Путин и Тръмп уреждат палестинския въпрос по телефона

Руският президент Владимир Путин обсъди усилията за изглаждане на разногласията между израелци и палестинци в телефонен разговор с президента Доналд Тръмп.

Обратно в новината

Коментари - Путин и Тръмп уреждат палестинския въпрос по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ще уредят евреите, а палестинците ще набутат в калта.

Абас заяви, че Палестинската автономна власт няма да си сътрудничи със САЩ в качеството им на посредник, но няма нищо против да получава американските помощи от 1 милиард годишно! Мухахахахахахаха!

Свърши тя с единия милиард. Говедата умират от глад, 40 милиона са на смляна метла и водица.

Група американски сенатори - демократи внесоха проект на резолюция в Сената, призоваваща министъра на финансите и държавния секретар да въведат санкции във връзка с обявения от американската администрация така наречен кремълски списък". Те настояват министерството на финансите и Белия дом да ожесточат санкциите срещу Русия.

Ще ги дават тези 1 млд. долара краварите и няма къде да отидат ,защото по този начин си купуват спокойствие.Така са се набутали в Близкият изток ,че няма измъкване от там.Сега леко,леко и в Сирия ги набута Путин ,че краварите ще реват кански,утре щесе сбият с турците и кво става,ама с алчноста е така.Лошото е че заради кравите умират невини хора.

Тръмп се моли на Путин да няма отмъщение за клането в Дейр-ес-Зор.Оцелелите бойци от "Вагнер" Свидетелстват ,че пиндосите са знаели что они русские и стреляли само по тях. Това се подкрепя от факта ,че асадовите хора са дали само около 30 жертви ! Двуличието на пиндосите проличава ,когато наблюдаващия руски офицер отправя молба за спиране на огъня , те не само не го прекратяват , а изпращат Апачи под прикритието на Раптъри ,да довършат оцелелите ! СЛАВА НА ГЕРОЙТЕ ОТ ВАГНЕР !

бах та в измишльотника.

За кво да отмъщава, във ВАГИНЕР нали няма руснаци! А Вагнер е любимият композитор на Гитлер!

Кво търси руски офицер там, и от какъв зор ще иска прекратяване на огъня? Нали не стрелят срещу него, а срещу бандитите на ИДИЛ! Ако е искал прекратяване на огъня, значи Русия си сътрудничи и подкрепя главорезите от ИДИЛ!

това за вагнер е фалшива новина от украйна подобна на химическите обвинения от демократичните сирийци базирани в лондон хептен тъпи изкарахте руснаците много екшън филми гледате

да е фалшива, ама не е. 217 убити най-малко.

Големите ще се разберат. Умните ще си решат икономическите и енергийни проблеми. Тъпаците ще ни занимават с ИК и има ли той почва у нас ! Да му пикая на Правителството !

Голям бой ядоха колониалните говеда в Сирия, и говедарина вече не смее да прави каквото и да е в Близкия Изток без Вова.

Предвижва се танкова колона от няколкостотин наемни алкаши от Вагнер за да нападат американците в Сирия. Американците веднага звънят на Шойгу за да избегнат кръвополитие: - Хай Шойгу Има ли ваши ватники в райьона ? -Ихтамнет. (Тях там ги няма) Американците изпаряват колоната със масирана самолетна атака. Всичко е унищожено. Два часа по-късно Шойгу звъни и пита: - А дали можем да си посъберем останките от труповете?

Еее, не бъди дребнав де! Става дума за някакви си 215 бойци... Володя ще си наеме други...те вървят евтинко в РФ:)

Не са нападали американците вежливите зелени човечета, а са били пратени да овладеят петролната рафинерия, държана от курди, мурди и демократични бунтовници. Щели са да го направят, но пиндосите малко преди атаката вдигнали американския флаг ги изпарили буквално с тежка артилерия и авиация! Сега замазват положението от гафа и двете велики сили дето уж нямаше да се настъпват в Сирия!

става въпрос за 4 убити но слуховете са за 200 до 600 голяма работа са калбойте в филмите винаги убиват хиляди лоши руснаци ако това е реално нямаше да остане жив американец в сирия

Путин зададе насоката на Блондина!!! ХО ХО ХО

Путин и той е блондин ве ганчо ако не си забелязъл

Путин му е казал-Остави ме в Сирия пък палестинците ако щеш ги дави в морето!

Мойте съболезнования за Махмут Абас, но след ИДИЛ беше редно САЩ да подкрепят Израел. Почти всяка ислямистка терористина организация(повечето и ИДИЛ вкл.) премахването на Израел като държава, зад това седят не малко мюсулмански дръжави които прикрито или явно подкрепят тези терористини организации. С признаването от щатите на Йеруасалим за неделим и еврейски им нансеха много тежък удар. Все пак трябва да се отбележи. че САЩ трябваше по-добре да подготвят нещата дипломатически и да намерят по-голяма подкрепа. Ако беше възможно постигането на траен мир по палестниският въпрос по телефона, това щеше да стане отдавна. При най-малкиият инцидент между Израел и Сирия отново ще има фойерверки, в това нямам съмение.

Повече от 20 години норвежците се опитаха да се дойде до някакво решение- тъй нареченият Осло договор. Докато норвежците подпомагаха палестинците- тоест плащаха пари за издръжката на палестинците, евреите се правеха, че има шансове да се реши този проблем и използваха всъщност норвежците като собствен портфейл. Точно когато имаше шанс това да стане, евреите убиха един от най- добрите си президенти И. Рабин само и само за да не допуснат това да стане. Тогава още веднъж ми стана ясно що за семка са те. Ерузалим няма да пренадлежи само на израел, ако щат да си съдерат задника през следващите сто години. Не, че съм за палестинците, но никой няма право да се отнася с други народи по този начин.

Аз дълноко съжалявам за убииството на Рабин и признавам че това навреди много мирният процес, колкото за другото в началото еврейте и палстинците живееха относително мирно в тези земи и по-важното се разбираха. Сега се извършват над хилада терористини актове на година срещу тях и в тях загиват над две хиляди души, с основание за израелтяните всички палестници са терористи защото те всичките са такива за тях. Каквото са си посяли като отношение пластинците, да си го жънат. Само с определни народи и личности се държат така еврейте, с нас напримерн не се дръжат така.

Тръмп ОПРЕДЕЛИ Столица на Израел е Еросалим. ТОЧКА !

"Еросалим" викаш ?Бе как все най простите и необразовани сте поклонници на дъртият ,оранжев ,посерко?

казва се ерусалим и не тръмп я определи а господ преди 3000г

Прав е абсолютно Абас.Тръмп сбърка с Йерусалим като дефакто го призна за столица на Израел.Но Йерусалим е не само на евреите.Иерусалим е столица на трите основни религии и град-история.Той принадлежи и на палестинците, защото там винаги е имало държава Палестина, а Израел е създаден 1948 г.Моите уважения към Израел, но никога не може щастието на едни да се гради върху нещастието на други.

Всъщност държава Палестина никога не е имало, винаги са били нечия провинция. Персийска, римска, византийска, абасидска, мамелюкска, османска и т.н.

И така да е, Палестина винаги е имало, дори и като провинция на изброените империи, а откога има Израел, от 1948 т. И то създадена от ООН. А важно че палестинци и евреи са живели мирно, но вече отесня Израел и запонаха войните в Близкия Изток.

Държава Палестина никога не е имало, а и няма и до днес!

винаги ерусалим е бил столица на еврейте и на никой друг четете история малко поне такава нация палестина не съществува англичаните така са нарекли територията преди еврейте там е било населено от няколко племена които еврейте са изтрепали по заповед на господ

въпросът е уреден. столицата на израел е йерусалим

Единственото което е уредено това е твоята простащина.

този `тои` е соросоиден трол!!!

С други думи- американците не са способни да участват в решаването на въпроси които изискват търпелива дипломация- просто никой не иска директен контакт с тях. Правилно- на цирк се ходи не повече от 1-2 пъти на годината.

Информацията от Русия по въпроса е нулева. Хвалби за лошия инцидент със самолета, че са поднесени съболезнования. Другото празни приказки!!!!!!

Шмиргелованият мозък отново се изходи

Рано е да се каже.

погледни пощата