Извънредната среща за Covid-19 при президента: Мерките, децата, ваксинция, тестове, антитела

Ако родителите са съгласни децата ще бъдат тествани със тестове тип близалка и ще могат да се върнат в училище

Обратно в новината

Коментари - Извънредната среща за Covid-19 при президента: Мерките, децата, ваксинция, тестове, антитела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Денков който е пионка на Кацаров не заслужава да се нарича министър

ДА си го НАБИЯ ТЪПИЯ ЗЕЛЕН ПАССС в ТЪПАТА ГЛАВА ДА СИ ГО НАБИЯ ..... УРСУЛА МЕ НАКАРА НЕВИНЕН СЪМ

Ма нали това е целта - да се затвори всичко, малко хора да гласуват. Ужааас…. Това е филм някакъв! От лошите.

Мунчо се уплаши, че ако здравната ситуация излезе от контрол, втори мандат няма да види. И празнословията започнаха...

Да, така е

Един зелен чорап за мен, един зелен чорап за теб, какво му трябва на човека ...

Няма нужда от коментар всичко в държавата е хаос

Радев сигурно съжалява, че е издигнал Кацаров. Но каквото и да направи, ще бъде разкритикуван. Иначе е най-добре да го разкара и да слага Мангъров. При него нямаше да бъдат постигнатите 37-40 хиляди повече умрели в България. Много от нещата му се потвърждаваха, като за ремдесивира (казано от СЗО да не се използва при хоспитализирани), аспирина (измерена 47% по-малка смъртност от американците сред хоспитализираните) и така нататък. А не някакви тотално некадърни за вируси като Балтов, дето няма дори обща култура за това и са ваксинира след преболедуване. Няма обща култура дори за кръвното дето го тормозеше.

Пълен идиот ..просто няма фатмак със мозъчна дейност...върнахте тиквеника на бял кон..това ще стане ..

То от Ковид умират основно антиваксъри и пенсионери - и двете групи са от привържениците на фатмака. С това темпо всеки ден умират по 200 гласа за него, как няма да е притеснен!

k_danev@

след дъжд качулка.....ах защо не съм на 18.....

Изчакай до към 14 ноември тогава ще има най-много заразени.

Един чорап с цвят зелен ...

Изтървахте положението господа, затваряне веднага и ще чакаме поне 10 дни за да има резултат. До тогава само ще отчитаме рекорди. Какви икономики, какви бизнеси, хората не запазихте заради бизнеси и ресторанти.

е виновен за цялата мизерия на хората и медиите имат нахалсвото да го натряпват за още един мандат.

На чорапа пак Бойко му е виновен. Жалък тип.

Уау, материалът мре за КПП-тата на Спасителя от Банкя, за затварянето на планините, за демонтирането на пейките от парковете и часовите зони за аптеките и хранителните магазини...

Връщаме Мунчо на Село.

Кой ти каза че умряха от ковида? Аз ги обвинявам, че заради тях бе постигнато 37-40 хиляди повече умрели. Само за 1 седмица първата на декември 2020г. 4753 починали - около 2650-2700 повече от средното нормално - 2073 за 2019г. Само за втората половина на 2020г. 19.5-20 хиляди повече починали. Това при броени за цялата 7576 починали лица констатирани с ковид-19 (без уточнение на причината на смъртта). После НСИ измисли 8554 починали от ковида за годината. Като 2019г. започва с пик и до средата е с над 3 хиляди повече починали от 2020г. Само за година (от среда до среда) над 36 хиляди повече починали. Трябва в съда да си доказват колко са от ковидо от нулата. Както и защо статистически имаме най-скапаното здравеопазване в Европа от предната година досега - броени починали на констатирани. Това докато ги съдят тези налагащи ковид фанатизма на доживотен затвор без право на замяна, за съпричастност в смъртта на десетки хиляди в България.

Хайде сега, всички вкупом с колективна оставка. Поради пълна некадърност и глупост.

Когато беше така, аз на Шипка си развявах з@дника, падах за 50 и правех коремни. Сега слушам повече от Тиквата, защото съм Мунчо и съм 1000 пъти по-тъп!

Мунчо, позор, оставка и затвор

На Румен са му важни изборите, балъченцата нека си мрат и болниците да преливат...

Малоумници сър. От служебните. Хората нямат толкова къса памет колкото му се иска на г-н Радев. Предишните управляваща осигуриха ваксините и се ваксинираха по телевизията.

Ако под държава разбира правителството, както се разбира обикновено, аз съм за пълното затваряне на престъпното правителство при Бай Ставри.

Щях да разбера Ковид сертификата, ако поне се даваше на хора с антитела. А г-н Кацаров отрече, че наличието на антитела означава преболедуване. Странно как диагностицират Хепатит С, СПИН, Хеликобактер и куп други неща. Предлагам тези диагнози да отпаднат, защото според нашият здравен министър и според Европа, не трябва да са валидни. Здравният министър заяви по телевизията, че причината да не се дава сертификат на хора, които имат антитела била, че положителен тест за антитела не означавал, че сте имал Коронавирус.Това е абсолютно НЕВЯРНО. Бъркали били, макар специфичността да им е над 99%. Затова пък ваксина, която прави антитела при 75% (Астра) означава, че имат. Самият министър преди няколко седмици твърдеше вярното с науката твърдение и искаше да легитимира антителата. Какво се случи? Това е въпреки научните проучвания, че 1.имунутетът при боледуване е 13пъти по-добър и 2 също така е поне толкова дълготраен. Няма такава подигравка с науката."

Запомнете, никога няма да сте напълно ваксинирани. Винаги ще има нови дози.

СОРИ, НЕ МУ СЕ ПОЛУЧИ:) НИТО ПО МОЗЪК, НИТО ПО КАПАЦИТЕТ, НИТО ПО УБЕДИТЕЛНОСТ:))

При една и съща сестра и лойко и пеевски, и ДПС...

Истината е по-тъжна. От първи септември 2020 се изпълняваха европейски директиви. Дотогава директивите бяха изцяло вътрешни. След това от май до юли не се правеше нищо. А след това вече европейските директиви са задължителни, защото Радев го подписа за едни пари. Сега ни остава само яко да мрем

Тотално не адекватен тип, невнятен. Дано ви управлява поне още един мандат, па тогава който остане, остане. Мутри вън!

Мунчо да започне да стопля!

Смятам, че и на правителството им е писнало тоя рапон със зелени чорапи да им се прави на цар, а те да са на пангара и постоянно да обират негативите.

Мутафчийски, дето ни говореше, че преди ковида сме били безсмъртни и без ковида е нямало да умре никой от посочените. Все едно лично е присъства как всеки от тях е починал. Където дори той си казваше например за един, че изпил литър спирт преди това. ;) И където докато ни обясняваше да не излизаме навън, ходил на море в Гърция. И американците казаха, че враг номер 1 на ковида е Слънцето. Като нищо най-много да се влияе от студа смъртността - то по принцип е така, че води до сърдечни проблеми и тромбози.

Да изпратим Мунчо на село.

Не ми дава да сложа +

Куц кон излезе Радев, куц.

Безсрамен интригант и обикновен лъжец!!! Този човек е опасен за Бългярия!

А сега каакво се прави, блокират се всички, лишават хората от достъп до работа, нище, че са здрави. И тези "безплатни" тестове нали ВСИЧКИ ние ще ги плащаме пак! , Какво точно ще спре с тези сертификати, вирус със сертификат не се спира, само, че много хора ще измрат, само и само да си оправи пършивия рейтинг.

Трябва да се затвори държавата, да се изгонят всички посланици на ЕС и НАТО и всичко да се рестартира. Иначе не виждам т.н. "България" на картата на света...

Хайде сега - така и така сте се събрали - колективна оставка. Поради пълна некадърност и глупост.

Истината е по-тъжна. От първи септември 2020 се изпълняваха европейски директиви. Дотогава директивите бяха изцяло вътрешни. Ако ББ беше озаптил бялата мафия, щеше да сме като Швеция. Но го изпързаляха чрез Кунчев и агенцията по лекарствата. След това от май до юли 2021 не се правеше нищо. А след това вече европейските директиви са задължителни, защото Радев го подписа за едни пари. То само с дългове се поддържа хунтата. Сега ни остава само яко да мрем. Даже не може да имаме мнение по въпроса за антителата, защото по подписаното от Радев за едни пари, единственият който има право да мисли е ЕП. ЕП 2021/953 от юли месец. Изпълнява се от август.

Да се твърди, че цифровият сертификат е "по-мека" мярка от пълния локдаун е нагла манипулация.

Mунчо си гони заплатката от 15 хиляди лева, друго не го интересува. А простият българин ще го преизбере, а после ще отиде на заколение. Прост народ, слаба държава.

Заглавието както винаги е подвеждащо и няма много общо със съдържанието.

Несвързаничко,но пък тъпичко

Мунчо, мунчо, говориш за загриженост към хората, а правиш предизборна кампания.....

Трябва да се затвори държавата, да се изгонят всички посланици на Русия и всичко да се рестартира. Иначе не виждам т.н. "България" на картата на света...

Според тебе колко трябва да взема президента, за да е справедливо? 600 лева?

Ба'т Стойчо много ги разбира тези работи. Завършил е медицина, но не е лекар почти откакто е завършил. За сметка на това е злобен за 10. Затова и го назначи другият злобар.