Коментари - Изтече запис от среща на ДБ: Корнелия го раздава все едно иска правителство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дир качете записа!

Качете записа

Хайде и тук ще го копирам: "Ива Митева се заяжда с писан текст. Спорният въпрос е как на практика се движи около измененията около закона за КПКОНПИ. И е в две посоки. Както знаете ПП казаха, искаме този закон да бъде приет като предварително условия за това да приемат подкрепа от ИТН, ИТН казват, приемаме го знаково на първо четене, обаче второто ще го гласуваме като има избран кабинет с условието, че ще има много корекции, които трябва да се направят. Междувременно самите ПП в лицето, на парламентарното им крило, не на Лена Бориславова, заеха позицията, че законът трябва да се ревизира сериозно. Тоест съдържателната част от аргумента на ИТН може да се намери компромис по нея, но Тошко казва, че ще гласуват след избиране на правителство, защото искат да са сигурни, че ако вие си направите бухалка ние ще сме в коалицията в която тази бухалка ще я управлява. Иначе няма да ви гласуваме бухалка, после да отидем на избори и вие да я контролирате."

Радев, няма какво да чакаш повече. Работата стана ясна - избори.

Изтече СЕКРЕТНО видео на което БОЙКИКЕВ и Корнелия обсъждат правителството. Бойкикев е със зеленте гащи. https://www.youtube.com/watch?v=WMNOfxBbJCE&t=57s

Таз държава я направиха на гербаджийница....не сме народ а гербаджа..

Не знам дали има такива правомощия

Сега нали разбрахте за какви промени в КПКОНПИ се пазарят преговарящите партийни котерии? Чухте ли видеозаписа, в който на заседание на ПГ на ДБ Христо Иванов разказва фактология от кухнята на преговорите? Вижте го и го чуйте. Искат - по думите на Тошко Йорданов, преразказани от Христо Иванов - да превърнат КПКОНПИ в бухалка на властта. И спорът им е, че не искат бухалката да е само в ръцете на Киро и Ленчето, а и останалите да я ползват. Никаква борба с корупцията и никаква идея за законност. Искат бухалка! За политическа разправа с политически неудобните и с бизнес конкуренти на техните кукловоди. Криминално мислене на хора с криминално отношение и криминални цели във властта. Бухалка! И не, видеозаписът не е нелегален. Заседанието се провежда в една от заседателните зали на Народното събрание, където заседават и парламентарните комисии, чиито заседания по правилник се излъчват на живо в интернет. Проблем на заседаващите е, че не са разпоредили на техническите лица да спрат излъчването своевременно. И от този техен гаф лъсна грозната реалност на една самозабравила се клика, която използва властта и репресивния апарат в частен интерес.

Чух записа нишо интересно

Ето го записа.. https://www.youtube.com/watch?v=BSyPLLxsBXQ&feature=emb_title

Нищо не разбрах. Нали с мандата на БСП ще се съставя правителство и така ще се избегнат нови избори ? Какво е очуден Христо ? И какво толкова е чула Деса ?

Копейкин ти ли си искал кредит са наемане на автобуси

Деса Тежката артилерия иска Корнелия да върне мандата в понеделник. И Деса се надява да спечели предсрочните избори. :)))

малко офтопик, че съм пропуснал - нали комисията за ДжемкорП беше най-важното нещо на света - що се е провалило заседанието? Някой знае ли? по-накратко, да не разводняваме жълтината, моля :D

Ще парафразирам О. Минчев: 11 от 15 депутати на ДБ гласуваха против лустрация!!! Подкрепят черносотника фашизоид Дамаджанов. Както казал един заврян зет: "Ще си изкарам окото, да се смеят на тъща ми, че има кьорав зет." Хр.Иванов, Владислав Панев, Атанас Атанасов „черносотници фашизоиди“ ли са или ДА? Гласуването - https://faktor.bg/bg/articles/i-demokratichna-balgariya-ne-se-interesuva-dali-shefat-na-kpkonpi-e-bil-svarzan-s-ds Оценката е по https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/7745728

Щом Почнаха да Изтичат и Записи, то ДБ са пред Разпадане!

Преди седмица казах, че за КОД изходът от политическата безизходица е широко дясно предизборно обединение. Съюз, който да потърси на изборите доверие за собствено мнозинство и да заяви отговорност за трудните времена, които ни очакват. Предложих две от целите на такова обединение, около които десните хора да се срещнат да са: 1. Скъсване с корупционното влияние на миналото през силно лустрационно законодателство. 2. Защита на европейската ни принадлежност и противопоставяне на кремълския износ на корупция. Днес КОД получи публично отговор от ДБ, за отношението им към тези две цели: 1. ДБ гласува в парламента против предложението председателят на КПКОНПИ да не може да бъде човек, който е бил част от репресивния апарат на комунистическата държава. 2. Г-н Хр. Иванов се обяви за нормализация на отношенията с Русия (каквото и да значи това) Благодаря за ясния отговор от ДСБ и Да България! Сега поне е ясно! П. П. " Когото Бог иска да погуби първо му взема ума"

Това е черно на бяло институционална корупция, и злоупотреба с власт. Какво правят? Правителство? Нищо подобно. Договарят се, гласят закони по интереси, прикриват далавери, срутват още повече държавата, и все в името на уж държавно отговорна политика. Корупция в действие.

Корнелио, 12 август е късно, това са цели три седмици. Дотогава ненормалното човече Кирил П. може да увреди още повече държавата. Срам за БСП!

Разлагането на България го направиха Бойко и Слави !

и кво? всяка партия иска власт и правителство. за това е партия. разликта е само в това кой колко да вземе. а туземците плащат. за това са туземци.

Групата АРГО... Пик бил Лош... Икономедия е поне едно ниво надолу. Аре.

по-скоро имаме или неволна грешка или хитруване! към Края на Записа в залата се чува женски глас, че познати са и се обадили и записът по Дарик не е спрян и се излъчва в ефира - т.е. нямаме Вътрешен Теч, а Дарик не са си спряли Камерата/Микрофана в Залата и дори разговора тече в Ефира им!! Христо Иванов казва, въпросът е да се махне от сайта на “Дарик“ и добавя - кой видял видял. В този момент звукът спира.

Ще си спомните как 90-те години Бойко Рашков беше уше на мутрите и работеше против държавата ама ще бъде късно!

Ох, майкоуууууу, литмуси, литмуси...

ГЕРБерските утрепки само компромати, скандали и да пълнят шкафчета могат, за друго не стават.

Това недоразумение и псевдо юрист Хр. Иванов пак се оака. То не беше разговор с Маджо , поседя си на дадната седалка на Бобоков и все важни въпроси осъжда. Спасява държавата. А като започне да говори то е ааа ммм и всякакви буквосъчетания. Една мисъл тече направо ти стана лошо докато го слушаш.

На тая Деса морала й е като на секс труженичка от магистрала Хемус край Ботевград!

Корнелия все едно иска правителство, а Мравоядът все едно иска да е главен прокурор :-)

Употребявай думи на които знаеш значенито. Значение на думата компромат мн. компромати, (два) компромата, м. Измислена, инсценирана или действителна вина, обикн. на политическа или ръководна фигура, разкрита и разпространявана с цел да го компрометира.

Джендърляците пак се изложиха

ДБ вън от политиката

Умнокрасивите утрепки само бухалки, скандали и да пълнят подаръчните си торбички могат, за друго не стават.

То Хр. Иванов морала е какъв? Маджо, задни седалки на автомобили :))) Е на кой липсва морал?

Какво се разбра от Записа - Бойкикев ПРОДЪЛЖАВА ДА КАДРУВА / от ИТН не трябвало да има министри /; И че Корнелия е цитат - "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНА"; Относно БХАЛКАТА - дано специалистът по НАКАЗАТЕЛНО право оглави КПКОНПИ и да кара подред!

Христо Иванов - човека на Маджо, Божков и Бобоков

Ако всичките им заседания - съвещания се огласяваха по подобен начин, много лесно ще си избираме парламент, президент, правителство и всичко... На времето имаше белот с карти на масата. А ако изтекат записи от срещата на курварина с лена, може да гласува една купчина лелки за него. Може и да е надарен, де да знам. На мен ми мяза на мека китка...

Интересно е, че за цялата тази БЕЗОТГОВОРНОСТ, един протест няма. При стабилно управление, преди две години, се изредиха да протестират кой ли не. Явно народа го кефи мизерията, тарикатлъка и безхабериято! Явно!

ИТН = ДПС. Въобще не трябва да бъдат в правителството.

Съгласен съм с Тошко Африкански. Ако ще има лобут, по-добре е от страната на тези които бият, а не от страната на тези които ядат бой. Значи, да се готвят ГЕРБ, ДПС и разбира се Костя Копейкин - Рубльов. Слагайте си по една дебела възглавница на задника, че Бойко Рашков идва с бухалката.

мутри вън и размаха юмруче. А сега и бухалки раздава.

Слушах Бухала днес при Кирилова и очаквах че този път няма да спомене Борисов. Да ама не. Не стига че започна с биографията му но и го обвини за записа в НС. А с бухалския си ум не може да разбере че заседанията там се излъчват на живо

Ама колко герберски тролове са се изсипали тук. Загубата на власт явно много боли.

Да бе - слушаме ги тези повече от 20г и накрая никой не иска бухалка, а само чадър

Хората са отпуск... септември

Джендърите изтичат в канала…. ХаХоХе

ДБ са много жалки като въртят сучат но факта е един - подкрепят и участват в правителство на БСП и Корнелия Рирова. Това петно трудно могат да го изтрият.

Ай сиктир, като си почнал за морал, оцени поред морала на: курварина Киро; педала Асен, космасялат лена; лечугото Миро: Ицо лодкаря: гнома генералски; африканския Мамун; плювлалата божинко и къмпани; баджанак Свиленски; имотната биволица корни... Сигурно пропускам образеца на " новия" морал настимир.. Айде де?

Не ми казвай, че теб не те боли. Виж цените, виж състоянието на държавата, виж инфлацията и после коментирай.

вземи си озапти мутрите и педалите, щото няма да ти се размине