Изясняват кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви

Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха откарани в Университетската болница "Лозенец"

Обратно в новината

Коментари - Изясняват кой е виновен за катастрофата с Арабаджиеви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

postanovka, gledana po filmite,za da bydat otvle4eni i svobodni,xaxaxa.

Зоната на здрача -"прехода" - "приватизацията" шментокапелни случайности,квантов дисонанс,телепортации,доктор Срейндж ли е бил шофоьора на линейката а сигурно Доктор Ху е бил шофьора на таксито,следва диагноза остра параноидна шизофрения,невменяемост,раздвоение на личноста, епилиптични припадъци и гърчове,провокирани от преживяната катастрофа която е придизвикала неуписуем шок и ужас на горките болни хорица, пациентите и ще остави траен отпечатък в съзнанието им.

Кое е предположило, линейката да се движи с включена светлинна сигналицация за специален режим на движение? Да не би някой да е умирал и от удара да е възкръснал?

Ако не се правеха на болни през цялото време - нямаше да ги развозват с линейки от лазарета до съда.

e,ve4e gi razbolqha de!,xaxaxa

кой е виновен ??? БСП-то разбира се ! В краен случай може и Президента ! Искат да убият Арабаджиите за да не кажат ония колко пари са им давали и колко пиари са им назначавали ! За апартаментите не говорим- по 5 на година са им давали !

защо ги транспортират с линейка ? и защо са заедно, сигурно са настанени в една килия или пък трябва да си сверяват версиите за пред прокуроратурата? и защо линейката е с включена наполовина сигнализация, след като никой не е спешно болен?

Ами защото са колкото теб на акъл, т.е. малоумни. Къде видя да става дума за наполовина включена сигнализация на линейката? Ако днес ти стигне времето да прочетеш статията и да вникнеш в смисъла и ще забележиш, че са били в кола на "охрана на съдебната власт" с включена само светлинна сигнализация. Защо - защото е те колкото теб могат да мислят.

претенциите ти са колкото и IQ– 88.. за разлика от теб, някои хора се информират за случилото се от поне няколко източника...ма чукча като теб не читател,вероятно само за писане ти подхвърлят по някой смачкан лев

Намирисва на много суджук и каране до вкъщи. Аз не съм чувал да се карат пациенти по болниците след 19 часа. И се кара само по един пациент. Ама да те карат и със спец. автомобил КЕФ. Екстри за СУДЖУК.

Много се нажежи обстановката покрай еврото, боклука, водата, трудовите злополуки и хоп! катастрофа с Арабаджиеви. Фокусът се измести другаде.

Нищо не се измества, всичко си на мястото

щом не е имало включен звуков сигнал значи не е била със специален режим и е виновна линейката

Тя и да е с включен звуков сигнал, шофьорът й е ДЛЪЖЕН да премине безопасно!

Не ми стана ясно защо са ги превозвали с линейка. Изглежда си правят каквото искат.

то оставаше и мицифаите да са виновни .... знаем се как е тук. Друг е въпросът защо им е нужен специален режим на тези тулупи, прокурори, съдии и вс... всички останали от кюпа без полицията от патрулките. Които го ползват за да ходят да бият някого ама няма как да им се отнеме щото нали ... теорията го изисква. Лампи само за пожарна, спешната помощ и патрулките в този ред на приоритети.

Толкова стрес им причинихте на Вълчо и Мара! Пуснете ги, а?

Поредното нагло шофиране от "специални" тъпунгерu...

Прав си. Тия катастрофи стават като по поръчка.

Ако линейка кара твоето дете, пак ли така ще говориш?

Ще ги разфасоват.

ВДИГНАЛА КРЪВНО... МАЛИИИ СЕГА ОТ ТАЯ КАТАСТРОФА ЖЕНАТА 1 2 ГОДИНИ НЯМА ДА Е КОНДИКЦИЯ. ЩЕ ВЗЕМАТ ДА Я ПУСНАТ ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОРИ.

Само няколко въпроса.Нали са ги карали на съд, защо с линейка? И тази линейка, пътуваща по "важни, медицински" нужди, тоест такси на негодници, с правото на какъв режим на движение е?

Карат ги с кола на Съдебна Охрана , не с линейка ... но тези от Съдебна Охрана не знам доколко имат специален режим на движение, но масово карат все едно е акция на ГДБОП (което дори да имат специален режим , не е разрешено).

Предстои да стане ясно кой от двамата водачи е виновен за катастрофата между линейката на Централния софийски затвор и таксито Виж какво пише в статията.

Аз само да попитам - нали се дадоха милиони за видео наблюдение и трафик контрол камери. Толкова ли не погледнаха или просто нищо от това не е работещо???

Те ще погледнат и ще видят записите ... ама някак си не върви веднага да кажат, че бакшишът ще го отнесе, независимо че онези са карали все едно преследване има и са минали на червено.

Бакшиш го отнася. Тва е.

Маринела е виновна и затов ае дигнала кръвно!

Че бакшишите не на читави е ясно, ама милиционер VS такси...има ли смисъл да говорим? Сега милиционера ще го изкарат чист като сълзичка и бакшишът ще го отнесе!

И сега Ветко може да си ги съди и ще ги осъди.

Как коѝ ? – Копърката !

Катастрофи стават всаки ден... защо специално към тази, при която няма дори пострадали има такъв голям интерес? Кави са тия разследвания, какво е това чудо? Мен като ме удариха от 112 ми казаха да сме се оправяли сами... поисках да дойде КАТ - дойдоха. И не направиха нищо - както каза куката - "зимъми ви ся по ина проба за алкохол, и ако покаже нула се ено нас на няма, имате си застраховки".

Същото и с мен, но не искаха да ни изпробват за наркотици и алкохол... Кифлата, която ме дялна отзад беше като кобра, изцъклена и неадекватна. Кука та ми вика:Нали няма убити, кво толкоз е станало. Аз му викам:Нищо не е станало, само бронята ми е 1700 лева, ама що не пишеш акт. Тук има нарушение на правилника, не ни тестваш. Защо? И на 112 звънях, все тая.

Мда, такива са... този, дето ме удари - с 5 катастрофи, всички заради отнето предимство... и с нито един акт - всеки път се раминава с “оправяйте се”... познавам го на всичкото отгоре. Поне колата му не става.... :) иначе на мен ми платиха 3500, ремонта излезе малко над 5, естествнено разликата си беше за моя сметка, и според виновния и застрахователите - сам съм си бил виновен, щото съм купувал нови части пък по моргите били по-евтини :)

И защо в Правителствена болница, Исул е на 2 мин.????

дървото!

Бакщиш и да минава на зелено ! И да го видя няма да го повярвам !

Защо ли си мисля, че сега пак ще набедят за виновен шофьора на таксито?

Тея правоохранителни пргани май не се справят добре с шоферлъка, да се обаждат на бърза помощ за шофьор те поне са по добри и правят много по малко инциденти

Какво шофиране, те не могат да ти препишат името без правописна грешка , ти искаш от тях да могат да шофират (демек да знаят знаците и да съобразят че ако минат на червено може да има други коли които да им пресекат пътя и да се ударят).