Радев: Езикът на омразата и ксенофобията се възраждат

Президентът Румен Радев коментира, че има световна тенденция за възстановяване на езика на омразата, на ксенофобията, антисемитизма и то не е само в България.

Обратно в новината

Коментари - Радев: Езикът на омразата и ксенофобията се възраждат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

от лоста...

Ами и аз, който гласувах за теб започвам да те мразим и презирам. С какви обещания и лъжи дойде да сменяш статуквото стана негов слуга! Михо Михов 2. Лафен джоис. Нивото и визията на този човек е ниско. Става за командорене и го докарва за пред първосигналните на лафове. А държавата умира. Защо не тръгнеш срещу трите прасенца. Немаш ду.е. ВВС ? Не изтривай.

Голяма е грешката на Радев че участва в такъв форум.

Така е, другарю натовец. И все така ще е и с България, докато не напусне престъпната НАТО!

Ставаме свидетели на най-големия гаф на Радев. Мошетата са най-големите ни врагове в момента. Те седят в основата на икономическия геноцид и изселването на българите от България. План Талмуд IV е за редуциране населението на България под 5 млн и заселване до 2 млн еврея като начало. И следва за нас палестинския сценарии.

Идиот, докога ще бълваш лъжи и клевети? НЯМА НИКАКЪВ "план Талмуд" за заселването на евреи в България! Ти нищо не знаеш нито за евреите, нито за Близкия Изток, нито за християнството! Ти или злонамерено лъжеш за подобни "планове", които не съществуват, а ако ги има, те са измислени от такива като теб, но представяни, че са уж "от името на евреите"; или си тотално невеж и объркан. Или си мюсюлманин, от тези на които им надъхват кратуните, че евреите са врагове, понеже са се настанили в тяхната си земя? Евреите просто искат да са си в тяхната земя- Израел (дори и да има изключения сред тях, тези изключения не са представителни за всички евреи!), ако беше чел малко повече ИСТИНСКА история, щеше да знаеш, че самата същност и цел на ционизма е именно това- обединение на евреите в тяхната земя- онази малка територия между Мъртво и Средиземно море. И никакви "планове за заселването на България" няма как да бъдат верни! Вземи се скрий някъде! И понеже наричаш всички, които подкрепят евреите- евреи, имай предвид, че тогава ние "евреите" сме над 2 милиарда по Земята!

Оставете го тоя! В България винаги са живели евреи и никога не е имало проблеми между нас. А че за кратко време си изградиха мощна държава и отстояват суверенитета си е достойно за уважение. И за пример за подражание!

Радев да обработи еврейте да ни дадат две ескадрили F 16, като благодрност за спасяването на еврейте. Те са получили 50 F 35 подaрък от Америка и сега заменят с тях F16. Tова трябва да е целта на Радев, нищо друго.

Значи Ротшилд е наи-големия Антисемит шом е спонсорирал заедно с шведския банкер от евреиски прозход Валенберг/в наши времена собственост на СААБ и ГРИПЕН/ вьоражаването на Адолф ШЕКЕЛгрубер Хидлар Значи които ЛОБИРА за шведски самолети ГРИПЕН и купуува автомобили сааби е антисемит

тоя ушко, ако го поканят на гости евенките, какви ли ще ни ги разправя като се върне??

Абе тоя така си се е родил или отпосле е прихванал нещо?

от после е! както кутев каза, социализма се предава по полов път!!

традиция е посетителите на израел да говорят такива неща. това е нещо като обичаят, влизащите в джамия да си събуват обущата и вътре задължително да възхваляват Алах. добре известно ни е, че който не е с евреите, автоматично е за езика на омразата и представян, като антисемит. друго не може да е, нали. така те могат да прокарват в обществата на другите народи всякакви безумни идеи, разложение и разрушение без някой дори да смее да каже гък, но инак ни рекламират "демократичните си "ценности"", срещу които всяка критика е език на омразата, ксенофобия и... познахте - антисемитизъм. спазвате ли "правата" линия на куденхов калерги и джордж сорос?

в този ред на мисли, дали и Христос не е бил представян от фарисеите за ксенофоб, разпространител на омразата (гонил е търговците им от храма) и антисемит... нищо чудно да е било точно така. знаем съдбата Му.

Май Радев има шанс да стане повече от обикновен политик за един ден, но това минава през отскубването му от ръцете на партията, която издигна кандидатурата му. Те нито са сериозна партия, която да прави политика, нито изобщо имат някакво бъдеще освен надолу.

Абе мнго познати приказки, явно фатмака се учи от Доган и Местан!!!

В Унгария например, всички либерални медии, либералната партия, НПО-тата, са контролирани от евреи. И всички, които изброих пропагандират за отворени граници, про-европейска политика, анти-национална политика и т.н. Това случайно ли е, или има зловещ замисъл. Също така, хората като виждат това, как се чувстват?

А доли те са толкова либерални в собствената си държава?

имаме ПРЕЗИДЕНТ-ЛИЧНОСТ!

Не си прочел статията.Не рабираш ми намеците глупако и прдължавай да се възхищаваш тролчо

смесени бракове . това е спасението на страната ни . мигрантите с наши жени и до десет години ще има милиони млади българчета.

Ти си психопат.

Защо почти няма смесени бракове с циганите досега.Това ли е благодарноста на еврейте да ни ,,убеждават,,колко е важно да приемем масово хора от друг континент.Защо бе президенте,не каза ,че сме най бедни и първи по смъртност,затова ви ненавиждаме всички политици,подлизурки,натегачи

Израел НЕ НИ УБЕЖДАВА да приемаме мигранти мюсюлмани! Разни НПО-та са тези, които ни убеждават, но те НЕ СА Израел, дори и някои техни членове да са евреи. Не отъждествявай цял Израел с няколко евреи, а и в тези НПО мнозинството НЕ СА евреи, все пак. Все едно ако в Испания хванат организирана група българи-наркодилъри, да се опитват да убеждават испанците, че ВСИЧКИ българи сме такива! Но това е характерна черта на невежеството- склонността заради няколко индивида от дадена общност цялата общност да се отъждествяват с тях!

Благодарение на вас, политиците.

Не искаме мигранти, Радев. Какво не ясно има тук? Това не е атисемитизъм, расизъм, или , ксенофобия,а просто всеки нормален човек не обича паразитите. Жалко,че не се държиш катобг президент. Ако визираш евреите няма омраза към тях,не напразно бг народ ги е спасил по време на ВСВ.

"Румен Радев отбеляза и ролята на антисемитизма като идеология и допълни, че това е моментът, когато невежеството и безчовечността навличат одеждите на знанието Смисленост; стегнатост, експресивност; богат езиков запас; стилистичност... Всяка реч и всяко изказване на президента са пропити от ум, мъдрост и дързост... Голяма находка е президентът Радев. Още повече на фона на полиглотите Боцко и Цецко... Корнелия трябва до живот да черпи човека, предложил й кандидатурата му :)

Ко каза,ко?

ум, мъдрост и дързост... бошкей-колко възторгнато поцвъркват наште социалистки...то не бе слово, то не бе плам... откъде ви намират бе..да не сте съкратени специалистки по литература от от Храма на Вишата нАука у нас

Все пак, все пак, моля Президента да се изкаже за тази "световна тенденция за възстановяване на езика на омразата, на ксенофобията, на антисемитизма, и то не е само в България?" По-точно малко са и са неясни причините и аргументите , които изказва Президента за тази тенденция в целия свят.

Ще кажете за Австрийците,за Вишеградската четворка.Те също не искат да издържат хора като нашите цигани.Не мога да обичам човек от който очаквам да ме ограби или убие.Да обичаме палачите си много шизофренично

Приказки, приказки. Този няма ли да свърши нещо. Добре папка в това синекурно ведомство.

нашето общество кипи от дискриминация..била сексуална , била религиозна и тн. в училищата трябва да има предмети чрез които да се учи че всички сме равни,че всички живеем заедно и че расизма е срамно нещо.

Дескриминация има, когато има мислещи хора. Това е хубаво.

човек ли се имаш? Щото пишеш дЕскриминация...Буквата е "И"...ДИСКРИМИНАЦИЯ....

Та кой е толерантен с нас българите????????????????? Измираме като пилци и от глад и от студ зимата но никой не го интересува,западни балкани,Турция,еврей нима сме равни.Те са богати ,а ние мизерниците настояват да станем още по бедни

кога ще се въведе закон против расизма? кога прокурор ще получи ip адреси и ще ги вкара в затвора?

Защо да се въведе закон против расизма?

Не разбрах само кой се погрижи за тази работа?

АЗ СЪМ НА 62 ГОДИНИ, ПО-ПРОСТ ЧОВЕК ОТ ТОЗИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛА! ПРОСТЕТЕ МИ! ИМАМ И ОБРАЗОВАНИЕ, ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ НЯМАМ!

Бог да та прости

По важно е че човека е натовец- а те ги избират точно по този критерии за който пишеш. Бил образован защото говорел английски, е да след Плевнелиев на народа този му изглежда като Бог.

Oх, да ти кажа честно понякога ми домъчнява за Плевнелиев....особено като видя Деска да носи днешния под мишница.....

Не мислите ли, че основното ви образование не е достатъчно да давате компетентно мнение. По-добре спрете да хвърляте пари от терасите и да храните циганите!

Да бе лични ,че имаш няколко висши образования.

Боци, Боци дори само от името ти е ясно, че ИМАШ ОБРАЗОВАНИЕ - 2 ГОДИШЕН ТЕХНИКУМ ПО ФРИЗЬОРСТВО.

аз пък не съм срещала по-идиотски, глупав и просташки коментар...

И Решетников каза същото.

ti koi be6e 4e ne moa se setq

Радев е личния избор на козяшкия амбасадор . Минал е сътветния инструктаж в уса . Затова му заповядаха на еднокнижния да извади неизбираемата ц.ц. ... Миналата седмица шефа му намина през президенството , тази седмица вече е в изсраел . След ден-два ще ни убеждава за юдогейски " ценности " и толерастност... Бързо влиза в низходяща спирала . Жалко ...

Така се става генерал ,шеф на ВВС,и президент спинкайки сладко докато се съсипва бг авиация.

Колкото и да "ровите", Генерала си е ГЕНЕРАЛ, Всеки български войник, от както съществува България (особенно след Руско-Турската освободителна война), със собтвената си кръв е защитавал Родината си. Така че, много добре Генерале, вдигайте самолета и прославяйте България, на пук на приятелите на ИК!

Щом и президентът започна да се бърка с това "османско владичество", не е на добре работата. Аз пък ще продължавам да си уча децата и внуците, че е било турско робство, както са ме учили и моите баби и дядовци.

И аз така смятам да уча децата си и внуците,... че сте били наши роби.

Тиквеници, Израел е велика държава! Идете и вижте, па тогава дрънкайте дежурните си тъпотии!

Защо те не приемат ,,мигрантите ,,а ги пращат насам,щом са богати и велики.А НИЕ БЕДНИТЕ С МИЗЕРНИ ДОХОДИ И ПЕНСИЙ ДА ИЗДЪРЖАМЕ ,,ЯКИ И ЗДРАВИ МЛАДЕЖИ,,.ЗАЩО СЪЩО СА ,Катар също не искат мигрантите,а ти предателю обърна ,,палачинката,,Защо ни толкова мразите българите ,та и още искате по бедни да станем.Вие сте абсолютни популисти.

затова й пожелаваме велик край- да изчезне от лицето на Земята, барабар с всички изроди в нея!

Е, няма как. Извикаха го в Израел, столицата на соросоидите, и му издърпаха ушите. Неудобен президент, така е. Изисква моделиране. Да го накараме да плъзне картата за европейските ценности, толерантността, съпричасността. С една дума, хора, да не вземете да затворите границите на Европа, да не вземете да симпатизиране на единствения норламен лидер - Путин. Прозрачни сте!

Червена тикво, сега ли се усети, че в България езикът на омразата и ксенофобията се възраждат ? Ти Президент ли си или червена тиква ?

И аз ставам все по силен в умозаключенията. Демек - ставам за президент.

След като е на посещение в Израел, Румен Радев няма как да се спаси от показване на отношението си към (преекспонираната) тема за Холокоста. Но той е направил това по един извънредно дипломатичен начин, за което отново заслужава поздравления. Радев се учи много бързо, той влезе с летящ старт в политиката.

Хора ,не може крадеца да вика дръжте крадеца . Тоя президент постоянно създава условие за отрицание и конфронтациони действия в страната ни ,а се чуди че има омраза .Постоянно да говориш като говорител на БСП и да си постоянно настроен против парламента и ГЕРБ И ДА СЕ ЧУДИШ ЗАЩО СТАВА ТАКА .Тоя президент не е никакъв обединител на нацията а напротив силен разединител.Такава отрицателна личност до сега не сме имали за президент .Много жалко но факт .Така че да си ходи в Русия .

а езикът на 10 000 лева заплата, дето прибираш всеки месец пред очите на умиращите от глад и възрастни хора и мизерващи деца в българия , какъв е бе...наглеци и уроди

Този език никога не е умирал... но сега поводите, покровителствани от новите ни дружки, да бъде употребен премивнават с хиляди граничната ни бразда...

Тоя селянин няма ораторски качества... От всичките ни Президенти - Пешо-Коня беше най...