Изстреляни са над 10 000 ракети против градушка у нас

Доста тежък е сезонът, казаха от Агенцията за борба с градушките

Обратно в новината

Коментари - Изстреляни са над 10 000 ракети против градушка у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди седмица-две тук под новина за дъжд и градушка няколко олигофрена виеха, че едно време, по "байтошово" време били изстрелвали ракети и градушки нямало! Същите тези няколко олигофрена сега под тази новина квичат, че много ракети се били изстрелвали, не трябвало да се пилеят парите на данъкоплатците така!:)) Е, това е краткото описание на българския олигофрен - жалее по байтошовото време и е пълен с омраза и злоба, че и тогава и днес е цървул и лузър:)

Виж малко по-надолу един какво е писал: по бай тошово време с 3 ракети цялата тракийска равнина били пазели, а сега....:)

защо си без шапка!

Не е важно колко ракети са изстреляни. Важното е колко са отчетени на бумагата.

20 години след предпоследната страна - Албания, спря да стреля с ракети по цебетата, се сети и последната. България има гуЕм евронапредък. Ай да ний честито!

По бай Тошово време с по 3-4 ракети на буря, изстреляни от базата между Ведраре и Баня Карловско пазеха половината тракийска низина... Чак пък 10 000 - не вярвам......

Е тва е щото е било по "байтошово" време! С една ракета - цяла България пазеха!:))) Кретен селски прост!:)))

10000?!? Дали е вярно?!

Запасете се до края на лятото,да не стане като пролетта град,след град из цялата страна.

А колко струва една ракета? ------------- ПС Ракетния метод за защета от градушка се използва на МНОГО МАЛКО места в света. Едното е България, а още две са Русия и Аржентина. Русия не са ми проблем - те си правят ракетите и си ги ползват на някаква (малка)цена... . Същите ракети от Аржентина се купуват за $395 парчето. А колко струва в Бгедна ракета???

Поредния многознайко. - Ракетите се правят в България и производствената им цена е смешно малка. На колко ги отчитат в бюджета, е въпрос на далавери. - На много места по света се ползват такива ракети ... като пример ще ти дам, че дори се защитават и населени места в Северна Америка.

Аз - многознайко, а ти - незнайко. :) Всичко което съм написал са ФАКТИ, и ако поне малко беше в час щеше да го знаеш... . Да, пробваха се да ги произвеждат в Бг, но после минаха на вариант от Македония (или от Сърбия - не помня точно). Ракетите които се правят там (и се ползват сега у нас) са жалко подобие на руските, но ние вече не сме приятели с Русия, така че за нас - Мк :) И между другото да ти кажа - само ДВЕ страни в света могат да правят ракети - Русия и САЩ. Останалите (Бг, Мк, ...) правят пунтета.

Поредно хвърляне на вятъра на нашите пари. Закривай!

Поредният вятър, който ти носи прехрана.

Кого заблуждавате? 1. То за 10 000 пиратки немат пари... 2. Ако случайно намерят, нека пробват как се пускат такъв брой...

Изпълнителна агенция за борба с градушките. И ракети против градушки използвали. А никой не знае, и тука по форума се сипеха въпроси къде са ракетите против градушки. А то просто никой не пише за тази агенция...

Тъпомера в действие! Като нямате подходяща снимка не въвейждайте хората в заблуждение. Показаният фотос няма нищо общо с ракетите за борба с градушката. Не забравяйте че гета четат и деца и тинейджъри, а не всеки магазин за пиротехника спазва инструкциите в закона!