17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Проблема е ,че никога няма да живеят заедно и в мир.Няма как евреите,които са носители на постиженията почти във всяка наука и изкуство ,да се съгласят ,да ги управляват камилари и пустинни номади ,при това ислямисти и терористи.Аз няма да изброявам всичките евреи,дали своя принос ,защото това е практически невъзможно, но ето някои от тях Нютон,Айнщайн,Ойлер, Исхак Пърлман, Менухин,Ойстрах и т.н.Най-големите банкери на Уострийт в Америка и Европа също са евреи.Голяма част от руската интелегенция също са евреи.За съжаление евреи са почти всички болшевики Ленин, Троцки ,но и фашисти Хитлер или всяка нация си има своята плява.

Шаломов

И той ли е евреин !

Мамито е от там. Или не ти се иска? Що според тебе ги оставя да си правят каквото искат в Сирия, макар небето да било затворено за самолети?!

путинската пропаганда оплаква съюзниците си от Ислямски джихад и бълва лъжи и внушения срещу Израел

До поясняващия, ако ще да празнуват и 57 хилядната година, палестинците живея вече от 2000 хил. години по тези земи. И би ли обяснил какво общо имат хазарските евреи с Палестина, че да твърдят, че им била исконна родина? Къде е бил Хазарския Хаганат, и къде е Палестина? Все едно ние да претендираме за всички християнски земи, защото сме християни. Или да си поискаме земите в североизточен Афганистан, защото преди 2 хил. години били наши. България е била много пъти и на много места. Да си поискаме ли приднестровието, земите на Стара Велика България, те са били наши и то доста по-скоро.

Няма значение какво са облагородили евреите и в кой век живеят арабите. В собствения си дом мога да живея в който си искам век. Не е твоя работа, нито пък на евреите да решават аз в кой век да живея у дома си. Облагородяване със стотици милиарди, изсипани от отвъд океанската им колония и аз мога да направя. Ти искаш ли някой по-богат от тебе да те изхвърли от дома ти, да го му направи скъп ремонт с крадени пари и после да твърди, че нямаш право да се върнеш там, защото той го бил облагородил? Нали разбираш, че тая измишлоьотина Изразрел ще поддържа висок стандарт и ще облагородява само, докато получава тлъсти траншове от кашерния говедарник. В момента, в който петро-долара се срине и американците престанат да бъдат фактор, тия ги пиши бегали.

най-вече на този, който пише "факти": Израел чества 5780 нова година през септември 2019. Напъни си малко мозъчето, ако го имаш, и осъзнай реалните факти. Тогава, преди тези 5780 години древните племена на юдеи, които идват от Египет, и срещат местните племена на палестинци, започват да живеят заедно на сегашните земи на Израел. Нищо чудно, нали, като си припомним нашата история на прабългарите и славяните? И там не е имало нито араби, нито ислям!!! Арабите идват и завоюват Близкия Изток едва 275 години преди Н.Е., като налагат силом исляма на палестинците. А евреите запазват своята религия, от която, пак да те светна, идва нашият Стар Завет, който ние, православните българи, сме заимствали, заедно с гърци и сърби, а след нас и руснаци. Та, драги ми смехурко, чети историята и не дрънкай тъпотии. Израел е супер модерна демократична държана, а околните й арабски съседи са на ниво на 16-ти век. И затова конфликтите са инициирани от арабите и радикалния ислям. И ако за теб е добре да се дупиш по 5-6 пъти дневно в джамията и да викаш Аллах Акбар, това си е твой избор.

Кога налагат арабите силом исляма на палестинците? Кога е роден Мохамед? Палестинците са араби, не може арабите да завоюват нещо от тях. Християнството също е наложено силом в България.

Много тежка грешка, палестинците не са араби! И ако кажеш на палестинец, че е арабин, това е сериозна обида, вярвай ми!

Какво правят евреите в земите на палестинци, араби? Защо евреите избиват палестинците в собствените им земи? С какво право?

че се представяш като историк... Но, то каквато е историята ти, такъв си и ти...

Въпросът е дали са спирали някога? Отговорът е не. Но както тези специалните не искат да си признават те са бушони. Колко жалко е да си горд, че играеш Изрод в пиеската човечество... Дай му шекел, а на жена му дебел.

450 ракети,а гадните израелци имат наглоста да се отбраняват. Лоши евреи такива. И добри и милички терористи.

Ко ше кажеш, да дойда да се настаня в двора ти, да си построя къща и да почна да се "отбранявам" от теб.

А ИДИЛ откъде дойде и къде се настани или е лъжа че почти 99% от терористични групировки са ислямистки.

45г. в двора ми малко ли ти бяха? Че и още се натискате за тук, а не си стоите в мизерната кочина.

Продължавай да търсиш истината. Може и да я намериш и да разбереш, че тъй наречените ислямистки групировки са създадени, въоръжени, обучени и финансирани именно от Израел и отвъд океанската им колония. Как пък нямаше ислямистки групировки в близкия изток до 50-те години на 20 в.?

Евреите ги набутаха в пустияната, а те я облагородиха и я направиха годна за живот. Проблема е, че арабите наоколо още живеят 3 века назад, само дето имат по-модерни оръжия.