Израел е ударил в Сирия с F-35

Израелските военновъздушни сили за използвали за първи път купените от САЩ многофункционални изтребители F-35.

Обратно в новината

Коментари - Израел е ударил в Сирия с F-35 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

- на англичаните - на евреите лъжи, постановки и демагогия. То не беше Садам с оръжия, коите не се намериха, то на беше Кадафи ..., край нямат лъжите и войните им.

Като са го свалили този дрон, що не го показаха да го видим. Май бабка Мей им е учител . . .

Ми ти направи ли заявка да го видиш?

Е,да де...Нали затова,а и за друго "недовършените" СУ-57 посетиха за кратко Сирия,след което Израел поглежда към Сирия срамежливо,като стара мома,а старото оборудване на сирийската ПВО-"унищоженото"е малко посменено с по-ново,все пак от 10 февруари до 19 март са изминали месец и един ден,като един ден е достатъчен за извършената смяна.АМИ я да видим какво се случи след това-към днешна дата 74000 цивилни и не само сирийци са извозени с автобуси от Източна Гута до проверовъчни лагери из Сирия и спасиха кожата деца,жени,старци и едни по-млади,във възрастта на любовта необръснати ранени.От Алепо просто ги пускаха до части на Идлиб,където тогава все още имаше терористи,че и с оръжие.Разликата след спомагателните акции на "Коалицията"срещу проправителствените сирийски войски вече ги отвеждат разоръжени в проверовъчни лагери и после ги освобождават,което е съществено,защото тези,които не знаят местния диалект си отиват по направление.Това е,което вбесява особено Англия и някои други от" Коалицията"-подходът към някои техни граждани е сменен към военнопленнически,затова се усилва техния вой по други направления,но те самите държат да се знае,че нямат нищо общо с воюващите против правителствената сирийска армия техни граждани.Докато руснаците са в Сирия Израел само ще обикаля наоколо,като кученце покрай месарница за някоя пържолка,писано без капка антисемитизъм-имам доста приятели евреи на същото мнение са !Йес!Даа...Да!

Нищо чудно да излезе, че Израел е създал ИДИЛ с цел разширяване на своята територия към Сирия. Евреите са много по-опасни от най-опасния диктатор.

Че са опасни, много опасни и много по-опасни, тъпите руснаци не го осъзнаха от 1965-та година насам, когато Израел 5 пъти ги дрънка като маче е дирек! А сега братушките чупят тъпотията с изпълненията си!

Откъде накъде Иран има бази в Сирия??? Айде Русия, САЩ, може да имат навсякъде, видяло се е, ама откъде накъде ислямски радикалисти се допускат на чужди територии, с военни бази, техника, куп персонал? Кой дава зелена карта на иранците в случая? Ест., че Израел като традиционен враг с Иран с повод, че и без повод ще си отстоява интересите. Все едно Русия да остави САЩ спокойно в Черно Море, или САЩ - СССР навремето в Куба. И Русия и САЩ унищожават Сирия с помощта на редица "съюзници", които ще искат парчета, всичко друго е та..к, кой кой мразил, и там Звездни войни и 7мо поколение техники, деЦки простотии, Турция ще си вземе своето, Кюрдите, САЩ, Русия, Иран, Израел и т.н., може и Китай да се нареди ...

а бе у сръбско не бяха ли гътнали някакъв пак невидим американски самолет, или лъжат сърболаците?

Да гътнаха един, ама ние им гътнахме държавицата и им взехме половината, требваше да гътнат още един за са им вземем и другата на сръбскоруските роби.

Нямаше нужда да казваш, че всичко е било за да им вземете част от държавата. То само празноглавците не го разбира Викат му неоколониялно робство.

Е гати и ХУМАНИТАРНИЯТ ЗАПАД!!!!Само УДАРИ И АГРЕСИЯ,И ВЪЗДЪРЖАНЕ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА/отровица например/.

Сигурно е онзи ф 35 които беше ударен от патица?!!!

Мечока С400 отново е спал дълбок руски сън, за това израелците правят каквото пожелаят.

ОТ ЗАКОННА ГЛЕДНА ТОЧКА: ВЪПРОС - ако Изреалски Дрон навлезе в Сирия, трябва ли Сирия да унищщожи базите му в Изреал?

Ако му стиска на Асад и има възможността , може.

Ако има здрави гащи - да. Но не ги съветвам. Пук и арабалениците са яли много бой от Израел и само като видят дебелия бягат. Но в случая аналогията е неумесна. В Сирия има бази на ЧУЖДИ държави - Русия, Иран и не знам кой си още. Сирия позволява (кой ли ги пита сирийците, ама нейсе) от тези бази да излитат летателни апарати заплашващи Израел (дали е дрон, самолет или ракета се установява в процеса на прехващането). И Израел е в правото си да действа срещу тези бази. И срещу всичко, което е насочено срещу Израел. Просто е. А на Асад му треперят гащите. Досега Израел го устройваше една слаба Сирия. Иначе МОСАД 10 пъти да е утрепал Асад. Мнотго по-сложни работи правят агентите на МОСАД

Сирия са си дали задникас под наем на Иран, така че ще търпят грапавия израелски кочан

залагам си колата. че скоро сирийското пво ще сваля рекламните круши ф35, ако това нещо въобще съществува

вие пияндурниците - само мухи винарки може да свалите

Един ит участвалите Ф-35 е бил засегнат от противовъздушният огън и не подлежи на поправка. Все пак е долетял в базата. За повече инфо търсете в Гугъл

Какъв противовъздушен огън на 11 км височина бе, мен? А си пий хапченцата по-редовно.

А бе нали пиле не можело да прелети без разрешението на С400, как тала унищожили половината ПВО на Сирия, те не произвеждат ПВО, всичко е руско. Тоест унищожили да половината ПВО на Русия в Сирия, хе хе, другата половина утре. източници твърдят, че руснаците разбрали за атаката чак като загубили в рамките на 4 минути половината си ПВО.

И на мен ми е интересни, кво става там, само пушеци.

Сирийците нямат С-400 на въоръжение. Имат само много старите С-200, каквито имаме и в България. Радарите на С-200 все още могат да откриват и проследяват F-16, които са им връстници. Както се видя - могат и да го свалят. Но не могат да работят по F-35, които имат ниска ефективна отражателна повърхност. Натаняху затова ходи в Москва, да се разберат с Путин да не дава С-400 на сирийците. В замяна те обещаха да не бомбардират сирийската армия, а само Хизбола. С-400 пази руската база Хмеймим. Която е на север от Дамаск на 100 км. По влитащите от юг израелски самолети не може да работи, пък и няма такава договорка.

Има,имат ... ама вече два пъти по-малко, иначе имат, то беха хвалби, дори си изтеглиха двете бройки Су-та уж пето поколение да не станат и те на писдил.

а бе РОМлянин ти явно си прпуснал че един от тезис велики хвърчила е бил свален.

Батенце свалили са ми дедовия, свалили са F16 преди месец, сега са си свалили гащите и са ги уважили на половината, утре ще е докрай.

"Един от изтребителите беше свален при завръщането си...."

Русоробе, свалили един F16 преди месец, май ти не четеш русомонгол?

И кво като щракате минуси, ПВО то ще се върне ли от оня сват? Ма щракайте, що ми изнася, два F35 изтриха половината руско ПВО в Сирия, а вие нащаракайте 2000 минуса, хаха

Нула. Израелците не са толкова самоубийствено настроени.

Ти се моли, израелците, да не направят такава грешка. Щото много бързо ще трябва да обясняваш колко е добър Путин. Да не мислиш че не се вижда кой какво пише. И другото, България ще се противопостави на "зелените човечета" като Крим. Стегнал си си багажа нали?

както е тръгнало света отива по дяволите. И този път няма да има незасегнати, а ако влязат в употреба и новите оръжия с които толкова се дрънка - няма да има и оцелели...освен може би хлебарките.

Мишките

Това е било на 10 миналия месец. После самолета е паднал самостоятелно и от тогава не се чува нищо за тая Каручка Ф35

Е, чак пък толкоз.... още малко и ВЕРВАЙ..

Чу се ,чу се . Няколко дена след това говорител на израелските ВВС съобщи, че един от новозакупените F-35 e в ремонт на двигател , защото при тренировъчен полет се е сблъскал с ято птици.

"В момента на въоръжение в израелската армия има девет самолета F-35, като се планира до края на годината те да станат 15, а до 2021 33. Общо Израел е купил от САЩ 50 изтребителя F-35." Ако е ПРЕДПЛАТИЛ, то коя е годината, в която ще доставят 50-тия самолет фащ и дали ще съществуват все още като страна? Ако е КУПИЛ до момента 50бр и има САМО 9, то къде са останалите?! Редакцията, може ли повече инфо по въпроса?

Ми сам си цитирал пък питаш. Смешно е! Купени са 50,спредплащане доставени са 9 до момента, като до края на годината ще станат 15, а до 2021 г. 33 бр. нататъка останалите. На опашката при чакащите е така. Годишно се правят по 150 броя, и се разпределят.

За този таралясник няма опашка, има само принуда от американците да го купят тъй наречените натовски държави та да не пропадне съвсем американската икономика. Дори норвежците писаха по интернет, че покупката на тези самолети е една грешка. Американците принуждават да се чака за тях и междувременно казват- трябва да разширим нашите бази във вашите държави за да ви ,,защитаваме,, докато можете сами да се защитите. И забравят да си тръгнат.

" Общо Израел е КУПИЛ(?) от САЩ 50 изтребителя F-35. " Да плащаме можем ние, за стари тараби с отпаднала необходимост, а Ф35 ги плаща изцяло САЩ за сметка на военната си помощ към Израел. Германия пък подводници им подарява- вече 6...

Норвегия също плаща за 52 такива самолети, ама само един е дошъл и той не лети когато времето е лошо- така писаха по норв. интернет. Друга работа е че не съм видял евр. да плаща за нещо.

И те да не останат по-назад. Вече не знам КОЙ остава да се изреди над Сирия.На фона на цялата тамошна човешка и пр.трагедия,продължават да се упражняват,сеейки смърт и разруха.Може би това покрива понятието"Арабска пролет".

Израел не е купил 50те самолета от Америка, защото всяка година получава милиарди помощ от там, или ако ги е платил, това са с пари харизани от тях.

това е съвсем изстинала " новина" от преди 10 дни! наистина са я врътнали в микровелето, но недостатъчно!

Докато не мине Царицата на боя-нищо не е приключило.

Югославия приключи и без твоята царица.

Не е вярно,малко четеш

Нашите комунисти събират доброволци да се бият на страната на мюсулманите от Иран. До сега са се записали 67 човека, някои на възраст над 90 години...Очакват се ожесточени сражения и подмокряне на гащи....

Всъщност САЩ записват доброволци да се бият на страната на главорезите от ИДИЛ и Ал Кайда, и техните израелски покровители! Бягай да се записваш, вместо да драскаш тук за центове!

Ватюшка , а за вагнер къде записват ?

За акъл къде записват? Много ти е важно.

Абе, в тая Сирия всеки си влиза и бомбардира както си иска и няма ООН, няма нищо! Турците си се разхождат вътре, превземат си градове, иранците от друга страна си вкараха част от армиите, евреите бомбят кой където му е кеф, руснаците и те, саудитците вкарват наемници, американците и те, баси, какво става в тая Сирия, бе? Който не му е хрумнало, той не е влязъл да си изразходва ракетите и снарядите!

Толкова му е властта на Асад. И военно-космическите сили не могат да му помогнат. Силен е само срещу цивилни.

0 бройки

A, а леля Рашка къдее? Подлага на Израел или я е страх? Я другарето какво ще коментират? Аре бре Вовки, Владковци, Серьожи? Бъз ли ви е или сте в подчинение на ционизма? друго обяснение във война няма. Я , я пак?

Кюнците на С400 са ги почиствали за нова боя и за това не са ги ползвали....сега чакат да изсъхне боята и ще ги скрият,че тия евреи ще вземат да ги поломят

Вай, вай, чок проблем, ефенди! Земята в Сирия бил акрива и всемогъщото С400 не може да види израелскиет самолети и да ги удари. Старото С300 ги виждаше добре, ама докато нашите лъвове свалят брезента нахалните израелски псета ги унищожиха.

Да не би тогава ф 35 да е свален,а не ф 16 ?

Ф-35 е СТЕЛТ. С какво ще го свалят - с прашки ли? За врабчета. Или с дамски прашки ... Ще лапат * Асад и компания. Много бой са яли арабите от Израел. И още ще ядат.

А ти кво ще папаш бе, жалкия ? Натовския ли ще го ядеш ? Или ще разтваряш бузки, че си голям приятел и съюзник на "добрите" ? Ти си от висшата раса, ли кво?

Кадъната гащи нема, баджанак. Не можем го свали стелта.

Стелт за филмите драги и за това баражират над 10 км височина че да не може нищо да ги удари.

Стелт е само за модерните радари, които излъчват в диапазона 4-10 Ghz. За по-старите, които излъчват от 0-2 и от 2-4 Ghz няма невидими самолети. Невидими са само в Холивуд, иначе се виждат. А и самолет, който носи въоръжение под крилата няма как да е невидим, тъй като ракетите и бомбите отразяват сигнала. Може обаче да е слабозабележим, за което всъщност и става въпрос. Но 100% невидим самолет няма, поне засега.

Те и сърбите '99-та не видяха онзи стелт и го свалиха. Но пък се извиниха на пиндосите.

То не им трябва да им ги свалят - вече потрошиха един по време на "учение". Е, Хаарец казва, че не е нищо сериозно де. Само дето инцидента стана точно по време на една от атаките срещу Сирия. Буквално същия ден.

И честито! Той е първият, ударен с такива самолети. Ще има с какво да се хвали на Путин и иранската брада. Половината му ПВО замлъкна завинаги.

Израел е ударил в Сирия с F-35 преди 40 дни Израел е спечелил 7-дневната война преди 40 години... Турците превзеха Византия преди 550 години... ИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ИСТОРИЧЕСКИ НОВИНИ?

Има една "новина" от вчера. :)

Как при първата война в залива, САЩ рекламираха как F-117 като невидим. 20 години по късно си признаха, че ударите са нанасяни от F-111 и са използвани самолети за радиолокационна борба, които смущават радате

го разстреляха първия и то с стари ракети! А втория щото е знаел че го виждат на радарите е летял ниско пък го разбиха с ПК- 7,62 и една Стрела.

Разбираш ги нещата!

тази новина за битката от 10 февруари колко пъти ще я пускате като "НОВА"? Това беше преди 40 дни? А сега напишете за ударения от сирийското ПВО (С-200) F-16, за пилота който е скочил с парашут и т.н. Както и за това как Путин се обадил в Израел и ....

А ние какво да направим? Да се кланяме на евреите, че бомбадират суверенна страна без резолюция на ООН ли?

А когато русия бомбардира същата суверенна страна - може...

Русия не бомбардира същата суверенна страна, а е там по покана на законното, признато от ООН правителство. Освен ако ти не си от главорезите-ислямисти.

Русия влезе с военна мощ, чак когато Асад ги помоли, за да защитят законното правителство. Преди това ФАЩ нахлуха с взлом, бомбандираха и убиваха цивилни и военни.

Израел НЕ Е купил нищо от САЩ, още по-малко изтребители Ф-35. Самолетите са платени от американците и са дадени безплатно, като в едни договори са описани едни нищо незначещи неща, та да не се усетят американските данъкоплатци, че ще почнат да мърморят.

Найш ли колко ми пука кой какво е платил?

Всъщност, изобщо не ми дреме и за твоето съществуване, за което все още и не подозирам, въпреки, че си написал отговор под коментара ми.

Вярно е,наш владко чете всички секретни доклади,всички сделки които правят евреите и х'американците а за руснаците няма да говорим .......там на наш владко направо му докладват от кремъл за всичко дори какво закусва гнома сутрин......ако си бил партийно работниче за нищо не ставаш владко,дори и в чистотата няма да те вземат

След като евреите извършват едно нападение, после второ за наказание, че докато са извършвали първото им бил свален самолет. И двете трябва да се осъдят от ООН. Но първата управлявана от евреи държава САЩ, ще се противопостави и би блокирала такава резолюция.

Това е било на 10 февруари. Ама вече не става работата, защото там ЦАРСТВА новия СУ, който размаза Краварите в Гута

:))))))))))))))селски дебил,явно си избягал от събранието и не си чул,че новите руски щайги се прибраха още на втория ден след като полетяха малко за да видят дали няма сами да си паднат:)))))))))))колко мъка има при тия робски души само:)))))))))

Сирия все едно е боксова круша, всеки там си излива гнева. Кой ли не гърмя по нея и не му се вижда края.

Бегла рекламка на летящ таралясник със заложник пилот и бъгълива система на управление.

адмирации за Израел! срамота за матрьошката каракачанов, който провали залупуването на самолети и сега ще харчи 80 милиона от джоба на данъкоплатеца, които пари ще ги дава на кагебарите в москва

Опа...великия данъкоплатец...колко данък си платил миналата година? 50лв има ли? Ако въобще си платил нещо! Кой ти плаща данъци в България? Стотинки деклрарирате а после имат изискванията все едно сте дали милиони. Смешници!

Браво на еврейте! Прави или криви не е важно...важно е че си отстояват интересите така както те ги виждат. И ако не се лъжа, заслужават още едно браво защото тези самолети са им гуша....САЩ им ги дава безплатно като част то 20те и кусур милиарда помощ дето Обама им гласува преди да си тръгне - а както ние знаем "На хразиан кон, зъбите не се гледат". В другата крайност имате българите които не могат да съберат за една шепа стари самолети а техният "съюзник" САЩ не им дава и един куршум помощ. И те така!

що ти е военна помощ? ще нападаш ли някого? кого по точно? рф, македония, румъния, гърция , турция или србия ??

А Израел що му трябва? Нали не са агресивни и не смятат да нападат никога..само се защитават...поне така казват. Ние кво, не можем ли да се защитаваме ако се наложи? Или едни могат а други не? Много си интересен. А ми кажи, переш ли пари на наркобароните? Ако не, тогава си остави тука банковите детайлие...щом кат не си лош човек, няма от какво да се притесняваш ;-)

Абе нещата не са баш така с помощите!

Едва ли САЩ ще са съгласни така да ги развяват. Твърде примамлива хапка са най-модерните изтребители.

След скрипалния като нямаше резултат сащ и подлогите му решиха да ползват това което най го могат - убиството на невинни, нападение на чужди държави и за капак Русия е виновна...

До редактора - инфото Ви е старо и непълно. Толкова статии има по въпроса, поне се поинтересувайте. Срамота!

А после , като свалят Ф 35, щото той не е невидим с какво ще ударят?

Ама нека първо да го свалят бе тъпако.

В Югославия свалиха новите Стелт (Ф-117) с С-125 (произвеждан масово от 1961г.). Ф-117 бе предвиждан за основен самолет на САЩ, но след войната се отказаха от него.

Етническата толерантност на шабес гоите. Отврат.

с най-модерните в света руски ПВО ракети С-300 и С-400 и ще им разкаже играга на техните самолети F-35.

май не си видял добре заглавието, че е в минало свършено време.

Не 3599, то е в минало НЕ свършено време.

мечтите за русофилите са безплатни и безаналогови.