Проф. Христов: Извинявам се за непремерените си изказвания

Депутатът от БСП Иво Христов се извини за скандалните си думи, че 80% от българите са дебилни, затова станал скандал със Съветската армия и спасените евреи.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Христов: Извинявам се за непремерените си изказвания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

явно е получил много по голямо доверие от това, което заслужава при мажоритарни избори парламента ще се напълни с такива

ПРОФЕСОР, ЖАЛКО! НА ФОНА НА ГЛОБАЛИЗМА, НАЙ-НАКРАЯ ЕДИН "ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ" се изказа "правилно" дебилите се пръкнаха след 1990 г. Той "УМНИЯТ" се самоопредели...

На този нещастник в българският парламент,ако руснаците му наредят да запали България от едната страна и да излезе от другата,ще го гласува и ще го изпълни.Това се БСП в народното събрание.

уважение г-н професоре поздравявам ви с Ботевата "Борба" БОРБА Христо Ботев В тъги, в неволи младост минува, кръвта се ядно в жили вълнува, погледът мрачен, умът не види добро ли, зло ли насреща иде... На душа лежат спомени тежки, злобна ги памет често повтаря, в гърди ни любов, ни капка вяра, нито надежда от сън мъртвешки да можеш свестен човек събуди! Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита: "Богат е", казва, пък го не пита колко е души изгорил живи, сироти колко той е ограбил и пред олтарят бога измамил с молитви, с клетви, с думи лъжливи. И на обществен тоя мъчител и поп, и черква с вяра слугуват; нему се кланя дивак учител, и с вестникарин зайдно мъдруват, че страх от бога било начало на сяка мъдрост... Туй е казало стадо от вълци във овчи кожи, камък основен за да положи на лъжи свети, а ум човешки да скове навек в окови тежки! Соломон, тоя тиран развратен, отдавна в раят найде запратен, със свойте притчи между светците, казал е глупост между глупците, и нея светът до днес повтаря - "Бой се от бога, почитай царя!" Свещена глупост! Векове цели разум и совест с нея се борят; борци са в мъки, в неволи мрели, но кажи, що са могли да сторят! Светът, привикнал хомот да влачи, тиранство и зло и до днес тачи; тежка желязна ръка целува, лъжливи уста слуша с вяра: млъчи, моли се, кога те биять кожата ти да одере звярът и кръвта да ти змии изпият, на бога само ти се надявай: "Боже, помилуй - грешен съм азе" думай, моли се и твърдо вярвай - бог не наказва, когото мрази... Тъй върви светът! Лъжа и робство на тая пуста земя царува! И като залог из род в потомство ден и нощ - вечно тук преминува. И в това царство кърваво, грешно, царство на подлост, разврат и сълзи, царство на скърби - зло безконечно! кипи борбата и с стъпки бързи върви към своят свещени конец... Ще викнем ние: "Хляб или свинец!"

ВЕЛИКИЛИЯТ АЛЕКО КОНСТАНТИНОВ ГО Е ОПИСАЛ ПРЕДИ МНОГО ДЕСЕТИЛЕТИЯ

Не приемаме извинението - всички червени комунистически ГЕНЕТИЧНИ ДЕБИЛИ тип като теб "професоре" Иво Христов са точно тази прослойка, която трябва да бъде и физически премахната от българския род по Пиночетовски...!!!!!! Тук са и червените еничари-дженк като Симов, Зарев, Кутев, Йончева, КУРнинова, Славчо артелчика, Ташачко Арменков ДС-то и... всичките червени боклуци от партията мафия БСП... За вас не лустрация а разправа по Пиночетовски, за да се оправи страната ни...!!!!!!

Кажи по добре, как върви нататъка! А ти лично какво ще направиш?

Напротив дебилите в България не са 80, а са вече над 95%.И няма за какво да им се извиняваш Ице,няма кой да те разбере.На тия дебили само антикомАнизАма и е в празните кратуни,а не виждат кой ги онажда от 28 години.....Слепци с очи!

Живея повече от 10г. в Германия и всяка година се връщам за малко в София. Сори, българи, отдавна съм забелязал тенденцията, за която си затваряте очите. Българите изпростяват неудържимо. Мога и примери да дам. Всяка пролет се обсъждат резултатите от матурите на абитурентите, а месец по късно и резултатите от кандидатстудентските изпити. От години няма каквито и да е поводи за радост. В Германия стана печално известен индивидът, изритал в гръб жена в метрото. Този екземпляр спокойно мога да нарека дебил. Ниската култура е повсеместна в България, на улицата, в метрото, в обществените заведения и институции. Затъпели и оскотели родители отглеждат безотговорно децата си. Никой не желае да се посвети на младите и да ги научи да разсъждават, да се трудят и да полагат усилия. Нищетата на битието води до нищета на духа. Българите имат завидната участ да преминат в небитието на историята.

Абсолютно си прав! Но дъбилите много се дразнят ,като им кажеш истината в очите.На тях им дай чалга,купони и да пият кафенца по цял ден по дубилокафенетата, да ходят на Слънчака и да се "кефят" на просташки наслади,да протетират,че им пречат да вият като койоти по нощите до 5 часа сутринта,да се наливат с алкохол и да шмуркат прАшец......България за 28 години се превърна в АБСОЛЮТНО дъбилна държава! От горе до долу са се завързали дъбил до дъбила мила моя майно льо,крадец до крадеца, простак до простака,една 7 милионна дъбилна ръченица друскат.Факт!

лудите на стадиона и тоз дебил с тях

галош цървул чепик

Иво Христов, дърта стерво, що за български си депутат? Майка ти рускиня била и го.но те е родила. Казват бил си русофил но си още и дебил.

МАЙКА РУСКИНЯ РОДЕН В СССР УЧИЛ И ЖИВЯЛ В СССР ЧИСТА РУСКА ШЛЮХА. ЩЕ НИ ВИКА ДЕБИЛИ. ПО-ГОЛЯМ ДЕБИЛ ОТ ТОЗИ С ТУПЕТО НЯМА

Ейй, тъкмо се канех да питам най-дебилски тоя с тупе ли е или жена му го боядисва и етооо ... отговор на този екзистенциален за мен, дебила, въпросссс...

БАТЕ БОЙКО може да говори квото си иска и никой няма право да му държи сметка! Всички останали, които опитват да кажат дори частични истини, трябва веднага да му се махнат от пътя! Само той е велики и може да си дрънка безнаказано квото си ще, щото НАРОДЪТ го обича, не е имал такъф вожд от преди турското робство. Питайте агента Николай ( съдия ГеоргиМарков).

БАТЕ БОЙКО НЕ Е ВИКАЛ НА НИКОЙ ДЕБИЛИ. ТОВА ЗА ЛОШИЯ ЧОВЕШКИ МАТЕРИАЛ Е ИЗМИСЛЕНО ОТ КОМУНИСТИТЕ. СЕГА ПОНЕЖЕ СТЕ ТЪПИ И НЕ МОЖЕТЕ ДРУГО ДА ИЗМИСЛИТЕ, ПРИТОПЛЯТЕ СТАРИ МАНДЖИ. 100% ОТ КОМУИНДЕТАТА СТЕ ЧИСТИ ДЕБИЛИ!

Харесван или не , е прав ! След като изнесохме във чужбина четри милиона бели роби и на никй не му пука ,разбира се че е прав.

Извинение не е достатъчно. ОСТАВКА,но е захапал депутатския кокал и не му се пуска.Нахален, алчен и безпринципен като социалист.

Педал, недоклатен - беж при къркачите на Боярщник !

Преди време тогавашният столичният кмет и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с български емигранти в Чикаго заявява, че най-големият проблем на България е лошият човешки материал. Точните думи които употребява Борисов са : Това е основата на населението в момента 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци, 2 милиона и половина пенсионери. Ей това е срещу ГЕРБ и още : "материалът, дето се явява на избори или от който можем да избираме като кадри, никак не е голям" От тук, а и в светлината на казаното от проф. Христов следват няколко въпроса : -Лошият материал и дебилите едно и също нещо ли са , или не ? ; -Ако лошият материал и дебилите не са едно и също нещо , то тогава ако на избори срещу ГЕРБ стоят 1 милион цигани, 700-800 хиляди турци и 2 милиона и половина пенсионери, които са лошият материал, то излиза, че изборните победи на ГЕРБ се дължат на Дебилите ?

Абре , Иво Христов, нали си "професор" ...Много добре знаеш , че извинението е НИЩО в този случай..Човек ,"културен" като теб има само един изход от бълкотията която си забъркал -подай си ОСТАВКАТА !!!! Н Е З А Б А В Н О !

За какво се извиняваш, че каза 100% истина !!!!!!!!!

наистина думите на многоуважавания професор са извадени от сонтекста. той просто искаше да каже "80 % от гласоподавателите на БСП са дебили." Като просто, чисто по социалистически, изкриви статистиката. Но ние знаем че става дума за 100 % и не му се сърдим.

Ако се съди по броя на обидените от думите на проф. Христов, гласоподавателите на БСП трябва да са 200 %.

Защо се разсърдихте на човеко , че каза истината???

Оставка на съвеЦкия мърльо.

Христов е известен със силните думи, които употребява и в случая ни дава повод да се позамислим. Има ли други, които след всекидневни предупреждения, че полицията не иска пари на ръка, пак да й "помагат" в ловенето на бандити, хвърляйки спестяванията си през балкона? Какъв е % българи, които считат явлението чалга за музика и я слушат с удоволствие? Чърчил не ни бил обиждал, само дето ни е наричал "жабешко блато". Защо ли? Първо да мислим, после да реагираме!

...ентусиазъм и кураж мо е дошъл на този пишман професор след руското изказване, че нарече 80% от народа си "дебилен". Любопитно е как проектира тези проценти в собственото си семейство? А, г-н професоре?

научните като станат депутати как заглаждат косъма

Абе дебилии, докато докато си чешете клавиатурите, едни дебилни гербери приеха бюджета! Знаете ли какви са му параметрите? Не, разбира се, то затова се иска и акъл..

И какво да му гледаме на бюджета? Нищо ново - същата стабилна бедност.

А колко хубаво беше при Станишев, при Луканов - цъфтеж и богатство. И Гечев правеше бюджета, а ние знаем, че той милее за народа!

то и без друго останахме само 20 процента в тази държава

... не че не си прав Професоре, ама и ти си в кюпа на тези 80%.

Трябва ли човек да се извинява че казал истина-както и Бойко за лошия мателял и прости сме били..ако сме умни те няма да са на власт.

Прав е разбира се, как по друг начин да наречеш русофилите? Те са си дебили.

Уважаеми другарю-доцент-професор Христов, Вие сте дебилен! Моля, обяснете на 80% от населението как сте придобил двете научни титли. Във връзка със създалата се ситуация и бъдещите спекулации за някои мои думи и изказвания, заявявам, че поднасям своите извинения към всички тези, които се чувстват засегнати от едни или други мои непремерени изказвания. Благодаря Ви. Важно уточнение: Дебилен e медицински термин, използван и като художествен похват.

Не е прав човека. Към 90% са дебилите останали в България

кавали как сте аз пък казвам че 81 % сте кавали .. и няма да ви се извиня ... а да видим сега ко ше направите ...

Сега остава да кажеш кой си и къде може да се видим да ми го кажеш на една ръка разстояние

Какво свирка ли правиш че си мераклия.

Яж ми кура...

българина е страшно нещо : много го мързи , мниого знае , дава акъли които тои самия незнае дали работят , пие бира като рак и щука да се махат веднга от тука , подвежда се много лесно особено в началото на прехода където обикновенния българин мислеше че ще му се предложио това което има плус хаваиските острови ,,,,простотията продължава когато българина мислеше че в америка в всеки двор извира петрол тоест всеки е милионер ???????? дори много дебил е много меко казано .............толкова си можем там е истената , иска се озряване , времената са тежки ..........между другото христов говори в всяко едно предаване дебилщинта защо сега излиза това ,,,защото гробаджиите се насраха с външния министър и чакаха момент да го ударят е и ????......когато фактите говорят боговете мълчат . ... Срещнали се на полянка прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем ебливи, хем крадливи, но най-вече завистливи

проф Христов: извинявам се че сте дебили

Tози, ни нарече "дебили", боцето, че сме, "лош мат*рял", доган се изцепи, че той раздавал порциите, тоест(толкова съм силен, че държа и ножа и хляба) и на когото аз искам ще дам храна???? Aма, защо се "нEрвите" когато и поговорките(народните) от векове са такива:"преклонена глава, сабя не я сече"!!?? Pазбира се, че ще ни обиждат и унижават!! Cтадото, се управлява, CAMO; от един "Oвчар" и едно куче,... Tова е,..... факт!!;))

Иво Христов - соросоид долен , защо караш българите да мразят путиноидите ?

Около 80% са бедните в БГ, а приказката е "като толкоз умен, "къде са ти парите". Сега може и да не е политкоректно изказването, но е рядко точно. Това, че му се налага (тоест му го налагат) да се извинява, е съвсем друг въпрос.

Абе всъщност процента на дебилите е силно занижен. Те са 99,99%, останалите 0,01% сме депутати, министри, кметове или общински съветници

което направи това изявление не си ли помисли за собствената си майка, а в частност и леля.

Според социологическите данни, които изложи новоизлюпения професор чисто статистически от 10-те най-близки негови роднини 8 са дебили, които дори не могат да се подпишат.

Изгледах изказването на проф.Христов, после отново на Захарова. Ми той манипулира, не медиите, както твърди. Той изреди 3 неща, които тя била казала, 2 от които тя изобщо не каза, а третото той доста изопачи. И въпросът му дали някой се съмнява, че щеше да стане така, както той твърди, ако еди-си-кво-си по никакъв начин не променя фактът, че Захарова каза в прав текст лъжи и обвини българите, че не познават историята си, като го нарече "най- страшен факт".

Извинявам се че пръднах добре че не се осрах!

Това значи , че 80 % от Българите не се вързват на хибридни тъпни на шуткин ;))

Хи-хи-хи, а аз съм от останалите 20%! А 80-те процента да не се репчат много-много. Професора го е казал. Това е положението!

В България дебили са само тези , които гласуват за духовни пеераси като този и шайката бесепе...

"Професоре" - Срамно е да Сереш "Професорски бисери", но още По-Срамно е да се "Извиняваш, след като са те ПРИВИКАЛИ да се извиниш". Какво значи това - Ни си Професор, нито пък имаш Едната човешка гордост и доблест, да говориш, това, което мислиш. И да обобщя написаното от мен - Ти си Един Политически Тезек от средите на БСП.

Не ме разбрахте правилно. Имах предвид че 80 процента от гласуващите за комунистите са дебили. Ние, останалите 20 процента всеки път ограбваме държавата до фалит, а те пак гласуват за нас. Да правиш едно и също и да очакваш различен резултат, това е истински дебилизъм.

явно някои е дебил, но не 80% от българския народ. Има някои дебил, който иска вот на недоверие и се надява да го спечели, но обижда българите като се надява на къса памет. Ще го повтарям навсякъде като Кришан с краставицата. Не може да наричаш лично хората дебили и да искаш да гласуват за теб. Не може да се бориш с корупцията, а да те уволни ТВОЯТ премиер за корупция. Не може да казваш че се бориш за социална справедливост, а синът ти да учи в най-скъпия университет в САЩ за 300-400 000 долара Не може да обичаш Русия, а синът ти да работи в най-престижната банка в Ню Йорк на Рокфелер.

Именно - герберастизъм! Не ги харесвам червените, ама само заради тоя човек ще гласувам за тях

На кой ще се извиняваш и за какво че им каза истината! ай сикт.р бе !

на теб се извинява.