Изтребители са в бойна готовност в Западна Русия

Руското военно министерство съобщи, че изтребители са поставени в бойна готовност по западната граница. Киев предупреди Русия да не предприема военна агресия.

Обратно в новината

Коментари - Изтребители са в бойна готовност в Западна Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АМА ПОГЛЕДНЕТЕ СНИМКАТА КРАСАВЕЦ. нато,ес,и други ДА ВИ Е ЯКО ......................

Проблема на руснаците е, че годината не е 1968 ма!!!! СИВ се разпадна, Варшавския договор сьщо отдавна не сьществува.... :-) Отдавна те не командват "парада"!!! Разчитат единствено на природни ресурси, но те не са вечни..... Трябва да свикват с ролята си на самотник в световната политика... :-)

Министерството на външните работи в Москва пък обяви, че Русия ще защитава правата на сънародниците си и ще реагира безкомпромисно на всяко нарушение на тези права, предаде Ройтерс. утре някои пиян мужик или руска проститутка в българiя може да се оплаче, че са им нарушили правата и те ти я пак руската армия в българия. мужиците обичат много да "освобождават" наи вече народи от самите тях. през 19ч4 година те освободиха българiя от законното и правителство и от всички интелектуалци, които пратиха на оня свят.

Ако те нагазят ислямистите ще викаш на руски "помогите братци"но до тогава имаш 5 годинки да си чешеш пръстите по клавиятурата ...не забравяй .че бг може лесно да се разцепи на юг/север , изток и запад...

С народа на Украйна ли? Подобно дрънкане на оръжие е отживелица от студената война. Сега с Украйна е целият останал свят и на Русия няма как да мине номерът този път. който се чувства руснак, а не украинец, може да се върне в матушка русь...Украйна си е свободна държава на украинците.

абе нещо не виждам целият свят да е с бандитите от Майдана.Може би само САЩ.пък и не е здравословно да се бъзикаш с руската армия.Щот който го направи,скоро ще я види в задния си двор.Русия може да няма нищо,което не е вярно,но армия и оръжие колкото искаш

Американците с кой се бият в Афганистан(и много други места)? С народа ли? "целият останал свят" всичко е интереси , а не справедливост и демокрация.

Като се отцепиха от СССР какво спецелиха-нищо. Тепърва ще им се такова майката.

Киев предупреди Москва - ха-ха-ха. Голият и босият, с прораният зад...к предупреждава една световна сила. Това ми звучи като България предупреди САЩ.А ако някой си мисли че с всичките си проблеми САЩ или ЕС са готови на война, много се лъже. Но Русия е готова. Така че да му мислят тези, дето превземаха държавни учреждения и си мислеха, че света ще ги милва по главите.

Временния президент предупредил, че щяло да се приеме като военна намеса. И какво? Ще отвърне на със сила ли?

Така требе да се действа!

Като чета коментарите разбирам защо България е най-голямата кочна в ЕС. Защото тя просто не е в ЕС. Населението й е преобладаващо русофилско, следователно малоумно, зависимо и нямащо нищо общо с понятието "европеец". Пита се кой прие Бълхария в ЕС. Явно някой откровено луд. Мястото на този катун населен с русофилистици е в Русия.

Мръсен герберски трол си ти !!! Като ти прочетох глупостите се чудя имаш ли майка и знае ли тя какво л...но е отгледала. Виж в гардероба на родителите си дали няма да намериш членска книжка на БКП.

Парното в Русия е 10 долара на месец толкова им струва и тока , заплати около 1000долара та защо да не е като там??????

На някой ще му стане хем топло, хем студео във вратлето. Ама като не може да си прави сметката от коя страна да застане.

това е воина.русия иска да анексира територии от съседна държава.201ч година.това че крим е бил руски добре но можеха да се договорят с украина.вижте какво правят и не го забравяите-това е лицето на русия.тия всичките са болни мозъци.

ГЕОРГЕ /на български ез./ Тъпаците се раждат в пропорция - 1: Биологически те приличат на другите членоразделни, но им липсва молекулната решетка за преобразуването на "чуване" и "гледане" в човешка мисъл. Всяко нещо има начало! Чували ли сте за Киевска Рус ? Кога Украйна е била и за какво време, като населено географско понятие, държавно образование със собствена юрисдикция, международно призната? Сравнете - Македония / та даже и само Северна Македония/. Така че Ти, Георге, по рождение си най-малко виновен и затова не питай нищо, освен за храна! Украйна е завладявана от Литва /но полско княжество/ и от Полша /Украйна е нейната мъка!/ Затова сега е в основата и водеща в отцепването на Украйна ! Искам само да сте много по млад от мене и да видите какво ще стане след време с Полша и Украйна...

Dobro utro. Imam edna zagadka za vas! Koi e tozi paradoks v svetovnata istoria pri koito pochti tzelia narod na edna strana taka i ne razbira koia druga strana ia e poropobila. Dori godini po kusno tozi narod oshte se klania na svoia star gospodar. E koi e tozi narod?

Значи още се кланяме на турците драги;)

спомняли си за хан Кий,хан Кубрат

От простотия ще се изкопае дълбока вражда между украинци и руснаци.

Усташите и хохлите са по-малко в Украйна!

Прогнилата Руска империя дрънка оръжие и заплашва с агресия по-слаба от нея страна. ПУТКИН си показа истинския ликл

А сега посочи, коя държава е скачала на по-силна от нея в последно време?

Руснаците къде да търсят по-силни от тях, на бета Орион ли?

Който е тръгнал срещу Русия е свършвал печално! Това е армията, която не е побеждавана досега! Само който не е тръгнал срещу Русия той не е ял бой!

Е да ама хохлите са част от червената армия и са въоръжени с сравнимо оръжие. Освен това се видя ,че ще се сражават срещу евентуална агресия на Путлер и вероятно ще го победят.....джуджето няма да рискува

Вуйчо, руската армия много пъти е яла бой. Всъщност почти всички са я побеждавали в пряка битка. Никой не е завладявал Русия, а и само ненормалник би тръгнал да я усвоява с война.

Както се очертава Руснаците ще си вземат тяхното, а ние ще плащаме обещаните 20млрд. Братският ЕС на помощ.

Tърся да закупя телевизор Радуга и москвич 12

Поне доказано няма да са от Китай, че вече и зрелият ни фасул е от там.

Не подценявай руските коли. Те имат 11 победи в рали Дакар. Колко имат янките?

При тези високи цени и при тези мизерни пари дето получаваш по европейски стандарти за България не Радуга и Москвич 12 ами само опаковките няма да си купиш! Пък може с една две заплати да си купиш БеЕмВе, да идеш на Ривиерата или на някакво екзотично пътешествие, а пък ако не можеш да си го позволиш поне ще бъдеш щастлив, че си свободен да пукнеш от глад и мизерия, но европейски роб!

А не искаш ли София 21 и Булгар рено

ЧУК

Крим,ще стане руски и точка!

Ма рашъните не искат само Крим, а поне 1/3 от Украйна.

Крим е бил руски но Хрушчов го подарява на Украйна. Време е отново да стане руски, тъй като над 50% от населението му са етнически руснаци, а украинците са едва 20%

Товарищи, вие съвсем сте изперкали! Абе кой ще ви напада вас? Май само сънувате ... Нито Полша, нито Украйна или Беларус. Абе що не ходите в кръчмата да ударите по една водка + кисела краставичка, а ?

Що не ходиш да събориш сараите на Доган, че вече 20 години ви управлява турчин и станахте за резил пред съседите и Европа/

комунизмът винаги е агресивен, избиват без да се замислят

Демокрация е баце :)

jizast

Нищо няма да предприемат алкашите. Те с едни кавказки републики не могат да се оправят камо ли с държава като Украйна. Да не говорим, че целият цивилизован свят ще им тегли една майна и тогава самите руснаци ще излязат и ще изнасилят Капутин публично на Червения Площад.

Това е достойно за нобелова награда за "умен" коментар. Дай си жълтата книжка да ти отбележа наградата.

"Русия няма да посмее да се намеси". Това не са мои думи. Каза ги Буш на онзи с вратовръзката.

Работата е ясна! 40 милярда изнесени срещу независимостта на Украйна!

ако покрай внезапната проверка вземат и нахлуят в украйна - за 48 часа от тия подскачащите по паважа няма да останат и чорапите им . на връщане дано вземат и минат през нас да ни осъзнаят закъде сме ръгнали като луди.

Ама ти всичките ли искаш да те минат? Ах, палавник!

ЧУК

Мада Раша е голяма сила!Путин -най-великия президент в света!

И сега кво прайм Турция следвайки примера на Русия съобщи че ще защити свойте сънародници в България......Бе то на левите и на боленчо им е лесно те вече цяла година са уважавани и сега с букетчета цветя и трепет в душа очакват братската турска армия освободителка!......Иначе боклука болен разигра поредният театър пред президенството!

jizast

Личи си, че си тъпо парче от село. В главата ти е каша. Дрънкаш несвързано.

Нещо прилича на 1939, 1956 и 1968година. Ако на руските войници дадат нови ботуши, SNN трябва да разполага камерите.

Учението е показване на мускули, ако майдана поиска нато да смаже Крим. Но истината е, че Путин набута ЕС и САЩ да спасяват Украйна от фалит - нали уж като демократични европейци ... Сега Фърция ще им се стори слънце, а младите украинци ще разберат какво е Голодомор.

НА ВСЕКИ ЛЕТЕЦ ПО ШИШЕ ВОДКА ЗА ДА НЕ ЗАСПИ.

Путин не говори, а действа! Пак ще излезе победител. Ако си мислите че всичко, което става до сега е изненада за него се лъжете. Просто даде възможност на американците да сбъркат и те го направиха, защото са изнервени.

Така Путин даде възможност пред целия свят да лъснат западните лицемери и да се види, кой е подбудител на метежите в Киев!

На Трети Март братушките ще ни освободят за пореден път! Този път от европейско робство! Русия,С Вами Бог! Така и така ще ходите към Крим, наминете и насам!

Русия няма да се задоволи само с Крим. тръгнат ли да влизат ще е за целият Югоизток. Струва ми се ще се опитат да се свържат с Приднестровието. Украйна както се очертава ще загуби излаз на море. Дано само на НАТО не им хрумне някоя щуротия, че ядрените силози май са подгряти.

От сигурен източник има информация, че българската армия се запасява с голямо количество боб и чесън за подготовка на химическо оръжие при военно положение. От МО съобщават, че жените на войниците все още садят боба, но се очаква веднъж в тенджерата, да бъде изяден и противниците ще бъдат повалени. Не се съобщава повече информация по въпроса. Все пак научихме, че освен боб, имаме малки запаси от леща и фасул, с които също се приготвя смъртоносна смес, но в момента армията ни се бори с пенсионерите на пазара до Южния Парк в столицата ни за това, кой да вземе повече. Това се отразява позитивно на местната икономика, като търговци от съседна Македония и Гърция също изявиха желание да подпомагат армията ни. От МО се похвалиха с нова придобивка в ареснала на администрацията, която се очаква да вдигне производителността на персонала - Еспресо машина с две чаши. При повече информация, ще ви информираме.

blagodarq ti,smqh se ot surce

Очевидно незаконната Украинска власт започна да се огъва, А на запада както изглежда ще им остане са радиоактивната западна Украйна.

От това което чета става ясно, че паравоенните вече са на терен. Най-вероятно става дума за за чеченският изток. Украинците пък са ги оградили и си чакат спец частите. Ще се пролее кръв и Русия ще влезне от всякъде. Янукович поне не използва армията, а като гледам Турчина ще направи тази грешка да ги пусне. Лошо му се пише на това момче, не случайно Тимушенко отиде да се "лекува" в Германия. Хитра лисица е ще изчака всичко да отмине и каквото остане от Украйна ще е нейно.

Новини от поседния час! България официално се разграничи от информацията за намеса в Украйна, като от МО заявиха, че в не искат да се бъркат в конфликта, тъй като по-голямата част от армията ни е на командировка в Англия и Холандия да бере малини. От министерството също така заявиха, че може би ако конфликта продължи достатъчно дълго, сме готови да изпратим помощи във вид на ноу-хау във сферата на администрацията, реда и здравеопазването. Лично министъра Ангел Найденов беше на посещение в предградията на Норич, за да се убеди с очите си, че всяка малина се бере с нужната усърдност. На въпроса кога ще е готова оградата с Турция, министъра отговори, че това е строго секретна информация, но намекна, че са изпратили вече първите доставки с вар и камъни за зида. Относно ремонта на подводницата ни, все още търсят резервни части в дълбините на тихия океан, но при крайна нужда ще се използват тези от Курск. В МО се работи активно по подготовката на Президента - Росен Плевнелиев, който е и главнокомандващ армията ни, с усилени тренировки на Домино и Монополи. В учението се включиха и част от администрацията на премиера Орешарски, където лично той хвърли първия зар и откри заниманието. От министерството не уточняват кога ще завъри всичко това, но в крайна сметка се надяват да намерят къде е Симитли на картата на България, за да вземат танка от центъра при нужда.

Успех! След дълго проучване от МО откриха Симитли на картата и в момента изппращат единия от петте ни камиона Камаз, за да монтират двигател на танка, след което ще бъде предложена помощ на Русия, при военно положение. Междувременно от МО обявиха две нови позиции за работа - Танкист - може да има и стаж като тракторист. Заварчик Механик - предпочитат се кандидати с опит с руска техника.

Ей толкова много мозък разля и изсипа та чак гъза си да обършеш не ти остана ,е от толкова боб и чесън не ти остана време да си изпиеш лекарствата ПАПАГАЛ ЦЪРВУЛАНОВ, ТРАВЕСТИТ ЗЛЕПТОДЪРЖАН!!!

Топ-новини (не е новини за топ!) Поради назряващата финансова криза в Украйна, НС командирова Мая Манолова, ковто да занесе там скандалните Костингродски бюлетини - ще бъдат използвани за основа на новата им валута. Междувременно Мая ще се заеме и с подготовка на новия им избирателен кодекс, като се очаква да бъде готов (преписан сегашния) през следващите 20 години. А докато е Мая там - война с Русия няма да има - дори великия руски войник не смее да се доближи до този ужас...

Още се носят легенди, за това как през 1968 година, няколоко хиляди граждани на Китай искат да влязат на територията на СССР.И, как за няколоко минути изчезнали от физическият мир.Но е истина.Военните и от НАТО, го знаят с подробности случая.

1969 - 500000

Да броиха ги по копчетата.

мисля че само копчетата на шинелите и беха останали на китаските войници.

На остров Недомански, когато 150 хил- китайски войници (някои споменават за 300 хил.)с танкове атакуват руската граница и в един момент армията изчезва, а танковете продължават да се движат на самоход и стигайки един хълм започват да боксуват, тъй като няма кой да даде газ, т.е. да ги управлява. Било е използвано лазерно оръжие, разположено някъде в Памир.

Най-голям плач за Украйна, последните 24 години, надава Полша.Много и се иска!А, полско лоби има както в Конгреса на САЩ, така и в Бундестага.Но и тези и онези, забравят, че Украйна е създадена от Русия!Т.е., кой състоятелен родител си продава детето?!Жалко за населението на тази територия.Работят го поляци, евреи, кавказци и то се люшка от крайност в крайност.

ГРУЗИЯ 2 влизат два шамара - независима република Крим и досвиданя а украинския народ ще продължи да обеднява и да страда ......

"Обръщам се към военните командири на руския Черноморски флот: всички военни трябва да останат на територията, предвидена в договорите. Всяко придвижване на военни ще бъде възприето като военна агресия", заяви Турчинов в украинския парламент. Изявлението на нелегитимния президент Турчинов не значи нищо. Тези, които го излъгаха, защищават тероризма.

ше уплашите гаргите с тоя скрап...

Игра на нерви и показване на мускули върви с пълна пара- страшна работа! И както винаги- обикновеният човек никой за нищо не го пита, но пак точно той ще го отнесе.

Поради авария,а? Тоя да не е сглобяван в Китай бе, П*тко? Да ти кажа, та да поумнееш малко- свалихме го от Факултето с прашака, ама, завалията, падна чак у сръбско, та не можахме да го наберем за скраб!

Русофилските стратези и псевдовоенни мракобесници преди да пишат глупостите си да се поинтересуват какво става с курса на рублата към долара и еврото и ще им стане ясно към каква катастрофа се свлича любимата им Русия.

Никой не го интересуват плаващите курсове към печатниците за цветна хартия. Честно.

АЙДЕ БЕЕЕ!!!

да, рублата ще изчезне и утре всички ще си купуват газ с танзански шилинги..

Ако ще и с ако ще с никарагуанска или мадакаскарска валута то всички тея образи ще плащат на Русия за природните и богатства, а тя (Русия)може да си защити интересите от некви евроГейци и хуймериканци.

Ти, байно, за Русия не се притеснявай, по-скоро си погледни скъсаните потури. А Русията само като корегира цената на газа за Украйна ще си възстанови загубите, ако изобщо загуби.

Русофил= дебил. Ми те руснаците ако не превземат Украйна ще умрат от глад бе. Тоя газ яде ли се пие ли се. Не ми е ясно. Ако не ми вярваш виж им търговския стокооборот и какво внасят и изнасят.

Крайно време е имперските амбиции на СССР да бъдат смачкани!!! Почти 100-годишният комунистически експеримент трябва да бъде прекратен завинаги!!! Също така гражданинът на СССР Сергей Дмитриевич, национален предател и интригант 1 да си ходи в родината без да се връща повече!!!!!!

Сега ако посочиш кой да я свърши тази работа ,цена няма да имаш.

максимум 48 часа и руснаците ще са навлезли в Украйна. Руснаците никога не предприемат подобни действия просто да демонстрират сила.

Няма никакво значение вече. От фрау Мъркел и негърчето подвиха опашките.

Тия самолети ако се присъединят към Украйна Путкин как ли ще си ги прибере обратно. С декларации на Янукович от Москва ли?

Аз не виждам никакви проблеми . Америкаци и южнокорейци обявиха че правят съвестни бойни учения в тихия океян и това го правят всяка година . Сега русняците са решили да правят бойни учения с украини няма смисъл от притеснения.

Яяяяя тоя самолет от снимката фърчи с един двигател,другият сигурно братушките са го продали за водка! Брех да му се невиди!

Или по-точно,проследи"демонстрационния"пушък,и ще видиш че извършва завой,почти под 90 градуса.Което може да стане само при технология на"движещи се"сопли,и с"променлива геометрия"на същите......И разбира се намалявайки(или напълно изключвайки)"теглещата сила на двигателя,намеращ се от вътрешната страна на завоя...... Нещо,което ако се опита да направи Ф-16 ще се разпадне на съставните си части!!! Айде погледни пак снимката.....

самолети фърчат и без двигатели. Могат да пият и пият като мъже, без да се лигавят и след това да се оправдават с пиянството си. Поне се направи на мъж като в действителност не си.

Напомпайте гумите и на нашите два танка- за разкош!

Ние най-добре хич да не се обаждаме по никакъв повод. Без туй не ни броят за живи.

Тарарарааам. Чеченците на майдана дали май ще научат поговорката: Да би мирно седяло, не би чудо видялооо.