Коментари - Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху | Днес.dir.bg

Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху

Според израелския президент Ицхак Херцог то ще вдъхне смелост на терористите

Обратно в новината

Коментари - Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху | Днес.dir.bg

Коментари

в пълно съответствие с принципите на международното право - е възмутителен и не може да бъде извинен", подчерта израелският президент. Да убиеш над 35 000 жени , деца и безпомощни старци е равно на това да се защитаваш? Да унищожиш домовете на милиони защото вътре може да се крият 100 човека е равносилно на справедливост ? Нетаняху е Хитлер на 21век ,никой дори американските президенти не предизвикваха такова ненужно КЛАНЕ на невинни до сега! УБИЕЦ за твойте грешки ще плащат сега поколения наред еврей защото света ще си припомни защо ви е мразел хилядолетия !

Новина щеше да е , Израел признава геноцида над палестинския народ и предаде Натаняхо на МНС.

Че по-големи терористи от Израел има ли ? !

Израел планира "да се бори срещу това решение, което цели преди всичко да върже ръцете на Държавата Израел и да ѝ откаже правото да се защитава"... Глупости. Никой не ограничава правото на Израел да се защитава. Става дума за друго. Да не изтребва цивилни наред. За 8 месеца изр.армия уби 35 000 цивилни в Газа. Русия , според западни данни, е убила за 2 години под 3000 цивилни в Украйна. Усещате ли разликата?! Руснаците не избиват украинците наред, както правят евреите в Газа. Да, на война умират и цивилни, за съжаление, но май Израел го прави целенасочено. Това е вече геноцид. Затова Съдът не може да се затвори очите, когато 10-12 държави вече внесоха искане за разследване на Нетаняху.

Един казус за родните грантаджии. Ако Нетаняху дойде в България, ще го арестуваме ли ? А Путин ?

Нетаняху повече не може да излезе от Израел. А,в Украйна може да иде,те не признават международниия съд в Хага.

За кожата на тоя Карим Хан. Сигурен съм, че сега му се поти плешивото теме ! МОСАД не си поплюва, а тоя а мюсюлманин !

Добре ги описваш евреите. Много добре.

Карим Хан е англичанин, бе.

интересни как така америка не е наложила санкции на Израел за дето не заита международният наказателен съд. А за същото наложиха санкции на рсия и подкрепят същият този " Този така наречен МНС" Е кога този съд е прав???

Така трябва да се осъждат ръководителите на враждуващите във войната.Така осъждаме Путин,но трябва и Зеленски,който събира войници насилствено по улици и площади.

Интересно, като даже израелците вече правят простести срещу Нетаняху!

Израел може да осъди всекиго и да не се съобразява с всичко, позволено им е, те са богоизбрани, така пишело в техните книги от преди 2000 години

римляните, египтяните, испанците , французите, англичаните в средните векове, Хитлер и Сталин в по ново време не са чели тези книги хахайа

Победителите не ги съдят.

Отказаха се да викат Путин в Хага, щото щял да ходи там с ядреното куфарче. Сега пък Натаняху инструктира Мосад.

Путин летя до Саудитска арабия ескортиран от четири пето поколение Су-34, а в Хага първо ще прати един сармат за отрязък от призовката.

Ядрена война, тъпчо! Дори и Путин не е толкова луд!

А същото решение не вдъхна ли ,,смелост,, на хунтата Зеленски-милионерски и войната продължава, вместо да бяха сключили споразумение !!! За кефа на ...???

Сложих + за Зеленски -милионерски хахаха

В случай че не бе обвинен фюрерът из Москве, нашите "източни партньори щяха да нададат "Шум до Бога". Но сега МНС нямал легитимност. Напротив, с обвиненията както срещу сърби, хървати, босненци и косовци за извършени от тях военни престъпления доказа, че не прилага "двоен аршин". С обвиненията към лидери на "Хамас" и Израел също. Защо ли обаче няма обвинение срещу украински лидери - всеки сам може да си отговори кой е агресорът и кой жертвата в безумната война на фюрера в Украйна.

Няма обвинение ЗАСЕГА, щото после запада трябва да обяснява как са дали толкоз милиарди на касапина от Киев., дето се чуди откъде да взема войници, нищо, че официално мачка руснаците, В случая с Израел, нали се сещаш, че утре Нетаняху ще се разходи в Париж, Берлин, Лондон, Вашингтон и ще се ръкостиска със съответния лидер и изобщо няма да бъде арестуван, защото до няколко дена ще се окаже, че е станала грешка и тоя съд няма правна сила да накара държавите да го арестува и да му го предадат.

След като не прилагали "двоен аршин" защо нашата хунта от 30 години не е осъдена и спряна да прилага геноцид от 9 милиона сме 6 сега !!!

Какъв геноцид? Някой да е идвал да ти вземе къщата? Да не ти дава да ядеш? Да ти обстрелва къщата? Да е убил роднините ти? Какво? Ако те мързи да работиш и чакаш на хранилка разбирам…

"работещо, за да изпълни задължението си да защитава своите граждани,"... затова ли роднините на заложниците взети от Хамас първи ревнаха че на Нетаняху не му пука за заложниците, в началото на патакламата израелската армия уби няколко от тези пусти заложници, за оправдание Цахал заяви че било станало грешка... и си продължи да бомби местата където се предполага че Хамас държи все още живите заложници, или целта е да не останат заложници евреи така че да няма с кого да бъдат разменени държанвите като заложници араби, някои от които стоят в израелските затвори още от 2005-а, а някои от тях дори са се родили в тези затвори, така че няма как да бъдат обявени за изявени терористи просто защото нямат нито един ден на свобода. А да Междунардния наказателен съд от 2021 година събира доказателства за това че израелски военни подразделения извършват масови екзекуции, прдшествани от инквизиции, на обикновени араби, и не само в Газа ами и на Западния бряг. Дори САЩ се беше заканил че ще наложи санкции на Цахал заради убийството, по особено жесток начин, на гражданин на САЩ, после се коригириха че ще бадт санкционирани само 5 батальона, а накрая решиха че под санкции ще бъде само батальона "Нецах Йехуда" , съставен от ултраортодоксални евреи които, заради манията си да убиват араби, нарушават религиозните си канони. И така, съсвесм логично, обучените от Израел араби направиха на Израел това което Израел им прави от десетилетия.

Нещастник. Да, точно така трябва. И аз бих направил същото нещо. Докато има жив арабин на земята - мир няма и не може да има.

Затова ли ЕВРЕИТЕ избиха делегацията на ООН, която трябваше да уреди формалностите около решението на същото това ООН за създаване на еврейска държава върху земи които са били собственост на араби, немци, гърци и арменци-)

не случайно Вазов е написал Жидов гроб;)

Това каза.И Ей го на терористите бомбят рафинерии.

И че кой да поиска арест за Нетаняху? Някакъв шибаняк с арабско потекло.... Да, иска и съд за лидери на Хамас, Бо там работата е кон за кокошка... Дейба и копеленцата гадни. Не виждате ли, че най-големите протести в полза на "палестин@" са само в страни, с преобладаващо мюсюлманско присъствие.... За което трябва да благодарим на розовобузите либералчета, които врещяха "добре дошли" и раздаваха плюшени мечета. А после като започнаха изнасилванията и убийствата ...........

Е ти статиите четеш ли ги или само заглавията? Нали са поискали арест и на лидера на Хамас бре, чукча.

Не само на него ами и още няколко човека от йерархията на Хамас, а от евреите само Н-хуй

Шах с пешката!?!!? Я да видим сега кой на кого ще покаже среден пръст?!?!?

Тоя измислен съд осъди американски президент, тогава да търси други!

Това е някакъв майтап. Съдът подкрепя изнасилвачите и убийците.

И как ги подкрепя, като издирва и лидера на Хамас бе тъпако ?

Е сега , какво ! ? Да се съберат с Путин в Москва или Тел Авив и да си играят сантасе , като не ги иска никой !

МНС може да бъде критикуван, но той явно показва какви злобни са еврейте. Е, не им се вярва на еврейте, че са извършили геноцид, но международната общност явно го знае по-добре от тях. Нещата вървят и към признаване на палестинската държава, както е казало ООН през 1947 година.

пръв приятел на Натаняху беше наш Бойко - през две недели бяха заедно.. за последния няма ли заповед

Не е ли оня де му беха казали: можете само да ми попушите курец!!

20.05.24 - Карим Хан да поиска заповед за арест на Бенямин Нетаняху Целокупния български народ обича Карим Хан 15.03. 2023 Карим Хан да поиска заповед за арест на Мария Лвова-Белова Целокупния български народ не харесва чак толкова Карим Хан 15.03. 2023 - Карим Хан да поиска заповед за арест на Владимир Путин Целокупния български народ направо си го мрази този гаден Карим Хан

И от всички изброени, на кой му дреме за Карим Хан?

Ще отскоча до магазина да още пуканки, че започна да става интересно.

Не е още изчакай руснаците в Харков и тогава става интересно

Съда са наред за повреда във въздуха.

Евроатлантите подкрепят израелците, дори и когато осъществяват геноцид!!!!!!!!! Не я разбирам тази политика! Кака среюу 1400 убити и отвлечени израелци евроатлантите позволчват "реципрочна" мярка - избиване на 18 хиляди палестински деца според данни на Пентагона и още толкова възрастни, повечето жени и старци.!? А сега 1 милион са оставени без вода, прехрана и дом.........

Айде сега да разкажеш и за любимия ти путлер?

Не, ще разкажа за Алабамските негри, дето ти късат анала всеки ден !

Да, разбира се. 8 години финансирани от САЩ украински нацисти избиваха деца и жени от руски етнос, които живеят по местата, на които са живели предците им. Путин моли Запада 10 пъти дс съдейства Украйна да спази Минските споразумения, подписани и от Украйна, и от Германия. Франция и т.н. В Бундестага имаше 2018 доклад за фашизма в Украйна и всичкк депутати ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки срещу него. Но САЩ искаше война и забрани всяка намеса срещу планираната военна интрига. Накрая Русия взе решение да ди свърши работата. Ето за Путин, като искаш.

Кой ли очакваше да кажат браво, е сега ви го предаваме? А и тоя съд определено няма голяма сила след като САЩ, че и самият Израел не го признават, тъй че всичко е много шум за нищо и както винаги ни хвърлят прах в очите.

само слабите. Преди 25 години разкатаха фамилията на сърбите ама аз помня, че нито един не умря от естествена смърт или в затвора.

Сега , като стане нещо случайно със съдиите от МНС, примерно- подхлъзване в банята, неправилно пресичане извън пешеходната пътека на червено, задавяне с чийзбургер, отплесване на нокторезачката и допълнителен разрез от ухо до ухо през гърлото, да не вземете да направите някоя екстраполация и да скърпите инсинуация в поредната конспиративна теория за отмъщение.

Тия осъждания са като размахване с пръст.

Коментари - Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху | Днес.dir.bg

Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху

Според израелския президент Ицхак Херцог то ще вдъхне смелост на терористите

Обратно в новината

Коментари - Израел осъди решението на прокурора на Международния наказателен съд за Нетаняху | Днес.dir.bg

Коментари

в пълно съответствие с принципите на международното право - е възмутителен и не може да бъде извинен", подчерта израелският президент. Да убиеш над 35 000 жени , деца и безпомощни старци е равно на това да се защитаваш? Да унищожиш домовете на милиони защото вътре може да се крият 100 човека е равносилно на справедливост ? Нетаняху е Хитлер на 21век ,никой дори американските президенти не предизвикваха такова ненужно КЛАНЕ на невинни до сега! УБИЕЦ за твойте грешки ще плащат сега поколения наред еврей защото света ще си припомни защо ви е мразел хилядолетия !

Новина щеше да е , Израел признава геноцида над палестинския народ и предаде Натаняхо на МНС.

Че по-големи терористи от Израел има ли ? !

Израел планира "да се бори срещу това решение, което цели преди всичко да върже ръцете на Държавата Израел и да ѝ откаже правото да се защитава"... Глупости. Никой не ограничава правото на Израел да се защитава. Става дума за друго. Да не изтребва цивилни наред. За 8 месеца изр.армия уби 35 000 цивилни в Газа. Русия , според западни данни, е убила за 2 години под 3000 цивилни в Украйна. Усещате ли разликата?! Руснаците не избиват украинците наред, както правят евреите в Газа. Да, на война умират и цивилни, за съжаление, но май Израел го прави целенасочено. Това е вече геноцид. Затова Съдът не може да се затвори очите, когато 10-12 държави вече внесоха искане за разследване на Нетаняху.

Един казус за родните грантаджии. Ако Нетаняху дойде в България, ще го арестуваме ли ? А Путин ?

Нетаняху повече не може да излезе от Израел. А,в Украйна може да иде,те не признават международниия съд в Хага.

За кожата на тоя Карим Хан. Сигурен съм, че сега му се поти плешивото теме ! МОСАД не си поплюва, а тоя а мюсюлманин !

Добре ги описваш евреите. Много добре.

Карим Хан е англичанин, бе.

интересни как така америка не е наложила санкции на Израел за дето не заита международният наказателен съд. А за същото наложиха санкции на рсия и подкрепят същият този " Този така наречен МНС" Е кога този съд е прав???

Така трябва да се осъждат ръководителите на враждуващите във войната.Така осъждаме Путин,но трябва и Зеленски,който събира войници насилствено по улици и площади.

Интересно, като даже израелците вече правят простести срещу Нетаняху!

Израел може да осъди всекиго и да не се съобразява с всичко, позволено им е, те са богоизбрани, така пишело в техните книги от преди 2000 години

римляните, египтяните, испанците , французите, англичаните в средните векове, Хитлер и Сталин в по ново време не са чели тези книги хахайа

Победителите не ги съдят.

Отказаха се да викат Путин в Хага, щото щял да ходи там с ядреното куфарче. Сега пък Натаняху инструктира Мосад.

Путин летя до Саудитска арабия ескортиран от четири пето поколение Су-34, а в Хага първо ще прати един сармат за отрязък от призовката.

Ядрена война, тъпчо! Дори и Путин не е толкова луд!

А същото решение не вдъхна ли ,,смелост,, на хунтата Зеленски-милионерски и войната продължава, вместо да бяха сключили споразумение !!! За кефа на ...???

Сложих + за Зеленски -милионерски хахаха

В случай че не бе обвинен фюрерът из Москве, нашите "източни партньори щяха да нададат "Шум до Бога". Но сега МНС нямал легитимност. Напротив, с обвиненията както срещу сърби, хървати, босненци и косовци за извършени от тях военни престъпления доказа, че не прилага "двоен аршин". С обвиненията към лидери на "Хамас" и Израел също. Защо ли обаче няма обвинение срещу украински лидери - всеки сам може да си отговори кой е агресорът и кой жертвата в безумната война на фюрера в Украйна.

Няма обвинение ЗАСЕГА, щото после запада трябва да обяснява как са дали толкоз милиарди на касапина от Киев., дето се чуди откъде да взема войници, нищо, че официално мачка руснаците, В случая с Израел, нали се сещаш, че утре Нетаняху ще се разходи в Париж, Берлин, Лондон, Вашингтон и ще се ръкостиска със съответния лидер и изобщо няма да бъде арестуван, защото до няколко дена ще се окаже, че е станала грешка и тоя съд няма правна сила да накара държавите да го арестува и да му го предадат.

След като не прилагали "двоен аршин" защо нашата хунта от 30 години не е осъдена и спряна да прилага геноцид от 9 милиона сме 6 сега !!!

Какъв геноцид? Някой да е идвал да ти вземе къщата? Да не ти дава да ядеш? Да ти обстрелва къщата? Да е убил роднините ти? Какво? Ако те мързи да работиш и чакаш на хранилка разбирам…

"работещо, за да изпълни задължението си да защитава своите граждани,"... затова ли роднините на заложниците взети от Хамас първи ревнаха че на Нетаняху не му пука за заложниците, в началото на патакламата израелската армия уби няколко от тези пусти заложници, за оправдание Цахал заяви че било станало грешка... и си продължи да бомби местата където се предполага че Хамас държи все още живите заложници, или целта е да не останат заложници евреи така че да няма с кого да бъдат разменени държанвите като заложници араби, някои от които стоят в израелските затвори още от 2005-а, а някои от тях дори са се родили в тези затвори, така че няма как да бъдат обявени за изявени терористи просто защото нямат нито един ден на свобода. А да Междунардния наказателен съд от 2021 година събира доказателства за това че израелски военни подразделения извършват масови екзекуции, прдшествани от инквизиции, на обикновени араби, и не само в Газа ами и на Западния бряг. Дори САЩ се беше заканил че ще наложи санкции на Цахал заради убийството, по особено жесток начин, на гражданин на САЩ, после се коригириха че ще бадт санкционирани само 5 батальона, а накрая решиха че под санкции ще бъде само батальона "Нецах Йехуда" , съставен от ултраортодоксални евреи които, заради манията си да убиват араби, нарушават религиозните си канони. И така, съсвесм логично, обучените от Израел араби направиха на Израел това което Израел им прави от десетилетия.

Нещастник. Да, точно така трябва. И аз бих направил същото нещо. Докато има жив арабин на земята - мир няма и не може да има.

Затова ли ЕВРЕИТЕ избиха делегацията на ООН, която трябваше да уреди формалностите около решението на същото това ООН за създаване на еврейска държава върху земи които са били собственост на араби, немци, гърци и арменци-)

не случайно Вазов е написал Жидов гроб;)

Това каза.И Ей го на терористите бомбят рафинерии.

И че кой да поиска арест за Нетаняху? Някакъв шибаняк с арабско потекло.... Да, иска и съд за лидери на Хамас, Бо там работата е кон за кокошка... Дейба и копеленцата гадни. Не виждате ли, че най-големите протести в полза на "палестин@" са само в страни, с преобладаващо мюсюлманско присъствие.... За което трябва да благодарим на розовобузите либералчета, които врещяха "добре дошли" и раздаваха плюшени мечета. А после като започнаха изнасилванията и убийствата ...........

Е ти статиите четеш ли ги или само заглавията? Нали са поискали арест и на лидера на Хамас бре, чукча.

Не само на него ами и още няколко човека от йерархията на Хамас, а от евреите само Н-хуй

Шах с пешката!?!!? Я да видим сега кой на кого ще покаже среден пръст?!?!?

Тоя измислен съд осъди американски президент, тогава да търси други!

Това е някакъв майтап. Съдът подкрепя изнасилвачите и убийците.

И как ги подкрепя, като издирва и лидера на Хамас бе тъпако ?

Е сега , какво ! ? Да се съберат с Путин в Москва или Тел Авив и да си играят сантасе , като не ги иска никой !

МНС може да бъде критикуван, но той явно показва какви злобни са еврейте. Е, не им се вярва на еврейте, че са извършили геноцид, но международната общност явно го знае по-добре от тях. Нещата вървят и към признаване на палестинската държава, както е казало ООН през 1947 година.

пръв приятел на Натаняху беше наш Бойко - през две недели бяха заедно.. за последния няма ли заповед

Не е ли оня де му беха казали: можете само да ми попушите курец!!

20.05.24 - Карим Хан да поиска заповед за арест на Бенямин Нетаняху Целокупния български народ обича Карим Хан 15.03. 2023 Карим Хан да поиска заповед за арест на Мария Лвова-Белова Целокупния български народ не харесва чак толкова Карим Хан 15.03. 2023 - Карим Хан да поиска заповед за арест на Владимир Путин Целокупния български народ направо си го мрази този гаден Карим Хан

И от всички изброени, на кой му дреме за Карим Хан?

Ще отскоча до магазина да още пуканки, че започна да става интересно.

Не е още изчакай руснаците в Харков и тогава става интересно

Съда са наред за повреда във въздуха.

Евроатлантите подкрепят израелците, дори и когато осъществяват геноцид!!!!!!!!! Не я разбирам тази политика! Кака среюу 1400 убити и отвлечени израелци евроатлантите позволчват "реципрочна" мярка - избиване на 18 хиляди палестински деца според данни на Пентагона и още толкова възрастни, повечето жени и старци.!? А сега 1 милион са оставени без вода, прехрана и дом.........

Айде сега да разкажеш и за любимия ти путлер?

Не, ще разкажа за Алабамските негри, дето ти късат анала всеки ден !

Да, разбира се. 8 години финансирани от САЩ украински нацисти избиваха деца и жени от руски етнос, които живеят по местата, на които са живели предците им. Путин моли Запада 10 пъти дс съдейства Украйна да спази Минските споразумения, подписани и от Украйна, и от Германия. Франция и т.н. В Бундестага имаше 2018 доклад за фашизма в Украйна и всичкк депутати ръкопляскаха на предложението Германия да вземе мерки срещу него. Но САЩ искаше война и забрани всяка намеса срещу планираната военна интрига. Накрая Русия взе решение да ди свърши работата. Ето за Путин, като искаш.

Кой ли очакваше да кажат браво, е сега ви го предаваме? А и тоя съд определено няма голяма сила след като САЩ, че и самият Израел не го признават, тъй че всичко е много шум за нищо и както винаги ни хвърлят прах в очите.

само слабите. Преди 25 години разкатаха фамилията на сърбите ама аз помня, че нито един не умря от естествена смърт или в затвора.

Сега , като стане нещо случайно със съдиите от МНС, примерно- подхлъзване в банята, неправилно пресичане извън пешеходната пътека на червено, задавяне с чийзбургер, отплесване на нокторезачката и допълнителен разрез от ухо до ухо през гърлото, да не вземете да направите някоя екстраполация и да скърпите инсинуация в поредната конспиративна теория за отмъщение.

Тия осъждания са като размахване с пръст.