Руски изтребители симулирали нападение над американски кораб

Руски изтребители са симулирали нападение близо до американски ескадрен миноносец в международни води край бреговете на Русия.

Обратно в новината

Коментари - Руски изтребители симулирали нападение над американски кораб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Донал Кук"-- върха на американските "технологии"!?!?! Не му върви на ескадрения миноносец- първо в Черно море се изпонасраха от шубе и в Констанца 27 човека НАПУСНАХА кораба!?!?! Сега в Балтийско море - ПАК!?!?! Чудя се ЧИЙ го дирят там краварите???? Нима искат през ден , два руски подводници да "изплуват" до бреговете им , я от източното , я от западното крайбрежие

Ooo...е$нусите на Соро$$ пак са оакали форума! Досущ като посерк.вците от Доналд Дък!

Пълни клоуни са това русчуците и българските им роби. Нека се правят на отворени после обаче ако ги думнат, като в турция да не реват пак на умрело. Не знам тогажа какжи санкции ще налагат, САЩ не прозивеждат домати.

Няма държава в света, която да не предприеме действия, когато кораб се приближи на 70 км. от военно-морска им база. Стига сте скимтели вече. Провокациите са и от двете страни, но не е нормално винаги американците да са потърпевшите. Има нещо гнило, щом винаги са невинни.

подкрепяш турците за свалянето на руския самолет.

Това са братушките, жалки СИМУЛАНТИ! Раша симулира, че е държава, а Путятя симулира, че е президент!

Хашлашко държание на руснаците. Случка досущ като в Хатай. Само дето туркинята ги опука.

И на мен се опитаха да ми въртят номера но си го получиха! Сигурно им е харесало, щом пак опитват!

ниедни..русняците стягат колани... и куфари, тия харчат народния керосин..

Майтап бе, Уили! Друг път миноносецът да не се навира в руското крайбрежие.

СЕКРЕТНО!!! Просто - съвместно учение!? Ръшите пукат водка - и се подмокрят. Пита се какво ще направят кабойчетата, след като лапат главно хамбургери?

.чистач. долу пояснява!

Заглавието може и да бъде "Американски боен кораб - миноносец симулира миниране на Руска военноморска база".

То това "нападение" ще трябва да е от типа - самоубийствен атентат!!? Нямат ли управляеми бомби да ги пуснат от километри, а ще се пъхат на вълка в устата! Това си е прелитане на добра воля!!!!!!!!!!!!!

А бе, амерканчетата дали успеха да си почистат клозетите и палубата от " предното прелитане"??

Сега вече ще чистят на един път!

Понеже продажбите на памперси намалели и руската авиация решила да помогне за западните производители в този труден момент. Цената на горивото била малка поради световевните тенденции, така че жеста не бил толкова обвързваш за Русия.

на руснаците им е все едно дали са живи и умрели - дотам ги докара путин и правят глупости... Докато американците са хора със семейства, обичащи работата си и живота и подобно идиотско поведение им е чудно...

Диваци и варвари в съвременния свят са само краварите и техните соросоиди.

Е, друго си е семейството да живее на две диаметрално противоположни точки на Земята!!? А?

От руските диваци друго не се и очаква - симулации на дейност само... Добре, че ханъмата не е била наблизо да ги опраска ....

Охо хо .... ами защо американските диваци се посират от нищо и никаква симулация .... Е хе хе хееее....... Айде, стига, че ще взема да се насера от смях, подобно на нашите мили братя американците дето малко симулация им трябва и се насират от страх.....

ама недей да ръсиш грандиозни простотии! Тия фърчащи кадъни да не са ги подготвяли в " долна Митрополия"??!

Предимно там ги подготват ,баба - в долната "митрополия"!

То бива, бива лицемерна наглост, ама чак толкова не става!!! Гаси наглите твари... Разкарват си ръждясалото и доста осрано вече корито точно по границата на териториалните води на Русия с което търсят очевидно провокация и после имат наглостта да реват, че руснаците ги провокирали??!! Абе типично по американски КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!

така така и после Ердоган виновен, пилота го правим герой на Русия , на вдовицата нов мъж, на сирачетата нов татко

Ти Ердоган не го мисли щото него наскоро го обидиха 5 човека едновременно и пак е подал жалба горкия.

И после, като свалят пак самальота, пак друг ще им е виновен на ушанките.

Какво ли щеше да бъде ако руски есминец се беше появил в Мексиканския залив? Аман от двойни стандарти и демагогия! САЩ прехвърлиха пика на своите възможности да овладеят и експлоатират света и сега не могат да понесат, че бавно и неизбежно се ускоряват по нанадолнището! Процеса е бавен, мъчителен, но неизбежен. Още когато нашите национални предатели им предадоха България на тепсия си знаех, че така ще е! Ние винаги сме теглили грешната карта!

Руски есминец не може са се появи в Мексиканския залив, защото не може да стигне дотам... Ще потъне...

имаме си тука и океански спец?

Изтрий си единичката от IQ -то

Тъпанарско поведение, като на нашите шофьори бабаити по улиците. "Вижте ме какъв съм велик"

визираш приближаването на патката доналд до крайбрежието Руската федерация , правилно!

Верно е тъпанарско поведение. Напълно си прав! Чий го дървят краварите на хиляди километри от техните граници и в непосредствена близост до руската?

След Черно море, американския кораб Доналд Кух изцапа в кафяво и Балтийско море! Тия говедари ще превърнат целия свят във фекалийна яма!

Тези тъпи безродници американците се насират от симулации. Представям си какво би било ако братушките се развихрят наистина.

рублата ще стане по-евтина от тоалетна хартия.

по добре недей си представя че тогава и китайците няма да могат да смогнат да чистят след усраните кравари

Бабаитлък от най-ниско ниво. Определено с турците лесно ще намерят общ език. Това е вървяло преди 3-4 века, когато е бил и най-големият разцвет на двете завоевателски империи.

Руснаците все се правят на дяволи и накрая американците ги вадят от водата. Кога живи, кога.... На 25 Май 1968, пред очите на моряците от екипажа на самолетоносача "Ессекс" пада разузначвач Ту-16, в Норвежко море. Телата на летците са извадени от американските моряци. Същата история на 26 Юли 1980 в Японско море. Този път никой не ги е вадил. Иначе сме големи пилоти!!!

Вай, вай вай москов аероплан гелди!качанас кардашлар!!!!!!!!!!!!!!

ВЖИВЯВАШ СЕ В РОЛЯТА НА СВЕТОВЕН ПОЛИЦАЙ И О, УЖАС,РУСИЯ НЕ ИСКА САМОЗВАНИ ПОЛИЦАИ ,АМИ СЕГА?

Следващият път ще се покаже някое НЕСИ от дълбините на морето или пък ще се вдигне по-височка вълна и руският пилот ще нахрани рибите ;) Оййй, какъв нещастен "инцидент" ще бъде...

а бе негрото от филмите седи си там у филма и не си бутай дзурлата зорлем там където има истински хора с топки

Когато около американски боен кораб се вдигне по-големичка вълна и наоколо се навърта руски пилот, веднага приготвяй американското знаме и строявай ротата.

Надай се на Неси да ви спасява от руснаците. Американците ще ядат яко дървото, ама де да видим.

Major Payne

Сън сънувах... Спомням си много случаи, когато американци са помагали на руски военни, въпреки арогантността им и нито един, когато руснаци са помагали на американски такива. Вот такая щука...

"Руският боен самолет преминал 12 пъти, в някои случаи почти докосвайки вълните, в близост до американския ескадрен миноносец "Доналд Кук" в продължение на 90 минути, съобщи тогава говорителят на министерството на отбраната на САЩ, полковник Стив Уорън." На вниманието на редакторите на ДИР: Тези действията на руският изтребител могат да се приемат за нападение на американският кораб, само ако с крилата си е искал да направи вълни - цунами и да потопи американският кораб.

От тъпият коментар се разбира,че руснаците тренират за камикадзета......ами да попитат японците,хем са наблизо до тях хем са с най-голям опит в тази дисциплина но може и да са го позабравили вече а руснаците тепърва го откриват:))))

лайна, говна, памперси, смрад, фекалии, насрах се, екскременти, изпражнения, ако, посиране, лайна, говна, памперси, смрад, фекалии, екскременти, насрах се, изпражнения, ако, памперси, лайна, говна, посиране, смрад, фекалии, екскременти, изпражнения, ако, памперси, лайна, говна, памперси, смрад, фекалии, насрах се, екскременти, изпражнения, ако, посиране

Замисляли ли сте се за кариера като интернет изследовател? Предлагаме отлични условия.

Руските пилоти са искали да кацнат и да емигрират в САЩ, както го направиха и продължават милиони други руснаци, но откъде да знаят, че се каца на самолетоносач....нали си нямат :(

Абе ти тъпанара само за миграция мислиш! Не си мисли, че всички мечтаят като теба да станат миячи и чистачи в америка!

Хората с нормално образование си работят висококвалифицирана работа и получават огромни заплати. Защо по дяволите си мислиш, че всички емигранти в САЩ са от слоевете на утайката на обществото ни, където си и ти?

На тия пак им свършиха тоалетната хартия и памперсите за възрастни.

Руснаците са най-големите военнолюбци, тъпаци, престъпници, а цереуйците са миролюбиви, умни и добри.

Гейсъюза цитира точно ХАМЕРИКАНЦИТЕ С ТЕХНИТЕ ВОЙНИ ПО СВЕТА:)

Путя е единствения милиардер , чийто милиарди са офшорни и не може да докаже и цент от тях, но са лично обезпечени с ядрено оръжие и националната армия. Готов е да ги пази от врагове и народна любов с живота на последния руски войник.

за трилионите долари на краварските еврейски лобита колко луди ркави издъхнаха а?:) Над 20 000 и то само в Афганистан и Ирак а?:)

Нали видя , че само в Русия и сродната и сродната и саудитска арабия няма мерки след разкритията. Иначе да си милиардер няма лошо , само че се знаят , откъде са им парите и се следят за данъци , никъде няма милиардер появил се от нищото , , за който са разбрали от офшорката му.

Ей тебе те помня - навсякъде го пишеш това за тия 20 000 жертви. Ама пак да ти кажа: Афганистан: 15 години САЩ + НАТО - под 3500 жертви, СССР - 10 години - почти 15 000 жертви и над 50 000 ранени. Ирак/Кувеит - САЩ + НАТО - близо 5000 жертви. Както и да ги събирам - пак не се получават 20 000. Ама ти си тъп атакист, няма как да го проумееш. Атакист не читател, атакист писател. Да перефразирам.

Съвсем наскоро той си направи и лична гвардия, за да го пази от любовта на народа :)

Руснаците на приказки са много големи и все са непобедими!! Като ги напляскат реват като насрани бебета. И много обичат да си измислят несъществуващи истории и факти. Като историята с Кук. И със победата над китайците.

САЩ пращат сума ти бойни кораби, самолети, наземна бойна техника, войници и т.н. на стотина км от руската граница, на хиляди километри от най-близката US територия, ама видиш ли "Руснаците искали война! Злия Путин иска да ни унищожи!". "Щом се вижда на картата, значи е US територия". Из Наръчника на бургеромозъците

Русия е единствената страна на европейският континент , която не може да овладее собствената си територия и на чиято територия шериата е действащ закон, в кавказ войната не е спирала , престрелки има всеки ден , а руският закон не действа.

убиват всеки ден повече негри, латиноси или киртайци повече отколкото ислямисти за два три месец в Русия:)

Медицината още не е открила лек за таквиз като тебе!макар,че Хитлер ви е намерил цаката-циклон Б!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

НАПОЛЕОН, И С ПОБЕДАТА НАД ТУРЦИЯ ВЪВ ВСИЧКИ ВОЙНИ, И С ВЛИЗАНЕТО СИ В БЕРЛИН И МН.МН.ДРУГИ ! МДААААА!!!!

а бе нали краварчетата са там на учение в реална обстановка,що се усраха от един самолет без въоръжение

Абе на вас мурзилките само лайна ли са ви в главите?? Руските пилоти на сваляният Су24 даже нямаха време и да се насерат!! Ха ха ха. А ако се притесняваш за фекалното отделяне на американците трябва да знаеш че е обилно и редовно, щото добре си похапват. Ще ти дадат и проба ако искаш. ха ха ха

гледам и вчера са похапнали обилно:) а и виждам че ти им събираш пробите:)

ВАС, ЛАЙНАТА ВИ СА В МОЗЪКА:) ХАХАХА И ВИЕ СИ ХОДИТЕ ТОТАЛНО, И 24 ЧАСОВО НАСРАНИ:) ПЪК ДОНАЛД ДЪК НЕ СЛУЧАЙНО БЕ ПРЕКВАЛИФИЦИРАН В ЛАЙНОНОСЕЦ :) ХАХАХА СКОРО ЩЕ ПЛУВА ПОД ВОДАТА КАТО ПОДВОДНИЦА:)

Ти знаеш ли какво е мурзилка,фес?

тренират рашките за камикадзета... това е единственият начин поне да се пробват срещу американските военни.

вече са си написали завещанието:) Скоро ще плуват като скумрийка в морето.>с корема нагоре:)

При 4G от сто метра стъклата и ушите на неприкрит човек се пукат. Тече кръв и лайна. Това е няма нужда да стрелят.

Не е вярно. При 4,5 G е това , а не при 4.

За какво 4G става дума? Ако е претоварване, то 4-5G не е проблем за човешкия организъм ако не е продължително. Съвсем "нормално" претоварване при фигурен пилотаж. При катапултиране претоварването можа да бъде и над 22G но е за части от секундата.

Един път стомна за вода, втори път стомна за вода, пък накрая кой каквото търси ще си го намери. Те и над Турция така се правеха на отворени, а после ореваха орталъка...

и трето майор пейн бил и той на борда и пръв побягнал за памперс за черния си задник

не сметя да летят над туркстан:) Че видите ли били в обсега ан С-400:) А седят и си серат кротко в кенефите по летищата:) Хахахахах

Major Payne

Летят или не - СУ-то даде фира, а и рашките повече не нарушават турското въздушно пространство... Бучаха, бучаха, пък си седнаха на трибуквията. На това му се казва "смачкване на фасона" ;)

Ами нищо. Същото, като чобанин с колица 4-5 употреба да отнеме предимство на лимузина. Психическото състояние и акъла на чобанина в самолета и чобанина в остатъците от кола са еднакви.

крави дето циврят долу в гемията, и се трест от страх не се броят:) За тях доктор психар и след това лудница а?:)

Не викам. Викат колониалните роби, комуноидите и обикновените дебили. Викат защото имат остър дефицит на капацитет и се опитват да го компенсират с викове. Те в развитието си не са отишли далеч от приматите, които също викат.

До тия дето пискат, че американците трябвало да свалят руските самолети. Айде по-добре да не се опитват да ги свалят, щото последния път когато кораб с прехвалената система АЕГИС (като този) се пробва да свали вражески самолет, взе че свали пътнически самолет с 300 души на борда. Инцидента от 88-ма, когато US кораб навлиза в ирански води и сваля ирански пътнически самолет с 300 души на борда в иранско въздушно пространство. Щото прехвалената система АЕГИС го сбъркала с Ф-14.

Очакваха самолета. Това означава, че при война той няма да стигне до кораба. Бяха наизлезли на палубата да зяпат. Това опровергава баснята за психически разтройства и страхова невроза у американските моряци. Кадрите потвърждават, че алкаша е за наказание. Да го мисли командването му. Руските психиатри продължават да са длъжници на обществото и на човечеството. Явно тази наука в Русия е в упадък.

Хилеха се и си разказваха вицове за тъпите руснаци!

сичките бяха с изкривени лица...От страх:) Някой може и да се насираше някъде от страни от страх:) Но това не го показаха:)

При война на тебе ще ти падне фуражката само от свръхзвуковия гръм на щурмовака. После ако си с проблем в очите няма и да го видиш къде е .Стреляй на посоки докъто потъваш. Пуцай братле на ляво-дясно доде има патрон.

Кога над теб са прелитали в открито море? Виждал съм ги над кораба по време на учения.

Ти си мега компетентен военен експерт почти колкото прецедента! При бойни действия самолета няма да се опитва да прелита над кораба а ще пусне ракета или торпедо от дистанция. И ако руски кораби преминават покрай американския бряг - американските самолети ще прелитат по същия начин!

Тука такива болести няма! А ти само за това се сещаш!?

тия от кораба са отровили рибата в Черно море!

Смешен плач ! Кораби си плуват в международни води , самолети си летят в международното въздушно пространство какъв е проблема ? Че самолета не от подчинена и контролирана страна ? От доста години кораби се атакуват с ракети от големи разтояния , а не директно от самолети. Вижте войната за Малдивските острови 1981г между Аржентина и Англия има доста потопени кораби.

Не са малдивите..А Фолклендските острови..Но останалота са факти! Френските ракети Екзосе се представят много добре.....

Това е аржентинското име на тези острови както и вр. Еверест си има оригинално име а не колонизаторско.

Таратор

Хахаха:))) Малвински са о-вите, колега. Малдивските са в един друг океан и са досто по-приятно място с най-изумителната вода на Земята.

Напротив - аржентинците потопяват кораб точно със самолети.

И с френски ракети Екзосе!

Защо пак никой не разбра замисъла на натовското командване - двустранно учение за стиковане на позициите преди срещата на мнооого високо ниво НАТО - Русия. Абе две в едно: - рашъните тренират откриване и неутрализиране на противника при глобален конфликт още в неутрални води, без да му се дава думата въобще, - екипажа на Доналд Кук тренира поставяне на новите подсилени с кевлавени пластини памперси с двойно дъно за норматив

Американска логика - там, където плаваме и летим ние, други нямат право да припарват.

е в сътрудничеството със съюзниците.

си го търсят.. Нищо чудно пак да им бръкнат в ауспуха.

Накрая ще стане както със СУ-24 в Турция и Путин пак ще зареве като вдовица за х......!

лудите крави ще обърнат корем като умрели скумрикки:) Хахахахах

Рабирам че няма какво друго да кажеш и се повтаряш като папагал. Ама американците опищяха орталъка - що?

Аркадашите бръкнаха веднъж, и какво стана - 22 техни пилота литнаха поопържени към вечните въздушни простори... Дали ще повторят някога? Ти би ли го направил? И защо ли аркадашите арестуваха Алпарслан Челик? Имат поставени три условия. Иначе сам виждаш до какво дередже ги докараха за нула време...

Това кога го измислихте??

Сега ще светна евродебилите, защо лудите крави се посират всеки път, когато наоколо има руски самолет..Американската система за ракетна отбрана ИДЖИС, е създадена в края на 70 и началото на 80 години. Като целта е била отблъскването на масово авиационно нападение, от страна на руските самолети, срещу американските самолетоносачи... Само че и руснаците не са блеели! И са решили въпроса много практично и с ПЪТИ ПО- МАЛКО СРЕДСТВА! Вместо да излагат собствените си самолети на риск да бъдат свалени..Те просто са създали свръхзвукови противокорабни ракети с ОГРОМЕН ОБСЕГ КАТО Х-22М и други..Това позволява на руснаците, да потапят американките корита без изобщо да влизат в обсега на американските кораби за ПВО! ИДЖИС е добра система за сваляне на самолети като иранския ЦИВИЛЕН боинг койято свалиха лудите крави 80 години..Или евентуално срещу някоя стара балистична ракета от 60 години на миналия век...НО ИДЖИС НЕ СТАВА ЗА ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ, СРЕЩУ РУСКИТЕ ПРОТИВОКОРАБНИ РАКЕТИ! ПРОСТО ИДЖИС НЕ Е СЪЗДАДЕНА ЗА ТОВА......А ШАНСОВЕТЕ НА ВУЛКАН ФАЛАНКС ДА СПРЕ РОЯК ОТ ПРОТИВОКОРАБНИ РАКЕТИ Е БЕЗКРАЙНО МАЛЪК!!!А ЕДИНСТВЕНАТА АМЕРИКАНСКА ПРОТИВОКОРАБНА РАКЕТА- ХАРПУН Е ЖАЛКА!! ДОЗВУКОВАРАКЕТА С МАЛЪК ОБСЕГ!!! ТОВА СА ФАКТИТЕ ГОСПОДА ЕВРОПУТАЦИ!!!

Пълни фантасмагории на руски идиот. С руската техника дето все няма аналог. И накрая Ф16 и прас в гъза.

Фантасмагорите ги оставям на европутаци акто теб:) Тия като тебе дето ги ПРАСКАТ КАТО СВИНЕ НА площада В Кьолн:) Като истински евротолерасти европедали:)

Българският чушкопек също няма аналог! Вече 40 години видни съветски и руски конструктори се мъчат да го копират, но напразно!

Ф-16 или ф117 или квото и да е там -това са като ония невидимите самолети -щайги дето ги свалят и послес им се извиняват че не занаели че са невидими.Въобще хамерската техника е на добро холивудско ниво.Стигне ли се обаче до реални действия срещу руски системи и оръжия -става това което американски генерал от контраразузнаването заяви пред пентагона преди месец : Руснаците си имат стратегия и действат изпреварващо , а ние в САЩ си имаме фантазии.

А да и да добавя нещо за другарите многознайковци цитиращи техническите данни на ИДЖИС..Колко километра зсичала, колко цели следяла, колко ракети сваляла....ДРУГАРИ НЕРАБИРАЧИ!! ДА ИДЖИС ИМА ТЕЗИ ВЪЗМОЖНОСТИ.>НОООООООООООО..>САМО ЗА ЦЕЛИ КОИТО ЛЕТЯТ ВИСОКО НАД ВОДНАТА ПОВЪРХНОСТ!! КАТО САМОЛЕТИ ИЛИ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ С МАЛЪК И ЕВЕНТУАЛНО СРЕДЕН ОБСЕГ!!! НО ИДЖИС НЕ МОЖЕ ДА ЗАСИЧА СВРЪХЗВУКОВИ ПРОТИВОКОРАБНИ РАКЕТИ ЛЕТЯЩИ НА НЯКОЛКО МЕТРА НАД ВОДАТА! ВУЛКАН ФАЛАНКС НА АРЛИ БЪРК Е РАЗПОЛОЖЕН В ПРЕДНАТА ЧАСТ НА КОРАБА АИ НЯМА ЗАЩИТА ПО БОРТОВЕТЕ.>А РУСКИТЕ РАКЕТИ ОСВЕН ЧЕ СА СВРЪХЗВУКОВИ (ДО НЯКОЛКО ГОДИНИ ЩЕ БЪДАТ ХИПЕРЗВУКОВИ-ЦИРКОН) ТЕ И РЯЗКО МАНЕВРИРАТ В КРАЙНИЯ УЧАСТЪК НА ПОЛЕТА СИ!! ТАКА ЧЕ ВУЛКАНА МОЖЕ ДА СВАЛИ ЕДНА ДВЕ......А ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ КОРАБИТЕ ОТ ФЛОТА НА ШВЕЙЦАРСКО СИРЕНЕ:)

И на кого му пука?? Света има нужда от други неща , а не от оръжия като руснаците. И американците имат ракети за руските кораби.

Е и аз да те похваля -обосновано .Браво нека слепите къртици четат какво си написал.

За новите AESA радари нисколетящите цели НЕ СА ПРОБЛЕМ ;)

KATO VETERAN OT AMERIKANSKIYA FLOT KOITO SLUGIL 4 GODINI NA TAKUV TIP KORAB SE NALAGA DA OBESNYA CHE VS KOETO KAZVASH NE E VYARNO. FALANGA SE NAMIRA PO SREDATA NA KORABA. ZASICHA VS VIDOVE SKOROST I SKOROSTTA PRI KOYATA SE AKTIVIRA MOGE DA SE REGULIRA I GRADUSITE NA KOITO DEISTVA SA -25/+98. TYA E POSLEDNATA STEPEN NA ZASHTITA I IMA OSHTE MNOGO PREDI NEYA. SISTEMATA E IZKLUCHITELNO EFEKTIVNA DORI RUSNACITE IMAT TYACHNA VERSIYA.

Браво, започни да пишеш фантастични романи! Те братушките се бъзикаха и с турците, ама при турците нема лабаво! В Сирия на братушките им свършиха памперсите, затова се изнизаха оттам като мокра връв! А кво могат КРАВАРИТЕ вече го видяхме в Югославия, Ирак и Либия!

То заради тая фантасттика С-400..Турските резаняци си седят по кенефите на летищата ...Вмето да летят а?:) И не смеят да летят, и не смеят :) А американците си дръпнаха обратно в Америка Ф-22 ките а?:)

Те американците си карат със системите от 70те когато всичко е аналогово и не са чули за микропроцесори и модерна електроника;)

Скороста на това плаващо лайно сравнена със тази на щурмовака е като:гледам шамандурата -не се движи.Пуска две ракети,едно торпедо,малко залп от оръдията и сбогом КРАВАРИСТАН.

Кое е щурмовака? За американците руският самолет е като досадна муха. За който една ракета е достатъчна за да ги избави от тази досада. И то от голямо разстояние.

Ти правиш ли разлика м/у щурмови,изтребител,бомбардировач или си пишеме като в детската градина

А защо не пише, че американският кораб е бил в зоната на изключителен интерес на Русия, както преди няколко дена писаха за един руски кораб минал на 60 мили от бреговете на Латвия?

Кораба е бил в международни води, не си измисляй!!

Има такова понятие "зона на изключителен интерес". Един форумец го обясни в статията за случая, който цитирам. Това е 200-милната зона, в която държавата към която принадлежи може да прави сонди, да монтира ветрогенератори и т.н. Другите държави могат само да плават и да поставят тръби и кабели по дъното. И да, вярно е, както сега американският, така преди няколко дена и руският бяха в международни води и това си е тяхно право. Друг е въпросът, че онзи ден журналистите се опитаха да заблудят, когото успеят, че руският кораб е бил там, където не трябва.

И самолета е бил в международното пространство - за какво е този рев?

Много ми е интересни, защо инцидентите стават с американски, коръби и самолети покрай руската граница и все руснаците са се държали непрофесионално. Според мен се изисква голям професионализъм да прелетиш близко покрай друга машина без да се удариш в нея. Истинския проблем са били прелитащите самолети или разположените на брега ракетни установки. Едните показват, че могат да достигнат до другите територия /използвайки модерна техника/ другите показват, че могат да се пазят /според мен затова използват за защита техника от 70 г/. Демонстрация на сила, нищо друго, от девте страни естествено.