Русия въвежда на въоръжение ново поколение изтребители

Главнокомандващият ВВС на Русия ген.-полк. Виктор Бондарев заяви, че до следващата година изтребителят от ново поколение Т-50 (ПАК ФА) ще постъпва във войската.

Обратно в новината

Коментари - Русия въвежда на въоръжение ново поколение изтребители | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Полша има възможност/завод/за ремонтиране на руски изтребители, а Б-я няма. Това едно. И другочетем че руснаците въвеждат ново поколение изстребители сравнявайки ги с американските Ф22.А ние кой модел Ф втора употреба купувахме? Изобщо каква е тази стратегия за съвременна авиация след като нямаме пари.Поляците пак ще вземат едни пари без да е ясно дали в действително излиза по евтино и ефективно от ремонт в Русия

Ами просто уотсън, Полша има в момента повече миг 29 колкото България някога е имала на КУБИК!

Изтребителите били с два двигателя-единият с навиващ се ластик,а другия,работещ с поевтинялата водка!...

Мале, страх. Съветските болни - най-здравите болни в света.

Нашите политически мижитурки пак ни продават на хамериканците и слугите им в Европа!

На това му се казва , на гол тумбак, чифте пищови.

Леле мале много са страшни... Само се чудя съвсем скоро с какво ще плащат на пилотите, за самолетите да не говорим... абе поредният въздух под налягане...

САЩ пенсионират Ф22, а блядките тепърва ще въвеждат някакво копие...

Те го пенсионират, щото е "мн хубав"! каква работа свърши ф-22 за 10 год, нищоооооо. кръгла нула , СЩА 10 войни напраеха а тая кочина не е литнала един път

А руски самолет да е нарушавал въздушното им пространство? ;) И не е пенсиониран, просто са произведени достатъчно бройки. На служба ще е поне до 2025, когато ще навлезе новото поколение.

от край време руснаците са догонващи в бойната авиация и само се опитват да внедряват това което отдавна е внедрено в други страни ... няма как и сега да е по-различно, а и децата знаят че теса много зле с авиониката - електронното оборудване на самолетите...ама нека се въоръжават - щом ги влече... продават ресурси за въоръжаване - поголяма простотия няма... нещо като Северна Корея са..

В АМЕРИКА ИДВА НА ВЪОРЪЖЕНИЕ SR71 Самолет който лети с 3500км/час.Преди колко години е това?

ха-ха-ха.. явно нищо не разбираш.

ФАЩ и ОТАН вече са се наакали от страх.

Пияните мужици ще се събудят гладни и срещу кръвожадието им няма да може да се използват новите самолети. Ще искат путинка и мечето.

Лапнишаран си ти , а не познавач.

Ruskijat SLON ,vinagi nai-golemijat slon,njama po-goljam,njama I da ima.

а не като Скраптъра Ф-22, дето лети със слама и царевичак за парния котел. И сърбите го откриха и свалиха с мобилните си телефони.

Ebax ve v dira

Извод:Като гледам коментарите виждам колко много сме тия които обичаме братята руснаци.Що се отнася за останалите -нека хвърлят къчове като за последно...................

Не се заблуждавай, да не стане както на последните избори и на предпоследните и на пред пред последните и така 11 пъти. Едно е пропагандата друго реалността. А тя не е в полза, на Путинова Русия.

Не знам ама след прелитането на една стара щайга без пукнат патрон на борда,цял екипаж на супермодерен боен кораб пребоядиса униформите си отзад кафяво.Този самолет колкото и калпав има едно тайно оръжие - изстрелва опаковки с памперси по вражеските позиции.Памперсите са с вградени ароматизатори и чудесно прилепват на всеки ос...ан западняшки зад...к

за пореден път..

се нуждае от памперс.

"Новината" тръгна от руски хумористичен сайт, нещо като нашият "НеНовините" и бе подета от всеки парцал в интренет и спуснато като мантра на Волен, Кутев и шайките им малоумници, от които все още виждам че има изявяващи се.

Новината си е истинска,а на теб ти треперят хамериканските папмперси,дрисльо

Този самолет не 4++ a направо 10++ да го кръстят нищо не се променя. ПАК ФА го разработваха с Индия и след като индийците им дадоха 1.4 милярда, установиха че самолета е катастрофален. След поредица от скандали и криене на информация, индийците даже решиха да се оттеглят. Та така със ПАК ФА, жалък опит да съперничат на F-22. Но нали самолета е на мадр руша, тука рубладжиите са в екстаз, даже ги искат в нашетео небе. За какво са ви над България, да ви бомбандрат и да ви избиват като в Донецк и Луганск ли?

Ти или не си вред или не си в час. Може ли да ми опишеш кой кого бомбандира в Донецк и Луканск, че не разбрах мисълта ти?

Да, ето просто. Руските опълченци стреляха със система за залпов огън град по жилищен квартал. Убити 30 и ранени 100 цивилни. Опълченците стреляха със ПВО 9К37 Бук по MH17 без радар и избиха 289 души. Бунтовниците взривиха автобус в донецк с 30 убити. Руски провокатори изгориха 50 души в Одеса. Друго искаш ли?

Дали ще имаме щастието да ги видим скоро в нашето небе???

стожера на славянството и православието за пореден път показва самочувствие и дух

Точно така-дух,изтърван от бутилка водка!

и .ухаш как е тръгнало

Ехеее, верно ли чак след 6 месеца се сетихте да го публикувате това. Браво. :)

Много коментари, но едно от най-важните неща за този самолет не се каза, а именно - че е толкова красив, хубав и уникален, че като прелети над някой руски град, от гордост и възхищение на населението след това със седмици нито ще им се яде, нито ще им се пие водка. Няма друг такъв самолет, нямаааа... ;-)

Доста западно видео изгледах по тоя повод и да ти кажа повечето коментари ( да не казвам всички) са положителни. А и не е важни колко шум вдига а с колко машини едновременно може да води бой. Също така никой западен самолет не може да кацне сам с ранен пилот. Ама тоя го може.

Ясно! Тука не става въпрос за "шум", а в клипчетата, дето си изгледал, се анализират дългото и успешно използване на самолета срещу много вражески самолети едновременно и няколко мнооого редки случаи, когато поради неразположение на пилота, самолета си е кацал сам ;-) Мерси много за разяснението :-)

Как разпознаваш западното видео- по това че е на английски ли? А и защо гледаш западно, руското не е ли достоверно?

F35В излита и каца ВЕРТИКАЛНО на практика сам..

Първо Армата, после и това чудо във въздуха....Някой ще има сериозни главоболия!!!

Една такава ескадрила ЩЕ Е БАЗИРАНА на Крим!! Дали хамериканците не трябва да увеличат щатовете за психолози на корабите посещаващи Черно море?? Да не прелети пак някой руски самолет на тях че да им откачи екипажа??!?Големи професионалисти са тези хамерикански бойци-- обучението им е перфектно/само на тренажори и срещу жени и деца/!!!

Да новият велик брат САЩ ни кара да скъсаме с всякакви зависимости отРусия! Само че Англосаксонските юдеи не знаят или не искат да мислят че 90% процента от Българите обичат Руския народ и го смятат за близък!Гадини долни. Защо ли си мисля че диктат на САЩ е много по силен и жесток от Руския? Какво ни дават тези Американци? Само голи декларации и уверения!? Докато СССР такъв или онакъв ни даваше почити без пари суровини и техника? Има ли разлика? Направете си заблудени ожце изводи!

Драги безроднико, аз съм живял достатъчно в онова време и за разлика от тебе знам, че в замяна България пращаше в СССР на унизително ниски цени всичко което произвеждаше. Така че млъквай и бягай придружиш до тоалетната твоя Болен!

С Русия бяхме равноправни и уважавани ПРИЯТЕЛИ. Имамахме промишленост, наука, селско стопанство и кадри. Бяха ни предоставили да се специализираме в най-технологичния отрасъл - електроника, микроелектроника, компютри. Сега даже и картофи не ни дават възможност да произвеждаме, че вече и за това нямаме даже.

Че какво сме произвежда ли бе. Консерви с домати и евтино червено вино. Можем да се гордеем, че сме ги тровили с цигари. Е те това е!

а ти като си толкова умен

в грешка си... 90% означават 9 от всеки 10, а от всичките ми познати само 1 на всеки 10 е толкова приятелски настроен към руснаците колкото твърдиш.

Не бих излязъл срещу това "нещо", Ако не съм с X-wing, или Tie Fighter, евнтуално.

Abu Talib

Русия въвежда на въоръжение ново поколение изтребители вместо да политици с ново мислене.

Какво трябва да е това ново мислене? Покорство и примирение пред Запада ли?

Че той и Хитлер хич не се е прекланял пред Запада особено след приятелския престъпен пакт с Изтока (Сталин). Между другото ти какъв фашист си наш или руски?

Ф-22 повечето време прекарва не, не във въздуха както някой би си помислил!! А в ремонтните цехове и боксове!! То какви ли не проблеми имаше! Микропукнатини в фюзаелажа и корпуса! Проблеми с двигателите и електрониката! Стелт покритието падаше дори при лек дъждец! Кислородната система не работеше над 5 000 метра !1 Софтуеърни пропблеми.....Абе Ф-22 не трябва да му виакт Раптор а Краптор-боклук на английски!!

тез прости американци.. Затуй руснака не слага софтуер а само хардуер . И никви проблеми с с Пакфата - перфектно сделана от 1вия път.

Нищо добронени чака след като ще разполагад американски военни бази в българия.Някога при вършавския пакт ние не разположихме руски бази а сега бързаме да угодим на американската военщина.Не се поучихме от това че където стъпи американски войник-

много си прав, но правописа ти е зле. За тези дето не правят разлика между "И" и "Й" не ми се коментира, то и разсъжденията им са на ново първобитно общинния строй.

Темата е добра за 14-годишни (или по-малки). Подзаглавието е "Хайде да си мерим пишките!"

най-накрая можем да кажем, че успяха да изкопират раптора 20 години по късно, да видим дали не е просто су27 в нови дрехи и най-важното колко бройки ще успеят да построят. Ммм също така ми е интересна тяхната стелт технология, дали наистина е стелт или са му сложили камуфлаж като падне в гората да не го открият, хихихихихи

То поне да летеше тоя пусти Раптор и да не се беше оказал такъв фал, че да имахте основания да се дуете, сега може само да се молите руското 5-то поколение да си има също проблеми... Щото иначе лошо...

Новите самолети,щели,да използуват за гориво-водка!Хем екологично,хем практично!

Това като мача Пулев-Кличко. Големи приказки и накрая дрис. Руснаците ще да са много щастливи да харчат пари за въоражаване а толкова много им се иска Iphone :)

Ракетный комплекс Тополь-М. link

New Russian AK-12

революционен а? Нищо общо с АК 47 !

Запредельный пилотаж Су-37

що се отказаха да го пуснат серийно?

Высший пилотаж Су-37.wmv

Американские моряки в шоке от Русского предупреждения!

Как сверхсекретная машина глушит врага

"когато Псаки каже нещо е комедия, но когато Обама го потвърди,то тогава е трагедия". Лари Кинг.

Рано или късно Плевнята, Тиквата, Лизашки, Шаламанов, Сюлейман ПасиПетърчо-коня,сталинка(кристалина) георгиева,първанов,тиквуня,кукунева,филип димитров,костов,калфин,станишев,меестаня,доганя,хафъзов,изкормен исмаилов,валерката симеонов,бинев-мутрата,мангала-московски,протестна мрежа и други знайни бандити на ЦРУ-ка каишка ще отговарят пред международен военен трибунал за 25 годишен геноцид над Българското население.

КРАСУХА 4 -система за Радио Електрона Борба ПОСЛЕДНО поколение обхат в радиуснадействие300 КИЛОМЕТРА този радиус всяка изстреляна крилата всеки супер скьп последен американски и натовски самолет струващ милиони всяка електроника по вьздух и море бива превьрната купчина неизползваемо желязо

Путин недеѝ, Молим те - спираме санкциите веднага, вземаѝ Украѝна, Аляска само спри КРАСУХАта :РР