17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано някой не си изпусне гранатата...

онзи ден вв Свредловск си испуснаха ядрената ракета

не са я изпуснали,а е гръмнала по време на изспитания иса загинали 5 човека.Малка но съществена разлика-В България кога и при какви условия са загинали 5 човека разработващи нови технологии???

Днешни гьотверенчета ...дето в казарма не са били...Аз съм служил 76-7-ма в най известното бойно поделение на "Триъгълника" на Ямболската дивизия от ІІІ-та армия на БНА и съм дал над 80-90- въоръжени караула като ст.школник и н-к караул и личното ми оръжие ТТ с два пълнителя с бойни патрони бе почти винаги в мен ...дори и когато не бях на смяна ...пазех го като очите си и нито съм го изпускал ,нито позволявал някой да има контакт с него ,нито съм правел щуротии въпреки ,че бях на ...19-20 години... Днес нямам оръжие ,защото ми искат 1000 изисквания ... пък и не ми трябва ,след ,като не мога да го използвам по предназначение .

Нормално е да дадеш 300 караула - кво се хвалиш с 80 и то с пищов

6 часа спиш 6 чса вахта и навсякъде паткани Твоето е курорт

Защо ми препечатваш поста с твоя си ник? Да,танкист бях, карал съм ,стрелял съм с танк, но не съм "ке(И)маф" (даже името на въздушният филтър не изписваш правилно) . Бях Командир на танков взвод ! Само на 19 !

а с какво гориво зареждахте

комуняга значи

танка чупеше ли се често

ОФ-350

За целия период на Втората световна война в редовете на Вермахта служат над 300 танка Т-34 от различни модификации. Голяма част от тях са използвани като артилерийски влекачи или машини за превоз на боеприпаси.

Пикль мислещ си , че пищова ще го направи мАж .... Той и пищова обаче като пикльото , газов .

Какво има да си мисли бе, келеш. Да не мислиш, че са го питали като са му го зачислили да "охранява" с него за фасон. Ти в казармата автомата ли си мислеше, че те прави мАж!

Глупости. Редовно (ежедевно) се прекачвам по два пъти на Сердика. До сега патрулиращи по пероните полицаи (нито от Общинска, нито от Охранителна полиция) не съм видял. Няколко пъти съм виждал до входовете по един двама от тях - обикновено пияткафе и пушат. Толкова.

Верно ли че комунягите са педали

нали викате,че от 75 г все би еВАт ...далк са,а?

ама бебе не става

Ако си младо земане и майката ти е млада прати я ...ако си дърт гьотверен прати жена си ...да провери ....Стига да не е някоя дебела свиня ,като теб .

Кимаф с пищов става ли ти още

Мед.комисии си разбираха от работата...все корави и с корави ни отбираха...Хилки и педали нямаше сред нас .... А "оная" работа" още става,защото израснахме с истински хранителни продукти.... труд,бригади и спортни свободно-достъпни занимания ...за ДОСО -чувал ли си ... Стрелях, бягах, карах яхти и скутери още като средношколец...ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ не ги познавахме.... И БАНАНИ НЯМАШЕ !

В днешно време всички пишлигари са гангстере, докато не изядат един път боя.

Дочух че ГЕРБ плащат 1 лв на коментар в този форум

Висшите сили говорят с нас чрез знаци

Днешни гьотверенчета ...дето в казарма не са били...Аз съм служил 76-7-ма в най известното бойно поделение на "Триъгълника" на Ямболската дивизия от ІІІ-та армия на БНА и съм дал над 80-90- въоръжени караула като ст.школник и н-к караул и личното ми оръжие ТТ с два пълнителя с бойни патрони бе почти винаги в мен ...дори и когато не бях на смяна ...пазех го като очите си и нито съм го изпускал ,нито позволявал някой да има контакт с него ,нито съм правел щуротии въпреки ,че бях на ...19-20 години... Днес нямам оръжие ,защото ми искат 1000 изисквания ... пък и не ми трябва ,след ,като не мога да го използвам по предназначение .

ти си изперкал бе....бил дал над 80-90- въоръжени караула - смешник Аз съм дал над 2000 вахти за 3 години

смешник научи се да смяташ !

вахтата при морските е 6 часа

кашика -фазан от Триъгълника на смърта

Смешник си ти... защото не знаеш ,какво бе тогава... 4-5 обекта за охрана в гарнизона(дори и край тур.граница)... един в полка... Старшини и офицери на свръхсрочна служба ...наряди не даваха ,освен Дежурен по полк и Дежурен по караулите ... Кадрови дефицит бе ,дори и в "фазанският" състав... в танковата ми рота от 3 взвода липсваха почти 2-ма ком. на взводове ...имаше един л--т но той все бе "болен" и се скатаваше защото искаше да напуска армията... През ден се налагаше да карам караул... Даже оръжието си можех да издам в специалната каса за "късо" ...Калашниците бяха на пирамидата ... Така ,че за една година 80 караула бяха ...РЕАЛНИ ! Не спори с мен ,като нищо не знаеш ...

навсякъде не досигаха хора от мързел и шуробаджинаци и подкупи

Кашик мирно!

щом само с кашимиерия ти е пълна кухата главица!

на къв танк беше на 62-ка ли

Т-34-85....същите дето са ходили в Чехословакия през 1968-ма...

те ги произвеждаха в Чехословакия аз ги приемах в завода през 55г

Радвам се за теб... 68-ма бях 12 -годишно хлапе...а ти щом си ги "приемал" явно си бил поне на 30 тогава... Поздравявам те ,че си прескочил средната възраст на оцеляване на мъжкото съсловие у нас !

глоба ще отнесе? За да гръмне така го е носел с патрон в цевта и с пуснат предпазител .

През второто тримесечие на 2019 г. брутният вътрешен продукт (БВП) нараства с 3.3% спрямо съответното тримесечие на предходната година и с 0.6% спрямо първото тримесечие на 2019 г., сочи експресната оценка на Националния статистически институт. Предварителната оценка ще бъде публикавана на 5 септември. Според наличните досега данни БВП в номинално изражение достига 28.099 млрд. лв. Реализираната добавена стойност през второто тримесечие на 2019 г. е 24.241 млрд. лв. Делът на крайното потребление в БВП е 76.3%, а на инвестиците - 20.2%. Външнотърговското салдо е положително. Спрямо година по-рано износът на стоки и услуги се увеличава с 3.3%, а вносът намалява с 5.5%.

Съсипаха я тая държава!

Кестените са напълнили гащите!

Протестите в Хонконг са "цветна революция", обявиха от държавна медия в Китай

На тоя с кашкавалените пръсти, кой му е дал разрешително да държи оръжие???

ГСО не оръжие посмиъла на закона и не се нуждае от разрешително.

"Един пояс, един път" - националната кауза на Китай

20,05 и няма сериозна теа

Сряда май е почивен ден на тролове

Ето, включиха се вече! Пускат извадки за процъфтяващата българска икономика! Луд умора няма. А и като ти плащат по 5 лв на ден не е лесно, трябва да се бачка.

То и Ваклин е искал да отиде в прокуратурата, а се озовал в друго измерение в КОНПИ :) Днес председателя на КОНПИ е вече консул в Валенсия, а искал да бъде прокурор :))

Каква новина е това? Дайте нещо сериозно

Каква новина е това? Дайте нещо сериозно Белене, Сирия,Протести в Русия,

Как така при удар пистолет ще стреля? Това е крайно невероятно. Изправен пистолет не би трябвало да прави такива чудеса.

София се напълни с пейзани и мангали, не мое се диша, те ни управляват, крадат и ебът...

Абе тъпанари, газовия пистолет не стреля а гърми, изстрел става само с боен пистолет, деба и менте джурналята деба, не са ходили войници и не знаят какво стреля и какво гърми..

Възпроизвел е гърмеж или изстрел? :) То и покушението на инж.Фоган е опит за гърмеж :)

Много нелепи инциденти се причинени от малоумни идиоти! "Газов пистолет изпаднал от младеж"... а тойзи тъпак за къф чеп му е газов пистолет? Кого ще плаши с него?

Само такива новини нямахме в БГ. Да се чудиш да се смееш или да плачеш...

Аман от глупаци!

Хайет Тахрир ал Шам, бивш филиал на Ал Кайда, увеличава влиянието си в Идлиб

Каква новина е това? Само столицата ви интересува, не ви ебе вас за простолюдието.

тоя ще го подиграват до там и обратно хахахаха

Абсолютен тъпанар! Що не се е гръмнал сам?!!!

Бутнете му го в задника и стреляйте пак.

Странно, гърмежите бяха два. Пистолетът трябва доста да сее подмятал преди да се озове на релсите.

В България е пълно с идиоти, като този т.н. "младеж"!