Изтекли документи разкриват кога Русия може да нанесе тактически ядрен удар

Москва може да предприеме ядрена атака, ако почувства застрашена държавната й сигурност

Обратно в новината

Коментари - Изтекли документи разкриват кога Русия може да нанесе тактически ядрен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Целият пасквил е за вътрешна употреба. Дажа и китайчетата предупредиха неведнъж другаря си Пу да не си помисля за ядрено оръжие. Иначе на нашите русороби, които си умират от кеф идолът им да унижава България и Европа, нека да им е ясно, че любимата им матушка не е единствената ядрена сила в света и а е гъкнала ядрено, а е светнала само след секунди.

_stankow

Статията не се е получила. Оригиналът е посредствен, преводът неудачен, добавени са и съвсем измислени твърдения ... Объркано е тактическото и стратегическото ядрено оръжие. Нататък какво да говорим ... :(

Руснак ли е, на дръвника с теслата и глава забучена на кол обърната към Москва! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! ЗВЕРСКО КЛАНЕ ЗА РУСКИТЕ СВИНЕ! Най добрият руснак е закланият, най добрата тор е от руснак!!! НЕКА КЛАНЕТО НА РУСНАЦИ ДА ПРОДЪЛЖИ!!!

Дори при изпреварващ ядрен удар от страна на НАТО, Русия е с достатъчно голяма територия, която ще има около 20 мин, за реакция. За 5 - 10 мин. атаката ще бъде валидирана, а следващите 10 мин. ще излетят, поне 500 носителя с 2000 - 3000 ЯБГ. Предвид влизането на Сармат на бойно дежурство, трябва да е съвсем ясно, че една такава ракета с 10 ЯБГ ще поразява и извежда от строя площ с раазмерите на България. Освен това, забравете пропагандата, че ракетите им не летят или няма да излетят. Във войната с Украйна са употребени над 3000 високоточни големи ракети, при което са отчетени(НАТО засича и следи ВСИЧКИ такива пускове) под 20 неуспешни пуска. Ако имаше сериозен процент неуспешни пускове, само това щяхте да слушате по новините, щеше да е пълно с отклонили се или неизбухнали ракети. НАКРАТКО - САЩ има шанс да победи, но Европа е обречена да ЗАГИНЕ! Затова Путин казва, че украинците умират за интереса на САЩ, не на Франция или Германия, а именно за САЩ!

_stankow

Точно така е ! Но статията уж е за тактическото ядрено оръжие, което е доста по-различно. И нищо не става ясно от съжденията на автора ... Освен още по-голяма обърквация за читателя. Карай да върви там, да се плашат хората и да пращат милиарди за Америка, "да ги защитяла" от лошите руснаци :)

А нещо за плановете на САЩ за първи изпреварващ удар да кажете от ДИР, или това за вас няма значение?!?!

По-добре е Русия да спре сега, защото рискът от ядрен удар от страна на НАТО (не е задължително САЩ, може да е колективно решение или на една друга държава) нараства. Няма как да сме сигурни, че официалната пропаганда от страна на НАТО е вярна, може да е за заблуда напротивника и да планират височинни ядрени взривове над Русия с цел да я унищожат, което е напълно логично решение. С влизането си в коридора Сувалки Русия декларира готовоност за ядрена война, в този момент е логично западът да я изпревари, защото това ще му донесе предимство в ядрената световна война с Русия. Ядреният отговор от Русия ще бъде умерен, защото след ядрения удар на запада ще разполага само с ядрените оръжия в подводници. Това значи, че ядрената зима ще бъде мека и вероятно ще оцелее повече от половината човечество. При липса на испреварващ удар жертвите ще са повече, затова мисля, че от НАТО ще нанесат масиран ядрен удар над Русия първи. (Нямам вътрешна информация, това са мои хипотези.)

Целта на такива публикации е да насърчи използването на ядрено оръжие е ,защото "Тактическите ядрени оръжия са с намалена мощност, сходна с тази на атомната бомба, пусната над Хирошима" руснаците имали само слаби бомби. Да не бъдат лекомислени за последствията за живота на планетата.

Страхливци като руските цигани могат да заплашват с ядрена война. Путкин ако си мисли че ще преживее в бункера ноща на огнения ад греши. Ще го гръмнат като плъх личната му охрана.

То се видя, кои са страхливците! Вземи чети новини и спри да гледаш само БТВ и Нова, че лоботомията не прощава!

Манго това ли ти казаха да напишеш. :)))))))))) боже колко дивеч има в маалата...

пак... и аз пак: изказват се все едно другите нямат... само да си мръдна пръстчето малкото на крачето на тая тема... те другите ще седят да гледат отстрани...

Соросчета не се ебавайте с Русия ще ядете дървото

А ти завиждам се с руско знаме ,да те разпознаят от далече !

Повече от очевидно е, че Империята на злото трябва да бъде превърната изпреварващо в ядрена пустиня преди да подпали света. Хитлер мислеше да воюва срещу целия свят, сега путлер го повтаря. Най сигурния начин да се спре налудничавата путкина клика е да се нанесе изпреварващ ядрен удар

Тозно за това призовавам още от 22.02.2022г. Ако това беше направено, гарантирано жертвите щяха да са по малко .... Изпреварващи удари по мАЦква и по Петербург!!!

старшно е да си малоумен... Наистина!

Под "Империя на злото", имаш предвид САЩ, нали?... Не за друго, ама те са я доказали тази си роля и то многократно, стига да си с добро зрение и нещо между двете си уши, за да можеш да го ВИДИШ!

Поредното претопляне на манджата "ядрена война" за плашене на раята.

''теч на документи'' някаква мода и епидемия ли стана, или безобиден начин да се пробутат разни идеи?

Раша няма да използва ядрено оръжие дори когато украинците стигнат до бункера над межгорие за да изкарат путьо с тибушон от там. Защото: 1. Раша ще загуби и най-дребната надежда че ще успее да въвлече китай на своя страна; 2. Ще вкара франция, англия, канада и америка във войната, ама наистина наистина. Следователно раша отива в историята. За винаги.

Това ли сънува тая нощ?

Сънищата са във вашите кухи русофилистични кратуни ...

Разсмя ме, наистина!... Само ми е чудно, как в 21-век има толкова прости, неуки, малоумни и дезинформирани хуманоиди...

Искрено се надявам, да не пропуснат да пратят по една ядрена ракета и до островите на Кирчо, Кокорчо, Ицо Пирата, генерал Гном, Джаба де Пеевски и Голум Тагаренко. Предварително им благодаря.

Да не забравим и нежните гейбъристи и меки безродни китки, чупещи пръсти по клавиатурата в жалки опити да се самоопределят като пол или националност, сами подписващи се като 'българи', но всъщност мразещи всичко българско... За тях Китай се е погрижил и вече пуска нов вирус, който поразява само такива объркани създания с неопределени пол и геополитическа принадлежност... :)

Ще има и 2-3 червени ракети за задния ти двор.

Този път на просташка и дивашка пРоссия няма да и се размине .... Ще бъде навряна в кучи гъз

Не, по-скоро, както и предните пъти, така и този път, ако Сатанистите продължават с неадекватните си мераци, ще има разходка на руската армия до Берлин и Париж, след което ще има и по-дълготраен мир, докато англосаксонци, кравари, бургери, франзели, жабари и т.н. ближат рани и се чудят, "абе, как така? К'ва я мислихме, а к'во стана"... А такива боздугани, като теб, ще се чудят, къде да се заврат по-надълбоко.

Абе не знам, ама само едни са използвали ядрени оръжия и то не за своя защита, а за да се покажат колко са страшни, знаем кои ...

"Русия ще тръгне да гази света, но накрая ще бъде прегазена." Това е едно от последните предсказания, които прави голямата българска пророчица Преподобна Стойна през 30-те години на миналия век, малко преди смъртта си.

у пророчицата дебил суеверен.

Мухахахаха .... Не ти издържа руският свинктер .... Боклук руски ....

А бе тоя прави ли коремни или Алцхаймер ????

Горна Волта с атомна бомба, която не работи

че блядавете си дават сметка, че не могат да победят с обикновени оръжия, и разкрива фактически едно безсилие ! .

Голяма логика, няма що..

Да, има логика, но при теб види се, няма логика ....

Ами да нанасят, то си е тяхна работа ;)

Гост (нерегистриран) "Русия плаши с ядрена война, ти си тръгнал с до болка познатите опорки за ядрени реактори и за самолети." РУСИЯ ПЛАШИ С ЯДРЕНА ВОЙНА САМО ВАШИТЕ ПЛИТКИ МОЗЪЦИ! Само слабоумните могат да се вържат на американската пропаганда за първи ядрен удар. Руснаците не са толкова прости както американците. Иначе да бяха свършили с Украйна за 3 месеца!

Напълно ясно е, че Зеленски се е договорил със Запада за продажба на Украйна. Западнячите обаче са крайни лицемери, които никога няма да си признаят, че избиват хора за терирории като подпомагат едва ли не всяка терористична организация, вкл. тази на Зеленски. Затова се започват с търсене на враг, който да бъде параван за деянията им. На мен лично не ме интересуват техните сделки, но съм против избиване на руснаци и спиране на трайното утвърждаване, развитие и събиране на Рф като структура от евразия с тази на ЕУ.

на света има точно 2 държави, които са с доктрина допускаща употреба на ЯО превантивно - РФ и гладна Корея. от 2 години Путин и путиноидите мучат, че ще ги ползват... какво друго??? митът за миролюбивота русийка умря преди много години като си присвоиха парчета от Грузия.

Перфектният мъж - Президентун на РФ! Искам го интимно сега и завинаги и му гарантирам, че сте му донеса непознатото за него все още, но само щастливо иживяване и преживяване в интимната ми компания. П.С. Моля не ми изтвивайте постинга; не съм мъж; не съм гей; жена съм, която гожелае безумно интимно; млага съм; красива; образована; спортно телосложение; свободна и страстна....и много сериозна в намеренията му към перфектният мъж.

Щом си "млага" ша го бЪди...

500 гр. ботокс под кръста и съм готов .

Капут!

Отдавна не бях чел такава голяма глупост. Уж става вапрос за тактическо ядренно оръжие а пък: Ако 30% или 3 от стратегическите подводници са унищожени; и подобни по мащаб други ситуации са описани в тази писанина. Всички тези неща ще предизвикат СТРАТЕГИЧЕСКИ ядрен удар, никой няма да си гррае само с тактически заряди. А между другото, на внимание то на българските про НАТО военолюбци, на България и тактическите заряди юе и дойдат множко. Така че бай бабо да не ни стигне.

Русия я било страх от Китай. Русия се страхува от разширяването на НАТО. Много страхове в тази Русия бе ? А нали уж е най-силната, и най непобедимата. Това за “непобедимата” разбира се е мит. Погледнете кой победи в Кримската война. Или в Руско-Японската война , или в много близкото минало в Афганистан…има и още, но трябва сега да поровя из историята.

88888

До ''2024-02-28 15:53:56 Марс (нерегистриран) я ми обясни кое е навеждане,'' Навеждане е България да каже- тъй като русия ни зпалашва с руски ядрен холокост, дай да признаем Крим за руски...ТОВА е навеждане под влияние на ПРИНУДА.

НАВЕЖДАНЕ Е да си хрижеш платените реактори за не построената АЕЦ Белене на фашистка Украйна по заповед на сащ. НАВЕЖДАНЕ Е да подпишеш договор за строителството на 7;8;... блокове в АЕЦ Козлодуй за милиарди кухи долари, щедро отпуснати като заем от сащ. НАВЕЖДАНЕ Е да платиш 8 самолета накуп и да не разполагаш с тях години наред защото няма кой да го произведе. НАВЕЖДАНЕ Е да повториш същата грешка отново и отново срещу празно окупаторски обещания за светло бъдеще в светът на сателитите на сащ. Но на вас мизерни анти-български нищожества, с шлифован мозък от американска пропаганда, лишени от собствено мнение американски подлоги, е трудно за обяснение. Понеже сте безмозъчни същества от някой друг пол, различен от общо приетите 2 (ДВА) човешки пола. Админе, като триеш трий коментарите и на фашистката подлога 88888. Или те са политкоректни в крак с фашистката пропаганда.

Русия плаши с ядрена война, ти си тръгнал с до болка познатите опорки за ядрени реактори и за самолети. Виж там от Възраждане дано ти кажат нещо по-умно. Ако не, просто си еби майката, и отивай да спиш.

Ами тогава да се самобомвардира. пути и компания достатачно много я заплашват.

Кремълският джуджак беше предупреден още преди година, че дори и едно ядро да се разцепи в Украйна, Англия и Франция ще истрелят целият си арсенал срещу нея. От тогава кремълският джуджак не смее да заплашва.. вместо това праща стендъп комика медведев да лае за ЯО.

Ахахаха, драскач, това Макрон лично ли ти го каза?

Как така изтекоха точно сега???? Може ли да са дадени за заблуда???

88888

До ''До ''2024-02-28 16:00:02 СМЕРШ (нерегистриран)'' ЧАКАМ, руски боклук, шефът ти от израждане, който е боклук като юрист. да сезира СРС със сигнал срещу мен за извършен шпионаж от бг гражданка в полза на сащ... НИЩО И НИКОЙ няма да спаси боклукът от публичност и ще поискам да му бъде отнета дипломата за завършено висше юридическо образование и самият той да бъде разследван за шпионаж в полза на русия...

88888

Дир, защо не триете коментар ''2024-02-28 16:00:02 СМЕРШ (нерегистриран)''. Защо продължавате да давате трибуна на такива простаци и българофоби или в крайна сметка бсп НАИСТИНА е продължение на бкп и се бори със всички не/законни средтва България да стане руски федерален субект. За такъв тип политика си има затвори- ако не знаете, преди това- ъд и влязла в законна сила присъда...

Благодарим Ви! Коментарът ще бъде прегледан от нашите модератори. АКО НЕ ИЗТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ НА 88888 Вие толерирате фашистката анти-българска пропаганда!

Срещу аргументите на някои от коментиращите, че Русия не би използвала ядрено оръжие, някой би казал : “ Е, всички казвахме, че Русия никога няма да нападне Украйна , но не познахме “. Още повече, че самият Путин казваше, че няма намерение да го прави. Нападението на Украйна обаче стана, за да се изпревари времето, когато Украйна би била вече член на Алианса. Защото тогава, това би било невъзможно. Използване на ядрено оръжие от друга страна е съвсем друга манджа. В този случай останалите държави, ще са принудени да реагират. И реакцията ще бъде повече от брутална. Това ще означава пълно и цялостно унищожаване на руската армия. И Путин го знае. Та така.

88888

До ''2024-02-28 15:18:20 123 (нерегистриран) Ами нека ЕС да направи така, че Русия да не почувства никога заплашена '' КАК-като ЕС ''отстъпи'' България на русия и станем руски федерален субект, ли... Ти нормален ли си и осъзнаваш ли какво искаш за България или казваш- ааа, не си българин, какво те е еня за България- тя може да се пожертва, за да стане русия империя... Къде ви намират такива- в сибир или другаде в русия, а....

88888

До ''2024-02-28 14:53:54 СМЕРШ (нерегистриран) Ти не можеш да си Жена. Ти си американска ... подлога и мизерна фашистка мърша.'' Хубаво- кой знае дали съм жена- аз и съпругът ми или ти- руският трол- небългарин, чиято задача е да пропагандира руската пропаганда във вражеска за русия България и в нашите сайтове... Продължавай в същия дух- за мен ти си вражески руски кибервбйник и оттук нататък, отношението ми към теб ще съответства на правният ти статут. Хайде сега, чужденецо- вражески руски войник, ВЪН ОТ САЙТА на неприятелската за русия бЪЛГАРИЯ. Русия 1ва ни обяви за свой враг, така, че - епм, дгд и инх

нали мъжа ти се занимаше с националана сигорност... националанат сигорност означава ли война за чужди национални интереси ? и въобще към коя нация принадлежите, евро-атлантиците или сигурно сте от древната атланта

88888

Българският национален интерес е ЗАПАЗВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯТ СУВЕРЕНИТЕТ НА БЪЛГАРИЯ- ако се наведем на руснаците, това означава КРАЙ НА САМОСТОЯТЕЛНАТА СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ и България като част от русия. Само небългарин може да поиска това.

я ми обясни кое е навеждане, да използваш закупени реактори изплатени за построяване на АЕЦ, при положение, че официално ЕС каза че АЕЦ-овете са спасението, или е навеждане да ги подариш тези блокове на Украйна за да си строи с тях АЕЦ, а ти да платиш едни допълнителни 70 милиарда за да построиш АЕЦ неизвестно кога, и да вземеш заем срещу 6-7 процента лихва, за да ги платиш . Кажи ми в кое се състои суверинитета, защо Украйна може да ги вземе без пари от на си да строи, между дургото пак Американци щели да строят с тези готови реактори

предните ни реактори отидоха в Турция от която сега ще внасяме ток и ще сем зависими един ден и от Турция това част от сувернитета ли е? да ти припомня ли кой пръв спря АЕЦ Белене ? беше ДПС и днес ще внасяме ток от Турция това че спряхме Белене направи рентабилни и възможни проектите на ТУрция. Да ти обеснявам ли че изглежда че плановете на партьорите ни извън официалните маниерни приказки вече е ясно че ние не сме партньор за който да ги е грижа, даже не ни виждат като партньор, не ни броят и за държава, не им пука и за икономиката ни, защото във виетнам САЩ инвестира и виетнам е със 100 милиарда положително салдо, а ние сме с отрицателно.....Очевидно е че САЩ не ни уважават защото не сме воювали с тях, или защото не сме комунисти, като Виетнам

Какви 70 милиарда, джудже? Какво си друсал пак? Разреждай я тая дрога повече...

много често взеха да изтичат информации, ЦРУ случайно каза че чувала и виждала всичко което си говорят генералите и виждала всичко което виждат спътниците на Руснаците, мпожела даже да ги програмира..... сега пък изтече някъв друг документ според който излиза че Русия е можела да победи Украйна, много отдавна, но е пожелала. Зашо не е пожелала от страх от НАТО, от фката, че повечето Руски Генерали, Политци имат вила в Киев и винаги са се чуствали едно със Украйна, или не го е ползвала защото никога не са имали смелост да го ползват .... какво казва тази статия. Може да продължите войната без страх, това каза Борис Джонсън не се плашете те няма да ползват ядреното оръжие, това каза и статитя на ЦРУ, не се плашете ние всичко знаем.....а логиката военната казва че Русия загуби половината си флот поради милосърдие, защото Путин не е лудия, не е злия, не е военнолюбеца, и се оказа че е единствения който не сика да руши въпреки че може. За мен се търси по сериозна ескалация от старна на запада, окуражава се запада да бъде още по агресивен, в комбинация с пирказките на човека на ротшилд Макрон че ще се праща войски, с постояните приказки за връщане на донаборна служба и мобилизацията на запада, ви се казва че един ден ще ви мобилизират, сега подготвят мозъка ви за да си помислите че е в реда на нормалното

Едва ли е "изтекъл". По-скоро руснаците предупреждават НАТО. Неофициално, ей така - за сведение.

Ами нека ЕС да направи така, че Русия да не почувства никога заплашена и да не се стига до ядрен конфликт. Защото Европа ще пострада най- много. Останалите континенти няма да усетят толкова удара. Изобщо по- добре е никога да не се изправяме пред подобна заплаха. За това са отговорни всички политици по света без изключение. Никой няма да остане незасегнат при евентуален ядрен конфликт!

Хубави пожелания, но за съжаление, англоговорящите елити имат други планове за стадото, което според тях твърде много се в увеличило и замърсява планетата така, че те не могат да се наслаждават необезпокоявани на парите си.И за постигане на тази си цел, елитите са замислили да намалят скоростно стадото чрез епидемии(болести филтриращи генетично населението, подобно на ковида) войни, зелени сделки, глад, даже ядрена война(за чието започване ще набедят Русия)и всичко друго каквото може да измислят алчни наглосаксонски мозъци.Една основните цели е да загинат най юного хора по въьможност първо от не англоговорящи народности. Докато накрая свалят бройката до санитарния според тях минимум достатъчен за някои производства и професии и то с правилна, филтрирана чрез епидемии генетика, за да разполагат и с източник на резервни части за тях си.

Като го чета това вече съм сигурен че ЕС трябва да изгради 1 милион модерна армия въоръжена и с тактическо ядрено оръжие. ЕС може да го направи. Ако някой ти дрънака с оръжие през оградата, трябва да го правиш и ти. С елементарна причина, като прекали с бояришник да не довтаса тука!

Ма как бе...и 2 млн може да изгради ЕС... Тия пуделчета дето лаят кат влезе грингото и махат с опашки...

И 2мил. може да изгради. Не бой се. Рассия е 140мил, ЕС е 500.

Ъхъ....и 5 млрд да се...безполезни джендъри... как ги виждаш кат хохлите...в окопите..до колене в кал... при минус 20 и с по 5 хилияда дневно руски снаряди по тиквите!? Ми давай де...покажи пример..

Ади...шъ гледаме...

НАТО от 2008 има доктрина за "Превантивен ядрен удар по Русия*. Практически НАТО е на границата на Русия, с насочени ракети от Румъния и околията. От тогава всяко учение е за атака към Русия. Логично е Руснаците да са подготвени да се ЗАЩИТАВАТ. Носете си белите дрехи миндили сороски. Няма защита срещу това.

ЕС няма ядрено оръжие по границата с рашистан. Но рашистан има по цялото протежение, включаем и Калининград. Има в турция

ЕС няма ядрено ръжие въобще бе охлюв...200-300 френски и толко... И друг е СТАНа..

И се радвайте ако е тактически...че ако е СТРАТЕГИЧЕСКИ...тогаз вече...

Хич бе...басма ще ви цепи....тия 8 хил ядрени заряда... ги държи за красота...

Ще използва, когато се почувства застрашена. САЩ нали пуснаха атомни бомби в цивилни гарадове Нагазаки и Хирошима след края на ВСВ, защото се почувстваха застрашени от цивилното население в тези градове. Има прецедент, одобрен от световната военна общественост, значи може. Какво толкова питате и обсъждате, че даже и заклеймявате, сякаш сте забравили историята.

Айде,Макроне,пращай Чуждестранния легион,да видим дали Путин ще го изпари.

Шолц като чу това и започна да лъчка.

Смерть России ! Слава Украини, героям слава !

Що го пишеш на руски,бе!?И ти ли разбра,че рускоговорящите са мнозинство.

Твоите пост комунистически лозунги ми звучат като онзи "страхотен" вик, който бяха вкарали в Кол оф дюти, дето руснаците умирали с него на уста: " Фор мадър Раша!".

Тоа па Бандерски онанист. Марш да цункаш Бандерата на фронта. Пет минути ти давам да оцелееш. Преди да ви закопаят с ФПВ дронове и ФАБ с насочване.:)

Пасквил до пасквил, добре, че сте вие, та ни разсмивате...

абсолютни диваци и човеконенавистни боклуци са тва руснаците всички русороби заслужават да умрат от собственото си оръжие

Не бой се, и теб ще ти видят сметката, няма да те пропуснат. Още ли има зомбирани?

Западно няма ли да получим?

Само не си мислете, че като се поставите в услуга на чужда държава различна от Русия, не сте предатели. Всеки който работи против интересите на България е предател. Руски бази в България НИКОГА НЕ Е ИМАЛО. А колко американски бази има сега? От кого ни пазят?

Пазят избраното от тяхното посолство управление от народната любов, защото всички решения и закони са в полза на САЩ и ущърб на България.

Стихотворението на Иван Вазов „На руските воини“ е написано през 1916 г. Всички русороби да го прочетат и да вникнат в смисъла му.

Вазов ако беше жив, щеше живи да ви дере сорос мърши и предатели на Родината. Сантиментите от миналото на поетите не ни интересуват. Искаме да има МИР. А Русия си е в територията ИСТОРИЧЕСКИ. Само пълен олигофрен може да си затвори очите за фактите. Както и пълен идиот за това, че е НАЙ-СИЛНО ВЪОРАЖЕНАТА ЯДРЕНА ДЪРЖАВА В СВЕТА.

88888

До ''2024-02-28 14:34:14 СМЕРШ (нерегистриран) до мизерника 88888,'' Руски прос///так недоучка, ЖЕНА СЪМ- хетеро биологична жена или за вас ''дълбоките руснаци''- т.е. необразованите руснаци, жените не са хора, та непременно трябва да съм от мъжки биологичен пол, за да ме считаш за човешко същество, а... И не ъм като руските ''женки''...

Не се излагай, че в Русия беше комунизъм, което значи абсолютно равенство между хората (в идеален вариант), това да не ти е западналата Европа, че като жена съм да се чудиш кой 678682 пола е съществото.

Ти не можеш да си Жена. Ти си американска ... подлога и мизерна фашистка мърша. КАЗАХ ТОЧКА изпражнение фашистко И най-добре си заминавай в щатите там да ръсиш пропагандата на бандера и останалите укропитешки фашистки нещастници.

То сега да си жена не е модерно. Има цели 72 пола, та ти от кой от всичките си? А като украинките няма други, но от срам казват, че са рускини.

Ориента.България.За нас разликата между човеците мъж и жена е не само във физиката.Умствено жените сте с доста по слаби възможности.Погледнете Нобеловите награди или защо шаха е мъжки и женски като там мускули няма.

Русия освен да плаши и убива с какво друго е полезна за цивилизацията?

Никои не заплащва НПО-тата заплашват нато иска да граничи с русия.