Коментари - Израел отказва да се извини на Турция | Днес.dir.bg

Израел отказва да се извини на Турция

Израел заяви, че никога няма да се извини на Турция за нападението срещу неин кораб край Газа на 31 май.

Обратно в новината

Коментари - Израел отказва да се извини на Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Окупаторите не се извиняват,дори не пускат хуманитарни кораби там, ако почнат много да се извиняват току виж освободили заграбената земя на палестинците.Но от Дира са на еврейска страна и не пускат коментари срещу Израел.

Любовта към Турция, която блика от всяко червено изказване във форума е невероятна. Досега си мислех че само в ДПС обичат Турция. Но се оказа че след 4 години съвместно управление червената сган от БСП е започнала да дели любовта си към Русия с любовта си към Турция. Защо така бре, джанъм? Защо вие, другари изневерявате на Матушка Русь. Дали защото Станишко легна на Доган и БСП стана най-великата политическа курва на всички времена. Аз си мислех че ства дума за политическа проституция от висок клас, а то се оказа че бСП е една долна магистрална курва. И всъщност, това, кето направи Доган миналата година е най-естетсвения завършек на такава курвенска организация като БСП. С изказването си, че ДПС разпределя фондовете, БСП беше изхвърлена от властта както турски тираджия изхвърля курвата след като е употребена по предназначение - отпред, отзад, а накрая да надува и вувузела. Оня, кожения, с особения мундщук, с двете резонаторчета. И те кожени. Омразата към Израел на болшевишката пасмина е пословична. Съчетана с любов към Турция, обаче ми намирисва на перверзия. И крайна фаза на политически идиотизъм.

Казах ти твоят идиотизъм е по рождение:)

Това евреина е най-големия расист и се мисли за много повече от останалите - само се замислете защо не се женят за други освен за евреи, нищо чудно че им се върна преди време...

АБЕ И ТУКА ЛИ ИМА ДЕЖУРНИ НАЕМНИЦИ ДА ПИШАТ И ДА СИ КЛАДАТ ОТСЕГА ОГНЬОВЕТЕ - ДА НАСЪСКВАТ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА. КАКВО ОБЩО ИМА 500 ГОДИНИ ОТ ИСТОРИЯТА НИ С ЕДНА СЛУЧКА, В КОЯТО ИЗРАЕЛ/САЩ НАГЛО ДЕМОНСТРИРАТ КАК СИ ПРАВЯТ ПРЕЦЕДЕНТИ НА АБСОЛЯТНАТА НАГЛОСТГ - СРЕЩУ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ И ПРАВО: ДА НАПАДАШ И УБИВАШ В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ, САМО, ЗА ДА ЗАЯВИШ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ЗА ТЕБ ПРАВИЛАТА НЕ ВАЖАТ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СЕ ГОТВИ ТУКА?! ЯНКИТЕ ЕДНО СИ ЗНАЯТ - ЕЛЕМЕНТАРНО И ПРОСТО, КАТО ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ: СЕЯТ ОМРАЗА НА ВЕРСКА ОСНОВА, НАСЪСКВАТ НАРОДИ СРЕЩУ ДРУГИ НАРОДИ ИЛИ ЧАСТ ОТ ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЧАСТ ОТ ДРУГ НАРОД И КАТО ЗАПАЛЯТ ТАКА ОГНЬОВЕТЕ - ДОТЪТРЯТ СИ БОМБИТЕ НА СЪОТВЕТНОТО МЯСТО, ЗА ДА ГО "УМИРОТВОРЯВАТ" - Т.Е. ДА ОБРЪЩАТ ПРОЛЯТАТА ОТ ТЯХ КРЪВ НА ХОРАТА В ДОЛАРИ. БОСНА НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН ПРИМЕР, ЧЕ СЕГА ИМ СЕ ПУСКАТЕ И ТУК ПО НАКЛОНА. ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЗА МНОГО ОТ ТИЯ, ДЕТО ПИШАТ ПРОСТОТИИТЕ И МАЖАТ ПО ФОРУМИТЕ, ТОВА ИМ Е В СЛУЖЕБНТИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НО ВСЕ ПАК - АКО НЯКОИ ОТ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ В ЗАДАДЕНАТА ПОСОКА СИ И ВЯРВА..., ВЕЧЕ Е ЛОШО... НЕРДЕ ШИПКА, НЕРДЕ НАГЛОСТТА ИЗРАЕЛСКА - КАКВО ОБЩО - ТЕМАТА НЕ Е ЗА "БОЯТ НАСТАНА", А ЗА ИЗРАЕЛСКАТА МЕЖДУНАРОДНА И ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНА НАГЛОСТ В СЛУЧАЯ.

Приветствам мнението ти!

А ако беше станало в териториалните води какво щеше да промени? Турската провокация си смърди всякак!

Малоумен въпрос, кой как да ти го коментира

Голяма работа! Сякаш ако се бяха извинили щяха да върнат убитите. И кое им пречи да се извинят, сигурно порокът гордост. Няма съмнение, че някой ако иска да се само-закопае, то няма сила, която да му попречи да го направи.

Господа, какво е анклав се определя по много итересен математически начин. Забавно е, ако не си гражданин на анклава, да определиш кой управлява анклава, т.е. чий е този анклав. Ако си гражданин в анклава, този опит няма да е забавен, а опасен. В анклава Газа управлява партия, обявила себе си за палестинска. Палестинците имат и други партии, а по-точно би било да се каже, че различни партии притежават различни палестинци по геометричен признак. Ако си тук, те командва таз партия, ако си там - оназ. Газа е управлявана от една от тях - на револверните революционери и следователно нейна, а не палестинска е ивицата Газа. Ако Вие само знаете какво е революция и и револвер, то револверните революционери не само знаят, а и могат да убедят всеки, че тъкмо те са революционерите, които имат правото да управляват живота Ви, да Ви го подарят или вземат, по своя преценка и настроение. Защото партията им е единствено правата, а е такава защото е тяхната партия, а в Газа други партии няма, а Вие пък кой сте, след като дори те са нищо пред нея. Извън анклава все някому ще е изгодно да приказва за международни води, за флота на свободата. Важното е друго - револверният революционер да има война, в която да Ви управлява. Днес в Газа, утре и другаде. Днес Вас, утре и други. Защо той ли? Защото е с револвер, а Вие не сте. Ако се въоръжите и Вие - о, не! В държавата ред трябва... Революционери сме ние, а не Вие! Какво е революция ли? Каквото си е думата - връщане обратно. Хайде обратно под ярема! Под игото и демек обратно в анклава

Г-н Антисоциалист .Вие сигурно сте философ. Тъй като от написаното почти нищо не става ясно. Ако решите да си отворите малкото кръгче, в което сте се затворили по време, а може би и по пространство, дайте отговор на няколко въпроса. Например, как е образувана т.нар. държава Израел след 1945г. Върху чии земи е направена. И защо толкова палестинци толкова години искат своето си. И не спират. Сигурно заради спорта. С чии пари е направен Израел. Жокер, с германски пари, с прекрасната маркетингова концепция, наречена холокост. А защо това е измислица. Защо една група е геноцидно дискриминирана на собствената й земя и е превърната в концлагер. Поддържайки изкуствено ниско ниво на развитие и жезнен стандарт. Което пък се използва за пример, какъв изостанал и тъп народ са палестинците. Тези въпроси ще ви водят в правилната посока. Револверните революции и ала бала са просто интелектуално-енигматичен гъдел. Моля да ме извините ако съм ви засегнал, не ми е целта. А нямам нужда от отговори, знам ги. Отговорете за себе си.

нема да коментирам

Както винаги по темата във форума осезаемо ярко се чувства вековната злоба на роба!Кво да се прави - съдба!

Прави са да защитават държата си.

Ти чувал ли си до къде се простира държавата им? Утре ако решат, че държавните им интереси включват Варненска област? Ако обаче рязаните имат претенция към твоя задник, давам те, техен си, и ти личи!

Фукат се, че раждат по много фесчета. Тя и лисицата се смяла, че лъвицата ражда по едно, ама лъвицата надменно и казала:"Едно, ама ЛЪВ!" Така, че нацийте не се броят по популации, а по умствен багаж! Пък нали трябват и миячи и метачи...

Твоя багаж си личи по неграмотните думи:)

а пък аз не съм гледал израелски сериал, а съм гледал много турски. Затова ще заложа на турците. Харесва ми и музиката им - една такава мазна, накъдрена, азиатска... Същата като нашата чалга. Абе... с турците съм. Нали и без това всички в тази страна сме им роднини.

Част от турците са наши роднини, по- бялата част с европейски черти са потомци от "кръвния данък"

То че повечето хора не са чели историята е ясно, ама са ги научили все пак да четат и пишат, че пишат ли пишат глупости. През последните няколко века който е тръгнал срещу турция яко си е изпатил. То само руско-турската война да спомена и на запознатите става ясно кой си е изпатил. Да владееш една територия 500 години и да не можеш да я задържиш и това само благодарение на ентусиазма и патриотизма на така наречените "гяури". Е как да не си горд, че си българин. А иначе по темата - браво на израел!!! Така се пази държава и се защитава народ. За какво да им се извиняват? За това, че опитаха да вкарат незаконно терористи?

Да владееш 600 години и да не я задържиш. Малко ли ви е:)

Абе "горда българко", пардон, патко.Как позна, че на корабите е имало терористи ?По джобните им ножчета и дръжките от метлите ли, с които са "атакували" беззащитните (тежко въоръжени) командоси, дошли да ги приветстват (нахлувайки на кораба, който е чужда територия за тях).Нападение на кораб в международни води е класическо пиратско действие, за което някога са бесели по мачтите.Извинението и другите неща там, които иска Турция, заради нахлуването на нейна територия на израелски войници и убийството на нейни граждани, е смешно малко.Колкото да не е без нищо.Ама убийците-евреи, от подарената им и измислена държава Израел, и това няма да направят.

Каква българка, бе човек, не усещаш ли, че гаден чифут се гаври с теб? Ти го питай този изрод, защо племето им не е в състояние да се спре на едно място повече от 3500 - 4000 години? Като отделни хора, съм срещал човеци - но като организация терористи - до сега не се е намерил някой да живее до тях! А относно вица, че били купили Палестинските земи --- моля Ви, обадете ми се, като чуете, че някой продава Франция --- купувам я сялата и не за 5 цента, а за цяло евро? (пък може и за половин)

За Обетованата земя става дума,която от библейски времена е била еврейска!

Случаят с тази флотилия на мира е показателен за това,как две големи държави,които си правят каквото си поискат във външната си политика - едните с Кюрдите - другите с Палестинците,сега се чудят как да наклонят везните на световното мнение в своя полза.Няма справедливост на този свят,и никога не е имало ! Има силни и слаби !

Трябва да ти призная, че заслужаваш Нобелова награда за това мнение - не, че е гениално откритие, но повечето хора не схващат за какво иде реч и се намесват между великите сили. Ние почти сме изчезнали, те седнали да обясняват глупости за Турция и Израел - не е ли показателен факта, че последните са държава от има-няма 60 години, а ние - много от преди тези 1300, които празнувахме преди време, но нас никой не ни бръсне за с..., а на евреите цял свят се кланя!

Много интересно кой с каква войска ще се опълчи срещу турците който през последните няколко века се е опитвал си е тръгвал яко изклатен!

Лошо нещо е неграмотността. Съчетана с любов към анадолците води до идиотизъм. Ако си направиш една историческа справка ще видиш че последната военна победа на Турция е през Кримската война 1856 г. срещу Русия. От тогава, та досега близо 150 г. само бой са яли. Включително и от нас, българите.

Шизофренията е медицинска категория и се прави опит да се лекува. Но идиотизмът е по рождение, той си отива заедно с човека. Писах ти го и по долу:)

Войска не,но шепа опълченци им разказа играта на връх Шипка!!!!!

наистина си вярваш, а!

Има хора във форума, които видят ли думата Турция и веднага ревват с един идиотски глас. Пишат ли пишат, драскат ли драскат, плюят ли плюят ... Даже не се сещат, че плюят НАГОРЕ ... и плюнката пада на лицата им. Не пикайте срещу вятъра момчета и момичета :) А политиката и държавните неща са друго нещо, ВИЕ не можете да решите , нито едното нито другото. Особено на други държави. Живуркайте си спокойно.

Ми най-накрая на историята трябва и един "Happy End", за да има някакъв оптимистичен отенък османизма. Тъпите "пуйки" едва ли съзнават как ги "употребяват" в игрите си великите сили.

За израелската земя става дума - придобита законно с решение на ООН и призната от ЦЯЛ СВЯТ бе цигльо!

Придобита "законно" ли?

Що, ти на друго мнение ли си относно законността на резолюциите на ООН?!? Щото той и Осама Бен Ладен не ги зачита - явно сте си от една порода вие резняците! Като ще си зачиташ само ширията - марш в андола бе мангал!

Как така арийците-българи подкрепят чифутите, които също са на исчезване поради острите демографски проблеми, както в Европа пълна с мюсюлмани и особено в България, така че чие е близкото бъдеще на застаряващия християнски свят или на жизненния ислямски.

в грешка си. поне в една

Защо да се извини? Тези живеят под заплаха на терористи непрекъснато. Затова винаги ще се пазят повече отколкото всяка друга държава. На този кораб е имало доста хора с неясни намерения. Каква хуманитарна помощ?

Свидетелства за чифутските лъжи съществуват от както има писменост? Ако не знаеш какви са, питай и ще ти бъде казано.

Немога да разбера едно нещо..Израел не са цвете за мирисане..Това е доказано...Защо винаги нападаме Турците..та те са наши братя сестри ..и наи накрая харесвам техните ЦЕННОСТИ..на уважение..към всички народи и наи вече уважават религиите на всички..

Много турски сериали гледаш, мойто момиче! Вземи погледай и нещо българско - може да ти светне, че благодарение на тези ... сме поне с 500 години назад, че и до ден днешен.

Като например: "Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ме пази." Върха на творчеството:))))

Да де, на калпавия все му е крив космоса:) Нас ни има благодарение на точно тази империя. Но както е тръгнало скоро няма да е така. Вече сме територия на европейската и за няколко десетилетия ще се претопим:)

как мислиш дали са били варвари или изроди, като за 500 години не са ни вкарали в червената книга, живели сме по-добре от сега

нямам думи за вас хора кво говорите така ако станало таково нещо в българия какво щях да правите...? само Турции

до- г ( нерегистриран ) 05.07.2010 12:46. от това няма да е лошо да излезне една малка война. да ги наебем един път за винаги тези измислени тУРЦИ и да го подухат ако е останакл некои мангуст

Турци дърпали дявол за опашка. Провокация трябва да се наказва!

Размина им се

Вие не ги мисли турците! Те са се оправяли и пак ще се оправят. Вие помислете за себе си, щото ДАЖЕ неприятен спомен не сте и НЯМА да бъдете в историята.

За турците не знам, но за теб явно сме неприятен спомен за да си все на техния... Никой не е забравен и нищо не е забравено...

Това към кого го пишеш,към нас българите ли?Ами ти тученце малко,трябва да знаеш,че ако не бяха евреите вие никога нямаше да скършите българия преди 600 и кусур години,ако небяха евреите военачалници турция нямаше да има и половината си победи.А що за войници сте ви знаем,от 130 години кога ви хваним ви скъсваме от бой нищо ,че сме по-малко ама сме по люти ще знаеш.....а Турция да внимава в къртинката,че е заградена все от недолюбващи я и ако чичу Обама замижа за малко и и и скочат евреи,кюрди,а и возползвали се от момента гърци и българи,че защо не и руснаци/тези никого не пропускат момента/ няма да остане нищо от нея от Турция де!

Не ни мисли ти нас.. "не заслужаваме" :) Що се кривиш пръстите... ние само така си бръщолевим.. велики османлийо.. Ние, гърци, арменци, сърби.. така ще бъдем кротко отмити от историята.. По добре се отдай на великотурските си болни амбиции

От това е на път да произлезе много по-сериозен конфликт, отколкото ваканционно настроени лидери на големи държави предполагат. Дано не проспят момента преди да се стигне до крайности или дано не е нарочно провокиран. Определено не е трябвало нападението да става в международни води, но и хуманитарна флотилия не действа така. Има ли наистина въобще хуманитарен проблем в Газа? С какво израелската окупация е по-различна от турската над Северен Кипър? Има ли пилот в самолета е по-скоро въпроса

Не Израел а, турция трябва да се извини защото се опита да вкара в Палестина 600 башибозуци. Трябва да си с много ограничен мироглед за да не разбереш пъклената схема на турско-отоманското правителство-под прекритието на пет наистина хуманитарно натоварени кораба да пробуташ един с 600 наемници на аллаха. На това се казва "троянски кон", но са го използнали преди 2500 години. Сега очевидно номера не стана и още повече, че се опитаха да го направят на еврей.

Едно адекватно мнение. Браво!

И кое от всичко това което е писал човек с плитък мозък, с неразвити гънки е "адекватно".

по добре немога и аз да го кажа

Обясни ни о най-умни, какво правят шведски и германски жители на кораб с баши бозуци и дали същите тези не могат да влязят просто през сухопътната граница, която е отворена?

Коя граница е отворена - тази откъм Израел или откъм Египет?

НАХАЛСТВО

Че няма да се извиняват е ясно - те го заявиха категорично. За разлика от други Израел не са от плашливите. Многократно са го показвали. И за това заслужават уважение. Турция си търси белята. И не толкова Турция като държава, колкто ислямисткото й ръководство. Ако продължават по този начин ги чакат много тежки години занапред. Който се е заял с Израел добро не е видял - така е от 1948 година, че и от преди това. Евреите съсипаха една велика нация като Германия от 1933, та ще се церемонят с някакви си лайнари от Анадола. Ердоган да внимава, че търпението на военните в Турция започва да се изчерпва. като едното нищо ще му спретнат един военен преврат и ще го тикнат в затвора. То, традицията в Турция повелява периодично нещата там да се нормализират с военни преврати. Идват овенните въвеждат ред, след което си отиват в очакване на следващия преврат. САЩ не желаят конфронтация между Турция и Израел - и двете държави са им стратегически съюзници в региона. Но ако все пак ще трябва да жертват някого ще жертват Турция. Защото сега, за разлика от преди 20 години, имат и резервни варианти за региона. Е, ще ги "жертват" временно, докато военните направят поредния преврат. израел на никого за нищо не се е извинявал. И очевидно няма намерение да го направи. тези стъпки на турските управници са само за вътрешна консумация - да се успокоят ислямистките кръгове с изблици на анционализъм. Не ми се вярва Турция да има здрави гащи да предприеме и други стъпки. Още повече че в стратегически план израелските самолети нямат път над Турция. и ако все пал се наложи да се бомбардира Иран от територията на Турция няма никакъв проблем американските самолети да се пилотират от израелски пилоти. С тези си действия Турция се отдалечава от ЕС. Публична тайна е израелското лоби в ЕС. То, големи държави като Германия и Франция туй и тъй не ги долюбват, ама сега ще се отвори едине фронт срещу Турция. Ердоган не си дава сметка с какво се е захванал. Това не са му провокациите срещу гръцки самолети, нито демонстрациите в Меджлиса. Тук ще си има работа с МОСАД. И ако ония го набройкат да го супурдисат Господ да му е на помощ. Пардон, сбърках, Аллах.

Шизофренията е медицинска категория и се прави опит да се лекува. Но идиотизмът е по рождение, той си отива заедно с човека.

Абсолютно вярно ! Като добавим, че станалата втора по сила (глобално) турска войска отдавна не се нрави на американчетата .... май нашите южни комшии се насадиха сами на пачи яйца . ....Дано г-н Младенов има добре-премислена (и действаща най-вече) позиция . (за която е ясно, че ще има запитване неминуемо )

Много "панорама" си гледал през 70-тте и 80-тте години на миналия век:)

Коментари - Израел отказва да се извини на Турция | Днес.dir.bg

Израел отказва да се извини на Турция

Израел заяви, че никога няма да се извини на Турция за нападението срещу неин кораб край Газа на 31 май.

Обратно в новината

Коментари - Израел отказва да се извини на Турция | Днес.dir.bg

Коментари

Окупаторите не се извиняват,дори не пускат хуманитарни кораби там, ако почнат много да се извиняват току виж освободили заграбената земя на палестинците.Но от Дира са на еврейска страна и не пускат коментари срещу Израел.

Любовта към Турция, която блика от всяко червено изказване във форума е невероятна. Досега си мислех че само в ДПС обичат Турция. Но се оказа че след 4 години съвместно управление червената сган от БСП е започнала да дели любовта си към Русия с любовта си към Турция. Защо така бре, джанъм? Защо вие, другари изневерявате на Матушка Русь. Дали защото Станишко легна на Доган и БСП стана най-великата политическа курва на всички времена. Аз си мислех че ства дума за политическа проституция от висок клас, а то се оказа че бСП е една долна магистрална курва. И всъщност, това, кето направи Доган миналата година е най-естетсвения завършек на такава курвенска организация като БСП. С изказването си, че ДПС разпределя фондовете, БСП беше изхвърлена от властта както турски тираджия изхвърля курвата след като е употребена по предназначение - отпред, отзад, а накрая да надува и вувузела. Оня, кожения, с особения мундщук, с двете резонаторчета. И те кожени. Омразата към Израел на болшевишката пасмина е пословична. Съчетана с любов към Турция, обаче ми намирисва на перверзия. И крайна фаза на политически идиотизъм.

Казах ти твоят идиотизъм е по рождение:)

Това евреина е най-големия расист и се мисли за много повече от останалите - само се замислете защо не се женят за други освен за евреи, нищо чудно че им се върна преди време...

АБЕ И ТУКА ЛИ ИМА ДЕЖУРНИ НАЕМНИЦИ ДА ПИШАТ И ДА СИ КЛАДАТ ОТСЕГА ОГНЬОВЕТЕ - ДА НАСЪСКВАТ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ ЕДНА СРЕЩУ ДРУГА. КАКВО ОБЩО ИМА 500 ГОДИНИ ОТ ИСТОРИЯТА НИ С ЕДНА СЛУЧКА, В КОЯТО ИЗРАЕЛ/САЩ НАГЛО ДЕМОНСТРИРАТ КАК СИ ПРАВЯТ ПРЕЦЕДЕНТИ НА АБСОЛЯТНАТА НАГЛОСТГ - СРЕЩУ ВСЯКАКЪВ МОРАЛ И ПРАВО: ДА НАПАДАШ И УБИВАШ В МЕЖДУНАРОДНИ ВОДИ, САМО, ЗА ДА ЗАЯВИШ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ, ЧЕ ЗА ТЕБ ПРАВИЛАТА НЕ ВАЖАТ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КАКВО СЕ ГОТВИ ТУКА?! ЯНКИТЕ ЕДНО СИ ЗНАЯТ - ЕЛЕМЕНТАРНО И ПРОСТО, КАТО ЦЯЛАТА ИМ ИСТОРИЯ: СЕЯТ ОМРАЗА НА ВЕРСКА ОСНОВА, НАСЪСКВАТ НАРОДИ СРЕЩУ ДРУГИ НАРОДИ ИЛИ ЧАСТ ОТ ЕДИН НАРОД СРЕЩУ ЧАСТ ОТ ДРУГ НАРОД И КАТО ЗАПАЛЯТ ТАКА ОГНЬОВЕТЕ - ДОТЪТРЯТ СИ БОМБИТЕ НА СЪОТВЕТНОТО МЯСТО, ЗА ДА ГО "УМИРОТВОРЯВАТ" - Т.Е. ДА ОБРЪЩАТ ПРОЛЯТАТА ОТ ТЯХ КРЪВ НА ХОРАТА В ДОЛАРИ. БОСНА НЕ ВИ ЛИ БЕШЕ ДОСТАТЪЧЕН ПРИМЕР, ЧЕ СЕГА ИМ СЕ ПУСКАТЕ И ТУК ПО НАКЛОНА. ТО Е ЯСНО, ЧЕ ЗА МНОГО ОТ ТИЯ, ДЕТО ПИШАТ ПРОСТОТИИТЕ И МАЖАТ ПО ФОРУМИТЕ, ТОВА ИМ Е В СЛУЖЕБНТИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НО ВСЕ ПАК - АКО НЯКОИ ОТ ПЛЮВАЛНИЦИТЕ В ЗАДАДЕНАТА ПОСОКА СИ И ВЯРВА..., ВЕЧЕ Е ЛОШО... НЕРДЕ ШИПКА, НЕРДЕ НАГЛОСТТА ИЗРАЕЛСКА - КАКВО ОБЩО - ТЕМАТА НЕ Е ЗА "БОЯТ НАСТАНА", А ЗА ИЗРАЕЛСКАТА МЕЖДУНАРОДНА И ДИПЛОМАТИЧЕСКА ПРЕСТЪПНА НАГЛОСТ В СЛУЧАЯ.

Приветствам мнението ти!

А ако беше станало в териториалните води какво щеше да промени? Турската провокация си смърди всякак!

Малоумен въпрос, кой как да ти го коментира

Голяма работа! Сякаш ако се бяха извинили щяха да върнат убитите. И кое им пречи да се извинят, сигурно порокът гордост. Няма съмнение, че някой ако иска да се само-закопае, то няма сила, която да му попречи да го направи.

Господа, какво е анклав се определя по много итересен математически начин. Забавно е, ако не си гражданин на анклава, да определиш кой управлява анклава, т.е. чий е този анклав. Ако си гражданин в анклава, този опит няма да е забавен, а опасен. В анклава Газа управлява партия, обявила себе си за палестинска. Палестинците имат и други партии, а по-точно би било да се каже, че различни партии притежават различни палестинци по геометричен признак. Ако си тук, те командва таз партия, ако си там - оназ. Газа е управлявана от една от тях - на револверните революционери и следователно нейна, а не палестинска е ивицата Газа. Ако Вие само знаете какво е революция и и револвер, то револверните революционери не само знаят, а и могат да убедят всеки, че тъкмо те са революционерите, които имат правото да управляват живота Ви, да Ви го подарят или вземат, по своя преценка и настроение. Защото партията им е единствено правата, а е такава защото е тяхната партия, а в Газа други партии няма, а Вие пък кой сте, след като дори те са нищо пред нея. Извън анклава все някому ще е изгодно да приказва за международни води, за флота на свободата. Важното е друго - револверният революционер да има война, в която да Ви управлява. Днес в Газа, утре и другаде. Днес Вас, утре и други. Защо той ли? Защото е с револвер, а Вие не сте. Ако се въоръжите и Вие - о, не! В държавата ред трябва... Революционери сме ние, а не Вие! Какво е революция ли? Каквото си е думата - връщане обратно. Хайде обратно под ярема! Под игото и демек обратно в анклава

Г-н Антисоциалист .Вие сигурно сте философ. Тъй като от написаното почти нищо не става ясно. Ако решите да си отворите малкото кръгче, в което сте се затворили по време, а може би и по пространство, дайте отговор на няколко въпроса. Например, как е образувана т.нар. държава Израел след 1945г. Върху чии земи е направена. И защо толкова палестинци толкова години искат своето си. И не спират. Сигурно заради спорта. С чии пари е направен Израел. Жокер, с германски пари, с прекрасната маркетингова концепция, наречена холокост. А защо това е измислица. Защо една група е геноцидно дискриминирана на собствената й земя и е превърната в концлагер. Поддържайки изкуствено ниско ниво на развитие и жезнен стандарт. Което пък се използва за пример, какъв изостанал и тъп народ са палестинците. Тези въпроси ще ви водят в правилната посока. Револверните революции и ала бала са просто интелектуално-енигматичен гъдел. Моля да ме извините ако съм ви засегнал, не ми е целта. А нямам нужда от отговори, знам ги. Отговорете за себе си.

нема да коментирам

Както винаги по темата във форума осезаемо ярко се чувства вековната злоба на роба!Кво да се прави - съдба!

Прави са да защитават държата си.

Ти чувал ли си до къде се простира държавата им? Утре ако решат, че държавните им интереси включват Варненска област? Ако обаче рязаните имат претенция към твоя задник, давам те, техен си, и ти личи!

Фукат се, че раждат по много фесчета. Тя и лисицата се смяла, че лъвицата ражда по едно, ама лъвицата надменно и казала:"Едно, ама ЛЪВ!" Така, че нацийте не се броят по популации, а по умствен багаж! Пък нали трябват и миячи и метачи...

Твоя багаж си личи по неграмотните думи:)

а пък аз не съм гледал израелски сериал, а съм гледал много турски. Затова ще заложа на турците. Харесва ми и музиката им - една такава мазна, накъдрена, азиатска... Същата като нашата чалга. Абе... с турците съм. Нали и без това всички в тази страна сме им роднини.

Част от турците са наши роднини, по- бялата част с европейски черти са потомци от "кръвния данък"

То че повечето хора не са чели историята е ясно, ама са ги научили все пак да четат и пишат, че пишат ли пишат глупости. През последните няколко века който е тръгнал срещу турция яко си е изпатил. То само руско-турската война да спомена и на запознатите става ясно кой си е изпатил. Да владееш една територия 500 години и да не можеш да я задържиш и това само благодарение на ентусиазма и патриотизма на така наречените "гяури". Е как да не си горд, че си българин. А иначе по темата - браво на израел!!! Така се пази държава и се защитава народ. За какво да им се извиняват? За това, че опитаха да вкарат незаконно терористи?

Да владееш 600 години и да не я задържиш. Малко ли ви е:)

Абе "горда българко", пардон, патко.Как позна, че на корабите е имало терористи ?По джобните им ножчета и дръжките от метлите ли, с които са "атакували" беззащитните (тежко въоръжени) командоси, дошли да ги приветстват (нахлувайки на кораба, който е чужда територия за тях).Нападение на кораб в международни води е класическо пиратско действие, за което някога са бесели по мачтите.Извинението и другите неща там, които иска Турция, заради нахлуването на нейна територия на израелски войници и убийството на нейни граждани, е смешно малко.Колкото да не е без нищо.Ама убийците-евреи, от подарената им и измислена държава Израел, и това няма да направят.

Каква българка, бе човек, не усещаш ли, че гаден чифут се гаври с теб? Ти го питай този изрод, защо племето им не е в състояние да се спре на едно място повече от 3500 - 4000 години? Като отделни хора, съм срещал човеци - но като организация терористи - до сега не се е намерил някой да живее до тях! А относно вица, че били купили Палестинските земи --- моля Ви, обадете ми се, като чуете, че някой продава Франция --- купувам я сялата и не за 5 цента, а за цяло евро? (пък може и за половин)

За Обетованата земя става дума,която от библейски времена е била еврейска!

Случаят с тази флотилия на мира е показателен за това,как две големи държави,които си правят каквото си поискат във външната си политика - едните с Кюрдите - другите с Палестинците,сега се чудят как да наклонят везните на световното мнение в своя полза.Няма справедливост на този свят,и никога не е имало ! Има силни и слаби !

Трябва да ти призная, че заслужаваш Нобелова награда за това мнение - не, че е гениално откритие, но повечето хора не схващат за какво иде реч и се намесват между великите сили. Ние почти сме изчезнали, те седнали да обясняват глупости за Турция и Израел - не е ли показателен факта, че последните са държава от има-няма 60 години, а ние - много от преди тези 1300, които празнувахме преди време, но нас никой не ни бръсне за с..., а на евреите цял свят се кланя!

Много интересно кой с каква войска ще се опълчи срещу турците който през последните няколко века се е опитвал си е тръгвал яко изклатен!

Лошо нещо е неграмотността. Съчетана с любов към анадолците води до идиотизъм. Ако си направиш една историческа справка ще видиш че последната военна победа на Турция е през Кримската война 1856 г. срещу Русия. От тогава, та досега близо 150 г. само бой са яли. Включително и от нас, българите.

Шизофренията е медицинска категория и се прави опит да се лекува. Но идиотизмът е по рождение, той си отива заедно с човека. Писах ти го и по долу:)

Войска не,но шепа опълченци им разказа играта на връх Шипка!!!!!

наистина си вярваш, а!

Има хора във форума, които видят ли думата Турция и веднага ревват с един идиотски глас. Пишат ли пишат, драскат ли драскат, плюят ли плюят ... Даже не се сещат, че плюят НАГОРЕ ... и плюнката пада на лицата им. Не пикайте срещу вятъра момчета и момичета :) А политиката и държавните неща са друго нещо, ВИЕ не можете да решите , нито едното нито другото. Особено на други държави. Живуркайте си спокойно.

Ми най-накрая на историята трябва и един "Happy End", за да има някакъв оптимистичен отенък османизма. Тъпите "пуйки" едва ли съзнават как ги "употребяват" в игрите си великите сили.

За израелската земя става дума - придобита законно с решение на ООН и призната от ЦЯЛ СВЯТ бе цигльо!

Придобита "законно" ли?

Що, ти на друго мнение ли си относно законността на резолюциите на ООН?!? Щото той и Осама Бен Ладен не ги зачита - явно сте си от една порода вие резняците! Като ще си зачиташ само ширията - марш в андола бе мангал!

Как така арийците-българи подкрепят чифутите, които също са на исчезване поради острите демографски проблеми, както в Европа пълна с мюсюлмани и особено в България, така че чие е близкото бъдеще на застаряващия християнски свят или на жизненния ислямски.

в грешка си. поне в една

Защо да се извини? Тези живеят под заплаха на терористи непрекъснато. Затова винаги ще се пазят повече отколкото всяка друга държава. На този кораб е имало доста хора с неясни намерения. Каква хуманитарна помощ?

Свидетелства за чифутските лъжи съществуват от както има писменост? Ако не знаеш какви са, питай и ще ти бъде казано.

Немога да разбера едно нещо..Израел не са цвете за мирисане..Това е доказано...Защо винаги нападаме Турците..та те са наши братя сестри ..и наи накрая харесвам техните ЦЕННОСТИ..на уважение..към всички народи и наи вече уважават религиите на всички..

Много турски сериали гледаш, мойто момиче! Вземи погледай и нещо българско - може да ти светне, че благодарение на тези ... сме поне с 500 години назад, че и до ден днешен.

Като например: "Ако някой някъде предава своето отечество и слава, ако клетвата за дълг прегази - моята полиция ме пази." Върха на творчеството:))))

Да де, на калпавия все му е крив космоса:) Нас ни има благодарение на точно тази империя. Но както е тръгнало скоро няма да е така. Вече сме територия на европейската и за няколко десетилетия ще се претопим:)

как мислиш дали са били варвари или изроди, като за 500 години не са ни вкарали в червената книга, живели сме по-добре от сега

нямам думи за вас хора кво говорите така ако станало таково нещо в българия какво щях да правите...? само Турции

до- г ( нерегистриран ) 05.07.2010 12:46. от това няма да е лошо да излезне една малка война. да ги наебем един път за винаги тези измислени тУРЦИ и да го подухат ако е останакл некои мангуст

Турци дърпали дявол за опашка. Провокация трябва да се наказва!

Размина им се

Вие не ги мисли турците! Те са се оправяли и пак ще се оправят. Вие помислете за себе си, щото ДАЖЕ неприятен спомен не сте и НЯМА да бъдете в историята.

За турците не знам, но за теб явно сме неприятен спомен за да си все на техния... Никой не е забравен и нищо не е забравено...

Това към кого го пишеш,към нас българите ли?Ами ти тученце малко,трябва да знаеш,че ако не бяха евреите вие никога нямаше да скършите българия преди 600 и кусур години,ако небяха евреите военачалници турция нямаше да има и половината си победи.А що за войници сте ви знаем,от 130 години кога ви хваним ви скъсваме от бой нищо ,че сме по-малко ама сме по люти ще знаеш.....а Турция да внимава в къртинката,че е заградена все от недолюбващи я и ако чичу Обама замижа за малко и и и скочат евреи,кюрди,а и возползвали се от момента гърци и българи,че защо не и руснаци/тези никого не пропускат момента/ няма да остане нищо от нея от Турция де!

Не ни мисли ти нас.. "не заслужаваме" :) Що се кривиш пръстите... ние само така си бръщолевим.. велики османлийо.. Ние, гърци, арменци, сърби.. така ще бъдем кротко отмити от историята.. По добре се отдай на великотурските си болни амбиции

От това е на път да произлезе много по-сериозен конфликт, отколкото ваканционно настроени лидери на големи държави предполагат. Дано не проспят момента преди да се стигне до крайности или дано не е нарочно провокиран. Определено не е трябвало нападението да става в международни води, но и хуманитарна флотилия не действа така. Има ли наистина въобще хуманитарен проблем в Газа? С какво израелската окупация е по-различна от турската над Северен Кипър? Има ли пилот в самолета е по-скоро въпроса

Не Израел а, турция трябва да се извини защото се опита да вкара в Палестина 600 башибозуци. Трябва да си с много ограничен мироглед за да не разбереш пъклената схема на турско-отоманското правителство-под прекритието на пет наистина хуманитарно натоварени кораба да пробуташ един с 600 наемници на аллаха. На това се казва "троянски кон", но са го използнали преди 2500 години. Сега очевидно номера не стана и още повече, че се опитаха да го направят на еврей.

Едно адекватно мнение. Браво!

И кое от всичко това което е писал човек с плитък мозък, с неразвити гънки е "адекватно".

по добре немога и аз да го кажа

Обясни ни о най-умни, какво правят шведски и германски жители на кораб с баши бозуци и дали същите тези не могат да влязят просто през сухопътната граница, която е отворена?

Коя граница е отворена - тази откъм Израел или откъм Египет?

НАХАЛСТВО

Че няма да се извиняват е ясно - те го заявиха категорично. За разлика от други Израел не са от плашливите. Многократно са го показвали. И за това заслужават уважение. Турция си търси белята. И не толкова Турция като държава, колкто ислямисткото й ръководство. Ако продължават по този начин ги чакат много тежки години занапред. Който се е заял с Израел добро не е видял - така е от 1948 година, че и от преди това. Евреите съсипаха една велика нация като Германия от 1933, та ще се церемонят с някакви си лайнари от Анадола. Ердоган да внимава, че търпението на военните в Турция започва да се изчерпва. като едното нищо ще му спретнат един военен преврат и ще го тикнат в затвора. То, традицията в Турция повелява периодично нещата там да се нормализират с военни преврати. Идват овенните въвеждат ред, след което си отиват в очакване на следващия преврат. САЩ не желаят конфронтация между Турция и Израел - и двете държави са им стратегически съюзници в региона. Но ако все пак ще трябва да жертват някого ще жертват Турция. Защото сега, за разлика от преди 20 години, имат и резервни варианти за региона. Е, ще ги "жертват" временно, докато военните направят поредния преврат. израел на никого за нищо не се е извинявал. И очевидно няма намерение да го направи. тези стъпки на турските управници са само за вътрешна консумация - да се успокоят ислямистките кръгове с изблици на анционализъм. Не ми се вярва Турция да има здрави гащи да предприеме и други стъпки. Още повече че в стратегически план израелските самолети нямат път над Турция. и ако все пал се наложи да се бомбардира Иран от територията на Турция няма никакъв проблем американските самолети да се пилотират от израелски пилоти. С тези си действия Турция се отдалечава от ЕС. Публична тайна е израелското лоби в ЕС. То, големи държави като Германия и Франция туй и тъй не ги долюбват, ама сега ще се отвори едине фронт срещу Турция. Ердоган не си дава сметка с какво се е захванал. Това не са му провокациите срещу гръцки самолети, нито демонстрациите в Меджлиса. Тук ще си има работа с МОСАД. И ако ония го набройкат да го супурдисат Господ да му е на помощ. Пардон, сбърках, Аллах.

Шизофренията е медицинска категория и се прави опит да се лекува. Но идиотизмът е по рождение, той си отива заедно с човека.

Абсолютно вярно ! Като добавим, че станалата втора по сила (глобално) турска войска отдавна не се нрави на американчетата .... май нашите южни комшии се насадиха сами на пачи яйца . ....Дано г-н Младенов има добре-премислена (и действаща най-вече) позиция . (за която е ясно, че ще има запитване неминуемо )

Много "панорама" си гледал през 70-тте и 80-тте години на миналия век:)