Анкара удължи за четвърти път извънредното положение

Турският парламент удължи за четвърти път режима на извънредно положение, предадоха Ройтерс и ДПА.

Обратно в новината

Коментари - Анкара удължи за четвърти път извънредното положение | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦРУ ПРЕТЪРПЯ ТОТАЛЕН ПРОВАЛ В БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СЕГА ТЪРСИ РЕВАНШ!!!ИМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ В ТУРЦИЯ!!!МЕРКИТЕ СА ИМ ПРАВИЛНИ И НАВРЕМЕННИ!!!САМО ТАКА СЕ УСПЯВА СРЕЩУ ПОДМОЛНИТЕ И КОВАРНИ СТРУКТУРИ НА ПОДВЛАСТНИТЕ НА ЦРУ ГЮЛЕНИСТИ!!!

Хубавото в случая е, че Ердоган има абсолютно мнозинство и не е нужен реален терористичен акт или нов преврат, които да накарат и опозицията да гласува за мерките. Иначе, сравнението с извънредното положение във Франция е най-малко смешно. Французите не гонят и опандизват професори. Нито уплашени студентки, които са хванати да изхвърлят в боклука книги на Гюлен. Иначе, по ердоганската логика, французите трябваше отдавна да са опандизили всички имами и ходжи във Франция, а джамиите да бъдат постоянно заключени с тройни катинари.

Pойтерс и дир бг защо не коментират за същата ситуация във франция( и те се управляват от 2години с особен указ) ,а са се загрижили за Tурция , това двоен стандарт на западната платена медия и нейните лакеи. Cпоред последно проучване направено в Pепублика Tурция, над 80% не виждат нищо лошо във взетите мерки от тяхното законно избрано правителство и тука няма нищо което да противоречи на Tурската конституция .

Поне ще покажат на Европа колко струват рязаните фесове!Най-долните същества на планетата са турците!

тъй си е ! за това 30 000 000 души всяка година прекарват отпуската си в турция, за да видят отблизо колко долни са турците! някой дори ходят по два пъти, та да са по сигурни!

Я пак нещо си объркал нулите май ?

Фашизойдният ислямист твори щоротии една след друга остава да види до какво ще доведе това в близките 10 години...

В БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ МУТРИ И БЕЙОВЕ ВЪВЕЖДАТ ЗЗД И СЕТНЕ СА БРУТАЛНО ИЗЧУКАНИ НА 9-ТИ СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА:)))

А Гешев се е спасил а знаеш ли какво им е казал на комунистите с кого ще управляват ? А е било пълно с негови агенти при тях !

признавам им сериалките, добри са! в този глобален цирк успяват да оцелеят между недопустимото и неизбежното. това съвсем не означава, че цената е оправдана.

либерална европа спи и мълчи, но ще бере горчиви плодове

Така се стига до пълната власт. Само не разбирам защо му ръкопласкаме

грубо казано `робски инстинкт` или вид еволюирал рефлекс за оцеляване. качеството на въпроса ви доказва, че сте способни да се освободите от влияието на отговора над развитието ви. +++++

Анкара за четвърти път удължава европейските ценности Европа за четвърти път си мълчи.Ако това не е двоен стандарт,значи това са истинските евроантлантически ценности

са специалистите по човешки права? Защо не защитавате обикновения турчин? Дали пък заради близкото приятелство на ББ с Ердоган и постоянното присъствие на партийните форуми на ердогановата партия Цв Цв? Тия двамата, а и РП, май се целят в една и съща длъжност, която според тях скоро ще се появи на българска територия. Няма да ги огрее, първо защото това, което си мислят дано не стане и второ, дори и да стане, те освен за гъзолизци друга длъжност няма да получат.

ти умнико дето нписа че турците са в капан ама какъв е този къпан този дето нпо -та му го готвят или това че ердоган е усетил от къде вее вятърът н неговото издухване от турция и крварски човек е на неговото място та вие в бг всички сте недоразвити !!!!!!!!!!!законно избран не свири на 5 дудуци и на краарският е тогава какво не е нашият човек????????????????

А ти умнико,си спомни,коя държава те е научила толкова правилно да пишеш и да се изразяваш!?Даже те е научила и да мислиш логично,дори и глупости да пишеш.

Лидерът на Националсоциалистическата германска работническа партия Адолф Хитлер е демократично избран за канцлер през 1933 г.Следващите му стъпки във властта много напомнят пътя по който е поел Ердоган.Аналогичен ще е и краят.В началото цветя и еуфория,после ескалация на проблемите и накрая катастрофа.

да така е ама нема ткива като този изрод от бяла да убива за цигара

Ердоган ги трепе наред

тия, ако продължават тъй, съвсем скоро ще заприличат на россия, само че с по добра кухня, хигиена и обслужване!

кухнята в тюркийе е тотална, ама абсолютна мизерия! лой основно. кебапи смръдливи... и баклава! ебаси и кухнята! хахахаха!:-))))

А ти знаеш ли, че първото КЮФТЕ и изобретено в САЩ от Доналт Тръмп докато мажел любовника си Мак с кайма ... и така се получило Мак Доналдс кьофте ....

е, къде по добре си е варенная ряпа, каша от елда и прокиснал квас.

ъхъ! за туй турция посреща 27 000 000 туристи годишно, а руснаците се блъскат на масите за сервиране като говеда!

Изпитвам уважение и привързаност към почти всеки турски гражданин когото познавам. За съжаление обаче, турския народ след дългогодишния си възходящ път попадна в капана популизма и корупцията, които би трябвало да са отдавна изкоренени от Ататюрк. За нас - българите е сериозен проблем, че нашите съседи стават терористи на правителствено ниво.

в тюркйе цари пълен хаос. мизерията е абсолютна! некъв султан пердаши народа си яко! ми ако и ние постъпим по сащият начин с малцинствата тук? например с турското малцинство? както той пердаши кюрдити? ебаси и палячото е това джудже... не е истина!:-)

Алах да им е на помощ - с ненормален диктатор с скок в "светлото" бъдеще

какво от това,няма терор,всİÇко в İзобİлİъе,курортİте пилнİ с турİстİ,народа спокоен.какво пİŞе роътерс,снн,доъÇе веле коъ гİ слуŞа.празнуваме баърам,баъраммм.

пиши на кирилица бре анадолец

VZEMAY HAPÇETO İ LEKA NOŞT.

Ако нямаш Кирилица, пиши на шльокавица, пак ще те разберем, но това твоето само ти си го разбираш. Защо не се върнеш в БГ, пък да изкараш един курс по езика.

Е, ние в България очевидно нямаме Гюленисти (то май никъде ги няма освен в съзнанието на турския президент), но пък си имаме тролове на турското правителство и даже "БАШ ТУРСКИ ТРОЛ-ПОСЛАНИК"

Извъредното положение ще сепревърне в постоянно положение до пълното установяване на необходимото за диктатора мракобесие.