Путин разказа виц за израелската армия

На форума "Руска енергийна седмица", руският президент Владимир Путин разказа виц за войник от израелската армия.

Обратно в новината

Коментари - Путин разказа виц за израелската армия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевиден факт е, че при управлението на Путин, Русия се върна с 50 г. назад! През тези 50г. Китай скъса с руският комунизъм-болшевизъм и ги издуха като велика сила, а сега решава световните проблеми наравно със САЩ! Няма да говорим за това, че руският стандарт на живот е унижение за най-богатата на суровени държава в света! При дребосъка Путин упадъкът е очевиден и народа мизерства по-лошо дори и от времето на ВСВ!

Путин виц ли е или президент? Вместо да оправи Русия, той разказва само вицове! Накрая и Русия ще остане само в старите вицове от типа "имало едно времи на Земята ........."!!!!!

В този виц, аз освен възхвала на израелския войник, друго не виждам. И правилно,ядрените държави трябв ада се уважават. Ако руснаците в Сирия ги подпукат от Израел лошо им се пише. Не че има такава опасност - Израел ги устройва това положение в Сирия - слаба държава, разпокъсана, поне 20 години няма да може да води война с Израел. По-просто казано израел за последните 10 години си осигурои безопасност за следващите 20. Нито от Сирия, нито от Либия, нито от Ирак, нито от Египет можеда очаква нападение. Иран е далече, пък все пак израел е този който има ядрено оръжие, а не Иран. А Путьо много хитро четка Израел по посока на косъма. Да се ебаваш с евреите е опасно занимание. Чичо ви Хитлер най-добре знае....

Добре , че тоз майтап---ТА ДА СИ КАЖЕМ ИСТИНАТА....Ама то тъп соросоид от дълбоки намеци разбира ли????То козяктеста е за тъпота и троловете печелят без проблем.....Наистина АКЪЛ трябва ,за да си толкова тъп.

По-интересно е било да се види и чуе угодническия смях на слушателите на тоя тъп виц...

Май нямам остри сетива, но не виждам виц в думите му.

В целият свят на вица на Путин ще се смеят само Ким и Асад-те други не му останаха

Путин е искал да каже че и останалите РУснаци ще му помагат на някой руски войник да убива араби.

Всички в Тутраканска селищна система се смеят на вица !

В рунета върви нов виц за убитите руски генерали в Сирия. Тези дни има още един убит генерал след Асапов. Вовочка защо преправя стари вицове, а не разкаже новия виц за генералите си?

Великия вожд от североизтока Вова Късокракий е казал виц , тъп ама виц!! Смейте се бе мурзилки и ватници ,смейте се да не секнат копейките!

Обича да се шегува кремълският диктатор, но на руския мужик хич не му е смешно.

кто в россии живет, тому в цирке несмешно!

След такъв виц, моментално всички русофили да се смеят с пълен глас. Все пак вожда им го разправя.

А всички русофоби и хейтъри да грачат с пълен глас - така им е наредено от Козяк

Голяма тъпня е тоя Путкин, ей!

замълчи, Клозеткин

Моля, някой еврей от пишещите тук да ме светне къде е смешното, защото не разбрах еврейския хумор.

виж в огледалото

Източно православна съм. Въведена съм в Свето кръщение още като бебе кърмаче в най-тоталитарното време. Погледни себе си, за да видиш червения атеист.

вица не е смешен, защото не е виц! то си е реалност, че армията на израел е изключително мотивирана и боеготовна!

Не се съмнявам в това. Смешна армия е българската.

Много често съм чувала, циганин да псува циганин,но от най високо ниво хазарски евреин да разказва виц за евреите ,не съм.Да сте чували Сергей Станишев,да е казал лоша дума за евреите???

Виц за руските: хор Александров летели с ТУ 154 за Сирия. По време на път се сетили че забравили да вземат алкохола. Вместо това изпили горивото на Самолета и паднали във водата и се издавили..ха.ха

Много често съм чувала, циганин да псува циганин,но от най високо ниво хазарски евреин да разказва виц за евреите ,не съм.Да сте чували Сергей Станишев,да е казал лоша дума за евреите???

Е еврейче по майка Това обяснява клептоманските му наклонности изразени в тъпчене на милиарди презрени зелени хартийки в офшорни сметки :)

колкото милиарда откраднаха "демократите" около Елцин - това е недостижимо от никого. Дори в САЩ не крадат толкова.

Значително по-малко от Путин и путинките. Да не забравяме, все пак, че Путкин беше любимото ченге на пияндурника Елцин!

Путин разказа вица, защото водещият американски журналист задаваше въпроси САМО НА НЕГО, въпреки че трябваше да модерира дискусия. В залата имаше 1000 души, а на сцената - поне 5-6 човека. Иначе вашето описание е извън КОНТЕКСТА и изглежда нелепо.

Ти беше ли там? Как, ли би могъл да изпуснеш и да не се възхитиш на нещо казано от твоя Путки!

аз го знам същия виц само, че с еврейски банкери от уса и купени от тях политици.

От МНОГО УМЕН разказвач

Муамар Кадафи е имал над 90% одобрение. Саддам Хюсеин също. А пък Адолф Хитлер е имал 99% одобрение. За Сталин да не говорим...

Към младото дирнишко ридакторче: Вицът разказан от Путин не е поредният чалга клип, който се появява само в американската туба и чалга телевизия от булгаристан ! Излъчиха го няколо стотин телевизии доста дни преди вие да пишете за него. Жалко, че източника ви на информация е глобалното информационно блато през което голямата част от материалите пътуват към бунището !

всички тв на планетата в праймтайма си излъчиха вица на путлер, само дето тук в западна европа дават една хилядна от това с което облъчват бг за путлер и държавата му, това трябва да е ясно на всеки българин, от няколко години му се промива и без това отдавна изгладения му мозък

Надали е имало и един диктатор в историята който преди да го утрепят да не е бил одобряван минимум от 80 процента...

Москва. Шествие по Тверской в подержку Навального 7 октября

Е те тва са те подръжниците на Навальны, 14 годишни пикли и посерковци!хахаха Мама знает, что я сюда пришла, она была не против. Сказала только, чтобы я была аккуратнее, заявила 14-летняя Маша. Ее друг Максим (того же возраста) сказал, что его родители не в курсе: Мама против Навального, поэтому я решил ей ничего не говорить. Вау! Это уже второй журналист, который берет у нас интервью, с восхищением сказала Маша своему другу Максиму сразу после того, как мы попрощались."

Паисий

хората получават политически права на 18 години. Преди това нямат право да се изказват даже по политически въпроси, ЗАЩОТО НЕ РАЗБИРАТ НИЩО и не носят отговорност за действията си.

Така ли, руска подлого?

7 октября С-Петербург Шествие и задержания [2017] Как младите обичат кагебееца крадец и демокрация по путински.

Да очакваме ли и в Русия да се случи нещо подобно като в бивша Югославия? Ще се разпадне ли Руската Федерация до Московското Княжество?

Ъм у Лас Вегас ко, нещо за там да изквичиш{:-((( палячо

соросоидите трябва да се научат да ЗАЧИТАТ закона. Лицата под 18 години нямат политически права!!!!

Колко ли са платили от ЦАХАЛ за рекламата?

Защо не пишете, че целия свят го поздравява, ами събирате от девет дерета вода да си измиете лъжливата и продажна съвест?

поздравява го целият свят! и майка му поздравяват, и дирника му също! а бе ти, освен от вестник правда, от другаде не се ли информираш бе?? ми ако не друго, влез в тубата, и гледай и слушай русские какво показват и коментират бе!

Да си жив и здрав. Страната ти да процъвтява. Народът ти да е щастлив. Олигарсите да се респектират. Съседите да мируват. Враговете да те уважават. И приятелите да не те предават.

да, да , да, ама ...не!

А от теб какво зависи? Може би само това което у теб виси? Да ли не ли - който ти пита?

Руската корупция по високите етажи на властта, най миролюбивата ! Днес хиляди протестиращи подкрепнящи великиият Путин в десетки градове на Русия, пред милите и усмихнати застанали в шпалир полицаи, удивително. Е няколко стотици прибрани и бити, какво от това, демокрацията иска жертви. Велик е Путин, кой какво иска това да казва за него. Те това е държава ! Бравос !

Като ни каза за руската полиция, айде да ни кажеш как се държи с демонстранти американската полиция (къде имаше 300 задържани и няколко направо застреляни от полицията ?); какво направи оня ден полицията в Барселона (1000 ранени) ? Какво прави полицията на Макарон миналия месец във Франция ? Ако Путин пребие 1000 човека на демонстрация в Санкт Петербург вие соросоидните клакьори ще си изплюете червата от писъци, крясъци и безсилен гняв, а господарят ви шорош ще издаде книги и ще направи филми за "милиони убити от Путин ..... ".

Знаеш ли каква е разликата между американската полиция и руската милиция? Да ти кажа ли? Разликата е в това, че докато американската полиция задържа протестиращи, ги пуска след няколко часа. Докато руската милиция не задържа, а направо арестува - схващаш ли разликата между задържане и арестуване? Арестът може да е за 24 часа, 48 часа, 72 часа или постоянен арест, какъвто най-често се практикува от руската милиция. При постоянния арест следва бързо съдебно производство и осъждане на определени кратки срокове затвор. Така направиха с Навални, но той не е единствен. Много хора така, просто ей така без да са виновни са осъдени на затвор, след като са били АРЕСТУВАНИ (а не задържани)!!! Също така в Русия арестуват деца които рецитират Шекспир. В САЩ е точно обратното. Има закон за закрила на децата. Изобщо огромни разлики, но ти не знам защо не ги виждаш.

Руското еврейче Вовка разказал виц за роднините си....

Тъпунгерчето повтаря едно и също като папагалче. Я виж ти ( нерегистриран ) 07.10.2017 19:26 Еврейчето Шоломов разказал виц за роднините си...

Той поне да е смешен, ами то кагебейска му работа.

Подсмисълът, подсмисълът е важен, не смехът на едноклетъчните Е-углени!

Путин поне още двадесет години за да мачка руснаците!

На Путин да му ядеш члена бе, ахмак! Анадънму?!

С днем рождения товарищ Путин.

Хаха Дира новина е че Путин казва виц или къде се е изходил, а за протестите днес нито дума и за стотици затворени.

Чудя се как още не сме станали руска територия при толкова продажни русофили?!

Ще станем, не бой се - разчитай на нас !

ти си за затвора бе мухъл путлеропоклонически.

Гледай понеделник от 9 вечерта по БНТ как Тато е дал всичкото злато на СССР и са гласували всички комуняги да станем 16 република.

нали са френдове с репата, дали си има няколко предплатени дето да му се смеят на вицовете, хахахахах

Да е жив и здрав Путин, мъж с характер!

странно, людмила путина не казва точно това. в същност казва точно противоположно нещо!

Важното е неговия народ какво казва, нещастник. Пък я виж унгарците какво казват за мумията сороз??

На Людмила- в роту!

От Русия по-голяма няма, от джуджето Путя по-голямо джудже няма, от руския трол по-тъп трол няма и от рубладжиите драскачи по-глупави няма. Което си е истина истина си е.

Слава на Путин ! Да живее българо-руската дружба !

Не беше ли българо-съветската?! Объркахте ни бе!

ТИ СИ СИ ОБЪРКАН ОТКАКТО СИ СЕ РОДИЛ .

и Сталин беше най-.велик на нашето съвремие, беше и ГЕНЕРАЛИСИМУС КАКВОТО И ДА ОЗНАЧАВА ТОВА ХА-ХА.

ТЪПО ПО БОЛШЕВИШКИ!НО ОЩЕ ПО ТЪПИ СА ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ И ПОДДРЪЖНИЦИТЕ ИМ!

ТИ ЗА МНОГО УМЕН ЛИ СЕ ИМАШ БЕ ЧУЖДОПОКЛОННИК ?

Изтръгна Русия от мъртвата хватка на Ротшилд и Рокфелер организирали първата значима цветна революция през 20-ти век изпращайки Ленин и Троцки да избият царкото семейство и да разпарчатосат Руската империя (както правят с Австро-Унгария например). Осуети и втория рептилен и нечовешки напън пак на същите зверове организирали Втората световна война със същите цели. Има защо да го мразите ! Но това не го прави по-малко велик !

Макар, че не празнува, да е честит рождения ден на най-великия мъж на нашето съвремие!

тъп идиот е на маика ти сина

прав си. на маика ти сина верно е тъп идиот.

КАКТО ГИ УЧАТ В КГБ - КОГАТО ВЪПРОСА Е НЕУДОБЕН НАСОЧИ ОТГОВОРА В СТРАНИ И МАЛКО В ЛЯВО!

От всичко написано до тук да обобщим: Да е жив и здрав Вова да громи тъпаците и тъпаците да се готвят за още 4 години квичене.

Още 5 години! Подкрепям...

Няма да има 5-та година, боклуците ще са измрели до 4-тата :))

Грешка мандатът бил 6 години.. :)

даи боже!!!

Боже! с главна буква, русолюбецо неук!

Путин иска да намекне че половината руски учени севейски фамилии от центъра за нови технологии и военни иноваци Сколково в Москва работят паралено и за МОСАД

на европейците, че Русия не е единствения източник на енергоресурса, а има и многобройни алтернативи. Уместен намек, при това точно на форума "Руска енергийна седмица"...

до този токту днес са показани снимки как кравите са на луната в невада гледаи и се кефи на това от холивоод !!!!!!!!!!!!!!

браво вова ударяш магарето че самара да се сети за какво става на въпрос !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Олигофренски коментар !