите и властта почти винаги вървят ръка за ръка, а съчетанието на много пари с власт и други неща не е хубаво за света

Да си ги харчат с кеф, оттук нататък ги чака як лайф!