Един от израелските туристи оцелява за втори път

Един от израелските граждани, ранени при вчерашния атентат в Бургас, за втори път оцелява при терористична атака, предаде сайтът „Аруц Шева”, цитиран от "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Един от израелските туристи оцелява за втори път | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди една седмица ББ посрещаше своят Шеф. За какво ли говореха?

Абе хора, я по-спокойно! Тук не обсъждаме евреите. Ясно е, че еврейските пари управляват света и всичко, което се случва в Америка, Европа и навсякъде се диктува от евреийските баровци. Но тук говорим, че пострадаха обикновени хора, такива като нас, които ходят на работа, тормозени са от шефовете си (да не мислрите, че еврейските шефове не пият кръвта на работниците си както нашите?), и това е нещастие. Най-лошото е, че България вече е в прицела на терористите и тъй като очевидно нашите служби не са на ниво, страх мее да мисля какво ни чака в бъдеще.

Българите обичат, не, те обожават да са бедни. Колко народ емигрира, включително отлични специалисти, това което тези хора чуха при напускането си на България беше "ПРАВ ТИ ПЪТ, И НЕ СЕ ВРЪЩАЙ" Тези хора можеха да работят и да си харчат парите в България ! Така че какво толкова се радвате на група чужденци, които са тук само са седмица-2, а загубихте толкова българи да се веят в чужбина? Явно ви харесва да сте бедни !!!

Второто значение, съжалявам ако съм се изразил неясно.

Има нещо вярно. В "Записките" Захарий Стоянов описва план на наши революционери да се запали Цариград - със всичките му жители в него. Като го изгорят до основи. Планът по една или друга причина не успява. Дори някои крайни ултранационалистични евреи преди по време и малко след основаването на държавата Израел също извършват поредица от атентати. Днес вече няма еврейски тероризъм. Основния тероризъм е с арабски и мюсюлмански произход.

През януари тази година бяха казали, че ще гърмят давидковци в рейсовете!!! Защо не е имало агенти на Мусад, Вие нали така правите, навсякъде агентчета, или цялата история е лъж вериж!!!!!!

Добре де, защо се хабиш да мислиш?! Така и така, не ти се получава. 1.Никой не е казвал, че "ще ги гърмят в автобусите"; 2.МОсад, а не МУсад! А, и кой точно те осведомява теб къде какви агенти има?; 3.Какво е "лъж вериж"? Ако си имал/а предвид алъш-вериш, не ти се връзва мисълта.

Припомни си какво се говореше януари месец, а за агентчетата знам много добре!!

Остави го, не само неграмотен, но и заблуден.

За евреите само хубаво- това са хора ,които умеят да уважават себе си, народа си ,своята страна!Престанете да дрънкате, че са нечистоплътни- това не е така! Хора с чиста душа и сърце !Те са народ ,който обича и уважава българите и не забравя да покаже своята признателност към България! Идват с удоволствие тук, да харчат парите си! Мир на праха на загиналите евреи и на българското момче!Дано ранените оцелеят! А НИЕ ТРЯБВА ДА ВНИМАВАМЕ- ТЕРОРИЗМА Е БИЧ ЗА ВСЯКА СТРАНА!!!!!!!

Аз не съм антисемит, но не ми ги хвали! Работил съм с тях доста дълго врем!!!!!!

дааа,ти си червен боклук и не е нужно да го пишеш а те мразят всички по-умни от тях

До: Bullshit Същото можеш да кажеш и за българите нали? Даже с много по-голямо основание бих казал!

жалко за държава, в която населено поддържа терориктите и има изкривена, обърната, сбъркана ценностна система вследствие промит мозък от десетки години и 2-3 поколения

Антисемитизма е болест. Страха също. Лекувайте се овреме. Израелските туристи идват тука с парите си и ги оставят тука и са добре дошли да почиват насам. А мръсни нечистоплътни са предимно голяма част от българите. Сутрин в метрото израелски туристи няма обикновено, ама лели и чичковци некъпани с дни има с лопата да ги ринеш.

Простак.

Простака с промит мозък си ти

защо пък да е простак?! защото разсъждава като нормален човек ли?

Лелките и чичковците са натъпкани потни по метрото заради еврейска система наречена-Комунизъм. Тя е обезлюдила българските села. Овен това парите не са повече от пари (изпарения), но покварата и алчността остават.Истини, нали?

израелтяните са свикнали и останалите ще си продължат почивката гледах един документален филм как в Израел почиват в хотел семейства с дец, а покрай тях има сражения и ги обстребват и през нощта не може да се спи от артилерията

И като са свикнали, дай тука да има атентати - за да се чувстват като у дома си.. а?

за евреите терористичните актове са това, което са земетресенията за японците...но да не се случва нито едното, нито другото!

Когато господ не те иска може да живееш и 100 живота-факт. Днес се замислих ,в тези казина дали евреите нямат пръст,те току така не харчат пари,все пак на ясно сме с техните номера по целия свят. те спазват формулата -пари прим пари.

Вече и аз не ги харесвам евреите, пренесоха гадната си война в нашата държава! Да се махат и да си оправят отношенията с арабите, вместо да се наливат като мехове в Слънчев бряг!!!

не случаино турция ги изгони-проблемни са навсякаде по света. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а тоз Мустафа дето работел само от 1н месец някой проверил ли го е?

няма нужда той не е съмнителен

Много му дреме на овека за твоята проверка.Те са го взривили този ще го проверява.Теб да не би да те проверяват като започнеш някаде работа.

Израелските туристи трябва да се приберат в родината си , след като невинен български гражданин , е загинал , работейки за заплата си . Да почиват , но не в България .

Да ти имам логиката, честно! По-добре да оставят по някой лев в скапаната ни икономика, барем имаме пари да си купим камери да увеличим сигурността по транспорта.

Друг път.Стиснати са много.А при това и мръсни и нечистоплътни.

Друг път.Стиснати са много.А при това и мръсни и нечистоплътни.

Аз лично предпочитам Мустафа и Сергюн да си ходат в анадола да правят дюнери.

А дали е невинен. От един месец М.К. !? Нищо лично - поредица от въпроси, ДПС, молли, Юзеирови, паметници на село.....

. айно, (не мога да казвам и пиша пъ.вата буква) Имам желание да почивам и оставя па.ите си тук в Бълга.ия. Толкова ли сте богати че не ги искате!