Евродепутат: Цяло сирийско село да се премести в Латвия

Фракционният лидер на Зелените в европарламента призова мигрантите да се настаняват на големи групи в страни от Източна Европа, за да се улесни интеграцията им.

Обратно в новината

Коментари - Евродепутат: Цяло сирийско село да се премести в Латвия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щука

Да дойдат у вас бе, каиш европейски!

Тая за да продължи да взима по 1 млн годишна заплата в Европарламента ще предложи и оная си работа за кефа на джихадиста!!!

А какво мислят латвийците и другите държави от Источна Европа? Интересно е да видим и нашите платени ( ако въобще влязат тук де.)

Не знаех, че създаването на гета улеснява интеграцията.

А защо трябва да ги интегрират?Нали искаме "мултикултурно" общество.Като ги интегрират няма ли да им се изгубят традицийте,езика и културата? И защо да ги разселват в Латвия като те искат в западна Европа и най-вече в Германия? И последно:Тези "бежанци" нали бягат от война.Скоро войната в Сирия ще приключи или поне така изглежда от новините.Те няма ли да се връщат в родината след войната???

Коя прослойка или раса отишла в америка например: китайци,мексиканци,руснаци са се претопили след 1-2 поколения? Никоя. Има си китайски квартал, мексикански, руски. Мафия тоже си имат сите. А ние? 500 години част от Османската империя що не сме се претопили и да сме част от Турция сега? Или Гърците?

Абе и аз съм учил и работя квалифицирана работа ама не съм богат.Айде стига лъжи.Вие много добре си знаете,че парите са ви от измами и спекулации.

Аз пък предлагам цяло сирийско село да се настани в европарламента и децата им да живеят в дома на съответния евродепутат.Нека дадат пример за съпричастност и толерантност.

Не можахте да се оттървете от манталитета на колониалисти.

Ами това е най- лесния начин да върнат Латвия в СССР.

ДА ДАДЕ ПРИМЕР С РОДНОТО СИ МЯСТО ЕВРОГЕЙСКАТА СОРОСИТУТКА :))

тези евродепутати доста тъпунгери са май. Г-жо Келер, това, че бежанците отиват там, където има техни сънародници, НЕ улеснява интеграцията им, а улеснява СЕГРЕГАЦИЯТА им. И това е опасното и гадното, че претендират да сменят после традициите и обичаите на хората, които са ги приели.

Скандинавците и балтийците търсят екзотика от скука- да им изпратим Столириново или Факултето в Латвия, все пак са полуевропеизирани.

Арабите да се преместят в Европа та краварите да им вземат нефта - краварската мечта!

с този цинизъм далеч няма да стигнем

да не са краставици да ги разселват така

а латвииците съгласни ли са ? днес в латвия ...утре у нас ...

Това е добра идея, но първо немците да инвестират в икономиките на източна Европа- да ги настигнем донякъде по стандарт и после мигрантите ще искат и те додйдат, особено като има и кеш пари за харч. Инак за еврото стандарта ни бил нисък, ама за мигрантите не бил нисък ама да ги заселвали тук на групи мигрантите... Бре! Ами дайте и в еврото да влезем на групи, че да ни е по- лесно...

Тука нещо си се объркал. Откога евреите започнаха да работят?

Много добро предложение! Като реваха латвийците, че искали защита от Русия техните натовски приятели ще им покажат сега фактурата за това удоволствие...

Тая що не си и-бе таралежа майчин! Куха лейка! Да си ги води у тях си - нарушава ми правата, дрислата!

СА ОТСКОРО ПОКАНЕНИ,ОТ МЕРКЕЛ! КАКТО ПИШЕ ОРИАНА ФАЛАЧИ В КНИГАТА СИ"СИЛАТА НА РАЗУМА",ТОЗИ ПРОЦЕС Е СТАРТИРАЛ ПРЕДИ ПОВЕЧЕ ОТ 20-30 ГОДИНИ!!! ЦИТИРАМ:ЕВРОПА Е ОТДАВНА ПРОДАДЕНА ОТ НАШИТЕ ПОЛИТИЦИ НА ПЕТРОЛНИТЕ ШЕЙХОВЕ!

И вас няма да ви образовам по икономика, но ще ви попитам - мислите ли, че Обама/Тръмп или който и да е даде пари и на французите, та избраха Макрон? Макрон е здраво мулти-култи. Колко човека в цяла Европа са им бутнали пари? Наивно е да си мислите по български, че с един рушфет, всичко тече по вода. Колкото повече деца правят мюсюлманите, толкова повече пари под формата на помощи могат да им се дадат. Помощите не са просто разходи, това да държавни стимули за икономиката. Хватка, която между другото е била използвана и от Хитлер, но той ги е пренасочвал към строителството, и се учи първа година по макроикономика.

отдавна са ви обявили 3та света война

просто методите на меркел и криещите се зад нея американски милиардери са по различни от метода на хитлер и криещите се зад него американски милиардери

а могат ли ДГД

Могат, могааат. Ама на тях им харесва да е забелен и възможно по-църен

Феодалите от Брюксел нямат право да ни налагат каквито и били решения. Що за ДИКТАТУРА НЕОКОЛОНИАЛНА! Ще ме кара пияндурин някакъв си да пусна в къщата си първобитни същества. Ми да ги пусне у тях си, в апартаментите си, в къщата си. Да си играят с внуците му. Нагли диктатори! С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВЯТ!!!

Май ще се възродят латвийските отряди на СС.

Хайде сега да видим супер, мега и ултра проевропейската Далия дали ще се навие? Впрочем, тя би трябвало вече да ги е поканила лично, точно като другата европейска кухавела Меркел! Хайде, демократични наши латвийци, дайте пример!

Виц или не съдете сами:Що е то Прибалтика?Отговор-най-добре пазеното гробище на света!

Забравяш за електоралния момент. Колко белокожи и рижави англосаксонци биха гласували за Садик Хан? Факт е, че националист - дори не ултра, а умерен - власт с избори няма да вземе. Достатъчно е сегашните елити да нарочат някого като заплаха за мюсюлманското общество и той е вън от реалната политика. Още едно класово оръжие, за да си кютат във властта до живот!

..."ЕК ще започне процедури за налагане на санкции...", а след това ЕК ще започне процедури за ПОЛИЕКЗИТ .Никой не е налагал със санкции на германците да канят мигрантитите . И защо в Латвия , селото иска в Германия ?

Със сигурност трябва да се свика референдум, трябва ли да остане в ЕС или не, като във Великобритания!

Нека да ви обясня защо Меркел и тези като нея поканиха мигрантите - за да вдигнат немската икономика. Капитализмът е воден от високото вътрешно потребление. В САЩ това е въпрос на култура - американците харчат на макс и със 100 кредита и 20 ипотеки. Това дърпа икономиката. Германия (пък и цяла Европа) има сериозен проблем - европейците спестяват твърде много. Т.е. моторът на потреблението не работи добре. Затова от 80г излезна идеологията да се вкарват имигранти. Облага се местното население с високи данъци (т.е. разполагаемият доход за спестявания намалява) и държавата разпределя тия пари на мигранти, които ги харчат. За да работи тази система, мигрантите НЕ трябва да работят, а само да харчат. До към края на 90г и тази идеология взе да поиздиша. Затова сега се откри още по-мощно завъртане на мотора - шоков внос на мигранти, които да се плодат и да произвеждат още повече мигранти, които да харчат. Затова баба Меркел толкова доволно обяви цифрите за Германия с растяща икономика... благодарение на мигрантите. Европа може да подобри икономиката си значително ако вкара поне 30-40 процента мигранти от населението на всяка държава. Е, не всяка, но това е идеята. Затова и САЩ помагат със "стимулирането" на икономиката. ако Европа се срути, падат и те. това, че аз и вие виждаме ясно налудничавостта на този подход, съвсем не значи, че световните елити няма да направят. Но от гледна точка на икономическата теория сметките на Меркел са точни.

Да допълня и защо източно еввропейците са винаги недолюбвани от политиците в Западна Европа. Просто нашите хора работят и много, много спестяват, а после и вадят парите от държавата. Това е направо убиец за горе-описаната система и затова английските политици се пенят на европейските мигранти. Просто трябва да разберете, че обикновените хора и политиците в Западна Европа са врагове. Обикновените хора може да не харесват мигранти на помощи, но политиците им точно това търсят.

И да допълваш и да не допълваш маниакалната ти глупост е очевидна. Ми тия навляци, които идват тук, защото са бедни като пустинни мишки и с купища деца на гърба си, какъв ресурс за харчене са бе, дървен философ! А европейците като спестяват, спестяват за да похарчат спестеното, за нещо, което струва много пари, за някоя новост, за удоволствия... или това не е харчене. Аман от тъпи манипуланти.

Феодалите от Брюксел нямат право да ни налагат каквито и били решения. Що за ДИКТАТУРА НЕОКОЛОНИАЛНА! Ще ме кара пияндурин някакъв си да пусна в къщата си първобитни същества. Ми да ги пусне у тях си, в апартаментите си, в къщата си. Да си играят с внуците му. Нагли диктатори! С ЧУЖДА ПИТА ПОМЕН ПРАВЯТ!!!

Я не плямпай платени глупости, предназначени за малоумни вярващи. Като е искала да "вдигне" икономиката, защо определя квоти, защо ни набутва навляците на нас. Направо си дебил, щом смяташ, че икономика се вдига с 1 000 000 полудиви, повечето със зверски наклонности, неграмотни, без професия, но със 8-10 деца, търсачи на социални помощи. Аре стига сте се правили на вещи, нещастни продажници на съвестта си. Не потреблението прави икономиката, глупако, а производството. Казвам "глупако" не защото не знаеш тази исконна истина, а защото се опитваш да заблуждаваш хората, но го правиш глупаво. И изобщо, вашата продажна манипулантска прослойка не разбра ли вече, че хората не ви вярват на нищо, ама аблсолютно на нищо. Вече има толкова източници на информация, че вас, манипулантите ви хващат на втората дума, че лъжете. Затова, марш, вън от общественото пространство, мръсни промивачи, иригатори миризливи.

Производството прави икономиката е фундамент на комунизма и социализма. При него се прозивежда неистово и планово. Не го казвам с политическа насмешка, както много хора във форума. Това си е просто икономическа теория от преди 89г. Вие имате правото да вярвате в нея, но в днешно време от 30г насам никой освен Венецуела и Северна Корея не се ръководи от този принцип. Аз не ви казвам, че гореописаната теория работи за България. Не, но тя работи за Западна Европа и затова са им нужни орди от мигранти. Потентни при това.

Не вярвам в предсказания, но баба Ванга е казала, че 2043 г. в Европа властва исляма. Както вървят нещата, до там ще я докарат! И жената разбира, че не трябва да има атентати само в Западна Европа, трябва да ни подберат и нас.

тя германската евродепутатка Ска Келер да провери дали все още кумина на аушвиц дими , или неината глава ....да си ги вземеш в германия .... Ска Келер ???? баси наглоста да ги пебутва на други страни тапанарка такава ..!!!!

Докато има такива самовлюбени евродепутати, все ще има кой да иска излизане от ЕС. Така ли пък не си разбраха мястото тези?! Не може едно лице да решава от името на нация, която дори не познава! Що за лицемерие и канцеларска наглост?

Не знам за латвийските кръчми, но ако евродепутат приказва такива мръсни приказки в българска кръчма ще яде бой.

Колкото по-бързо напуснем Еврогейския Съюз, толкова по-добре!

Хаха, така де, опитаха се хората дипломатично да намекнат за Европа на две скорости и др. подобни. А сега на тази германка (явно заради липста й на опит, тя е само на 35 г) й омръзна да увърта дипломатически и си каза направо какво мисли :))) подхвърлят някое евро (финансиране от фондове в ЕС) на корумпираната Българската управленска мафия ( а и в другите бивши соц. страни които сега с ав ЕС) и си правят каквото те са си наумили за Източна Европа

Малоумницата от "зелените" питала ли е латвийците какво мислят по въпроса?!?... А другите източноевропейци попитала ли ги е?!... Сега разбирам защо ги наричат "зелените" - просто са тикви неузрели. Няма и да узреят. Но да знаят, че Източна Европа ще им даде такъв отпор на опитите да напълнят държавите ни с мигранти, че свят ще им се завие!!

Голям процент от мюсюлманите араби имат Негърска кръв. На времето са имали роби негри и са се смесили с тях. Негърските черти на Саудитите са най-явни, устните, носове ниската интелигентност са доказателство. Както знаете негрите са с по-малко количество мозък и по-примитивен от този на белия мъж. От тук и тяхната ниска интелигентност. Какви хора има в една държава е много важно за прогреса на тази държава.

Някакъв си неизвестен пръцльо, от незнам къде си, си позволява да раздава и да се разпорежда с българската земя както му хрумне. Земя за която са умирали дедите ни, много преди пръцльото да има държава! Малко познавате българския народ нещастници!

Много са хитри мигрантите- искат да отидат в страна , където имат сънародници. така ще си създадат тяхно зтворено мюсюлманско общество, с болшинство, и ще започнат с претенциите си. Стига сте пускали мюсюлмани в Европа. те никога няма да се интегрират. те искат да съсипят Европа. за това даже им е и платено от Саудитска арабия. Що не си ходят при богатите араби ами идват в Европа.????

Не питат латвийците. И нас не питат. Булекзит! Майната им на еврогейците, гейберастите и останалите вонящи гадове!

Лилавите в България са предостатъчно и тежат неимоверно на бюджета! Па камо ли да издържаме и още такива, които са и мюсюлмани на туй отгоре! Дори имам предложение към бат Бойко - по 10 000 евра на всеки циганин, който се откаже от българско гражданство и си хване пътя където на майната си иска, с доживотна забрана повече да не стъпва в България! Със сигурност за държавата ще излезе несравнимо по-евтино, отколкото да ги хрантутим тия, да се размножават като зайци и да крадат и трепят старци по селата!

Холандия или Белгия, не помня точно, са решили въпроса с мангалите точно по този начин. Започват рекламна кампания за "завръщане в родината", купуват им триетажни къщи в Индия и забравят за тях!

Да излизаме от гейския съюз. Искаме си свободата обратно. Не ни налагайте какво да мислим и какво да правим. Не на исляма, не на хомо пропагандата.

Тази "зелена"немска щръкла защо не прибере това село в нейната къща. Да им построи в двора помещения и да ги настани всичките. Може и да им купува екологично чисти продукти от Лидъл. Ами да, защо пък не у тях. Откъде-накъде в Латвия, или Литва или където и да е в източна европа? То бива нахалство, ама теюи немски зелени вече се изпона..сраха. Вземай ги у вас и ще те онождат по много пъти на ден и то навсякъде. Ще има щастие, радост и много мигове..наслада. Пък латвийците нека да страдат.

Българите храним два милиона цигани ! И це множат в геометрична прогресия ! Смятам ,че е справедливо ЕС да започне да разселва цели гета в по-заможните държави членки , като Германия , Франция , скандинавските страни ! Ще ги интегрират на бързо и ще имат от нас безплатно работна ръка ! Хем млада , хем интелигентна , хем плодовита !

а бе тия шушумиги от ЕС не виждат ли, че и ние бягаме от Балканите, те искат сирийците да останат тук?

Ами замисли се малко, де! Дали нас не са ни докарали до положение да бягаме от тука, точно за да могат да дойдат сирийците...!? Като имаш предвид, че сирийците са направо китки в сравнение с останалите. И така 25 години!

И как точно ще ни принудиш , бе аналноподатлива бангийо ?!!!!! Вишеградци ни глоби ще платят , ни главорези ще приемат ! Какво ги бавим ние тия хазарски бацили ?!!!!! БУЛекзит !

Хайде сега един Референдум и всичко ще си дойде на мястото! Аман от ЕС и т.н. Притрябвал ми е като ще ме взривят докато съм с децата навън или вътре! Това живот ли ще е! Който си ги иска, да си ги взима!

Ало депутатчето от евроГейпарламента ! Тези хора си имат държава и ако спрете тази мръсна война, те ще се върнат в родината си !