Коментари - Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие

Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори "и да се бие, ако е нужно" и предупреди да не се води политика на отстъпки към Техеран

Обратно в новината

Коментари - Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Коментари

Сериоооозно???

Исраел имат, защо Иран да нямат?

Щото пък вие сте цвете за мирисане...

Циониската проказа , трябва да бъде спряна!!!

това са глупости! израел е и заплаха и война. исторяита на израел и на еврейте е история на непрекъснати войни... иран не е заплха!... израел е агресия, агресия и чрез религии и чрез войни!

Израел ми приличат на АЛФ ,имат десет органа осем от които са стомаси...

Най-голямата заплаха пред света е САЩ естествено. Единсвената държава, която е пускала ядрено оръжие в градове с цивино население и то два пъти.

Еврейските лицемери пак се изказаха.

Е вече не е ли Путин най-голямата заплаха?

Значи Франция може, Англия може , а Иран не3 може., ЗАЩО?

тенкю , тенкю , очен спасиба

Израел извършва геноцид в Газа, ама Иран е най-голямата заплаха!

Абе ФАЩ произвеждат ли нещо освен оръжия, химикали, вируси и гмо царевица?

Адолф начи разправяше, че има нации от паразити, които се впиват разбираш ли в друга нация и я източват до край.

А какво ще каже мършата ционистка за това, че пратиха Фъц 35 с ядрена ракета с цел да я думнат над Иран и да предизвикат Иемпи ефект за да почне атака? Кво стана с тоя фърчолет? Да не би едни Ватнишки Летящи Перални да го отстреляха? А? Пънене и пърчене. А балъците вярват, че Израел отбил сам атаката. ХАХАХА. Атака с предупреждение да даде време на Краварите и Островните плъхове да литнат, да стигнат и да свалят шахидите за по 10к с ракети за по 200к. Как са базичките бе, мършо? Не ви ли набиха ракетките там. Или ще продължаваме да живеем във фашистката ционистка проекция за безнаказност при Геноцид и желание за голяма война, в която да умират нищо не подозиращи Американци? Глупаци побъркани. Проспахте ли теста на Руската междуконтинентална ракетка? Или и тя 3д бе? Верно ли бе?

тенкю , тенкю , очен спасиба

ми то и Израел го произведе това оръжие, ама Иран не може, за да може да го тормозят и да си трае. Ама да не се разчуе, ей.

Уже пора для "нобелевого лауреата" Нетаняхуй На волне всеобщего возмущения была забыта низкая популярность его политики: опросы показали, что если бы выборы происходили сразу после убийства, преемник Рабина Шимон Перес получил бы 60 % голосов, а лидер оппозиции Биньямин Нетаньяху — 28 %, соотношение в Израиле невиданное за последние 30 лет.

И изтрепа 25 милиона руснаци за четири години.Ако не бяха американците да помогнат на руснаците можеше и повече да изтрепи

За света или за тях? То не че е хубаво да има ядрени оръжия Иран, но е хубаво никой да няма, нито великите сили, нито другата държава, чието име започва с И. Те уж нямат, ама всички знаят че имат и никой не ги контролира.

Ядреното оръжие е много хубаво нещо! Сдружава народи и държави. Япония и САЩ са пример. Две бомби по обетованите земи ще направят Израел най-големия приятел на Иран. Историята така ни учи. Аз не призовавам за насилие

Преди или след като те освободиха от турско робство?

Фръц 35 е най-ултра-мега-гига-хипер непобедим фръчколет бе. От тия с един двигател и невъзможност за догфайт поради слабият аеродинамичен дизайн. Кво да кажем за великите невидими възможности. Дето вече и на СУ35 има нискочестотен радар дето го хваща. Какво да говорим за тези инсталирани на МИГ31М и СУ54 който целият е антена. Ма споко. Те ватниците не могат да ги произвеждат. Нямат вълшебните чипове дето Краварите ползват. Понеже са много напред оня ден в Туитър имаше реклама на хакатон за дрончета срещу Орлан. Спонсорирани от АРПА, Гугъл майндс, Палантир, Британците и който се сетиш. Опряха до хакатони да се оправят с Руските дрончета. А ко ше правят с Ланцета? Той и ИИ си има и евтин излиза. И целият контранаступ обърна.

Произвежда айфони,коли,камиони,космически кораби,спътници,сонди които летят и извън слънчевата система. А рашка произвежда…

Сте и анси графика да изберете. Тва мечтаното краварско дилдо ли е или еврочепа дето облизвате в сороскопа? ХАХАХА

Апъл решиха малко да метнат производсто към Индия и им се запали линията за оплаквания. Мъск пък върна всичките Сайбъртрък простоти щото педала за ускорение се заклещва във великият им дизайн. Гледахме в Туитър как го фиксват с бургията. ХНАХАХАХХХ

НАЙ- ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА Е ИРАН ДА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ДА ЗАПУКА ЦИОНИСТИТЕ - ИЗВРАТЕНЯЦИ И ПЕДОФИЛИ ЗАВЗЕЛИ ИЗРАЕЛ. ИРАНЦИТЕ СА НАШИ БРАТЯ И НИЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ В БОРБАТА ИМ С РЕПТИЛИТЕ ЦИОНИСТИ ПОРОБИЛИ ИЗРАЕЛ

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :)) щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

Шило

Ритай си американските коеги за това, какво стана с иранската ядрена програма.

Шило

На буква или на дума ти плащат? И има ли значение качеството или не? Май няма?

И избраха евреите терориста Варава, а Исус предадоха и беше разпнат!!! Най-голямата напаст са мангалите, които се правят на евреи и чичо им Адолф ги разпозна!!!

Изобщо не си в час.. Нещастник

Иран никога на са искали ядрено отъжия ама гнусния ционистки режим на исраел ги принуждава

Що бе, какво не разбра? Нещо невярно ли има?

Шило

Разбрах, че си тъп! И то много!

Марш при брадатите тъпунгери!

Май разбра обратното, но ние си го знаем. Запомни го и ти, най после!

Евреите хванаха реториката на оня глупак Зеленски.

Иран не е пряка заплаха за Западната цивилизация. Даже не е и непряка. Евреите им отърва да въвлекат и Запада .

САЩ са дали разрешение на израел за нов геноцид в Рафа. Добрите евреи вече са изградили концлагери в пустинята. Оставен ли си на милоста на ционистите-коцлагер в пустинята и конфискуване на земята ти.

Добро утро. Аз не мога да разбера, как винаги сме на грешната страна? Преди армията ни е жънела успех след успех, но нашите политици са ни бутали в пропастта с неправилни решения, сега армия нямаме, но политиците ни пак опропастяват държавата. От къде на къде заявяваме подкрепа за Украйна, кой го реши това? Сигурен съм че направи ли се референдум повечето българи биха заявили подкрепа за Русия. Правителството ни трябва да работи за НАС, избрано е от нас да следва волята на българския народ, но прави точно обратното. Аз ще ви кажа защо подкрепяме Украйна. Защото САЩ искат слаба Русия, тях винаги ги е било страх от братушките, от там идва натиска и към европейския съюз а пък от там идва към нас. Тоест всичко идва от нагласата на САЩ. Така е и за Израел, краварите ги подкрепят по техни си причини (100% икономически) и налагат това на "съюзниците" си. Значи, когато израелците бяха ударени с едни ракети от палестинците, тогава на тях е позволено да отвърнат и да избият толкова невинни хора. Но когато руснаци бъдат избивани и тормозени 8+ години наред, тогава те нямат право на защита така ли? А колко невинни палестинци загинаха? За това няма и дума. На евреите се позволява да избиват, също, както и на фашистите от Украйна, управлявани от РЕЖИМА на Зеленски. Докато американците имат такова голямо влияние, нищо хубаво не ни чака, преди те самите избиха местното население на Америка - индианците, избиха ги като животни, след което ги затвориха в резервати, пак като животни. Доста европейски страни като Франция, Холандия, Испания и Португалия сториха същото в Африка... Та тези ли са тръгнали да се грижат за хората по света сега? Защо не го правеха преди? Долни лицемери. Хегемона САЩ трябва и ще бъде свален от власт, за да може света да си отдъхне и войните да спрат, от както се е създала Америка, почти не са спирали да воюват, коя друга държава е като тях? Та тези ли са тръгнали да се борят за мир? Всичко е за интереса им, не им пука за хората, не им пука и за нас.

най-големия проблем са чифутите по света , от тях идват всички лошотии , ама оня с мустачките май ще излвезе прав ,

Като заявим подкрепа за Русия ставаме една мрачна държава като Беларус. Със всякакъв вид санкции . На пълно подчинение на руските капризи. Ти луд ли си?

Най-гплямата заплаха са чифутите!

Как така, тука по цял ден ни обясняват, че е Русия, сега ново 20

500+

Заявяваш неутралитет и си гледаш твоя интерес, не е нужно да заявяваш подкрепа за Русия.

Ама въобще не са!

++++++++++++

1000% - ДА !!!

Коментари - Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие

Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори "и да се бие, ако е нужно" и предупреди да не се води политика на отстъпки към Техеран

Обратно в новината

Коментари - Израелският президент: Най-голямата опасност пред света е желанието на Иран за ядрено оръжие | Днес.dir.bg

Коментари

Сериоооозно???

Исраел имат, защо Иран да нямат?

Щото пък вие сте цвете за мирисане...

Циониската проказа , трябва да бъде спряна!!!

това са глупости! израел е и заплаха и война. исторяита на израел и на еврейте е история на непрекъснати войни... иран не е заплха!... израел е агресия, агресия и чрез религии и чрез войни!

Израел ми приличат на АЛФ ,имат десет органа осем от които са стомаси...

Най-голямата заплаха пред света е САЩ естествено. Единсвената държава, която е пускала ядрено оръжие в градове с цивино население и то два пъти.

Еврейските лицемери пак се изказаха.

Е вече не е ли Путин най-голямата заплаха?

Значи Франция може, Англия може , а Иран не3 може., ЗАЩО?

тенкю , тенкю , очен спасиба

Израел извършва геноцид в Газа, ама Иран е най-голямата заплаха!

Абе ФАЩ произвеждат ли нещо освен оръжия, химикали, вируси и гмо царевица?

Адолф начи разправяше, че има нации от паразити, които се впиват разбираш ли в друга нация и я източват до край.

А какво ще каже мършата ционистка за това, че пратиха Фъц 35 с ядрена ракета с цел да я думнат над Иран и да предизвикат Иемпи ефект за да почне атака? Кво стана с тоя фърчолет? Да не би едни Ватнишки Летящи Перални да го отстреляха? А? Пънене и пърчене. А балъците вярват, че Израел отбил сам атаката. ХАХАХА. Атака с предупреждение да даде време на Краварите и Островните плъхове да литнат, да стигнат и да свалят шахидите за по 10к с ракети за по 200к. Как са базичките бе, мършо? Не ви ли набиха ракетките там. Или ще продължаваме да живеем във фашистката ционистка проекция за безнаказност при Геноцид и желание за голяма война, в която да умират нищо не подозиращи Американци? Глупаци побъркани. Проспахте ли теста на Руската междуконтинентална ракетка? Или и тя 3д бе? Верно ли бе?

тенкю , тенкю , очен спасиба

ми то и Израел го произведе това оръжие, ама Иран не може, за да може да го тормозят и да си трае. Ама да не се разчуе, ей.

Уже пора для "нобелевого лауреата" Нетаняхуй На волне всеобщего возмущения была забыта низкая популярность его политики: опросы показали, что если бы выборы происходили сразу после убийства, преемник Рабина Шимон Перес получил бы 60 % голосов, а лидер оппозиции Биньямин Нетаньяху — 28 %, соотношение в Израиле невиданное за последние 30 лет.

И изтрепа 25 милиона руснаци за четири години.Ако не бяха американците да помогнат на руснаците можеше и повече да изтрепи

За света или за тях? То не че е хубаво да има ядрени оръжия Иран, но е хубаво никой да няма, нито великите сили, нито другата държава, чието име започва с И. Те уж нямат, ама всички знаят че имат и никой не ги контролира.

Ядреното оръжие е много хубаво нещо! Сдружава народи и държави. Япония и САЩ са пример. Две бомби по обетованите земи ще направят Израел най-големия приятел на Иран. Историята така ни учи. Аз не призовавам за насилие

Преди или след като те освободиха от турско робство?

Фръц 35 е най-ултра-мега-гига-хипер непобедим фръчколет бе. От тия с един двигател и невъзможност за догфайт поради слабият аеродинамичен дизайн. Кво да кажем за великите невидими възможности. Дето вече и на СУ35 има нискочестотен радар дето го хваща. Какво да говорим за тези инсталирани на МИГ31М и СУ54 който целият е антена. Ма споко. Те ватниците не могат да ги произвеждат. Нямат вълшебните чипове дето Краварите ползват. Понеже са много напред оня ден в Туитър имаше реклама на хакатон за дрончета срещу Орлан. Спонсорирани от АРПА, Гугъл майндс, Палантир, Британците и който се сетиш. Опряха до хакатони да се оправят с Руските дрончета. А ко ше правят с Ланцета? Той и ИИ си има и евтин излиза. И целият контранаступ обърна.

Произвежда айфони,коли,камиони,космически кораби,спътници,сонди които летят и извън слънчевата система. А рашка произвежда…

Сте и анси графика да изберете. Тва мечтаното краварско дилдо ли е или еврочепа дето облизвате в сороскопа? ХАХАХА

Апъл решиха малко да метнат производсто към Индия и им се запали линията за оплаквания. Мъск пък върна всичките Сайбъртрък простоти щото педала за ускорение се заклещва във великият им дизайн. Гледахме в Туитър как го фиксват с бургията. ХНАХАХАХХХ

НАЙ- ХУБАВОТО НЕЩО НА СВЕТА Е ИРАН ДА ИМА ЯДРЕНО ОРЪЖИЕ И ДА ЗАПУКА ЦИОНИСТИТЕ - ИЗВРАТЕНЯЦИ И ПЕДОФИЛИ ЗАВЗЕЛИ ИЗРАЕЛ. ИРАНЦИТЕ СА НАШИ БРАТЯ И НИЕ ГИ ПОДКРЕПЯМЕ В БОРБАТА ИМ С РЕПТИЛИТЕ ЦИОНИСТИ ПОРОБИЛИ ИЗРАЕЛ

москалите плашат само гаргите с техния остарял ядрен потенциал ! да бъдем реалисти , при една ядренна война Русия няма никакви шансове ! рашистите са само със 145 млн население , а запада е с над 1 млрд население ! голямата част от руското население е съсредоточено в няколко на брой градски агломерации като москва , Санкт Петербург и още 6-7 големи града милионници там се намира над 70 % от населението , докато при запада има стотици градове милионници пръснати от Австралия през Япония до Мадрид и зад океана ! територията на запада е много по голяма от тази на русия , само сащ и канада имат 19 млн кв.км. което е повече от 17-те млн.кв.км на руснаците ,да не прибавям австралия която е над 6 млн.кв.км. и Западна Европа ! какво искам да кажа , целите за поразяване на запада са ужасно много , докато руските цели за поразяване са в пъти по малко ! при един ядрен дуел ще останат само 10-15 млн руснаци в сибир и другите огромни територии , които са много рядко населени !докато след ударите ще останат над 900 млн западняци живи ! единственното предимство на мужиците е, че те ще отидат в рая :)) щатите имат над 800 военни бази само в чужбина т.е. по цял Свят , а всички руски ядрени заряди са по малко , да не говорим за носителите т.е. ракетите , те са още по малко ! при ядрена война ще има победител и това ще е запада ! приказките за пълно унищожение и ядрена зима са само за глупаци ! преди години и янките и мужиците взривяваха атомни бомби , както и водородни бомби направо в атмосферата ! справка руснаците взривиха в атмосферата най голямата водородна бомба наречена Цар Бомба – Мощността ѝ се равнявала на 58,6 мегатона тротилов еквивалент или близо 3600 пъти по-мощна от първата атомна бомба, взривена на 6 август 1945 г. над град Хирошима.ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО 3600 ХИРОШИМСКИ АТОМНИ БОМБИ ВЗРИВЕНИ ЕДНОВРЕМЕННО , А НЕ Е ИМАЛО НИКАКВА ЯДРЕННА ЗИМА !

Шило

Ритай си американските коеги за това, какво стана с иранската ядрена програма.

Шило

На буква или на дума ти плащат? И има ли значение качеството или не? Май няма?

И избраха евреите терориста Варава, а Исус предадоха и беше разпнат!!! Най-голямата напаст са мангалите, които се правят на евреи и чичо им Адолф ги разпозна!!!

Изобщо не си в час.. Нещастник

Иран никога на са искали ядрено отъжия ама гнусния ционистки режим на исраел ги принуждава

Що бе, какво не разбра? Нещо невярно ли има?

Шило

Разбрах, че си тъп! И то много!

Марш при брадатите тъпунгери!

Май разбра обратното, но ние си го знаем. Запомни го и ти, най после!

Евреите хванаха реториката на оня глупак Зеленски.

Иран не е пряка заплаха за Западната цивилизация. Даже не е и непряка. Евреите им отърва да въвлекат и Запада .

САЩ са дали разрешение на израел за нов геноцид в Рафа. Добрите евреи вече са изградили концлагери в пустинята. Оставен ли си на милоста на ционистите-коцлагер в пустинята и конфискуване на земята ти.

Добро утро. Аз не мога да разбера, как винаги сме на грешната страна? Преди армията ни е жънела успех след успех, но нашите политици са ни бутали в пропастта с неправилни решения, сега армия нямаме, но политиците ни пак опропастяват държавата. От къде на къде заявяваме подкрепа за Украйна, кой го реши това? Сигурен съм че направи ли се референдум повечето българи биха заявили подкрепа за Русия. Правителството ни трябва да работи за НАС, избрано е от нас да следва волята на българския народ, но прави точно обратното. Аз ще ви кажа защо подкрепяме Украйна. Защото САЩ искат слаба Русия, тях винаги ги е било страх от братушките, от там идва натиска и към европейския съюз а пък от там идва към нас. Тоест всичко идва от нагласата на САЩ. Така е и за Израел, краварите ги подкрепят по техни си причини (100% икономически) и налагат това на "съюзниците" си. Значи, когато израелците бяха ударени с едни ракети от палестинците, тогава на тях е позволено да отвърнат и да избият толкова невинни хора. Но когато руснаци бъдат избивани и тормозени 8+ години наред, тогава те нямат право на защита така ли? А колко невинни палестинци загинаха? За това няма и дума. На евреите се позволява да избиват, също, както и на фашистите от Украйна, управлявани от РЕЖИМА на Зеленски. Докато американците имат такова голямо влияние, нищо хубаво не ни чака, преди те самите избиха местното население на Америка - индианците, избиха ги като животни, след което ги затвориха в резервати, пак като животни. Доста европейски страни като Франция, Холандия, Испания и Португалия сториха същото в Африка... Та тези ли са тръгнали да се грижат за хората по света сега? Защо не го правеха преди? Долни лицемери. Хегемона САЩ трябва и ще бъде свален от власт, за да може света да си отдъхне и войните да спрат, от както се е създала Америка, почти не са спирали да воюват, коя друга държава е като тях? Та тези ли са тръгнали да се борят за мир? Всичко е за интереса им, не им пука за хората, не им пука и за нас.

най-големия проблем са чифутите по света , от тях идват всички лошотии , ама оня с мустачките май ще излвезе прав ,

Като заявим подкрепа за Русия ставаме една мрачна държава като Беларус. Със всякакъв вид санкции . На пълно подчинение на руските капризи. Ти луд ли си?

Най-гплямата заплаха са чифутите!

Как така, тука по цял ден ни обясняват, че е Русия, сега ново 20

500+

Заявяваш неутралитет и си гледаш твоя интерес, не е нужно да заявяваш подкрепа за Русия.

Ама въобще не са!

++++++++++++

1000% - ДА !!!