Известна ЛГБТИ+ активистка бе убита в Атина

Жертвата е 46-годишна транссексуална жена от Куба на име Анна Иванкова

Обратно в новината

Коментари - Известна ЛГБТИ+ активистка бе убита в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А нашият лорд Минчев миналия ден даде подкрепа на Путин. В Кремъл сигурно много са зарадвали на тази новина от България.

Минчев винаги се е разграничавал от тези общности и никога не е парадирал и говорил за налконностите си. Няма нищо общо с темата, но проблема е, че е русофил и намирате повод да плюете :)

Ужасяващо е! Ужасяващи сте! Убит е човек, но ние не виждаме човек. Дехуманизираме различни групи от хора просто защото не отговарят на нашите виждания за света (или просто балона в който живеем). Не смятахме за хора тези с друг цвят на кожата, не приемахме за равни жените, друговерците, а сега тези с различна сексуална ориентация. Докога ще гледаме на различните от нас по този начин?

ние не забравяме,ние не прощаваме,егати организацията,човечеството ще види зор с тия.

Активисти, аха, Да вземат да се активизират и да се хванат у работа.

А от къде знаят че някой от нормалните я е убил,може да е партньорът и примерно,някой злобен травестит ?!

да тъгуваме за THAT!

Имат пари за сложни операции, за хормонални терапии, за козметични операции и дрехи, работят, пък били бедни. И защо транс-хората в Гърция са бедни и бездомни?

Тя,бездомната,е убита в дома си...

Аман от "активисти"! Всички "активисти" - LGTB--, еко, политически от всички видове партии, ... са хора, които прескачат норми, правила, нямат задръжки - за да са на върха, за да са в центъра на вниманието, за да имат власт над останалите, ... Нормалните на ден днешен нямат права. Полит "Активистите" ни управляват, Еко-"активистите", освен себе си омаскариха ценни предмети на изкуството, НПО, като шапка на LGTBQ`+ си присвояват правата за възпитание на децата на "обикновените", постоянно има абсурдни претенции ... А ние им четем или зяпаме подвизите в медиите и постоянно ни запушват устата.

и прекрасен за всички нормални!

Името е руско, като и ценностите :)

Напротив, украинска (Бытовала среди этих имен и такая форма, как Иванко, образованная с помощью суффикса -ко, характерного для украинских прозвищ, ако разбираш)! А имаш много поздрави от нидерландците, там особено ги тачат такива! Съвсем скоро си избраха такава (такова) за "МИС", аu weisst?!

тъкмо един ненормален индивид по-малко. Аман от тия джендъри , трансдженръри , транссексуалини жени , педали , лезбийки и други сбърканяци. Станаха супер нахалани и искат да командват нормалните хора.

Явно две “мадами” са си мерили пишките

То това, какво е?

Първо се започна с LGBT. Сега се продължава с LGBTQI+ И естествено изниква въпросът, ако латинската азбука е само 26 букви, а според фантазиите на либерастите половете са над 50 (да кажем 52), то ще има ли достатъчно букви за всички вариации (или диагнози)? А може да включим и цифри или малки букви?! Но тогава ще остане въпросът ако LGBT стане LgBT тогава малкото "g" (от думата "gay" - хомосексуален/на) малко гейче ли означава или голям педераст? Нямам нищо против хората с "нетрадиционна" сексуална ориентация. Нямам нищо против и транс-сексуалните хора. Нека обичат и бъдат обичани. Нека обличат и бъдат обличани. Но също така нека и не натрапват своите разбирания на всички останали. И особено на децата. Не случайно лица под 18 години се смята, че не могат да носят наказателна отговорност и съответно са освободени от такава. Но грозното тук е друго. А какво щеше да стане ако жертвата беше просто една жена, която е работела в нощен бар и е била нападната в дома си? Нейният живот няма ли значение? Или е особено важно дали жената е била транс или не. Колко жени умират от нападения в Гърция? И защо трябва да се интересуваме точно от този случай? Защо от полицията се изисква да обърне специално внимание и да отдели извънредни ресурси точно на този случай? Нали транс-хората са като всички други хора. Нали сме равни. Или сме равни само на заплата. А по време на работа някакси все се оказва, че "ама, аз имам права". Е, на това май му казват дискриминация. И ако само допреди 50 години хора са били дискриминирани защото са различни. Сега се дискриминират тези, които не са. Честито! Продължаваме промяната!

Ако беше жена щяха да разправят, че е убита защото е жена. Там гръцкия им анимус.

транссексуална жена е кога муж се прави на жена или когато жена се прави на мъж?

Хубав въпрос Щом завършва на "жена", значи крайната точка е жена. А щом има транссексуална, значи процеса е започнал от мъж. Т.е. мъж, който се себеусеща като жена и съответно се държи и се облича като жена. А и пък и това на снимкита май се опитва да прилича на жена. Наивно съдя по сутиена и силикона. Май?! Не съм сигурен. Пуснете анкета. Да питаме либерастите.

Добре....

Убит, убита или убито? Моля, пояснете, че с тия педе…ски неща хич не съм наясно.

То и те не са наясно

Тя и Митрофанова мяза на Траверс!?

А Кокорчо защо това, което други си го държат с ръката, той си го слага в устата?

Тия, които вървят срещу природата!

И накрая ще се окаже, че я е утрепал/а любовника/цата й. Ама важно е да се обвиняват всички наред.

Ша местя за мангалката...

''живяла в Атина заедно с други бездомни транссексуални хора. '' Намерена е убита с множество рани в дома ѝ'' Сега последно - бездомна ли е или не?

моля да ми преведете какво значи ЛГБТИ -знам че е некаква секта на педали

Западните ценности не прощават никому.

кубинка, тъпако, кубинка!!

Не е активистка, а е активист. Не е жена, а е мъж. Не е убита, а е убит. Не е "кралица", а травестит. Съжалявам, но фактите са такива, без значение какво искат нагаждачите.

Травестит-клошар от Куба на име Анна Иванкова. Какво да коментираме повече...

Чиста съветска пляка...

какво значи транссексуална? Прави секс само когато е изпаднала в транс ли?

Изпада в транс когато прави секс в задния си двор

Според мен на снимката е сестрата на кобилкина!

Чудесна новина! Всеки ден по 2-3 такива пожелавам на екипът на ДИР!

Гръците нали бяха приели Истамбулската конфекция, какво помогна това?

Ако не бяха я приели, нямаше да се събират там накуп толкова кукндрели и съответно нямаше да се стигне до убийство!

Жертвата е 46-годишна транссексуална жена от Куба на име Анна Иванкова Тая е не само ментално изфирясала. Тая е лгбт и в името. кубинка със славянски имена?! Джендърска му работа.

"хибридна атака"!

А какво е транс мъж? Има ли чеп, или си има дупка?

Със сигурност има дупка. Въпросът е дали има "двуцевка".

Едно е сигурно - този хуманоид(не мога да го нарека човек, че е мъжки род, да не ми се обиди от там където е) не е имал щастлив живот. Това се разбира от статията. Има толкова много хомосексуални мъже и жени, които не парадират и си гледат кефа, но винаги ми е било ... странно като ей-такива като това чудо започнат да си бучкат пера в задника, да си боядисват косите зелени, лилави и сини и да си слагат катинари с вериги на врата. Все едно, че нещо им липсва! Но не това е начинът!

1. Тея с шарените коси са си анти и без значение от кой пол и ориентация са. 2. Катинари с вериги на врата носят и пънкарите и като видя такова същество ми се приисква да го закопчея с велосипедна верига за някой камион. 3. Хуманоид също е от мъжки род.

Малко е , но пак е някакъв старт

Така е като нямат законна възможност да емигрират в ЕС и не ги приемат, освен ако не се направят на маймуни, каквито повечето такива не са...

Кубинците вече “могат” да Емигрират Официално…само дето Локалните (в Хавана)им Искат куп папири, и ги моткат до откат… - та Пак - по Обичайния начин Към кАле Очо….

Значи живяла е с бездомници, убита по незнайно каква причина, но веднага е обявено за престъпление на омразата.

…и то От “бдителните” и “независими” Дир.бг ! …и Точно в Гърция !

Значи е мъж, така ли да го разбирам?

ама мое ли да требе да ти се обеснева, бе. Женичка си е, ама си има дръжка.

Предполагам там отдавна не са убливали никого и сега е новина, че точно ТОВА са го убили?

Зл.Зора ? ,,,а онея “случайните” “инвеститори” из Кипър ?

НЕ може ДъСъ Отрече, Дир.бг ! - Сте Топ КремълХибридейци ! ….то Всеки Знае че Гърците - НЕ понасят Руски/Кремъл Говеда ! ….и Са Твърди ЗА Вътрешната Сигурност ! …..и Са дефакто найТолерантни отн.елжебетейство ! ……и Се вижда че Са Дали Безплатно жилище на ТазиИванкова ! ….ама нА - ДъСъ Тиражира че Е незнамквоси !

избягала от фронта и се предрешила като жена!

Много, букви, много нещо. Чудя се само какво значи този "+". Садисти, мазохисти, педофили, зоофили и всякакви подобни чекиджии?

Няма ли да бастиса и мазния циганин Азис.?

Съветска траверса,Филип Киркоров от Куба!!

Айде, следващите чакаме......

няколко подобни, останалите няма да мирясат и ще стават все по-нагли!

какво значи "..транссексуална жена.." ?! Некой знае ли ?

Еба ли мааму, май тряя да има кур.

с отрязан фуй значи, и пил хормони да му порасат сиси!

Това да не е от тия, дето ли мислат, че анUSA е полов орган ?!

Родил се е мъж, ,,чувствал се,, жена и е пил хормони и има хирургически проседури, за да ,,прилича,, на жена

А ако утре реши, че е извънземно или че е куче ?

Виж ако реши, че е куче лошо. Смятай който вземе да го разхожда на каишка, че и с намордник каква рана на газо ще си отвори. Веднага ще го вкарат в ареста като чеченеца и тротинетката. И той ще обяснява как му събира изпражненията в торбичка, а народът ще го плюе в дира.

!?

може и мазна укра да е

Няма в Кхуба, Колега.

А, ако се окаже, че я е убила транссексуалното ѝ нещо (не знам, как се наричат половинките им), тогава срещу кого/какво ще протестирате ?

Кой протестира, ние се кефим и искаме още.

По-важното в случая от това, че е траверс, е средата на живот. Както се разбира от текста-бездомници, демек пропадняци, наркомани, алкохолици и прочие. Битова трагедия между маргинали.

Ясно, значи нещата бавно се нормализират.

Извратеняците трябва да си знаят, че са такива, и че с нищо не са привилегировани спрямо обикновените граждани! Камо ли да им досаждат и да им се правят на интересни!

Забивате. …НЕ е това.