Израелски депутат обвини Израел за атентата в Бургас

Член на Кнесета (израелския парламент) обвини Израел и водената от него политика за терористичния атентат в Бургас на 18 юли, съобщиха БГНЕС и Дарик.

Обратно в новината

Коментари - Израелски депутат обвини Израел за атентата в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наскоро наистина в Иран бяха убити от терористи(най-вероятно от Израел) няколко учени. Това показва, че враговете на Иран определено използват такива методи. Докато за Иран, доколкото ми е известно не са привърженици на такива убийства. Така че може би наистина евреите са си спретнали атентат, за да натопят Иран. В световната история има примери на избиване на евреи от евреи - например т.нар. холокост. Ръководител на програмата за евреейския въпрос е Айхман - евреин, а в ръководството на нацистка Германия има немалко евреи. Така че , струва си да се замисли малко човек...

Ivan

Има две версии: 1) Атентата е дело на ГЕРБ заедно с американския посланик и ЦРУ за да бъде въвлечена България във войната с Иран! 2) Атентата е дело на мутро-комунистите и терористи от ГЕРБ за да се замажат очите на хората след доклада на Европейската комисия! Не забравяйте, че Бойко Борисов (Боко Тиквата или Агент Буда) е преследвал и се е гаврил с много хора докато е бил член на БКП преди 89-та. През 90-те години ръцете му са изцапани с кръвта на много хора и наркотрафик Напълно възможно е ЦРУ да го прикрива и използва! ВКЛЮЧЕТЕ СЕ В ПОДКРЕПА НАГРУПАТА ВЪВ ФЕЙСБУК ЗА СВАЛЯНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО И ИЗПРАВЯНЕ НА БОЙКО БОРИСОВ, ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И ЦВЕТЕЛИНА ПРЕД СПЕЦИАЛИЗИРАН СЪД!

tomazow

Един пример за манипулация в медиите, който е много често срещан ... Цитирам : "Някои анализатори смятат, че Иран се опитва да отмъсти за убийствата на няколко свои учени, участващи в спорната му ядрена програма." Ъъъъъъ знаем ги кои са тези ((( АНАЛизатори ))), особено в България най-известните работещи за "Отворено Общество" (Сорос/ЦРУ), което е окупирало България чрез пропаганда и марионетки (плъхове) в Парламента "Ни" ... ! Иначе списъка на терористичните операции под фалшив флаг на МОСАД е толкова дълъг, но като най бруталните примери - 1946 г. бомбардировките на хотел "King David"... , през 1954 в аферата "Levone"( тогава израелците взривяват американски инсталации в Кайро за да обвиняват Египет), 1967 USS кораб Liberty атакуван от израелци няколко, 34 американци, убити 170 ранени , за да обвиняват Египет (тогава ако не е било мощното израелско лоби в САЩ ... Израел е щял да заприлича като днешна Либия ...) , през 1968 Посолството на САЩ нападнат от израелски командоси в Аман, за да обвиняват Йордания, 1986 агенти на мосад поставят бомба в берлинска дискотека за да обвинят Моамар Кадафи ... ! Иначе относно фалшив флаг атаките от 911 през 2001 (само идиот би вярвал на американските версии как 2 самолета събарят ТРИ сгради ... ) .. та там има някакво съдействие (съучастничество) с ЦРУ, защото не трябва да се забравят агентите на МОСАД ... които имат 3 "мистериозни действия: 1) Веднага след взривяването на сградите (контролирано с предварително сложени взривове - разбира се ...) са били снимани как облечени като араби при това представящи се за палестинци ... танцуват и радват! 2) Жена ги забелязва от прозореца да наблюдават от микробуса взривовете на търговския център и да се радват и прегръщат от кеф (ясно, че причината е че американските слуги ще нападнат враговете на Израел ...)! 3) Имало е прихванат телефонен разговор с единия, който се е обадил в полицията представящ се за палестинец, заплашвайки, че ще извърши агентат някъде ... ! 4) Накрая са задържани от полицията в Ню Йорк с пикап пълен с експоливи ... ! 5) В последствие много бързо са освободени ...,а мотива - били агенти на "партньорски служби" - мосад, които просто извършвали наблюдение и събиране на оперативна информация ... ! 6) След време в шоу по израелската телевизия тримата агенти са дали обяснение, че били там, защото тяхната страна имала горчив опит в борбата с тероризма и ... събира ли просто информация ! Иначе ако говорим за случая в Бургас ... ами какво да обсъждаме очевадното )))

Намирисва сериозно на подпалването на Райхстага, на кулите-близнаци и на още много, познати ни от световната история, подобни случаи... 3 автобуса с израелци, а само 6 жертви. Атентатор-самоубиец, който ще се похаби на халост. Само част след атентата Иран е обвинен без никакви доказателства... Ако не друго, то поне всичко това звучи твърде съмнително.