НАСА се готви за война с извънземни

Учени от НАСА и университета в Пенсилвания в САЩ изготвят доклад с три хипотетични сценария какво ще се случи, ако бъдем нападнати от извънземни, съобщава БГНЕС.

Обратно в новината

Коментари - НАСА се готви за война с извънземни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тва е наи якото и лошо нещо ако бях на ваше място стях да ги избия *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

omekc@

Извънземните са тука. Това че не се виждат не означава че ги няма , бъдете внимателни те са около нас и ни наблюдават проучват и заблуждават житните кръгове за отклоняване на вниманието . Те са трудно забележими

link

Яз оня ден бех в гората и гледам едно ниско човече с изцъклени очи и зелено, се беше скрило в храстите, по едно време го заговорих а то се оказа че това бил горския по голема нужда, ...

ха-ха-ха.. това звучи като работно заглавие на поредният холивудски екшън на тема, храбрият американски войник спасява света.

Опасността е реална. Китай вече започна серийно производство на извънземни.

И какво представляват?

Зелени с дръпнати очи. Има и сиви варианти. Въоръжени са с лазери, бластери, фазери и т.н. Имат и летящи чинии. И много добър стелт и комуфлаж - почти не се виждат! :)))

НАЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ НЕМА-ИЛИ МАИ НАГОДИНА ЩЕ ПРИСТИГНАТ-ЗАЛАГАМ 50-НА 50

Селското стопанство НЕ създава технологии, а ги ползва. Технологиите в селското стопанство при "лидерите" НЕ правят отрасъла високотехнологичен, а повишават неговата интензивност - елементарна икономика. Разработването на биотехнологии не е селскостопанска дейност, а ползването на сателитна навигация е просто ползване. Бъркаш основни неща. Ето как е според класификациите: NACE Rev. 2: - 72.11 Research and experimental development on biotechnology и 72.19 Other research and experimental development on natural sciences and engineering. А знаеш ли къде попада селското стопанство? - раздел 01 Crop and animal production, hunting and related service activities. Нищо против интензивното селско стопанство нямам, но събирането на 01 и 72 не прави 01 високотехнологичен отрасъл.

ВЪХ , И КВО КЕ ПРАВИМ СЕГА ???

Аз не смятам да си бия с тях. Смятам да си ги направя свои приятели...

оня ден ходих по къра и гледам нещо лети и се приземява зад един баир. Натирих овцете в дерето и беж до там. Леко и пълзешком си подавам главата и гледам 20 тина дребни, зелени човечета излизат от една тава, голички с големи усти и като на охлюви рога по главите. Като грабнах гегата и като ги запрасках ги натръшках на земята и ги вързах със сезал, а тавата я скрих с шума, голяма тава - много метал, ще вземат циганите да я намерят и ще я предадат на пункта. Та, ги навързах и се върнах у село да взема каруцата...

Хубав разказ би се получил, може и да го купят от някое издателство. На мен ми се иска да науча какво става нататък...

По-високата цивилизация по дефиниция говори за по-голяма хуманност. Ако видите при човечеството, колкото по-слабо развито е било, толкова е било по-жестоко. Защо трябва да се страхуваме от една напреднала цивилизация? Трябва да се страхуваме от нецивилизованите цигани много повече!

А ако хуманната философия на тази по-развита цивилизация повелява да те преселят във вечните ловни полета, където ти е мястото според тях, как ще се чувстваш? Едва ли във Вселената има други хуманоиди. Пък и дано няма, защото ще сложат избрани екземпляри от човечеството в клетки в зоологическата им градина. Погадайте кои ще бъдат екземплярите!

Като чуя НАСА и винаги се сещам за една история от зората на космонавтиката. Тия юнаци хвърлили 20млн. долара за разработка на химикалка, която да пише в условия на безтегловност.. А руснаците просто използвали моливи.. ;)

И така, пишейки с моливите, руснаците не успяха да кацнат на Луната, нали? И останаха много назад в космонавтиката...

... и единствените с полети до МКС!!! Скрий се бе нещастник - скъса се да им въртиш бибитки на америте!

ха-ха.. грешиш.

хей насра къде без боко тиквата бре ....ся ша ви се обади по села...

О, то имало и още! :)) "Умнико", посочи ми класификация, според която "правенето"/отглеждането на пшеница, картофи и боб се смята за висш пилотаж :)). По твоята логика всеки селяндур, ПОЛЗВАЩ (не СЪЗДАВАЩ) технологии е светило на науката и техниката?! Аре нема нужда...

това ще го определите вие - 5-те процента "нелуди" Правосъдната система показва кои хора не бива да се съдят и кои престъпления трябва да се уважават А тази система я управлявате вие нелудите

Те ся лудите са навънка, детето ми в лудницата ,наречена нормален свят. Така, че кентавъра сигурно е прав...

Прави са извънземните да се плашат от експанзията на земните "вируси" извън нашата система.

Аз на земните вируси съм свикнал, на Божествената Любов се дивя и мая.

Толкова яко са закуъсали финансово,че се чудят как да измъкнат пари от правителството.След приключването на програмата "совалка"освен да изпълняват поръчки на Пентагона,в НАСА буквално няма какво да правят.С тези разработки може би ще измъкнат пари,но накрая май ще има изненада - извънземните няма да дойдат.Тогава не знам какво ще измислят за още финансиране.

току ще им свърши бюджета и ще осъществят контакт... почти съм сигурен.

Не измествайте кризата с темата за извънземни, къде са тия извънземни , до сега не сте ги открили, а за война се готвите с тях, еи Вие хората за съвсем глупави ли ги имате.

Тиа от НАСА са доста болни,необходимо им е извънземно лекарство.

Значи,да разбираме,че са създали поредният вирус в лабораториите си!

Баси глупостите! Щели да ни открият по замърсяването на атмосферата! Ма това "учени" ли го казват или набедени "зелени еколози". Ако опира въпроса до "откриването" ни, то нашата планета е отдавна открита, и който има съответната апаратура в радиус от 75 светлинни години вече знае, че там, на съответното разстояние има някой, който вече е достигнал техологичното ниво та да може да праща сигнали из Вселената. Друг е проблемът с тия т.н. "учени", дето все предупреждават за щяло и нещяло и до сега не се е случило нищо от техните прогнози. Изключвам астрономите, щото те не са показали дори и признак на съпричастност към твърденията на колегите си. Абе, то не ни стигат нашите проблеми, дето ще ни набутат в батака и могат да доведат до катастрофално изтребване на човечеството, ами взахме да се плашим и с извънземни...

Според мен кризата е тази, която "вика" извънземните. Даже се чудя защо закъсня разговорът за тях. Помните ли полтъргайса Кики, който се появи преди Лукановата зима и старта на обедняването на народа у нас? Дори го `развеждаха` из страната по киносалони и читалища - Кубрат Томов и малката Даниела (в нейния дом `живеел` Кики), седнали на малка масичка пред препълнените зали, му задаваха въпроси, а `той` отговаряше с потпропване по масата, докато навън троп-троп... страната се разграбваше. Време е. Време е да почнат да развеждат зелено човече - в по-бедните селища може и по 2-3.

Така си е!

Така, в развитие, прави ми впечатление, че от запад на импулси идва медийно внушение за реалността на извънземни. Ако си спомняте, преди време ватикански духовник даде изявление, че било възможно съществуването на извънземни и че те били наши братя. Сега НАСА директно се готви за междузвездни войни. Има ли нещо, което правителствата на САЩ и на ЕС крият от нас?

Е на това му се казва промиване на мозаци от наса и от дир.бг. Само "Те" не разбраха, че извънземните са тук много от преди нас, че война ако има тя ще е между извънземни(кореняци) и извунземни завоеватели и дано наще са по силни иначе оръжията са им такива, че всяка земна отбрана може да ги убие от смях буквално! И хора хич не си въобразявайте, че сме под собствен земен контрол от самото си начало на пръкване след последния потоп. Винаги сме били и ще бъдем под контрола и/или надзора на едни или други напреднали цивилизаций включително и на себе си от бъдещето!!! Казвам Ви така категорично тези неща защото ги знам от първа ръка. По скоро се гответе за поредната машинация с главни герои извънземни които не ни мислят доброто, но ще ни ги представят за герой. Пример Йода от междузвездни войни не е измислен а е тарикат от 4D и 5D.

Хвърли малко светлина, моля за тези от първата ръка.

Хахаха!

Аз ще хвърля - първата ръка е някъде измежду колегите му в Карлуково - най-вероятно Наполеон, Тутанкамон или направо Амон Ра!

не знам от първа ръка, ама като кликна в ЮТюбката и намирам зашеметяващи снимки на летящите им кораби навсякъде по света само от тази година- има хиляди факти в подкрепа на тяхното присъствие тук...

много фантастика гледаш...

От високо, детето ми по-добре се вижда...

те с Талибаните не могат да се оправят че с извънземните ли..?

Че за чий им е да се справят с талибани бе - после кой ще им произвежда дрога за да си финансират военните операции зад граица с цел заграбването на нови петролни залежи???

Третият вариант вече се е случвал точно по описания сценарии - донесли са вируса на комунизма.Където е проникнал нищо добро не се е случило.

Би ли посочил, къде е забелязан особен просперитет само и единствено чрез престъпления и измами ?

Нали няма да отречеш,че комунистите освен да убиват,да грабят,да крадат и да лъжат,друго не знаят и не могат.

Чест им прави на Свободните, че мислят по тематиката ! Ако пък и вземат да се алинират с тунело-тестващите алпийци ... Комай и Жул Верн бе дал идеи на човечеството по такъв чисто аналитичен (да речем) подход .

Cтрога забележка към медицинския персонал на 4-ти километър-моля незабавно да съкратите домашната отпуска на подопечните ви, не се отразява добре на психическото им здраве и на общото им здравословно състояние..........а пък ако знаете Aмерика как ги изважда от равновесие.....

Много си тъпа

Oго, ли ти си бре,чадо?..........прибираи се вече, сестрите ти казаха, по колко пъти ще се разправят с теб?

дано ви стигнат тридесетте сребърника. Забележката ми бе публикувана и я премахнахте? И какво от това? Постигнахте ДЕМОКРАЦИЯ? Ха Ха ХА

докато ви плащат - лижете но понякога си спомняйте и факта, че сте хора (а не единствено пачаври)

НАСА първо да си направи космически кораби с които може да стига поне до близкия космос, а после да се готви за война с извън земни. Сега тази новина прилича на подготовка на ацтеките да спрат корабите на испанците, достигащи "новия свят"

СССР вече го няма а Русия си взе забележка и вече е много по-трудно и скъпо да се открадне десетилетен труд на Съветски институт за жълти стотинки. Ако не беше продажния СЪВЕТСКИ специалист - хамериканците щяха да отидат и зад луната, ама друг път Сега се очаквало да сгащят някой директор на извънземен институт и да направят нови супер ракети??? (пардон, какво беше - ракети или рекети)

факт, а без един приютен немец-нацист въобще нямаше да имат с какво да отидат.

Може да сте сигурни ,че американците ще извършат всякакви глупости ,които им дойдат на ум.Даже такива, които надхвърлят вашето въображение. Генерал Шарл де Гол

Ех, мон женерал -- неслучайно дори и до днес Ви казват "Старата лисица" ...

Нали затова НАСА се отказа от совалките - извънземните вече са тука - няма нужда ние да ходим при тях ...

И как по дяволите ще воюват с цивилизация която може да пътува на стотици светлинни години разстояние? С цивилизация която явно може да работи със времето и пространството. Те немогат с едни хора които живечт в пещери да се оправят та със Ония ли .... Болни мозъци.

правилно си си помислил.......как един нормален коментар няма...ама и тя статията е такава подвеждаща и тенденциозна, с цел да се плюе америка......а хората си работят, изкарват, живеят нормално без лишения и идея нямат колко ги мразят бг комунетата........бг простотиия, хане, генче, нема изкореняване............

ти Уорлик ли се казваш - или вземаш от същия наркотик? Убиха През. Кенеди - никой не си мръдна пръста да отправи забележка към поръчителите. Събориха кулите близнаци - вместо забележка - получиха 7 милиарда долара. и това и друго ... с пот на челото ??? ех Теденце ...

То, това не е статия, ма за тебе тия понятия са далечни... Запъни чифтето и пак го сложи под възглавницата, щото освен неграта, латиносите, руснаците, италианците, китайците и най-стандартните янки престъпници, сега вече има и извънземни! Те, това е "нормален" и "без лишения" живот"! Така ли е? - Така е! Па си пиши за "комунета", "генчета", "бг простотия"..., щото те нали майка ти и баща ти са извънземни, та и ти като тях. От храчки в огледалото, как се виждаш?!

Много си прав Той и фараона (много преди Христа) гледал така от модераторите в интернрт и съвсем несправедливо заповядал на "групата със специално предназначение" на полицията си - да придружи чергарското арабско (еврейско) племе до границата на Египет. Разпореждането гласяло - "ако се махнат - да си ходят мирно и тихо. Който се опита да се върне да мърсува - на място да остане"! Което означава, че безжичен интернет е имало още по онова време?

Крайно време е да "гътнете" паметника на освободителите и да съградите нов паметник--- "света троица" - прегърнала сериен и наемен убиец! - като символ на безкористното задоволяване потребностите на ближния Платения убиец - основа на процъфтяващия бизнес Серийния убиея - като връх на демокрацията - убива му се на човека - трепе си!

Думата "к...а" не е нецензурна и не е трябвало да я премахвате от изявлението ми DM

вмъкнете "ерзаца предпочитан от вас" на съответните места в изявлението "Права си Налче"

Дано само летящите чинии не фъркат с петрол че войната е неизбежна.

, че Америка печели много от петрола. Така, че земни или не - които пречат на печалбите на (ненаситните) - майка им жална!

хората си работят, вземат си парите, вечер се прибират в красивите си огромни къщи, разположени в красиви паркове на красива зелена морава с много цветя, и хич не им пука за вашата злоба........

Тудорке ма,пък на нас "извънземните" ни писна от твойте приказки едни и същи и първо тебе ще си приберем.

Вземат си парите ... то и за това, вътрешния дълг на САЩ е такъв. Правят нищо - искат и майка си и баща си (срещу продукта)?

онзи ден даваха филм за китаи........над половината фуражна царевица и соя за китаиските фермери се внася от средните американски щати........високоразвитото земеделие е само една от многото високотехнологични американски индустрии....ама то човек трябва да се поинтересува и почете ,а не да говори наизуст каквото му доиде,заслепен от завист и омраза........

А тия, дето си загубиха къщите покрай имотната криза, къде се прибират?

в гетото, меди,в гетото......

Теди никога не е бил в САЩ. Защото не знае че къщички те им са малки, направени от материали които по наши мерки дори не стават за театрална сцена. Участъците им са малки , колко то да има една клумбичка, и най до найблизкият шоп да има помалко от 20 мили, други занимания намат, концерт от някой голям изпълнител не почесто от един на година. Тъжна работа. Големи къщи има само в Манхеттен, едно местенце дето го показват не знам защо във всеки американски филм. Едно достоинство от културата им, много музеи са бесплатни, и още повече за деца. За парковете им да не говорим, в сравнение с Витоша, като детска пясъчница. Плажовете им са добри, но къпят се по панталони. Е и със това се свиква. Мога много да пиша за САЩ, чтото много пъти бях там и работих в няколко института, не вчрвайте на Теди, лъже като сив мерин.

Бре, бре...! То бива-бива полиран американски мозък, ама чак пък толкова...

Значи има една шепа изчадия, които се опитват да наложат пълен контрол над човечеството и почти са го постигнали чрез матрицата на капитаизма и демокрацията, в която го вкараха. Обаче проблемът им е, че тази система има вроден дефект и рано или късно се стига до системна грешка и крах на системата. Кукловодите няколко пъти отлагаха края чрез реанимация и изкуствено дишане. Първоначално беше войната срещу национал-социализма и комунизма. Това се изчерпа. След това си измислиха нова заплаха за човечеството световния тероризъм. И това се изчерпа. Човечеството, въпреки яростната пропаганда и манипулация на ТЕХНИТЕ медии, започва да се освестява. А САЩ - изпълнителният орган на матрицата им - е пред тотален и неизбежен финансов крах. И то според техните правила, на тяхната матрица. Според същите тези финансови правила, които използваха за заробване и подчиняване на народите по света.

Сега тези престъпници отново са на шахматната дъска и са на два хода преди да бъдат матирани, т.е. да изгубят контрол върху паричната система и матрицата да се взриви, а с това да се разкъсат и веригите, с които са оковани народите по света. В такъв случай какво им остава на изродите? Ами единственото, което могат да направят е да създадт новата заплаха за човечеството нашествие на враждебно настроени извънземни. И те от години го планират и подготвят хората за това. Досега го правеха чрез фабриката си за илюзии Холивуд. Явно времето за стартиране на новия план е наближило щом вече са включили в пропагандата и сериозни източници като НАСА. Същевременно се готвят да симулират и нападение на извънземни апарати. Още след края на ВСВ американците се добраха до парченца от технологиите на германския райх, както и до екипи от германски учени, които разработваха летателни апарати с нов вид задвижване т.нар. летящи чиниии. Оттогава насам вероятно са успели да направят работещи образци на такива апарати, с които най-вероятно ще се опитат да симулират нашествие на извънземни.

Доказателство за това са и многобройните филми, снимки и и свидетелски показания за такива летящи апарати, които досега бяха засекретени, а на обществеността се обясняваше, че това са природни явления и др. щуротии. Ще бъдем свидетели на мащабна измама, с много повече жертви от трите хиляди, които бяха убити в падналите кули през 2001г. Този път представлението вероятно ще бъде много по-мащабно, защото освен рухването на старата матрица и вкарването ни в новата Новия Световен Ред, планът за съжаление има за цел и намаляване населението на планетата. Това означава, че изродите са планирали унищожението на много хора, с което от една страна ще подсилят ефекта на измамата, а от друга ще намалят рисковете за бунт и неподчинение на останалата живи "щастливци". Това накратко е един възможен и вероятен сценарий, който може да се осъществи по-скоро, отколкото очакваме. Доказателство за това са и секретните подземни бункери и скривалища, които световния елит строи в много точки по света.

Ауууу ти ни разкри

Ха ха ха. Мислех да пиша реплика към горните два поста, ама като прочетох твоята, няма смисъл. По добре няма да мога да го кажа.

Не само. Слънцето - магнитни бури, невиждани досега по сила, слънчеви изригвания, повишаване на вибрациите на Земята. Как мислиш, че влияят слънцето и неговите бури и изригвания върху системите за контрол, сателитите за контрол, дори компютрите. Царството на служителите на тъмнината , т.н. световна мафия и техните господари се срива. Сатана и неговите служители разбират, че времето им свършва, по-точно свърши. И това е предсмъртната им агония, тяхната паника и загуба на контрол.

А кой ще пее заглавната към тоя филм?Ако е пак Аеросмит аз съм "за".

или толкова встрани,зависи от гледната точка ;)

НАСА се готви за война с извънземни (т.е. с тези, които живеят извън земите на САЩ). Нищо ново!

Впрочем, те вече са я започнали и е въпрос на време да стане гореща. Само че чалгаларите и любителите на хазарина Хитлер ще разберат това, когато им припари под задниците И ще им мине целия мерак да се правят на мъже по форумите.

той е прав, но ти тотално си се объркал.

Да,правилно си го рекъл!)))

Доста точно!

СЛЕД КАТО ОБЯВИХА ВОЙНА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ , ЛУДНАЛИНЕ АМЕРИКАНЦИ СА РЕШИЛИ ДА ОБЯВЯТ ВОЙНА И НА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ. ТОЗИ ПЪТ ТАЙФУНИТЕ И УРАГАНИТЕ ЩЕ СА ИМ МАЛКО. ЩЕ ИМ СЕ НАЛОЖИ ДОСТА ДА ПОДСКАЧАТ ДОКАТО РАЗБЕРАТ, ЧЕ Е КРАЙНО ВРЕМЕ ДА ЗАПОЧНАТ ЛЕЧЕНИЕТО СИ.

отдавна всички сте превзети от извънземните (става дума за съзнанието ви), но няма как да го разберете това нещо, извънземни иначе скоро няма да идват, такива с космически кораби, извънземните в неща подобни като нашата вселена са енергийни разуми нямат материални тела.

Под "извънземни" имаш пред вид демони, нали? Защото такова животно "извънземни" никога не е съществувало. Винаги е имало демони, бесове, нечисти духове, които са способни да се вселяват в хората. За това са говорили хората хилядолетия преди нас. А митът за "извънземните" е измислен именно от демонично обладани окултисти в края на 19-началото на 20 век с цел хората да бъдат заблудени, че т.нар. "извънземни"(ерго демони), са безопасни или добронамерени. Няма по-голяма лъжа от това!

Така е, но това е само едната част от истината. А ангелите, къде ги оставяш...Те също оказват влияние на съзнанието ни, но от страна на светлината и за еволюцията на душата ни и също са "извънземни" по своята същност. Така, че нещата не са толкова и само "сатанински".

тероризма, та си измислят нови врагове. Баси кретените, чудят се как да приспят американците, преди да ги ограбят, както го правят много пъти и както направиха с нас. Мисля че този път няма да мине и ще бъдем свидетели на интересни събития. Съдейки по форумите, американците се пробуждат.

Вие 1 и 4,дето сте невежи и неграмотни,и анонимни-макар и познати-не се притеснявайте - вашата партия ГЕРБ ще ви спаси,те "комунетата" да му мислят...извънземните ще знаят,че вас не трябва да ви закачат.Много се надявам,че те просто ще загинат от ужас,като се сблъскат с елементарни организми като вас.

Прочетете Майкъл Крайтън "Състояние на страх". Прозорлив човек!(RIP) Човечеството от самото си начало винаги е държано в това състояние. Примери колкото щете. Та сега, дори няма и помен от "извън земните", в чието съществуване изобщо не се съмнявам, а взеха да се творят сценарии за тяхното едва ли не нахлуване. А не е ли начин да се възстанови онова първоначално "състояние на страх", което почти беше изчезнало с края на Студената война, повъзбудено от глобалното затопляне и постепенно затихващо напоследък?

Е така се връзва военния бюджет. Вече на всички са им ясни техните...