Коментари - Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно | Днес.dir.bg

Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно

Министърът на отбраната на Германия Борис Писториус обяви нов оръжеен пакет на стойност 500 млн. евро в подкрепа на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно | Днес.dir.bg

Коментари

Еха... трябва да затягаме коланите.

То и аз искам! Една от основните думи на демокрацията е аз искам! Забележете-не аз мога! Това означава някой против волята ни да ни взема от оскъдния залък, та да ги дава на друг, който прави бомби! То аз не съм съгласен, не вярвам и европееца да е съгласен, но никой не ни пита! Тогава по какво се различаваме от Китай, примерно?

Глупак ! А кой ще стреля с тези оръжия ?! Този никога не е воювал , а само за война говори ! Май е време да го пратим малко на фронта този дебил !

40 милиарда!?!! Това е целия бюджет на Крайна. Реално СЕ ще издържа укрита, а те ще се бият с Русия до последния украинец. Много яка сделка. На практика Зеленски продаде в робство цял народ

Мене ми е през дедовия за Покрайна!

тогава гласуваш за партия, която казва да не даваме оръжия за Украйна! да ти кажа ли коя е тази партия???

Не в робство, а в гробищата. Ние си ги имаме същите, ще се уверите само след изборите.

Мисирката отново ни залива със словесната диария на някакъв фашист !? Ние не сме индианци бе, продажна кукло !!

да ги закръгли на 100 милиарда ако ще и на 1000 милиарда, да ходи да духа супата!!

И натото не се месело във войната! Ама никак! То прилича на хищник, който е подушил кръв и обикаля настървен около плячката. Да, ама русите не прощават на алчни геьове и ще ги наложат с лопати и чипове от перални. Нали само това имат.

Привършвай ги по-скоро, че вече не се трае!!!

абе ,що не питате хората дали искат да помагат на тия фашисти,не съм чул един либераст да си е продал жилището и да го е дарил на Украйна.Обаче с радост раздавате от парите на всеки данъкоплатец.Дарете вашите пари,не моите

А оък тъпите и почти безмозъчни ДИРници , верни изтривалки и нахуйници на "Отворено общество" и "Америка за(д) България", пак играят някакви долни курвачки с капчата. Знаем им курвенските евтини номера. Смях. Хахахахаха.

как в година на избори при плачевното състояние на икономиките им ще обещаят по няколко милиарда за окраината,вместо за собствените си граждани;)

А това ще стигне ли? Все пак беше голям зор да получат и 50-те милиарда евро на ЕВропа И 60-те милиарда долара на Америка. Отделно пък фонд с едни 10!? милиарда евро за срок от пет години!?!? хахах Всичко им е на принципа взимай и хвърляй всичко което може защото те се нуждаят най-много от това. Пари, техника, провизии наред всичко. И накрая никакви резултати. ЕС с дупка в бюджета която няма как да покрие без да се съсипе съюза. НАТО с наполовина празни военни складове, а повечето се натискат едва ли не ЕВропа да нападне Русия за да не стане обратното. Въпреки че Литва и Естония които така подкрепят директна атака по Русия не са съседи на Русия. Сигурно някаква магическа стена ги пази, която сигурно ще падне ако Украйна загуби войната. А Финландия с нейните 1200 километра обща граница? Накрая без репарации от страна на Русия Европа ще е тотално фалирала.

Ми те с тая сума всички ще фалират,бре!

Толкова средства за да може +55 държави с големи претенции, да се противопоставят на някаква си жалка руска армия, въоръжена само с лопати и изстрелваща ракети, домашно направени от рециклирани чипове в стари перални и хладилници втора употреба. Геят Столтенберг не е ли поискал, съдействие от някоя друга планета за да бъде спасен украинският фашизъм и наркомана, кървав клоун, настоящ диктатор на Посрайна. Европедалска Европа защо официално не въведе данък върху всичко, примерно от 20% в помощ на офшорните сметки на хунтата в Киев?

"Локомотивът" на Европа отпуска 500 милиона евро.. Ама Столтенбергчо щял да иска по 40 милиарда на година.. Ти да видиш.. И откъде ще додат тез милиарди? Като си спомни човек с къв зор ЕС сбра 50 за ПЕТ години напред.. А да не забравяме - освен помоща за Усрайна страните членки и собствените си арсенали требе да пълнят. Че и даденото оръжие за Усрайна да си възстановяват.. И всичко това на фона на ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНАТА вече икономика на ЕС. И почти 100% увелчената стойност на еврооръжейната продукция.. Е ако нещо друго не постигнат тез 40 милиарда, то поне заемите на страните-членки ще ги дигнат вече и тях над 100% от БВП-то им. За да подсилват още повече ВПК-то на САЩ..

По Телекса : - ОфициалноНалични Замразени “авоари” на КремълБесове - Над 300 милиАрда Евро. (ОфициалноНаличните. Само. …а колко ли Още Има ?)

интересно ми е? тези дето крещат, че НАТО е най-хубавото нещо, което ни се е случвало, готови ли са да воюват. Лично те. И ако да, защо досега не са си стегнали багажа за Украйна? Щото НАТО няма да ни защитава, ще ни използва за пушечно месо. Това е идеята от самото начало.

малоумник!

Тоя луд ли е? Хората обедняват, той става все по-богат и пак от хората ще щавят кожи... Заминавай в бандеристан да се биеш и не ни карди и без това малкото пари. Егати ненормалницоите! Тъпата ви рекапча не работи!

Сте Бавен очевидно, Колега. …и по загряване (че И таз “опорка” ДъСъ уйде), а и по +/- връткане…

секи от нас е дължен да помогне на по слабиа Украина ще истеглиме заеми с моите приатели Киро и Делян на драго сарце ще оделиме колкото каже нато

Пари трява да се дават докато не приключим джуджето и долната му пасмина. И кото казвам "приключим", нямам предвид съда в Хага, а джуджето да висне надолу с главата от кремълската ула. Със страшна сила.

Ну садис, Задунайц ! …и прадалжай изаграфисават +/- ! ——— Е ТоталноПублично. ИдетеВижте !

Нямат правото да взимат каквото и да е от народа. Това е предателство.

Този да се върне в първи клас. Не е научил още цифрите. 4 милиарда се пише без нула накрая!

Вместо да се търсят пътища към мир се говори за 40 млрд. годишно, до кога, колко години, колко трябва да измрат, да бъдат осакатени, да бъдат разсипани. Големите политици да работят за МИР, не за ВПК и печалби.

малоумник

Значи изправи се тоя сухар, Столтенберг и каза на европейците да помагат с по 40 млрд на година Украйна, като с тия пари купят и изпратят американско оръжие на фронта! Да, ама това е сметка без кръчмаря! Още утре България напуска тоя агресивен военен съюз, който ще ни изпрати и като пушечно месо на фронта!

Аз знам, че искам да му го втъкна.....

Очевидно Не ИскаТЕ да Разберете, Колеги ! …та Отново : - Триста ! — милиАрда !! ——- Евро ! СаДоказаноНаличнитеЗамразени”авоари”НаКремълБесове ! ….и това са Само ДоказаноНаличните.

Вече на всички е ясно , че тези пари не са за Украйна , а за фалиралият САЩ ! Най-вече за заводи като Боинг !

Ох! Дано Русия навлезе в България. Само по 20 милиарда евро годишно са ни достатъчни, за да си живеем царски. Без да ги връщаме, без да работим. Руснаците ще гърмят по казармите и летищата, където ще са натовските войници, а останалите ще си гледаме кефа...

Немската ПреМъдрост отн. Жените след Края на НациГермания - я знаем Всички ! …всъщност - ако Изключим Жертвите на бълХаро-саветцката длушбъ (Оженените за рускини ЯсноЗащо) - из ЗемитеНи Е било Същото.

Изказване в стил, "дайте да дадем" на марионетката и кариерист- Столтенберг, който не знае от коя страна стреля пушката! Обаче, това даване е всъщност за умрялата икономика на САЩ. С тия пари да се купува американско оръжие и бой до последния украинец, а като свършат укрите наред са европейците!

НАТО се преименува на НАТИ.

С Радев-Йончева-иВолгин —> вперьод, тавариши задунайцъй как адин ! ———— Има нещо ТерминалноСмахнато в поведението на задунайПасмината …

Малоуници така и не разбраха: пари може ида оскубят от изтънелите джобове на европейците. АМА С ТЯХ НЯМА КАКВО ДА КУПЯТ! И украинските войници ги избиха, а Кончитите не искат да ходят на фронта, че ще си скъсат чорапогащите...

Надявам се вече и последните заблудени евроатлантици в България вече проглеждат за истината, защо ни приеха в нато и ес! За да сме евтината работна ръка на запад първо , а после да станем и жертвено агне за западните интереси! Англосаксонският свят никога не е мислил доброто никому, гледал е само да граби и да експлоатира и да подклажда нови и нови войни по целия свят!

Наред са европейците, но източните европейци. Западните ще обезглавят политиците, които поискат да ги мобилизират за Украйна.

Кокорчо трябва докато е в София на тоя да му спретне една задушевна сбирка с неговите другарчета да се отпусне , че е стресиран ... шефовете ционисти го претоварват с работа

Само не се чува нищо за човечетата дето ще ползват тези оръжия, защото западняците не са навити да имат вдовици и да им гръмне пенсийката поради технически причини-смърт. Сигурно, се очаква тези които са в Западна Европа да изостявят скъпите коло и моловете и да ги заменят с окопи и ковчези. Като ги гледам изобщо не мислят да се връщат, а по скоро да си направят свое място в което да си живеят по Съветски със западни социални помощи.

А на България ЕС обеща да ни даде 2 милиарда евро за 10 години. Уж става дума за помощ за Украйна, а пращат оръжия. И атомни оръжия да им пратят пак не могат да победят Русия. Реално парите и оръжията не са за Украйна, а са против Русия. Разликата е огромна. Ако тия боклуци не спираха развитието на Русия, сега щяхме да живеем като хора, а не като робите които сме в момента. И накрая на новината не ми става ясно, за какво напредване по фронта на Русия и тежко бомбардировки говорят? Да не би да криете от нас какво се случва? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

тоя да не е пил нафта ве. стига ми бъркали по джобовете ве

"Гори тайната вила на Путин в Алтай" Та питам копейките, дали лилипута е бил вътре?

Направо трепя нещастника дошъл да ми връчва повиквателна, а после тръгваме да търсим сметка от политическата ни "класа". Положението е вече по Ленински - или ние тях (политическата ни класа), или те нас! Друг път няма, ако искаме да просъществуваме!

Нали Русия побеждава НАТОту? Нали побеждава по всички фронтове? Защо квичите тогава?

защо не направо 100 млрд. на година -- да имат да си харчат!

Коментари - Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно | Днес.dir.bg

Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно

Министърът на отбраната на Германия Борис Писториус обяви нов оръжеен пакет на стойност 500 млн. евро в подкрепа на Украйна

Обратно в новината

Коментари - Източник от НАТО: Столтенберг ще иска от съюзниците помощ за Киев от €40 млрд. годишно | Днес.dir.bg

Коментари

Еха... трябва да затягаме коланите.

То и аз искам! Една от основните думи на демокрацията е аз искам! Забележете-не аз мога! Това означава някой против волята ни да ни взема от оскъдния залък, та да ги дава на друг, който прави бомби! То аз не съм съгласен, не вярвам и европееца да е съгласен, но никой не ни пита! Тогава по какво се различаваме от Китай, примерно?

Глупак ! А кой ще стреля с тези оръжия ?! Този никога не е воювал , а само за война говори ! Май е време да го пратим малко на фронта този дебил !

40 милиарда!?!! Това е целия бюджет на Крайна. Реално СЕ ще издържа укрита, а те ще се бият с Русия до последния украинец. Много яка сделка. На практика Зеленски продаде в робство цял народ

Мене ми е през дедовия за Покрайна!

тогава гласуваш за партия, която казва да не даваме оръжия за Украйна! да ти кажа ли коя е тази партия???

Не в робство, а в гробищата. Ние си ги имаме същите, ще се уверите само след изборите.

Мисирката отново ни залива със словесната диария на някакъв фашист !? Ние не сме индианци бе, продажна кукло !!

да ги закръгли на 100 милиарда ако ще и на 1000 милиарда, да ходи да духа супата!!

И натото не се месело във войната! Ама никак! То прилича на хищник, който е подушил кръв и обикаля настървен около плячката. Да, ама русите не прощават на алчни геьове и ще ги наложат с лопати и чипове от перални. Нали само това имат.

Привършвай ги по-скоро, че вече не се трае!!!

абе ,що не питате хората дали искат да помагат на тия фашисти,не съм чул един либераст да си е продал жилището и да го е дарил на Украйна.Обаче с радост раздавате от парите на всеки данъкоплатец.Дарете вашите пари,не моите

А оък тъпите и почти безмозъчни ДИРници , верни изтривалки и нахуйници на "Отворено общество" и "Америка за(д) България", пак играят някакви долни курвачки с капчата. Знаем им курвенските евтини номера. Смях. Хахахахаха.

как в година на избори при плачевното състояние на икономиките им ще обещаят по няколко милиарда за окраината,вместо за собствените си граждани;)

А това ще стигне ли? Все пак беше голям зор да получат и 50-те милиарда евро на ЕВропа И 60-те милиарда долара на Америка. Отделно пък фонд с едни 10!? милиарда евро за срок от пет години!?!? хахах Всичко им е на принципа взимай и хвърляй всичко което може защото те се нуждаят най-много от това. Пари, техника, провизии наред всичко. И накрая никакви резултати. ЕС с дупка в бюджета която няма как да покрие без да се съсипе съюза. НАТО с наполовина празни военни складове, а повечето се натискат едва ли не ЕВропа да нападне Русия за да не стане обратното. Въпреки че Литва и Естония които така подкрепят директна атака по Русия не са съседи на Русия. Сигурно някаква магическа стена ги пази, която сигурно ще падне ако Украйна загуби войната. А Финландия с нейните 1200 километра обща граница? Накрая без репарации от страна на Русия Европа ще е тотално фалирала.

Ми те с тая сума всички ще фалират,бре!

Толкова средства за да може +55 държави с големи претенции, да се противопоставят на някаква си жалка руска армия, въоръжена само с лопати и изстрелваща ракети, домашно направени от рециклирани чипове в стари перални и хладилници втора употреба. Геят Столтенберг не е ли поискал, съдействие от някоя друга планета за да бъде спасен украинският фашизъм и наркомана, кървав клоун, настоящ диктатор на Посрайна. Европедалска Европа защо официално не въведе данък върху всичко, примерно от 20% в помощ на офшорните сметки на хунтата в Киев?

"Локомотивът" на Европа отпуска 500 милиона евро.. Ама Столтенбергчо щял да иска по 40 милиарда на година.. Ти да видиш.. И откъде ще додат тез милиарди? Като си спомни човек с къв зор ЕС сбра 50 за ПЕТ години напред.. А да не забравяме - освен помоща за Усрайна страните членки и собствените си арсенали требе да пълнят. Че и даденото оръжие за Усрайна да си възстановяват.. И всичко това на фона на ДЕИНДУСТРИАЛИЗИРАНАТА вече икономика на ЕС. И почти 100% увелчената стойност на еврооръжейната продукция.. Е ако нещо друго не постигнат тез 40 милиарда, то поне заемите на страните-членки ще ги дигнат вече и тях над 100% от БВП-то им. За да подсилват още повече ВПК-то на САЩ..

По Телекса : - ОфициалноНалични Замразени “авоари” на КремълБесове - Над 300 милиАрда Евро. (ОфициалноНаличните. Само. …а колко ли Още Има ?)

интересно ми е? тези дето крещат, че НАТО е най-хубавото нещо, което ни се е случвало, готови ли са да воюват. Лично те. И ако да, защо досега не са си стегнали багажа за Украйна? Щото НАТО няма да ни защитава, ще ни използва за пушечно месо. Това е идеята от самото начало.

малоумник!

Тоя луд ли е? Хората обедняват, той става все по-богат и пак от хората ще щавят кожи... Заминавай в бандеристан да се биеш и не ни карди и без това малкото пари. Егати ненормалницоите! Тъпата ви рекапча не работи!

Сте Бавен очевидно, Колега. …и по загряване (че И таз “опорка” ДъСъ уйде), а и по +/- връткане…

секи от нас е дължен да помогне на по слабиа Украина ще истеглиме заеми с моите приатели Киро и Делян на драго сарце ще оделиме колкото каже нато

Пари трява да се дават докато не приключим джуджето и долната му пасмина. И кото казвам "приключим", нямам предвид съда в Хага, а джуджето да висне надолу с главата от кремълската ула. Със страшна сила.

Ну садис, Задунайц ! …и прадалжай изаграфисават +/- ! ——— Е ТоталноПублично. ИдетеВижте !

Нямат правото да взимат каквото и да е от народа. Това е предателство.

Този да се върне в първи клас. Не е научил още цифрите. 4 милиарда се пише без нула накрая!

Вместо да се търсят пътища към мир се говори за 40 млрд. годишно, до кога, колко години, колко трябва да измрат, да бъдат осакатени, да бъдат разсипани. Големите политици да работят за МИР, не за ВПК и печалби.

малоумник

Значи изправи се тоя сухар, Столтенберг и каза на европейците да помагат с по 40 млрд на година Украйна, като с тия пари купят и изпратят американско оръжие на фронта! Да, ама това е сметка без кръчмаря! Още утре България напуска тоя агресивен военен съюз, който ще ни изпрати и като пушечно месо на фронта!

Аз знам, че искам да му го втъкна.....

Очевидно Не ИскаТЕ да Разберете, Колеги ! …та Отново : - Триста ! — милиАрда !! ——- Евро ! СаДоказаноНаличнитеЗамразени”авоари”НаКремълБесове ! ….и това са Само ДоказаноНаличните.

Вече на всички е ясно , че тези пари не са за Украйна , а за фалиралият САЩ ! Най-вече за заводи като Боинг !

Ох! Дано Русия навлезе в България. Само по 20 милиарда евро годишно са ни достатъчни, за да си живеем царски. Без да ги връщаме, без да работим. Руснаците ще гърмят по казармите и летищата, където ще са натовските войници, а останалите ще си гледаме кефа...

Немската ПреМъдрост отн. Жените след Края на НациГермания - я знаем Всички ! …всъщност - ако Изключим Жертвите на бълХаро-саветцката длушбъ (Оженените за рускини ЯсноЗащо) - из ЗемитеНи Е било Същото.

Изказване в стил, "дайте да дадем" на марионетката и кариерист- Столтенберг, който не знае от коя страна стреля пушката! Обаче, това даване е всъщност за умрялата икономика на САЩ. С тия пари да се купува американско оръжие и бой до последния украинец, а като свършат укрите наред са европейците!

НАТО се преименува на НАТИ.

С Радев-Йончева-иВолгин —> вперьод, тавариши задунайцъй как адин ! ———— Има нещо ТерминалноСмахнато в поведението на задунайПасмината …

Малоуници така и не разбраха: пари може ида оскубят от изтънелите джобове на европейците. АМА С ТЯХ НЯМА КАКВО ДА КУПЯТ! И украинските войници ги избиха, а Кончитите не искат да ходят на фронта, че ще си скъсат чорапогащите...

Надявам се вече и последните заблудени евроатлантици в България вече проглеждат за истината, защо ни приеха в нато и ес! За да сме евтината работна ръка на запад първо , а после да станем и жертвено агне за западните интереси! Англосаксонският свят никога не е мислил доброто никому, гледал е само да граби и да експлоатира и да подклажда нови и нови войни по целия свят!

Наред са европейците, но източните европейци. Западните ще обезглавят политиците, които поискат да ги мобилизират за Украйна.

Кокорчо трябва докато е в София на тоя да му спретне една задушевна сбирка с неговите другарчета да се отпусне , че е стресиран ... шефовете ционисти го претоварват с работа

Само не се чува нищо за човечетата дето ще ползват тези оръжия, защото западняците не са навити да имат вдовици и да им гръмне пенсийката поради технически причини-смърт. Сигурно, се очаква тези които са в Западна Европа да изостявят скъпите коло и моловете и да ги заменят с окопи и ковчези. Като ги гледам изобщо не мислят да се връщат, а по скоро да си направят свое място в което да си живеят по Съветски със западни социални помощи.

А на България ЕС обеща да ни даде 2 милиарда евро за 10 години. Уж става дума за помощ за Украйна, а пращат оръжия. И атомни оръжия да им пратят пак не могат да победят Русия. Реално парите и оръжията не са за Украйна, а са против Русия. Разликата е огромна. Ако тия боклуци не спираха развитието на Русия, сега щяхме да живеем като хора, а не като робите които сме в момента. И накрая на новината не ми става ясно, за какво напредване по фронта на Русия и тежко бомбардировки говорят? Да не би да криете от нас какво се случва? Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

тоя да не е пил нафта ве. стига ми бъркали по джобовете ве

"Гори тайната вила на Путин в Алтай" Та питам копейките, дали лилипута е бил вътре?

Направо трепя нещастника дошъл да ми връчва повиквателна, а после тръгваме да търсим сметка от политическата ни "класа". Положението е вече по Ленински - или ние тях (политическата ни класа), или те нас! Друг път няма, ако искаме да просъществуваме!

Нали Русия побеждава НАТОту? Нали побеждава по всички фронтове? Защо квичите тогава?

защо не направо 100 млрд. на година -- да имат да си харчат!