17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На Авигдор Либерман и Биби Нетаняху им са явил в 1 и сьща нощ едновремено Моисеи им казл че ако експолсират тьмнокожите ше ги настигне могьш гняв наАвигдор ше му потьнат гемиите/ 3те наз-големи Круизни компании в света/ а Биби ше фалира враговете му ше го хванат в корупция и ще го пратят на заточение в пустинята Негев да сменя контеинерите с радиоактивните отпадьци в АЕЦ Димона

Тази новина я имаше в англоезичните сайтове още в началото на месеца и положението е следното - след като Уганда отказва да приеме бежанци които не са нейни граждани се намесва и ООН и постига сделка - половината бежанци ще бъдат преместени в Европа ако Израел задържи другата половина. Израелците хич не им се искаше да задържат 16 000 "лекари и инженери" и се дърпаха, а европейците не са казали гък. Все пак какво са още 16 к на фона на 2 милиона?

Не върви да експулсират, когато в цял свят събратята им всячески внушават милосърдие до самоубийство на гоите. Поне от кумова срама ще търпят африканците. Но най-лошо ще е ако Израел вече изцяло е под кому/цоц лобистко влияние и си ампутират здравия разум

как не са поискали от мосад да ги разчистят ?имат си вирусчета и други подобни ,за година-две ще ги свършат ...

Черни хора обратно в Африка, в техни ловни територии. Там ядат слонове и маймуни. Аз казах.

АФРИКАНСКИТЕ СКАКАЛЦИ ЩЕ ИЗЯДАТ И ИЗСЕРАТ ЦЯЛА ЕВРОПА.

Да ги правят юдей и проблема е решен

Шефе, прост завистлив и неграмотен си като селянин от ямболските села...Отивах да си пасеш "уфцети" и не пиши повече, това не е за селски тъпунгери!

Аз имам един друг план за тях. Всичките биват натъртени да бачкат здраво, ама наистина здраво. Кой се интегрира, интегрира. След една година, година и половина повечето биват връщани обратно по родните места че да разкажат на останалите че не са попаднали на лежане ами на яко копане. Следващите няма и да си помислят да тръгнат.